www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Festivalul Callatis si muzica live...

webmaster / vineri, 12 aug 2005
 
Anna LeskoGabriel Cotabita, prezentatorul show-ului, i-a caracterizat pe cei de la Hi-Q drept reprezentanti ai muzicii de calitate din Romania. Si, ciudat, nu avea in voce pic de ironie... Ceea ce am vazut la Mangalia ne-a adus insa cu picioarele pe pamant, locul unde nu tot ce zboara... stie sa si cante. Cel putin nu live.

HI-Q, ies din nou la rampa

Timp de cateva seri in aceasta saptamana, TVR 2 a difuzat Festivalului Callatis, care a presupus o ampla desfasurare de forte in domeniul divertismentului. Telespectatorii au putut ghici o multime de picanterii de culise privind spectacolul, ca de exemplu ca nici unul din cei trei componenti ai trupei HI-Q, invitati in ziua desfasurarii concursului Miss Diaspora, nu au pic de voce.

Simti, mai intai, cand vezi ca formatia, autoare a mai multor hituri, isi sugruma gatuturile pentru a scoate niste sunete cat de cat omenesti, uimire, apoi nedumerire, apoi furie ca te-ai lasat pacalit atatia ani si ai crezut ca isi merita locurile de top in clasamentele de specialitate, dar si in ierarhia muzicala pe care ti-ai creat-o singur. Apoi, incepi si faci tot felul de scenarii: carevasazica, Dana Nalbaru era singura din Hi-Q care isi merita locul pe scena in formatie, iar cei doi, autori (?) ai pieselor, au aparut alaturi de ea ca sa devina cunoscuti si sa aiba succes la fete. Dar de ce s-au incapatanat sa cante si ei??? Partea de rap a pieselor nu ne chinuia destul? Se pare ca nu, caci odata cu plecarea Danei, satula si ea, probabil, sa acopere notele gresite ale colegilor de trupa, a venit Nicoleta, care se pare ca se intelege bine cu baietii caci, spre deosebire de predecesoarea ei, nu are nici cea mai vaga idee despre game, solfegii si nici voce, dar a fost dispusa sa castige usor niste banuti. In fond de ce sa refuzi aceasta sansa daca tot ti se oferea posibilitatea ca melodiile pe care, chipurile, le interpretezi, sa fie trecute prin filtrul calculatorului.

Rezultatul s-a vazut pe scena la Callatis, trei trupeti care s-au intrecut in a falsa si a rage mai tare, dar si in a adresa multumiri spectatorilor, poate si pentru ca nu i-au huiduit si n-au aruncat cu rosii pe scena.


Anna Lesko a refuzat sa cante

Anna Lesko a renuntat la duetul cu In-Grid, invitata speciala a festivalului de la Callatis in cea de-a patra seara a evenimentului. Fosta iubita a miliardarului Irinel Columbeanu a fost inlocuita in ultima clipa de Alexandra Ungureanu, o voce extrem de laudata si de apreciata de criticii de muzica.

Obisnuita ca aparitiile ei scenice sa insemne, in ordine, miscare scenica (doar a fost dansatoare), toale de firma (doar a fost iubita unui miliardar) si mult playback (doar este una dintre cantaretele "de videoclip"), Anna Lesko a fost luata prin surprindere de invitatia de a canta alaturi de In-Grid. Tentant. Dar Anna noastra de import si-a dat seama in ceasul al 12-lea ca la Callatis se canta live. Trebuie spus ca In-Grid s-a scolit timp de 12 ani cantand in localuri de noapte pana cand a fost descoperita de un producator muzical. Asta spre deosebire de Anna, care a sustinut la randul ei spectacole in baruri, dar ca dansatoare.

Lesko ne-a declarat ca de fapt ea nu a putut canta cu In-Grid pentru ca nu vorbeste limba franceza: "Daca piesa ar fi fost in rusa, romana sau engleza nu ar fi fost o problema", a spus Anna. Ea sustine ca nu a aflat de la organizatori ca In-Grid va canta in limba romana. Anna a facut playback pe scena de la Callatis si, pentru prestatia foarte sexy, se pare ca a primit 300 de euro, in timp ce In-Grid s-a ales cu aproape 15.000 de dolari.

Pentru ca ziaristii se aratau mai interesati de tinutele extrem de provocatoare decat de talentul ei muzical, Anna a afirmat cu modestie: "Pot fi sexy si intr-un sac". Solista a uitat sa precizeze ca sacul ar trebui sa fie o creatie a vreunui celebru designer...



loading...

19 comentarii. Posteaza un comentariu

 
14-08-2005 23:14 de roxana

chiar nu inteleg ce aveti cu ea!sunteti cumva invidiosi? arata destul de bine si canta frumos altfel nu ar mai fi avut atata succes!bravo ei sa o tina tot asa!

 
15-08-2005 11:53 de DeepSilence

Foarte bun articol si foarte la obiect. In Romania, realitatea este ca toate trupele dance nu au nici macar cea mai mica idee de cantat. O parte din vina se datoreaza organizatorilor, dar si managerilor care le interzic protejatilor sa se faca de rahat prin show-uri incercand prestatii live. Problema porneste de la Casa de Discuri care sustine proiecte de doi bani din lipsa de muzica de calitate (care la noi se produce in cantitate infima). Cat despre Ana Lesko, Roxana ... no comment! Nu pot spune decat bravo ! campaniei de marketing care te face oarba la lipsa de profesionalism si calitate al produsului pe care-l iubesti atat de mult ! :P

 
15-08-2005 14:15 de skiz

Roxana unde este succesul asa mare a lui Anna Lesko care l-ai spus tu, e o simpla "cantareata" care vrea faima si bani......

 
16-08-2005 21:03 de GABBO

Cam asa e pe la noi. Toti fitosii si toate parasutele isi asigura un loc pe piata muzicala romaneasca, dand la o parte pe cei care ar trebui sa fie acolo. Un fapt si mai ingrijorator e ca majoritatea romanilor accepta ceea ce se intampla si nici nu prea isi doresc ca lucrurile sa se schimbe.
Cele mai multe din videoclipurile "artistelor" noastre sunt adevarate spectacole de striptease; TVK Lumea aproape ca a devenit un canal erotic.
Am incercat si eu sa ma fac auzit de catre o casa de discuri (nu dau nume), am trimis mai multe demo-uri, zadarnic insa! Nu am primit niciodata vreun raspuns. Tind sa cred ca discurile au fost aruncate in container, direct la momentul sosirii la destinatie. Probabil nici ca voi mai incerca pana nu-mi voi face vreo pila.
Asa ca, mi-am luat piesele si le-am dat drumul pe internet. Si daca cineva vrea sa le asculte, este binevenit sa acceseze http://ic-musicmedia.com/gabbo. Astept opinii!

 
21-08-2005 17:22 de oan-@

Oameni buni, numai fiti atat de drastici! Dincolo de stilul lor, numele trupei "Hi-Q" vine de la "inalta calitate"; acesta este un termen tehnic rezervat, care inseamna un indicator de calitate atribuit unor produse industriale. Si, nu in ultimul rand, ei sunt foarte "de gasca" si prietenosi cu toata lumea.

Atat de mult v-au dezamagit cei trei, incat v-ati pierdut uzul ratiunii?!?

 
21-08-2005 21:35 de oanasmart93

Nu cred k avetzi dreptate... nu va mai bagatzi unde nu va e locu'... ce e important e k anna scoate hit'uri...ishi ia banii..dekt sa se fak de ras k ceilaltzi (akcent, hi-q...) mai bine a refuzat...oricum in'grid a ales sa knte cu ea deoarece avea voce si super melodii, nu?

 
22-08-2005 00:37 de EyeKyu

cica In-Grid a acceptat sa cante cu Anna ca are voce............fata mea da ai zis cea mai atre chestie........pai da u crezi ca In-Grid a ascultat-o vreodata pe Anna live sa vada ce voce are?? Saraca In-Grid a ascultat numa ce i-au dat producatorii sa asculte, adica
o voce refiltrata prin calculator (la un adica si io pot canta ca Pavarotii daca ma tine soft-ul) asa ca.........
dupa aia trecem la alti reprezentatii ai muzicii romanesti Hi-q, ajtia saracii nu au nici o treaba cu muzica pt ei muzica e ceva ce se face pe calculator. Asa ca muzica romaneasca e pe duca rau de tot, noroc cu niste trupe rock si hip hop care inca mai stiu ce e aia muzica live si nu cunosc denumirea de calculator cand vine vorba de voce

 
27-08-2005 21:57 de adryanmihai


Ar trebui sa ia niste notitze baietii astia care organizeaza asa zise "festivale" gen Cerbul de Aur, Callatis,Mamaia si inca multe altele de la unguri si sa merga odata la Sziget sa vada cum e sa organizezi un mic eveniment unde vin peste 1 milion de oameni din toata lumea.Sa ia notite si apoi sa se gandeasca pe cine cheama si cum organizeaza . Sunt ferm convins ca manelistii care sunt in public si batranii care viseaza la Mamaia '80 nu o sa simta lipsa acestor festivaluri care fac de tot cctu muzica si asa de proasta calitate romaneasca cu multe furtisaguri si o gramada de premii castigate de o placa de sunet sau un program jmeker luat de pe dc++.

 
13-09-2005 21:14 de Roxy

De aia e de kkat muzica romaneasca.Daca Anna are corp si hituri nu inseamna ca are voce.Este varza.Nici sa vorbeasca nu stie.Au ridicato niste pers cu banii,care nu au avut ce face decat sa investeasca intr-o ratata.

Anna Lesko:afonaaaaaaaaAaAaAaAaaAA

 
18-09-2005 15:56 de GoDsmarK

NUSTIU CE AVETI VOI DAR ANA CANTA AFON NARE VOCE ARE DOAR NOROC FACE FIFTI FIFTI CU BAIETI CA SAI DEA BANI SI SO FUTA CA SAI ASTA VIDEOCLIPURILE

 
06-11-2005 13:39 de io

anna este cea mai tare

 
28-03-2006 12:12 de didi

Mie imi place mult noaua melodie a ei,Aniska Maya(nu shtiu cum se scrie)

 
01-01-2007 16:23 de surcufft

esti frumoasa ai tot dar nu vad ce ai vazut la pacaliciu-l de irinel

 
01-01-2007 16:26 de surcufft

esti frumoasa ai tot dar nu vad ce ai vazut la pacaliciu-l de irinel

 
10-02-2007 22:20 de surcufft

tot frumoasa esti .::

 
11-08-2007 00:17 de alin

nu zic ca anna lesko canta bine live ca nu am auzit-o niciodata dar mie imi plac show-urile ei pt ca e vb de vestimentatie,coregrafie si mult mai multe despre care multi din cei care au scris aici habar nu au..........sincer.....poate nici nu stiti cum este sa fiti pe o scena....daca atiu sti nu ati mai comenat airea.si ce daca fata nu are voce la urma urmei?are succes?face bani?daaaaaaaaa.bravo ei.va e ciuda ca nu faceti si voi ca ea?daca nu aratati bine ca ea...asta e soarta.........

 
09-11-2007 21:52 de emp7y

ce buna e ........ ........ ................

 
09-11-2007 21:52 de emp7y

ce buna e ........ ........ ................

 
20-08-2009 17:23 de autor

desi am auzit de numele ei pe 'tate gardurile' si la TV o gramada de divertisment pe seama ei, numai acum 2 luni m'o starnit curiozitatea sa vad cum, ce si ce canta anna lesko.

am vazut o fata cu trasaturi f.frumoase, si cu un vidioclip care incepea compromitator:
interpretarea tabloului"nasterea Venerei" de pictorul renascentist Sandro Botticelli-> WOW. Misto!
DAR. cand si-a deschis "Venera" gura a stricat tot. Nu putea sa taca? In urechile si capu meu s'o transformat intr'o uratanie de nedescris ...

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

111 vizitatori si 0 membri acum pe site