www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Ian Brown si UNKLE Sounds vin la Control Day Out

MuzicaBuna / luni, 01 aug 2011
ian brown

Fostul lider al legendarei formatii britanice The Stone Roses, Ian Brown va concerta in premiera in Romania, cu sprijinul adidas Originals, in cadrul Control Day Out, pe 10 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti. Control Day Out powered by Tuborg se vrea, de fapt, o noapte alba de concerte live si DJ set-uri, cu Ian Brown, UNKLE Sounds, Suie Paparude si altii, o ultima mega-petrecere in aer liber pentru nostalgicii festivalurilor din vara, inainte ca toamna sa mute distractia inapoi in club.



Cunoscut publicului roman mai ales pentru colaborarile cu UNKLE (Reign, Fear, Be There), dar si pentru albumul sau ulterior, Solarized (al patrulea din cariera solo), Ian Brown a devenit celebru ca solist al legendarei formatii de rock alternativ The Stone Roses. Cariera artistului britanic se intinde de-a lungul mai multor generatii muzicale, de la punk la amestecul cultural al Angliei optzeciste, la mods, skinheads si nebunia Madchester care a deschis drumul multor formatii brit-rock de succes.

In 2006, la NME Awards, lui Ian Brown i-a fost inmanat premiul Godlike Genius, iar in 2007, Q Legend Award vine ca o incununare, chiar daca impresionanta sa cariera nu se opreste aici.

Cel mai recent album Ian Brown, My Way, lansat in 2009, dovedeste ca artistul britanic mai are inca multe de spus in peisajul muzical actual: single-ul "Stellify" si cover-ul dupa celebra piesa "In The Year 2525" au cucerit topurile si au atras aprecierile criticilor. Cu precadere autobiografic, discul este influentat atat de Thriller-ul lui Michael Jackson, a carui "matrita de succes" a fost aplicata fiecarei piese de pe album, dupa cum Brown insusi a marturisit intr-un interviu pentru NME, dar si de punk-ul distructiv marca Sex Pistols, Ian Brown fiind un admirator al lui Sid Vicious si al "tratamentului" aplicat de acesta slagarului etern "My Way", facut celebru de Frank Sinatra.



UNKLE Sounds, noul proiect al versatilului artist britanic James Lavelle (UNKLE), este un live set electronic cu proiectii coordonate pe ecrane gigantice, un show audio-vizual de proportii ce va debuta la celebrele Reading si Leeds Festival din vara aceasta, unde UNKLE Sounds este headliner-ul Scenei Dance. Din punct de vedere muzical, spectacolul va cuprinde atat cunoscutele hit-uri UNKLE cat si piese noi, colaborari cu Ian Brown, Thom Yorke, Richard Ashcroft sau Josh Homme, si remix-uri la piese Radiohead, Queens of the Stone Age sau Metallica. Vizual, show-ul va insemna proiectii backlit coordonate live de pe scena pentru a oferi o experienta artistica unica.



Suie Paparude se numara printre pionierii muzicii electronice din Romania. Aflandu-se intr-o permanenta evolutie, trupa a trecut de-a lungul timpului atat prin schimbari de componenta, cat si de sound, activand in formula actuala - Michi, Bean si Dobrica, din 2009. Suie Paparude au la activ 8 albume si sute de concerte in tara si in strainatate, mii de fani si un statut de formatie cult pentru publicul tanar din Romania. Lansat anul trecut, cel mai nou album Suie, E suflet in aparat, cuprinde 16 piese, inclusiv hit single-urile Cea mai buna zi si Soundcheck.



Biletele pentru Control Day Out powered by Tuborg pot fi achizitionate in avans, la pretul de 50 de lei, online pe Eventim.ro sau din reteaua Eventim: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, precum si din Control Club (Academiei, 19) si Shift Pub (General Eremia Grigorescu, nr 17). In seara evenimentului, biletele vor costa 65 de lei, la intrare. Accesul persoanelor sub 18 ani nu va fi permis.



loading...

0 comentarii. Posteaza un comentariu

Alte stiri

Numaratoare inversa pana la Control Day Out !

Urmariti noul videoclip nonconformist Suie Paparude - "Soundcheck"

Funk Rock Hotel iese la aer liber!

Suie Paparude si David DeeJay urca pe scena Galei Balurilor 2010!

Descarca GRATUIT noul album Suie Paparude "E suflet in aparat"

SUIE PAPARUDE si AB4, primele trupe romanesti la TUBORG GREEN FEST!

Concert Suie Paparude

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

99 vizitatori si 0 membri acum pe site