www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Mihai Constantinescu are nevoie de ajutor pentru a ramane in muzica

MuzicaBuna / vineri, 03 apr 2009
Mihai Constantinescu ppCantaretul Mihai Constantinescu a lansat un apel disperat: el vrea in continuare sa ramana in muzica, dar fara sprijin nu are aceasta posibilitate. Cu toate ca publicul il iubeste si respecta, Mihai Constantinescu nu este promovat si nu poate sa faca ceea ce iubeste cel mai mult, sa cante.

In afara de Diploma de Onoare din partea Ministerului Culturii, primita in urma cu cativa ani, artistul nu are nicio alta sustinere - nu ca Diploma ar conta prea mult in cazul de fata. Planul de a-si creea o formatie, impreuna cu care sa interpreteze slagarele cu care a cucerit ascultatorii, a ramas la stadiul de vis neimplinit.

"Multi imi spun sa revin, ca vor sa ma asculte, dar nimeni nu face nimic concret in sensul asta. M-au invitat si prin cateva emisiuni, unde la fel imi spuneau. Sunt de acord, si eu vreau sa cant, dar daca nu ma sustine nimeni, ce sa fac? Am nevoie de ajutor sa raman in muzica! Generatia tanara poate ca ar asculta muzica mea, dar daca nu o difuzeaza nimeni... Am fost surprins zilele trecute cand eram la semafor si niste tineri dintr-o limuzina ascultau un CD cu mine, la maximum. M-am bucurat si intristat in acelasi timp! Asta-i viata! Ce pot face eu?", a delarat cantaretul.



loading...

11 comentarii. Posteaza un comentariu

 
03-04-2009 14:52 de GEKO

Nu vreau sa exagerez cu nimic sau sa dau dovada de cruzime in limbaj, insa am convingerea ca numai dupa deces va mai trezi interes Mihai Constantinescu...Ideea de comert prin muzica este atat de dura incat profitul primeaza lejer in fata calitatii artistice. Poate gresesc, poate i se vor mai oferi oportunitati (sper) insa va fi mult prea greu pentru un artist de "moda veche" sa iasa in continuare pe piata intr-un back-ground social ca al nostru, unde piata este dominata de muzica de club sau "de petrecere" ( house si manele...pentru cine nu intelege rostul ghilimelelor )
R.I.P, muzica de odinioara...

 
03-04-2009 19:29 de ANTRACT

Pacat dar din pacate este o realitate. Exista o lege care domina industria muzicala si aceea este box office-ul artistului. Il ai traiesti si canti, nu il ai mori de foame. Traim int-o lume concurentiala si extrem de dura. Pestele mare il inghite pe cel mic. Cine intelege mecanismul traieste, daca nu il intelegi ajungi la mila celor ce oricum nu au timp sa se gandeasca decat la problemele lor.

 
04-04-2009 03:11 de lema

Partea buna este ca Mihai Constantinescu nu are nevoie sa se lanseze pe piata muzicala romaneasca pentru ca are deja un renume pe care si l-a castigat cu toate meritele. Pur si simplu are nevoie de melodii noi, cu ritmuri mai moderne, actualizate in pas cu generatia din zilele noastre. Este clar ca muzica anilor 70, 80, 90 este si va fi intotdeauna, in privinta calitatii, punctul de referinta in muzica nationala si internationala, dar in ultimii ani , in muzica s-au produs multe schimbari din punct de vedere al tehnologiei utilizate, al sound-ului, s-au inventat multe rimuri noi, iar cele existente s-au imbunatatit.S-a scimbat sub multe aspecte modul in care artistul transmite mesajul sau catre ascultator ( ma refer aici la versuri, linie melodica si mod de prezentare, respectiv inregistrari sau videoclipuri). Eu nu cred ca piata muzicala este dominata de house si de manele cum se spune mai sus. Sunt pur si simplu niste curente muzicale, ce-i drept de o calitate foarte mult discutata care (sau mai bine zis idei impartite) care, de-a lungul anilor si-au facut loc in industria muzicala, dar, dupa parerea mea nu au ocupat locul nimanui. Eu nu cred ca cluburile de jazz din Romania anilor 90 s-au transformat in 2000 in cluburi de manele si nici ca Cristian Minculescu sau Dan Bitman s-au apucat de cantat house. Cred ca fiecare gen de muzica isi are locul si ascultatorii lui. Sunt si alti artisti de "moda veche", cum spune Geko care nerenuntand la calitate s-au modernizat din punct de vedere muzical si au rezistat si vor rezista intdeauna din generatii in generatii: Loredana Groza, Nicola, Dan Bitman, Iris, Compact, Laurentiu Duta, Madonna, U2, Tom Jones, Kylie Minogue, Roxette, Michael Jackson si bun, multi altii care mi-ar lua mult timp sa-i enumar acum. Mihai Constantinescu este si va fi intotdeauna un mare artist si o mare voce a muzicii romanesti si sper, ca muzica lui va reusi sa capteze din nou atentia mass-mediei romanesti si a generatiei din din zilele nostre. Eu am crescut si m-am educat cu muzica lui si acelor artisti din generatia lui iar acest lucru nu se pierde niciodata.

 
04-04-2009 11:03 de Anonim

cu tot respectul pt ce a facut el cu ani in urma eu cred ca pt a supravietuii pe piata muzicala de azi ar trebuii sa faca si el o schimbare de stil sa nu se plafoneze doar pe trecut sa mearga inainte cu timpul pt ca e pacat totusi sa ramina asa in umbra dar se cere schimbare sincer bafta multa si noroc

 
04-04-2009 19:50 de DANAP

aveam doar 5 ani cand i-am daruit o floare.
imi plac enorm cantecele lui.
ii doresc numai bine!

 
26-10-2009 02:22 de Anonim


 
26-10-2009 02:24 de NINA


 
26-10-2009 02:27 de NINA


 
02-11-2009 19:46 de Anonim

toate melodiile lui mihai le cant, nu uit nici un vers; ma incanta mereu... l-am idolatrizat de pe cand aveam doar 12 ani

 
09-11-2009 01:14 de rcrystyan

Maestre,iti doresc multa sanatate!!! Ai fost,esti si vei ramane acelasi cintaret indragit!!!!

 
09-11-2009 15:29 de Ivon Savulescu

Superb spectacol aseara la Sala Palatului. Pacat ca nu a putut fi dus la bun sfarsit din cauza unor spectatori care se pare ca s-au plictisit si au inceput sa plece. Oare de ce au venit?
Cand esti invitat in "casa" unui OM nu pleci in momentul in care 4000 de oameni canta "LA MULTI ANI!"
Felicitari pentru spectacol, felicitari MIHAI CONSTANTINESCU, felicitari tuturor participantilor si organizatorilor. Ca sa citez unul din participantii la spectacol "Deci, se poate!" Se poate o sala plina de spectatori si la muzica noastra de calitate.

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOO

Alte stiri

Mihai Constantinescu a fost externat

Mihai Constantinescu va fi operat pe cord deschis

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

115 vizitatori si 0 membri acum pe site