www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Fanii columbieni o confunda pe Shakira cu Sanziana din Romania

MuzicaBuna / marşi, 13 ian 2009
sanzianaRomanca Sanziana (14 ani) are o voce care a creat confuzie in comunitatea mondiala a fanilor Shakira. Micul fenomen (cu care ar trebui deja sa incepem sa ne mandrim) isi vede cuminte de scoala, dar lucreaza temeinic si la cariera artistica.

Totul a inceput in urma cu doi ani (desi Sanziana este fan Shakira de peste opt!), cand a participat la un concurs de televiziune, intitulat "Fresh Star", interpretand "The One" si "Donde Estan Los Ladrones", preluate din repertoriul celebrei columbience. Prestatia ei nu a putut fi rasplatita cum se cuvine, din cauza varstei, care nu se incadra in regulamentul concursului, dar juriul nu a putut-o ignora, acordandu-i un premiu special. A fost momentul in care Crina Mardare, aflata in juriu, i-a remarcat calitatile intr-adevar extraordinare. Pe langa voce, Sanziana are un auz absolut (constatat medical si testat stiintific de specialisti) si calitati teatrale si intuitive exceptionale. Crina a preluat-o la scoala ei de muzica, unde a initiat-o si instruit-o, incredintandu-i si cateva cantece, creatii ale ei, dintre care unul avea sa faca recent valuri incredibile.

Despre ce este vorba? Anul trecut cineva a preluat mp3-ul piesei "Save me from the fire" ( muzica: Crina Mardare, text: Sanziana), care era deja postat pe youtube, a inlocuit pozele romancei cu imagini cu Shakira si l-a repostat ca fiind cel mai recent single Shakira, care a ajuns la peste 40.000 vizionari. Nimeni nu a stiut de acest lucru pana cand Sanziana a inceput sa primeasca mailuri prin care era fie felicitata, fie blamata, de admiratorii columbiencei. Pe diverse forumuri (http://forums.shakiramedia.com/forums/index.php?showtopic=23189) fanii s-au contrazis vehement pe tema autenticitatii interpretarii piesei.

Mass-media din Columbia a sesizat interesul starnit, astfel ca in data de 9 ianuarie, Sanziana a ajuns sa acorde un interviu in direct de aproximativ 20 minute pentru RadioW Columbia, unul dintre cele mai populare din intreaga America Latina. Interviul poate fi gasit AICI. In timpul acestuia, Sanziana a cantat fragmente din 4 cantece. In plus, radioul a transmis si inregistrarea de la 12 ani a Sanzianei cu "Don`t bother" si, de doua ori, piesa cu pricina - "Save me from the fire".
Dupa spusele realizatorilor emisiunii si conform articolelor publicate in presa latino-americana, Shakira insasi a fost socata de vocea Sanzianei si afectata de unele interpretari tendentioase date de propriii sai fani care au confundat-o in repetate randuri cu Sanziana. In cadrul interviului, Sanziana a relevat intre altele faptul ca admiratia ei nedezmintita pentru Shakira nu o poate determina sa devina o copie, fie ea cat de fidela, a acesteia.

In acest moment, ea canta rock impreuna cu trupa XYZ formata din copii de aceeasi varsta: Cristi - chitara, Cerbu - bass, Bubu - tobe, toti elevi la liceul de muzica. Repertoriul lor include coveruri dupa piese din repertoriul Avril Lavigne, Anouk, Paramore, The Script si chiar AC/DC. Primul single in limba romana aflat in pregatire este piesa "Playback" (compusa de Emil Kindlein - muzica& text) care satirizeaza "performantele" artistilor incapabili sa cante live.

In luna iunie 2008 Sanziana a semnat un contract de reprezentare si management cu Fundatia Culturala Phoenix care in trecutul recent a contribuit la lansarea sau afirmarea altor nume, ca: Paula Seling, Narcisa Suciu, Ada Milea, Alexandra Ungureanu, Analia Selis etc., dar a si adus in Romania artisti importanti, intre care, coincidenta, starul columbian Juanes, echivalentul masculin al Shakirei.


Sanziana - Save me from the fire




Shakira - Fire




loading...

26 comentarii. Posteaza un comentariu

 
13-01-2009 17:00 de Anonim

nu se compara cu shakira :X

 
14-01-2009 01:06 de Adinut

am vazut la televizor cazu' ... exista o asemanare ...destul de mare .../cred ca ai urechi de tabla daca zici ca nu se compara.../nu se compara ca aspect dar in voce are o tenta de a lu shakira

 
14-01-2009 21:45 de Anonim

Seamana foarte mult la voce...
Bravo ei...

 
15-01-2009 23:02 de alysa

are o voce uimitoare sanziana ca a shakirei grozav tineo tot asa...bafta in tot ce faci si sa nu renunti.Canti foarte frumos

 
16-01-2009 09:31 de Anonim

pentru Sanziana multa bafta in continuare :*:*:*:*:* iar pentru ceilalti va rog trimitemi si mie melodiile care le canta plssssss id meu:ancutailoveyou2000 poop :*:*:*

 
13-05-2009 14:20 de gabi din comunitatea

nu se compara cu shakira este un nimik pe langa ea are o tenta mica in voce ca shakira dar sa stiti si voi k shakira va ramane mereu unica in sufletul adevaratilor fani nu in cei care o copie si care ii strica imaginea shakirei.SHAKIRA IS IN MY SOUL FOR EVER.

 
07-06-2009 14:25 de Anonim

Frumusica fata. Seamana la voce cu Shakira. BRAVO

 
01-07-2009 13:17 de Anonim

I.d shakirei este shakira.isabell_77,ca mi-a dat web si am vazut-o.

 
07-07-2009 14:20 de Mia

sa zikem k semana

 
07-07-2009 21:52 de Miahela

seamana cam mult!(*)

 
12-07-2009 11:28 de mihaela

i.d shakirei este shakira.isabell_oralfixationtour,doar mi l-a dat ea cand mi-a semnat un autograf..

 
22-09-2009 21:45 de Anonim

canta bine sanziana dar shakira e mult mai tare si ea stie si sa danseze orcum si eu stiu sa dansez ca shakira

 
19-12-2009 16:04 de Anonim

fanii adevarati ai Shakirei nu se vor uita la o copie a Shakirei daca Sanziana era atat de mare cantareata nu o copia pe Shakira . Da canta la fel ca si Shakira dar niciodata nu va fi ca ea

 
26-12-2009 14:50 de Anonim

bravo sanziana !renunta nu o sa fi niciodata ca Shakira ,ea nu va fi inlocuita niciodata de o pustoaica ca tine in plus arati de o mie si o suta de ori mai urata decat Shakira.si in plus esti o laudareata cu prima ocazie te-ai dus si te-ai laudat ca ai vocea ca Shakira. In locul tau as fi facut asta abia atunci cand Shakira ar fi renuntat sa fie cantareata . daca tot zici ca esti fanul ei nu o ruina cu vocea ta.x-)[-)

 
26-12-2009 14:56 de Anonim

nu e vorba de invidie dar tu nuu vei putea fi niciodata ca shakira asa ca ranunta


 
28-12-2009 14:58 de Anonim

te-ai trezit tu sa o copiezi pe shakira...chiar daca ai voce asemanatoare niciodata nu o sa ai succesul ei

 
06-01-2010 14:21 de cristina

sanziana este o fata talentata,voi cei care nu o incurajati sunteti invidiosi...daka erati in locul ei nu mai vb asa...recunoasteti!

 
22-01-2010 14:01 de laura

am fost si voi ramane fan shakira mereu.am iubito foarte mult ,dar din pacate nu am mai vazuto de mult timp pe micile ecrane.I LOVE SHAKIRA!

 
28-01-2010 02:13 de Anonim

o ador pe shakira iar fata asta doar o copiaza sa zicem k seamana pootin la voce dar nu prea
voi care ziceti k suntetzi fanii shakirei nu observati k ele 2 nu au nik in comun
I LOVE SHAKIRA

 
02-07-2010 12:28 de Anonim

Shakira e unica


Oh nu, nu au nimic in comun, ce suntem surzi sau ce?

 
13-08-2010 19:35 de Anonim

vocea shakirei e mai inalta

 
18-08-2010 20:03 de alex

bah voi daca nu credeti in ia foarte bn dar io cred e prietena mea si are o voce minunata nati a auzito o ce dar cei care o insults sunt mai prosti decat niciodata

 
07-09-2010 17:54 de andra

ba ! voi astia care o blamati pe sanziana! sunteti prosti de-abinelea! mai invidios ca romanul, cine poate fi pe lumea asta! un columbian ar fi fost mandru de shakira lui daca avea o voce asemanatoare cu a sanzienei ... in cazul in care romanca ar fi fost lansata innaintea shakirei.... da ce dracu' le poti cere acestor romani dezbinati!!!!!!! in loc sa o incurajati si sa admirati faptul ca are o asemenea calitate vocala!!! ptr toti idiotii... sanziana are doar 14 ani si e in formare.... la maturitate va avea o voce mult mai buna ca a shakirei.... si ca sa va convingeti: ascultati cum canta shakira la 12 ani, e un video-clip postat pe youtube... avea o voce comuna, fara prea multa sclipire...

 
07-09-2010 18:00 de andra

si ptr boul care face comparatia fizica..........HAHAHAHAHHAHAH...
ar fi trebuit sa o vezi pe shakira la 12 ani ce fatza de trib sud-american avea... norocul ei ca avea rokie pe ea, ca altfel!belciugul in nas ii lipsea... hahahhahahaha..... idiotilor! voi nu stiti ca odata ce se descopera un talent se investe masiv in imaginea persoanei respective????cum puteti sa o jignitzi! nu vedeti ce fata de ingenua are? ar fi vrut shakira sa fie k ea la aceeasi varsta... columbianca arata ca o tarancuta de prin Peru... iar fetita asta are deja stil! nu tie rusine sa iesi cu ea pe strada

 
12-09-2010 17:49 de Adelynna

seamana putin la voce cu sakyra dar nu prea mult, in or ce caz nu se compara cu sakyra desi canta frumos , sakyra este si o sa fie unica dar cu toate astea avem shy noi cu ce sa ne mandrim

 
12-10-2010 18:18 de Anonim

Ce idiotiiii sunteti ) va luati de Sanziana asa fara motiv. nu o copiaza. doar are vocea asemanatoare Shakirei. Romani prosti.

Alte stiri

Shakira: Nebunie si dezmat in noul videoclip "Loca"

Ascultati noul single Shakira - "Loca"

"KK-Maka" are succes si peste hotare!

"KK - Maka" : Imnul crizei financiare! (Video)

Shakira in cautarea soarelui ... (Video)

Shakira: se anunta o primavara ... caliente!

Shakira arata incredibil in noul videoclip

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

114 vizitatori si 0 membri acum pe site