www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Inna < Marco Mengoni ? (Video)

feble / joi, 11 nov 2010
inna

Inna a castigat anul acesta titlul de Best Romanian Act, insa nu si pe cel al categoriei Best European Act din cadrul MTV Europe Music Awards.



A uimit pozitiv publicul strain insa romanii nu se prea dau in vant dupa ea sau dupa muzica pe care o canta. Sa fie oare acesta motivul pentru care Inna nu a beneficiat de mai multe voturi astfel incat sa ii depaseasca pe Enrique Iglesias, Dima Bilan, Afromental si Marco Mengoni?

Este drept ca succesul ei ne-a surprins atat timp cat pe teritoriul tarii Inna nu a starnit decat critici: ba ca ne face de ras cu vorbirea unei engleze stricate, ba ca se dezbraca prea mult, ba ca uita de unde a plecat, etc. Faptul ca romanii nu si-au dat interesul maxim de a o sprijini nici in ultimul ceas, ridica totusi semne de intrebare.

Castigatorul titlului categoriei Best European Act din cadrul MTV Europe Music Awards a fost de aceasta data italianul Marco Mengoni, care l-a depasit in voturi chiar si pe Enrique. Marco Mengoni este castigatorul celui de-al treilea sezon din X Factor. In decembrie 2009 a lansat EP-ul sau de debut, Dove Si Vola, care a ajuns imediat in topuri.



Sa fie Marco mai popular decat Inna? Sau pur si simplu italienii stiu sa se mobilizeze cand vine vorba de promovarea valorilor nationale, spre deosebire de romani, care nu se arata impresionati de vedeta Inna?





loading...

53 comentarii. Posteaza un comentariu

 
11-11-2010 15:06 de Chifi

Marco Mengoni ii da clasa lui Inna din punct de vedere muzical, ma refer in special la voce. Din punct de vedere muzical Inna mi se pare artificiala, nu are voce de cantat live.

 
11-11-2010 16:04 de music_lover

Mai popular nu stiu daca este acest Marco Mengoni insa din ce am auzit aici chiar merita, fata de Inna a carei voce mie unul nu-mi place.

 
11-11-2010 19:23 de OwaranaiYume

De unde pana unde romanii o critica pe Inna?
Eu aud melodiile ei des la scoala.Fetele fredoneaza versurile melodiilor ei,le au ca sonerie si le mai vad si pe la status de multe ori.Si am o vaga impresie ca si pe la tipi am auzit-o.

Daca ajungi pe youtube la vreun videoclip al Innei o sa vezi si foarte multe comentarii gen " Proud to be Romanian, romanian music the best!" si alte cele.E drept ca o sa vezi si comentarii care o critica si o insulta.
Dar cred ca de data asta romanul s-a impartit in doua tabere, categoric pro si categoric contra. In niciun caz nu a starnat DOAR critici.

Uite, eu personal nu o prea indragesc si nici nu pot sa ma laud ca o inghit prea mult.Dar mi-au tot aparut reclame la EMA navigand pe net si la un moment dat am intrat pe site-ul lor si am votat-o.Daca ma intrebi de ce, pur si simplu pentru ca "na, daca tot a ajuns aici si tot is romanca, hai sa-i dau si eu un vot acolo ca nu mor." Si nu consider ca mi-am calcat integritatea in picioare sau mai stiu eu ce alte...extremisme.

 
11-11-2010 22:32 de Anonim

i-as oferi eu the best act posibil si as incepe cu suptu' sfarcului ala botos si yumy-yumi.

INNA SWEETIE, TI-AS FACE PASARIKA AIA HARCEA-PARCEA & NUMAI DINTR-UN ORGASM IN ALTU' TE-AS TINE ioi Doamne ce artist poti fi cand esti in mood, as sta cu botu'ntre cracii ei like forever, amen

te pup si poate we can go out sometime

 
12-11-2010 11:01 de cosmin777

NICI NU SE COMPARA INA CU ITALIANUL CARE A CASTIGAT. OMUL ARE VOCE, SI SE PROMOVEAZA PRIN CANTEC, NU PRIN DEZBRACARE ASA CUM FAC C.URVELE (SI INA). BRAVO LUI. SA FIM SERIOSI. INEI I SE DA ATENTIE PT CA STIE CE SI CAT SA S.U.G.A.

 
12-11-2010 14:20 de Anonim

ia va rog sa nu mai fiti asa rai cu ina iar daca vreti sa stiti ca de cand i-am zarit sanul ei misterios si volputos, am de gand sa o cer in casatorie. am pt ea o dragoste adevarata si plina de simtaminte curate si nu ma gandesc la sex chiar deloc inainte de casatoria noastra care va avea loc intr-o catredala cu traditi iar ea va purta o rochie de mireasa croita si decoltata exact la fel ca si geaka din poza ei asa de frumoasa ca sa i se vada sanul tulburator. daca ar fi de acord sa isi arate si pzzzda aia pofticioasa la invitati, imi-ar dovedi ca ma iubeste imens de mult si in acelasi timp lumea ii va vedea unde se ascunde talentul ei special.

 
12-11-2010 16:23 de feble

c'mon man!

 
12-11-2010 17:09 de Anonim

si pe langa gandul meu nevinovat si spontan de a-mi uni destinul meu fericit cu al innei, a mai aparut unul, de fapt e o idee:
Cred ca ar fi un mare omagiu adus inei daca prima floare noua ce va fi descoperita de botanistii romani, sa fie numita " Tzatzae VaciIna" (pe latina), in romaneste s-ar traduce " Tzatza Vacii"

 
12-11-2010 17:35 de Puggy


 
12-11-2010 20:13 de Anonim

HEHEHEHEHE PUGGY LOLOLOLOLOLLL

 
12-11-2010 21:32 de katdm

N-am votat pentru ea,deci nu imi pasa .

 
14-11-2010 21:57 de RoTtEnBldE

romanu'.....invidios de-i crapa ochii....knd nu e in stare sa faca ceva critica pe altu care poate....si ce frate daca nu poate sa cante live......si ce frate daca nu leaga 3 cuv in engleza ....uite unde a ajuns......nu sunt fan.....imi plac unele melodii ce-i drept.....nu prea imi place fata ei cu toate ca f frumoasa....bravo ei si .....ciuda voua inviosilor. Deaia suntem de kkt in lume si ne scuipa toti.....k in loc sa ne sustinem ne sapam.........proasta natie mai suntem.....cred ca cea mai proasta

 
14-11-2010 21:59 de RoTtEnBldE

Am uitat sa scriu ceva.....cui credeti k ii pasa de criticile voastre....ea are milioane si voi...doar o tastatura pe care o torturati cu mirosul degetelor voastre

 
14-11-2010 22:39 de gligvas

Asta se cheama muzica????Bla,bla, bla....Pffff . Lasa mult de dorit.Nu-i nici o pierdere ca nu a castigat Ina.

 
15-11-2010 03:50 de pettra

D-ra autoare a articolului, feble!
Te rog, fa diferenta intre artistul care canta (CANTA!!!) imbracat si castiga concursuri in care intra doar cei talentati si o fufa care isi misca buzele, literalmente (vezi videoclip), pe spate.
In legatura cu sprijinul dat in ultimul ceas ... pe ala il da preotul. Formuland astfel anuntul, in subconstientul tau, consideri moarta cariera Innei?!
Plus ca, romanii se pare ca s-au desteptat (la cat li s-a cantat imnul tarii e cazul) si nu mai doresc sa sprijine artisti doar pentru efortul de a se farda frumos si nici pentru tavaleala de rigoare.
Daca ai cu adevarat voce, vei fi aclamat si imbracat, chiar modest. Orb sa fii! (nu dau exemplu concret; cunoscatorii stiu despre cine este vorba) Daca ai talent, lumea se va ridica in picioare sa te aclame. Daca nu ... schimba profilu'! Alfel, doar polueaza fonic.
In traducere libera pt tine: de ce folosesti cosemtice straine? de ce nu le folosesti pe cele romanesti? pentru ca-s mai bune primele, nu-i asa?!
Vezi?! Din acelasi motiv aleg si romanii alte "specimene cantatoare".
......
LOL Puggy :-)

 
15-11-2010 04:44 de Pappy

Daca Inna canta eu sunt Elvis Presley!!!

Si de MTV vesticii rad deja de multa vreme...

Singurul lucru bun pe care il pot spune despre Inna este ca e buna... Atat! Da din astea sunt tone... Si chiar si mai bune...

 
15-11-2010 05:39 de Gambino

Cine-i ina asta fratilor? artisti mai avem si noi? ar fi fost chiar culmea sa castige un calculator ca asta e ina un calculator cu un geek in spate, o tona de machiaj si o alta gaura neagra.... e si ea jucaria unui baiat cu bani, cand nu va mai fi se va reprofila, pana atunci trebe sa faca si ea ceva intre 2 supturi si 3 capre

 
15-11-2010 06:59 de Anonim

Acum, trebuie sa decidem daca vrem noi insine sa promovam romanul autentic, sau vre-un fel de deviant )...

 
15-11-2010 07:46 de Anonim

inna ii buna numai pt ceea ce arata in videoclipuri...si nu e cantat sau dansat

 
15-11-2010 08:06 de Anonim

asta este gradul de cultura al romanilor. asta este si cauza pentru care multe voci romanesti (bune sau rele) nu primesc suportul necesar. Pentru dobitoacele de mai sus ideea era muzica artistei nu sanii ei!!!

 
15-11-2010 10:01 de Puggy


 
15-11-2010 10:10 de PORCARIE

INNA E BUNA, DAR E FALSA ! DE DEPARTE E A-NORMAL CA A CASTIGAT Best Romanian Act !

 
15-11-2010 12:03 de Anonim

A cantat un refren (cred ca undeva la Arabi) mai bine nu l canta(a falsat ca o copila care se duce primul an la canto) un artist cfunoaste un artist si calitatile lui, sa fim seriosi cu inna,In primul rand genul pe care l canta nu se poate numi o solista precum....

 
15-11-2010 12:04 de Deless

@OwaranaiYume scoala...tu imi vorbesti mie de copii de 15ani?...aia nu stiu sa aleaga intre ce e frumos si urat sau bun/rau sau "incredibil de prost" si genial cum e "guns'n'roses" asta ascult acum:P
Inna ar trebuii interzisa la fel ca 70%din muzik romaneasca.
Ai auzit de Damian Brother? aia o castigat premiuu Grammy. Aia au ridicat standardu Romaniei.Si chiar dak oamenii sunt tzigani nu mie rusine sa zic ca-s roman. Si ei sunt o realitate a noastra tre sa ne asumam si alea bune si alea rele.
Inna personal consider ca ma face de ras.

 
15-11-2010 12:06 de Deles

cine zice ca o sustine pe Inna inseamna ca are un incredibil de prost GUST muzical. sau nu il are deloc...
Cine voteaza din consideratii etnice inseaman ca-i nationalist...dar fara sa gandeasca ce prejudicii poate aduce fapta lui.
deci...Totul are o limita.

 
15-11-2010 12:08 de Deless

@de RoTtEnBldE
susitzine tu PROSTIA ...ca te asemeni cu ea...cred ca, chiar este una si aceeasi cu prostia)

 
15-11-2010 12:13 de Anonim

"si aud atatia copii buni care ma fac sa plang cand vad atatia rapperi falsi cat de departe ajung"
(nimeni altu') aici se poate exstinde in toata muzik romaneasca...sunt sute de artisti mai buni ca INNA de mii de ori...dar nu sunt comerciali deci nu vor fi niciodata difuzati pe MTV.
COncluzia???
STOP LISTENING MTV (si celalte kkt-uri de posturi tv)

 
15-11-2010 14:16 de Anonim

Pai stiti de ce nu a cistigat mai mult... pentru ca trebuia sa se dezbrace de haine

 
15-11-2010 15:12 de x_angel_of_death

va uzati tastaturile degeaba, cand o sa fie si mtv un post de muzica mai vorbim...eu il consider un taraf tv al altor genuri muzicale...daca se poate spune asa!

 
15-11-2010 17:42 de BarByeMeRullZz

foarte tare voi critica&#539;i dar nici ca ei i ar pasa

 
15-11-2010 18:33 de dobredmv

0rice ati zice, innutza noastra are sani mai misto decat italianul ala...

 
15-11-2010 19:02 de silvamather

e sexy fara sa fie vulgara, si canta bine... nu se cere voce de soprana ... repet e finuta ....

 
15-11-2010 19:11 de Avramel

parca era toata lumea mandra ca suntem romani si iubim Romania?... tocmai ati demonstrat ca habar n-aveti ce inseamna sa sprijini un artist de origine romana. doar ganditi-va ca, daca ati fi fost cumva si voi cantareti, cata reclama v-ar fi facut faptul ca Inna ar fi castiga EMA. Nici eu nu sunt mare fan, dar am votat-o si am sperat ca va veti mobiliza cu totii. de asta suntem condusi de tot felul de lighioane, nu reusim sa ne unim pentru a ne spriji valorile. inna este o valoare comparativ cu multi pentru ca ea stie sa faca ceva in plus cu gura...

 
15-11-2010 20:12 de Anonim

Tara mica , remuneratie dupa buget /

 
15-11-2010 21:50 de Deless

dc propuneti sa fim Nationalisti absurzi si idioti??
asta conduce numai la lucruri rele...istoria ne invata asta.
Dar pe semne ca sunteti praf,nu aveti cultura nu ati citit cv in viata in viata voastra.
Eu sprijin romania dar nu o sa o imping niciodata sa se faca de ras.PUNCT

 
15-11-2010 21:53 de Anonim

ba ce comentati stiti si voi muzica ,ce e cu obositu ala de Marco Mengoni daca aia e muzica inseamna ca a inebunit lumea ...haiiiiii inna esti cea mai tare

 
15-11-2010 22:47 de sorin-inpartial

Se pare ca acum suntem toti mari critici de muzica sau de cum se face muzica....
Sunt in strainatate si nu stiu de ce suge si ce nu sge Ina..deci pot fi impartial...
Vreau sa spun numai ca are un still aparte foarte original. Bafta ei!!! Chiar mi-am facut un disc in masina cu muzica ei. Imi face drumul mai placut ascultand.
Aici nici nu am auzit de Zuchero ala sau cum al cheama.... Marco Mengoni oricum bafta la amandoi!!!

 
15-11-2010 22:57 de Sorin-impartial

Ha ca l-am ascultat si pe Marco Mengoni!!! Muzica tipic italiana a anilor 80"s....nimic deosebit...poate versurile dar cum nu vorbesc italiana am facut deja departajarea:
1.INA
GOOD LUCK!!

 
16-11-2010 01:29 de Anonim

numai dujmanosi in loc sa tinem cu ia ca e romanca dea noastra si sa ne bucuram ca a ajuns si un roman sus o tratam cu invidie daia suntem unde suntem !

 
16-11-2010 10:20 de Anonim


 
16-11-2010 11:41 de cristiana

inna canta foarte bine si vb engleza destul de bine e nascuta in ro ma smecherilor s-o vb romana 20 si de ani cum sa vb foarte bine engleza ????sau voi scriitorilor vorbiti la fel ca bill gates
asta e rahatu' ca dupa ce ca sunteti incompetenti mai sariti si cu gura .....eu am auzit-o cantand si mi se pare ca are o voce extraordinara da' stiti ceva voi sunte-ti rapandulele ca v-o placut broasca aia de cct .....fata o cantat prin multe locuri in lume din ce-am vazt eu si o fost iubita si voi va luati de sfarc...pai da copii daca are cu ce sa se mandreasca sao faca .....o fata frumoasa si talentata comentata de niste cum spune taicamiu "terchea-berchea" o zi placuta

 
16-11-2010 15:13 de Anonim

Romanii nu au valori. Promovam o muzica foarte comerciala facuta de pitzipoance si cocalari care stiu cum si cat sa se dezbrace, in loc sa promovam adevaratii artisti. Rusine!!!

 
16-11-2010 17:47 de senu

Inna e "o c**** in prostitutia muzicala" cum zice cineva.
Ce treaba are sanu cu muzica?!? Ca roman prefer sa nu ma reprezinte o tzatza.

 
16-11-2010 22:32 de Anonim

Imi pare foarte rau ca noi romanii nu mai sintem uniti.Dar eu cred ca Inna merita mai mult.Dar cred ,ca noi romanii avem o problema.Imi pare nespus de rau dar cred-ca o parte din noi am uitat de unde am plecat.

 
17-11-2010 08:52 de Anonim

Au dreptate cei de la Parazitii,play-back-ul este in floare la noi.calculatorul face minuni.Nu as pune-o nici la degetul mic al Andrei.In general cei din provincie o apreciaza ca la ei nu prea se vad sfarcuri pe strazi))Dar pana la urma cine-i fata asta?!!!!Cred ca daca-ar poza in play-boy ar fi avut mai multe voturi,asa ca lasa-ti-o balta bai nationalitistilor.

 
19-11-2010 06:54 de minicoleta

Nu sunt un critic de muzica, vorbesc doar din punctul de vedere al spectatorului/cititorului/telespectatorului, neutru si cu drept la opinie: Inna nu mi se pare decat o artista comerciala, un produs plin de e-uri si artificialitati care este in trend doar cat este "fresh" - un fresh dat de ambalaj si nu de marfa. Este sexy, foarte bine, pozeaza in papusa, iarasi bine, este alaegerea ei, nu ma intereseaza cum apare privirii dar atat timp cat ochii stau atintiti asupra ambalajului pentru ca produsul este de prost gust nu avem cum sa gasim valoare inauntru. Va propun o singura comparatie...intre VOCEA - atentie VOCEA, nu persoana, PAULEI SELING si a INNEI...ambele au participa la concursuri de muzica cunoscut si cred diferenta spune totul. Nu am de ce sa votez o PSEUDO CANTAREATA si punct.

 
19-11-2010 13:41 de Anonim

INNA cantareata ?? )) ce gluma buna (sau proasta ) efectiv la inna, play and win (??) , david deejay , nu aud voce... de om... doar de robot..
.. nu suport playbackul, si nici versurile de 2 parale..

 
21-11-2010 14:17 de Over

Pai Romanii asculta Manele sau Dansu Pinguinului , ce sa mai vorbim si de alte genuri de muzica !!! Da in Occident acest gen de muzica pe care il cinta Inna este de multa vreme la moda si va mai fi multa vreme de acum incolo. Dar cum unii dintre noi sint ramasi in urma sau mai bine zis au ramas cu metehnele si gusturile orientale, n-are cum sa aibe succes la noi, ba mai mult , o gasim si controversata, mai Nene sunteti de coma, poate Inna e constienta ca n-are cum sa aibe succes in Romania deoarece la gusturile publicului nostru de Dansu Pinguinului, n-are cum , pur si simplu nu pusca !!!

 
21-11-2010 14:28 de Anonim

La urma urmelor cam toti cintaretii din ultima vreme , isi construiesc piesele prin intermediul programelor de calculator si isi mai fac unele retusuri , cit despre playback-uri s-auzim numai de bine. Nici dracu nu mai e dispus in zilele noastre sa-si sparga plaminii pe scene , asa ca lasati-o balta . lumea s-a modernizat ceea ce mai vor romanii inca , apartine de domeniu trecutului si nu va mai fi niciodata ce a fost, din punct de vedere al spectacolului in sine si a atmosferei ce era odata ! Da cine bendixu meu mai e si Marco asta ??? vreun Gigi D'Agostino ceva in genu ??? N-am auzit de el de loc ! De fapt fix pix !

 
21-11-2010 18:51 de simona

e na-----eu nu sunt in tara...n.are imp unde sunt...dar aici toata lumea askulta inna...si nu numai....nu konteaza dak e imbracata sau dezbracata...are succes si asta irita tzaranii romani,,,mi.e rusine k sunt romanka...sunteti toti niste inapoiati.Go INNA...YOU RE THE BEST

 
22-11-2010 18:30 de liligalati13

inna e varza ca si voce! sa fim realisti! e si prostuta, inculta! se exagereaza multy cu vedetismul ei! in fapt e O VEDETUTZA!

 
15-12-2010 15:47 de Rihanna 4ever

Mda Enrique trebuia sa castige! Si cine e ala "Marco"? Are mutra de soarece din ce-am vazut pe net

 
29-12-2010 22:12 de Anonim

daca va credeti mai buni de ce nu ati ajuns ca inna???eu o konsider foarte ok,iar voi nu mai faceti asemenea comentarii trebuia sa ajungeti ca ea si dupa sa le faceti

Alte stiri

INNA ne terorizeaza cu un nou videoclip: "Sun Is Up"

Cine castiga MTV Awards? Gaga sau Eminem?

INNA reprezinta educatia, multilingvismul si cultura ?!

S-au decernat premiile Nights.ro Awards 2011

Gaga goes country in "Born This Way" (Audio)

INNA inainte sau dupa Photoshop? (Audio)

Hah! INNA are iPad! (Video)

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

143 vizitatori si 0 membri acum pe site