www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Michael Bolton scos din sarite de Theodor Paleologu si Angela Gheorghiu

webmaster / miercuri, 01 iul 2009
Michael BoltonConcertul sustinut de Michael Bolton, duminica seara, la Sala Palatului a adunat mii de fani, printre care s-au regasit si cateva nume "grele" ale culturii romanesti, Theodor Paleologu si Angela Gheorghiu.

Cu putin timp inainte de ora 20.00, cei doi si-au facut aparitia impreuna la eveniment, zambitori si gatiti de gala, iar dupa show-ul care a durat in jur de o ora si jumatate, acestia si-au exprimat dorinta de a intra in culise pentru a-i strange mana artistului de peste Ocean.

Din pacate pentru ei, organizatorii nu au luat in calcul acest aspect si au oferit ecusoane de acces doar catorva VIP-uri locale, motiv pentru care s-au vazut nevoiti sa faca presiuni pentru a intra in culise. In cele din urma situatia s-a rezolvat, cu scuzele de rigoare, dar invitand-o pe Angela Gheorghiu sa intre prima la intalnirea cu Bolton, Paleologu a riscat insasi propria intalnire cu vedeta internationala. De ce? Pentru ca fara a avea permisiunea cuiva, soprana a navalit in cabina artistului si "l-a luat tare" pe Michael, purtandu-se ca si cand l-ar cunoaste din copilarie, abordare total neadecvata. Cei din echipa cantaretului s-au suparat foarte tare, inclusiv Bolton, care si-a vazut intimitatea violata de o persoana total necunoscuta, cu toate ca Angela Gheorghiu tot insista sa-si prezinte cartea de vizita.

Ca urmare, staff-ul organizatoric a interzis accesul tuturor in culise, de vina pentru asta fiind gafa monumentala a sopranei careia i s-a urcat la cap celebritatea dobandita peste hotare si a uitat ce a invatat in cei sapte ani de acasa.

Ministrul culturii, un gentleman orgolios

Aceasta situatie s-a dovedit cu adevarat deranjanta si pentru Paleologu, care s-a vazut nevoit sa faca drum intors spre iesire, exprimandu-se nemultumirea in stanga si-n dreapta cum tocmai el, ministrul culturii, a fost respins de Michael Bolton.

Cateva minute mai tarziu, cei din echipa artistului au revenit la sentimente mai bune, si-au cerut iertare pentru situatia creata si l-au invitat pe ministru sa dea mana cu Bolton. Simtindu-se insa cu onoarea calcata in picioare, orgoliosul Paleologu nici n-a vrut sa auda de una ca asta si, mai mult, nu a acceptat scuzele organizatorilor. A plecat val-vartej din sala, lasand-o pe insotitoarea lui in compania lui Michael Bolton caruia continua sa-i insire realizarile sale profesionale, insa care se lovea de aceeasi replica sincera a artistului: “Imi pare rau, dar nu am auzit de dumneavoastra! Nu cunosc nimic din ce-mi spuneti!”.

Una peste alta, Michael Bolton a facut un show senzational la Sala Palatului, unde peste 4000 de oameni au venit sa-i asculte hiturile. Spre sfarsitul concertului, partea din fata a salii era in picioare, extaziata de piesele americanului, care a interpretat atat piese proprii, cat si cateva dintre melodiile lui Frank Sinatra.

Sursa: Gardianul.ro



loading...

9 comentarii. Posteaza un comentariu

 
02-07-2009 02:33 de DjTom

Daca a fost asa...si probabil ca asa a fost,este vorba de stilul nostru romanesc de a da cu mucii-n fasole !
Aveam un mare respect pentru D-na Angela,acum nici nu stiu ce sa mai cred...Cat despre nefericitul meu tiz ,cred ca e cel mai prost pseudoministru al InCulturii ,o caricatura de om fara valoare si prestanta,desi zice ca are nustiu cate studii...un soarece frustrat de biblioteca,foarte departe de ilustrul sau tata !

 
02-07-2009 09:40 de Cocobirlozaur

Prea multe figuri din partea lui Bolton ! Sunt un mare admirator , nu ma asteptam la asa ceva..........

 
02-07-2009 17:22 de Anonim

Michael Bolton? inca o vedeta expirata de ani buni, care nu mai concerteaza in fata a 4000 de spectatori decat in tari precum Romania sau Bulgaria.
si, in plus, plin de fite. poate ca Angela Gheorghiu a facut o gafa, dar si reactia lui a fost exagerata.
iar Paleologu e un nimeni, nu conteaza in toata povestea asta.

 
02-07-2009 19:08 de Anonim

nu cunosc indeaproape protocolul dar imi pun si eu o intrebare, nu ca un fan Michael Bolton ci ca un simplu spectator la acest superb spectacol, de ce trebuia sa-i insire dna soprana realizarile ei si de ce dl ministru trebuia sa-si onoreze oaspetele cu prezenta lui inutila de altfel?Michael a venit, si-a facut traba super bine, si-a luat banii si cam atat.A depasit demult cred eu nevoia de a fi salutat de notabilitatile locale.

 
09-07-2009 16:48 de Anonim

numai ca Angela Gheorghiu nu e o notabilitate locala ci internationala. Sunt tare curios cat la suta din acest articol e real...

 
09-08-2009 11:16 de ovidiu19

Femeia aia canta foarte bine.
Un Magar expirat, cum bine atzi scris,nu are loc de fitze....
Un Bou de Pop, in Nici un caz, nu se pune cu o Diva a muzicii clasice!
Poate,ca Femeia aceea era prea frumoasa. L-a suparat....

 
03-09-2009 19:52 de pettra

Consider ca greseli au existat de ambele parti.
Nici A.Gheorghiu nu ar fi trebuit sa fie asa de "infigatoare", nici min. culturii nu ar fi trebuit sa fie asa de orgolios (pentru ca nu el a inventat cultura, muzica, scrisul etc.) si nici M.Bolton nu ar fi trebuit sa se simta ofensat.

Este interesant ca la debut fiecare artist vrea sa fie omagiat, ridicat in slavi, isi doreste mii de fani iar mai tarziu de abia vorbeste cu ei.

Plus ca managerul oricarui artist trebuie sa fie consient ca se pot ivi astfel de situatii si sa le rezolve corespunzator.

 
14-04-2010 09:40 de Anna

nu cred , michael este un om cu suflet, nu a uitat de unde a plecat niciodata! Este foarte abordabil, respecta, are in suflet minunat! Eu l- am rugat la brasov sa - mi permita sa- l cumosc si de atunci santem foarte apropiati! Cred ca e o eroare de presa, michael bolton este minunat , un mare om, un mare artist !Si angela gheorghiu e o mare artista! Ann

 
03-08-2010 22:39 de magda

sint alte "bizdiganii" pentru a se vinde maculatura, care zace pe tarabe !!!! nu poate fi posibil !!!! din partea niciunuia dintre cei doi mari artisti !!!! ministrul......ce cauta in peisaj ? cum poti sa-i bagi in aceeasi " oala " ? este jenant !!!!! minciuni !!!!!!

Alte stiri

Michael Bolton revine in Romania! (Video)

Holograf si Angela Gheorghiu ne spun ca "Nu mai e timp"!

Videoclip nou: Holograf feat. Angela Gheorghiu - Nu mai e timp!

Ascultati duetul Michael Bolton - Lady Gaga

Best of Michael Bolton pe DVD

Michael Bolton si Jose Carreras vor sustine recitaluri caritabile in Romania

Michael Bolton din nou la Bucuresti!

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

88 vizitatori si 0 membri acum pe site