www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Iata primii finalisti la Eurovision 2009!

MuzicaBuna / miercuri, 28 ian 2009
blaxy semifinalaAseara, in urma primei semifinale nationale Eurovision 2009, au fost desemnati primii 6 finalisti ce vor participa la finala de sambata. Alegerea s-a facut prin votul publicului si cel al juriului de specialitate.

Si pentru ca s-a decis ca inca sa nu fie facute public punctajul si voturile stranse de fiecare concurent [acestea vor fi publicate pe site-ul TVR dupa finala nationala], nu stim inca cine a placut mai mult publicului si cine juriului. Momentan exista doar lista cu ordinea in care acestia vor intra in concurs pe 31 ianuarie, in finala. Sub fiecare piesa gasiti si inregistrarea de ieri seara.

1. Titlul piesei: "Striga"
Muzica si text: Marius Popa
Interpret: Popas Band




3. Titlul piesei: "Dear Mama"
Muzica: Costi Ionita
Text: Ruxandra Iliescu
Interpret: Blaxy Girls




5. Titlul piesei: "Sunny Days"
Muzica si versuri: Radu Bolfea, Marcel Botezan, Sebastian Barac
Interpret: ZERO




7. Titlul piesei: "Purple"
Muzica: Norbert Kovacs
Text: Ion Faghiura, Norbert Kovacs
Interpret: Tabassco




9. Titlul piesei: "Love was never her friend"
Muzica si text: Marius Moga
Interpret: Dalma




11. Titlul piesei: "Pleaca"
Muzica si versuri: Cornel Ilie
Interpret: Tina (ex. POPS)




Maine seara va avea loc cea de a doua semifinala si va fi transmisa in direct de TVR si TVR International. Ordinea intrarii in concurs este urmatoarea:

1. "Nothing gonna change" - Besa Kokedhima
2. "Nu am cu cine" - Red Blonde
3. "Go On" - Adrian Molnar
4. "Stop" - Catalin
5. "Your are my love" - SoundCheck
6. "The love is life" - Etnic
7. "I feel your presence" - Irina Popa
8. "One last night" - Alexa
9. "Don`t leave" - Alin Nica
10. "Round & Round" - IMBA
11. "Can you forgive" - Costi
12. "The Balkan Girls" - Elena Gheorghe

Sa speram ca de data asta macar unul va canta mai bine LIVE.



loading...

26 comentarii. Posteaza un comentariu

 
28-01-2009 11:46 de tavitavis

Da, asa este, marele razboi al solistilor s-a dat aseara cu ... prestatia live! Voci sparte, sufocate, acorduri false (putine, e adevarat), tipete, transpiratii abundente si tinute nepotrivite sau cel putin ciudate. Revin cu detalii ...

 
28-01-2009 12:15 de tavitavis

Sa incepem!
POPAS - tinute excentrice (pe care stiam ca le vor interzice la next EuroV, urmand sa primeze doar calitatea compozitiei si a interpretarii - nu artificii, nu fumigene, nu patinatori, nu butoaie, nu diavoli, etc) fara o legatura solida cu textul. Coregrafie socanta, prea dramatica.
BLAXY - Marea dezamagire: imobile, crispate, backing vocal ce acopera solista, la tobe NU se canta live, solista tipa la al doilea refren ...
ZERO - Raman la parerea ca melodia e prea "Chasing Cars". Nu poti fi sosie si sa emiti si pretentii. In rest numai de bine.
TABASSCO - Am in continuare dificultati cu versul "I miss you even when you're near", mie imi scapa logica lui. Iar "purple like the rain" e prea Prince, dar el parca nu a fost la preselectie. Shame Mr. Prince!
TINA - Tina, Tina, Tina ... Ai uitat vocea acasa sau n-ai avut oricum ce uita? Sugrumata, sufocata, tipata, toate starile groazei. pacat de melodie, zau asa! Si versurile in rusa ... oricum Rusia ne da sistematic 6-8 puncte, nu trebuie sa-i pupam mai mult decat merita.
DALMA - Voce buna, engleza peste medie, prezenta scenica buna si un saxo surpriza. O melodie prea cuminte totusi, Moga nu e la "the best". Not bad!

 
28-01-2009 12:42 de Anonim

pacat ca nu mai e treistariu :-

 
28-01-2009 14:38 de tavitavis

Comentand articolul http://www.muzicabuna.ro/stiri/asculta-piesele-de-la-eurovision-2009.html faceam atunci 7 propuneri pentru semifinala (4 din lotul de aseara, 3 din cel de diseara). Am "ghicit" 3 din cele 6 piese alese aseara. Sa vedem cum va merge cu ghicitul si diseara. Poate dau lovitura si la 6/49.

 
28-01-2009 14:49 de tavitavis

Diseara, eu zic ca se califica sigur Besa, Irina, Catalin si Elena. Restul ... e tacere.

 
28-01-2009 16:55 de easycom

DALMA suna bine... chiar imi place piesa. In rest ca ceaiul... De Blaxy nici nu cred ca mai are rost sa vorbim... si-au dat cu firma-n cap.

 
28-01-2009 19:39 de Sergiu


 
28-01-2009 19:48 de amelia

imi place f mult DALMA si TINA ,in rest apa de ploaie ,nu cred ca prin celelalte melodii vom avea sanse de reusita ,imi pare rau ,ar trebui sa ne orientam catre ceva mai ritmat ,zic si eu ,Marius Moga ca de obicei e foarte tare ,dom'le!bravo!

 
29-01-2009 08:27 de aurel

Din cele 6,favoritele mele sunt;1. Dalma,melodie buna,nu are trac 2.Tina-melodie buna pt un hit romanesc,are trac,la final tzipa
3.Blaxy,se vede lipsa de experienta pe scena

 
29-01-2009 11:00 de tavitavis

Sergiu, inteleg ca esti fan inrait BLAXY, dar recunoaste ca fata de la tobe MIMEAZA! La EUROVISION va trebui sa cante LIVE, intelegi ce inseamna LIVE, sper. Adica FARA NEGATIV, real, pe bune, sa dea in tobe, sa scoata sunete din instrument, sa ... hai ca m-am facut inteles.

 
29-01-2009 11:27 de Andrei B.

Eu nu stiu cum Dracu reushim, ca in fiecare an, sa alegem dintr-o gramada de cretini, care habar nu au unde e nota Fa pe portativ, sa il alegem pe cel mai tampit.
Nu vreau sa ma gandesc, ca daca (doamne fereste) ajunge vre-o unul din acestia, la eurovision, iar .. ca shi multi ani la rand, pana acum ... o sa fim foarte perplecshi si uimiti "cum oare a luat Romania, unul din ultimile locuri, si iar s-a facut de cacao??"

Pai pt ca ne place, ca oriunde ne ducem sa ne facem de cacao.. Ca asha ne e firea.. Chiar nu stiu cine e vinovat...

Is curios, de unde apar acesti, minunati interpreti? Nu au alta treaba acasa?
Strage

 
29-01-2009 11:57 de tavitavis

Stai usurel si trage frana de mana ca nu e chiar in fiecare an! Hai sa facem un bilant, nu pentru toate cele 10 participari de pana acum ci doar pentru ultimele 4 (pour les conaisseurs ... ei stiu de ce!). Ia sa vedem ce avem:
2008 - loc 20 din 24 cu 45 puncte (ultimii: Germania, Polonia si UK cu 14 pct).
2007 - loc 13 din 24 cu 84 de puncte (ultimii: UK 19 pct, Franta 19 pct, Irlanda 5 pct). IRLANDA, fosta dubla laureata !!
2006 - loc 4 din 24 cu 172 puncte (ultimii: Franta 5 pct, Israel 4 pct, Malta 1 pct).
2005 - loc 3 din 24 cu 158 puncte (ultimii: UK 18 pct, Franta 11 pct, Germania 4 pct).
E adevarat ca UK Germania Franta si Spania sunt calificate din oficiu: "the United Kingdom, France, Germany and Spain (as the largest financial contributors to the European Broadcasting Union)" - BHUUUUUUUUU !!! Asta n-ar trebui sa-i lipseasca de rusine de halul in care se prezinta an de an! Si noi ne facem griji si tremuram an de an ca poate vom castiga.
Pana la urma e ca la Olimpiada. Important e sa participi, sa fii acolo ...

 
29-01-2009 12:51 de easycom

Stii care-i faza cu UK? Zic astea fiindca am fost acolo si am apucat sa vorbesc cu lumea despre acest subiect. Probabil ca ai observat ca UK are artisti, si chiar artisti international cunoscuti, preaslaviti, etc. Insa pe acestia nu prea ii vezi pe la Eurovision. E o mentalitate ciudata, dar pe undeva le dau dreptate, ei nu se complica cu Eurovisionul. Efectiv artistii talentati nu prea sunt atrasi de acest concurs corupt, isi fac numele cunoscut prin alte metode, metode mult mai bune si mai profitabile.
Am impresia ca dezinteresul fata de acest concurs creste in fiecare an. Franta... pai Franta are artisti, ohohooo... si inca ce artisti, ii vezi la Eurovision? Nu! Fara suparare, dar am impresia ca la acest concurs mai nou se duc "artistii" sa faca din nimic un renume.
Poate ca gresesc cand zic toate astea, poate ideile mele sunt deplasate, dar un lucru spun sigur: ma plictiseste acest concurs. Deja ma uit cu sila si cu sictir. Eu deobicei cand aud o piesa buna, o simt in mine, sunetele, versurile se contopesc cu sufletul meu. La Eurovision ma cam apuca ori somnul, ori migrena.

 
29-01-2009 13:01 de timi_mira

popas band the best! ei chiar merita sa ajunga la eurovision!!!

 
29-01-2009 16:49 de Anonim

mai oameni buni,fata asta..Dalma,de unde o stim? imi pare cunoscuta figura ei,dar nu stiu de unde sa o iau.

 
29-01-2009 18:11 de easycom

Exista google... dar hai ca de data asta iti fac un bine si-ti dau direct link: http://www.myband.ro/members/6512/

 
29-01-2009 19:13 de angelicacalin

Sunt dezamagita...!!!!!poate ceva mai bun...la anul..!!!

 
29-01-2009 21:47 de mariusntoader

Easycom si te-ai mai intors ? Mare patriot esti!... Ai dreptate,de la Johnny Logan,UK nu s-a mai complicat cu aceasta farsa europeana,ba chiar intr-un an nici nu s-a mai calificat in finala!...
Asa cum scriam si ierinoapte,azi au fost piese si interpretari mult mai bune si chiar daca nu-mi plac manelistii,mie mi-a placut cel mai mult Costi "Costita" si Besa! Stop televot !

 
29-01-2009 21:49 de mariusntoader

Anonimusule ...margarina Delma,adica Dalma Kovacs canta de ceva vreme la emisiunea Divertis Mall !...
Capishi ?

 
30-01-2009 15:50 de Anonim

tabasco, purple

 
30-01-2009 18:50 de timi_mira

sunt sigura ca popas band ar uimi pe toata lumea daca ar avea aceeasi prestatie! si ar avea sanse mari sa castige!!!!!!!! multa bafta!!!!!!!!

 
01-02-2009 00:27 de Anonim

jalnic jalnic.taranca asta sucks:|domane cum isi permit ei frate auzi juriu de specialitate ...chiar atat de prosti ne cred pe noi romanii)

dc ne mai pun sa votam?dak ei schimba totu la radical?)
publicul,majoritatea le`a vrut pe Blaxy nu pe tarnaca de elena k sa nu ii spun altfel ..!
dar nuu k si la juriu e cu interese dc sa se duca blaxy ale lui costi sau dalma a lui moga?sau tabasco care nu aveau nici un interes)poi normal ce ei isi arata curu si tatzele?:>si ei plagiaza grecia?:>succes elena la .....ma abtin ...m`as bucura dak ne`am califica printe primii 10 ...mai ales cu elngelza ei de balta..!O SA NE FACEM DE RAS DIN NOU !!! ar fii tare sa nu o mai voteze frate nimeni,pana la urma e vina minunatului juriuuu mda RUSINE mU*****or

doar o parere:|
cu blaxy chiar am fi facut impresie buna deoarece ar fi ceva nou ,dar nu neapart blaxy ..insa NU

imi pare rau ...am multi nervi:|

scz inka o data pt cuvintele vulgare si ....

 
03-02-2009 20:17 de Alex

DUpa parerea mea cred ca cele de la blaxy girls trebuiau sa se duca frate la eurovision dar totul a fost pe interes

 
14-03-2009 07:30 de valiblaxy

de acord cu alex

 
04-09-2009 11:32 de Iby

Imi place foarte moolt piesa de la TABASSCO-PURPLE, care este nemaipomenita! Moolt succes in continuare si sa fiti cei mai buni!!!...:P

 
04-09-2009 11:38 de Iby

Cred ca ELENA GHEORGHE, cu THE BALKAN GIRLS au obtinut un rezultat bun, dar se putea si mai bine. Vreau ca altadata sa fiti si mai bune!!!:* Va urez in continuare moolt succes si sunt mandra de voi!!!:P

Alte stiri

Ordinea intrarii in Finala Nationala Eurovision

Asculta piesele concurente la Eurovision 2011

Fetele de la Blaxy Girls experimenteaza rolul de VJ MTV!

Dilema DALMEI: "Cine-ti canta" sau "Forgot `bout Me"

Dalma a filmat primul videoclip din cariera [video]

Urmariti noul clip Blaxy Girls - "Save The World"

Fetele din Balcani ne-au intos spatele...

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

117 vizitatori si 0 membri acum pe site