www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

EXCLUSIV: Blaxy Girls "muzica buna inseamna mai mult decat un beat"

MuzicaBuna / joi, 23 sep 2010
blaxy

Blaxy Girls se intorc in forta. Singleul "RockYourself", compozitie Keo, vine dupa o perioada de cautari in care cele cinci fete si-au redefinit stilul intr-o maniera mai moderna...



Iar daca tot suntem la cateva zile dupa lansarea noului single, MuzicaBuna va ofera un interviu in exclusivitate, din care veti afla cam tot ce este de aflat despre Blaxy Girls.

Ca tot suntem cu totii inca "energizati" de vacanta de vara si de amintirile inca foarte fresh, ne puteti povesti despre ce-ati facut voi in aceasta perioada? Cum v-ati relaxat?

Anna : Mi-am petrecut timpul cu prietenii mei, am fost plecata la munte si m-am plimbat cat am putut de mult.

Rucsy : Eu am avut examen de admitere asa ca nu am simtit aceasta vacanta...aceasta vara, chiar daca am asteptat nerabdatoare venirea ei. A trebuit sa invat foarte mult si am visat la vacanta ca niciodata. Din pacate nu a fost atat de fain cum speram pentru ca nu am avut timp sa ma bucur de ea.

Amalia : Avand in vedere faptul ca eu si Rucsandra am avut examenul de admitere, vara a inceput abia la sfarsitul lunii iulie. Avantajul nostru este ca suntem la 2 pasi de mare si putem oricand sa ne relaxam la plaja. Am avut concerte si repetitii impreuna - astfel am facut si muzica dar ne-am si distrat in acelasi timp. Combinam utilul cu placutul, ceea ce este foarte bine.

Cris : Parca totusi a trecut prea repede vacanta. E toamna si e frig acum :( am petrecut mult timp inconjurata de prieteni. M-am relaxat cat am putut de mult, doar nah.. au fost 3 luni de vara doar ale mele! Si sunt o adolesenta de 17 ani, asa ca m-am distrat! Dar asta nu inseamna ca am uitat de muzica!!

Gela : Vacanta a inceput cu o mica perioada de odihna, mai ales ca am venit din Bucuresti acasa, apoi mare, iesiri cu prietenii, petreceri, dar sa nu uitam si de repetitiile cu trupa, intr-un cuvant a fost o vacanta plina...

Cu singuranta vara pentru voi n-a fost doar despre timp liber, ceea ce arata si noul single, prezentat din cate imi amintesc si la Romanian Music Awards. Cum vi s-a parut evenimentul?

Anna: Mi-a facut placere sa facem parte din show-ul de la Craiova. Ne-am simtit bine.

Rucsy: A fost o experienta, cu bune si cu rele.

Amalia: Din pacate pentru noi RMA nu a fost nici anul trecut, nici anul acesta un mare succes, ...nu vrem sa criticam si probabil ni s-a intamplat doar noua. Insa atmosfera a fost minunata si publicul la fel, am primit feedback pozitiv si am uitat de problemele tehnice.

Cris: Agitatie mare!:) Ca oricare alt eveniment de acest gen :P

Gela: RMA a fost ca si anul trecut un show la care m-am bucurat sa iau parte, dar cel mai mult mi-a placut sa cant in fata publicului minunat de la Craiova.

Ca tot vorbim de RMA, cum vi se pare industria muzicala de acum? Cat de bine sunt reprezentate genurile muzicale, cat de apreciati sunt artistii in ziua de azi?

Anna : Industria muzicala a evoluat foarte mult in ultimul an. Ca si genuri muzicale cel mai bine sunt reprezentate muzica house si cea de club. Asta se asculta si asta cere si publicul roman.

Rucsy : Publicul roman asculta ce se difuzeaza la radio...iar radiourile pomoveaza in mare masura house..acest gen de muzica reprezinta romania in acest moment.. din pacate. Zic din pacate deoarece muzica buna inseamna mult mai mult decat un beat..si niste sinthuri.

Amalia : Muzica a devenit amestecata, se combina stilurile foarte mult, pe mine nu ma deranjeaza, chiar mi se pare original, insa partea negativa este ca toate au devenit comerciale, iar radiourile nu mai accepta altceva. Iar cand vine vorba de interpreti, sunt acceptati numai daca sunt figuri publice, daca li se face reclama.

Cris : Artistii din ziua de azi.. Nu sunt neaparat dezamagita, dar oameni buni, se poate si mai bine! Cred ca in Romania acum este promovat cam un singur gen muzical. Toata lumea stie despre ce vorbesc :)

Gela : In momentul asta, sunt putin dezamagita de industria muzicala locala. Ceea ce se numeste diversitate a cam disparut din peisajul autohton, iar artistii sunt apreciati in functie de multe altele, mai putin insa de calitatile muzicale.

Uite, ca dupa un album de mare succes, reveniti in forta cu un nou single, intitulat foarte sugestiv "RockYourself". Cat de bine va reprezinta noua piesa?

Piesa cuprinde cate o particica din fiecare. Este o piesa energica, vesela, puternica ! Asta reprezentam noi acum... Cu niste versuri destul de sugestive :)) "Just like a Romeo" :))

"RockYourself", fata de piesele anterioare, parca aduce elemente noi, ne mai intalnite in muzica voastra. Este vorba doar de maturizare artistica, sau sa ne asteptam si la o usoara schimbare de stil?

Este o schimbare de stil, maturizare si o alta interpretare. Crestem... si asta spune totul. Dorim ce este mai bun pentru publicul nostru. Nu asta ne dorim cu totii pana la urma?

Single-ul nou fiind lansat, urmatorul pas mare este un videoclip. V-ati gandit la ceva anume?

Nu stim sigur daca vom face un videoclip la aceasta piesa, dar daca se va intampla, preferam sa lasam totul pe seama imaginatiei regizorului cu care lucram noi, Florin Botea. El a regizat toate videoclipurile noastre de pana acum. Are idei excelente.

Daca tot suntem la planuri de viitor, pe cand ar trebui sa se astepte fanii la o piesa noua, sau de ce nu chiar un intreg album? Ceva mici secrete...? ;)

Lucram din greu la album tocmai pentru ca nu vrem sa dezamagim. Fanii trebuie sa stie ca noi ii respectam si ca dorim sa le oferim ce este mai bun. Avem terminate inca 4 piese alaturi de Costi. Speram din tot sufletul ca acestea sa incalzeasca inimile fanilor nostrii si sa ii faca sa ne iubeasca si mai mult. Asteptati-va la multe surprize din partea noastra!

Aveti vre-un mesaj pentru fanii vostri?

Anna : Le multumim din suflet fanilor pentru ca ne asculta si ne sustin. Va iubim >:D<...Datorita increderii voastre am ajuns atat de departe !

Rucsy : Va iubim ..fara voi Blaxy Girls nu ar exista!

Amalia : Rock on fans!

Cris : PUPICII

Gela : Le multumesc din suflet fanilor nostri pentru ca ne asculta si pentru ca au avut rabdare si au asteptat acest nou single.



[Easycom - Attila Vago]



loading...

1 comentarii. Posteaza un comentariu

 
23-09-2010 17:22 de Anonim

Felicitari fetelor.Foarte misto ca mai aflam cate ceva despre voi.
Va puuuup . Adela

Alte stiri

Rock Your School!

EXCLUSIV! "Ce mai face trupa VUNK" (Videointerviu)

Mircea Baniciu si Prietenii un regal de muzica la Sala Palatului

[ Interviu ] Eminem: "Mi-as cauta copiii, orice-ar fi!"

Criss Blaziny are clipuri noi si VISE (dar nu de la magazin)

Muzica lui Alexander Rybak patrunde granitele Romaniei!

"RockYourself", single nou Blaxy Girls!

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

151 vizitatori si 0 membri acum pe site