www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Luminita Anghel: "Nu stiu cum se poate trai in Romania"

MuzicaBuna / miercuri, 15 sep 2010
luminita a

Hah! Bun venit la realitate... cu toate ca realitatea pentru fosta castigatoare Eurovision, este ceva mai roz decat pentru majoritatea tarii, ceea ce se observa si din poza.



Cantareata Luminita Anghel a ramas socata sa vada cat de scumpe sunt rechizitele, dupa ce a mers sa-i cumpere fiului sau, David, tot ce are nevoie pentru intregul an scolar. Artista spune ca nu intelege cum se pot descurca romanii cu astfel de cheltuieli care sunt obligatorii la inceput de an scolar, intr-o tara in care banii nu au deloc valoare.

"Anul trecut am cheltuit vreo 700 de lei, acum incerc sa vad ce nu-i mai trebuie si sa ma incadrez in aceeasi suma. Doar manualele de engleza sunt vreo 300 de lei. Oricum, pe parcursul anului o sa mai intervina si altele. E ingrozitor, nu stiu cum se poate trai cu banii astia in Romania. Invatamantul o sa ajunga jalnic daca profesorii nu sunt stimulati financiar. Ei nu trebuie sa se simta umiliti in fata copiilor", a declarat Luminita Anghel.

Ei, raspunsul e cat se poate de simplu: nu se poate trai, abia se supravietuieste, insa realitatea cea cruda, e inca mult mai dura decat o vad artistii nostri...



loading...

4 comentarii. Posteaza un comentariu

 
15-09-2010 17:20 de OwaranaiYume

Fugiti ba,astia care ascultati!
De ce rechizite ai nevoie pentru scoala? Ca doar nu sunt 1000 de materii,doar 18.Tare multe caiete mai ai nevoie.Eu una cu 10 lei mi-am luat tot ce-mi trebuia efectiv pentru SCOALA.Adica vreo 25 de caiete.(oferta la vreo 40 de bani.SI si daca dai un leu pe caiet,tot nu dai mai mult de 25 de lei)Acuma,pentru cei care tin neaparat sa aiba in fiecare an alt penar,foarte scump bineinteles sa nu rada colegii de tine,alt ghiozdan,inca vreo 3 perechi de papuci,inca vreo 2 de pantaloni,un alt trening ( ca doar celalalt s-a uzat complet de la o ora doua de educatie fizica pe saptamana)...

Iar cat despre manuale.Nu stiu,nu bag mana in foc.Dar manualele sunt gratuite pana in clasa a 10 a ,lol.Anul trecut ne-am comandat manuale pentru engleza ca suntem bilingv,dar cu tot cu caietul de reading & writing am platit 50 de lei.30 de lei cartea.Si Going for Gold chiar pot sa garantez ca e un manual ok.

Stiu si eu ca se traieste...greu in Romania,dar mi se pare exagerata suma.Ma indoiesc ca romanul de rand se confrunta cu astfel de sume cand vine vorba de rechizite.

 
16-09-2010 09:31 de easycom

Da, mai Yume, dar multa lume mai ia si alte chestii pe langa alea absolut obligatorii. Mai ales ca pruncii mici isi rup hainele mai usor, si geanta tb schimbata ca nah... ala de langa si-a schimbat-o si multe alte chestii de genul. E cam greu sa stai cu un prunc sa-i explici ca nu se poate sau ca nu ai bani... ca vine ca tata lu' colegu de banca, are. Si-atunci parintii inghit in sec si cumpara. In plus, profesorii tot cer fel de fel de caiete si pana mea, care-s al naibii de scumpe. Chiar ma uitam ca setul de engleza costa in total vreo 150 de ron... Groaznic.

 
20-09-2010 21:06 de pettra

@easycom
Profesorii cer "fel de fel" de caiete. Dar, nu este o idee a lor. Este stipulat in programa scolara, ca pentru modulul/materia cutare sa se studieze din X carte si sa se scrie in Y caiet. Cunosc foarte multe cadre didactice. Toti afirma ca e o varza in sistemul de invatamant. Au facut sesizari, dar ... nimeni nu ii ia in seama. Nici ei nu inteleg, cum naiba se face ca aceia care dau directive nu se intereseaza deloc de ceea ce se petrece in tara, chiar daca li se atrage sistematic atentia din partea profesorilor din intreaga tara.
@yume
Nu'se ce an esti dar sper ca pana cand termini scoala sa iti scoti ideile comuniste din cap. Eu am prins perioada dar se pare ca voi, cei de dupa noi, aveti in vene ceea ce noi am disctrus. Sau cel ptuin am crezut ca facem.
Una este sa faci economie in bugetul casei ca si parinte si ... alte este sa nu ai notiuni de baza in ce priveste igiena corporala. Aici intra si capitolul pantofi care - in mod normal si sanatos pentru un om - se schimba odata la maximum 2-3 zile. Adica se alterneaza incaltamintea. Plus, ca nu este sanatos sa umblii tot timpul in adidasi. De fapt, ei sunt confectionati pentru sport. Intreaba un kinetoterapeut sau un ortoped, deoarece sunt sigur ca pe mine nu ma crezi. (nu sunt in domeniu doar ca pe vremea lui ceasca noi am invatat si de astea; tot la scoala) Aceste conditii (minime!!!), printre alte cele, ar trebui sa si le poata permite orice fiinta umana. Asa ca, te rog frumos, nu mai degrada specia umana si nu mai minimaliza (si asa reduse de catre conducerea tarii) necesitatile de baza ale unei persoane.
Repet: una este rasfatatul si alta este asigurarea minimului necesar.
Orice om normal incearca sa medieze un venit, un salar, un stil de viata, o imprejurare in asa mod incat sa fie spre a o duce mai bine.
La noi in tara ... NU! Pentru ca mereu vine unul ca si tine sa zica:"Vai, dar nu este asa de greu! Se poate si mai rau."

 
23-09-2010 15:13 de Anonim

ai drepatate luminita,sunt perfect deacord cu tine! e jale in Romania,de aia am plecat in masa mare !!! sa le fir rusine !!

Alte stiri

Ordinea intrarii in Finala Nationala Eurovision

Finalistii selectiei nationale Eurovision 2010

111 Piese pentru preselectia Eurovision

Scandal la Eurovision: Luminita Anghel favorizata...?

Murder On The Dance Floor, powered by Luminita Anghel

Nume alese pe scena Festivalului Mangalia

Raoul lanseaza un nou material (Video)

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

123 vizitatori si 0 membri acum pe site