www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Eurovision Romania 2006 - Pro si Contra

webmaster / luni, 27 feb 2006
 
Indiggo eurovision 2006Ne-am obisnuit cu totii ca dupa fiecare concurs muzical, de nivel national, sa asistam la un "Dopo Festival", moment in care artistii si organizatorii au ocazia sa stea fata in fata pentru a-si exprima liber parerile fata de eveniment. Ca atare, ultima seara de Eurovision 2006 a fost precedata de o emisiune, "Eurovision 2006 - Pro si Contra" unde fiecare artist participant a putut sa se exprime, ziaristii i-au luat la intrebari atat pe artisti cat si pe organizatori, iar acestia din urma au "dat socoteala" pentru felul in care s-a desfasurat festivalul. De asemenea, telespecatorilor li s-a pus la dispozitie un numar de telefon pentru a putea intra in direct cu cei aflati in platou.

Surpriza serii au fos gemenele Indiggo, care, alaturi de mama si, totodata, managerul lor, au tarat numele lui Dieter Bohlen, cel mai mare compozitor din Germania, intr-un circ penibil, pornit de la faptul ca nu au reusit sa-si voteze piesa pe parcursul televotingului. Suspectand de sabotaj firma care s-a ocupat de buna-functionare a televotingului, acestea s-au considerat indreptatite sa ceara daune de 100. 000 euro, aratandu-ne, cu acest prilej, ca nu stiu sa piarda intr-un mod elegant. Acestea, pe tot parcursul serii au incercat sa convinga organizatorii si telespectatorii de talentul lor, nedumerite fiind de pozitia joasa din clasament, pe care au obtinut-o cu piesa "Be my Boyfriend".

O alta "surpriza" a fost aparitia compozitorului Umberto Tomasi, nimeni altul decat Costi Ionita, care a recunoscut ca a trimis 8 piese pentru selectia Eurovision, toate "la misto" dupa cum a tinut sa precizeze. Cei care mai suspinau inca dupa fosta trupa Valahia, au fost placut impresionati, probabil, de reunirea acesteia pentru cateva momente, in format Costi Ionita - Mihai Traistariu.

Pe de alta parte, am fost cu totii placut impresionati sa vedem ca in tara noastra exista tineri talentati dar modesti, cu reale abilitati vocale, al caror nume nu este atat de cunoscut publicului, preocupati fiind de castigarea premiilor, mai mult decat de castigarea celebritatii cu orice pret.

Pentru mai multe informatii: click aici



loading...

12 comentarii. Posteaza un comentariu

 
27-02-2006 12:28 de Ben

A fost o seara de neuitat. Cea mai tare emisiune de divertisment din Romania. Am ras pana la lacrimi de fetele de la Indiggo.

Bravo Marutza pentru felul tau de a modera, nota 20 pentru modul in care ai abordat problemele.

Sa fim seriosi acuma, cine se cred alea 2 scu"fitze" rosi sa tot fluture in fatza noastra nume de cotidiane germane, artisti celebri, etc pentru a impresiona. Pacat ca vroiau sa sune doar la politie si sa-l cheme si pe Base. Eu as fi chemat armata. FBI si CIA daca se putea. JAF. Melodia lor a fost o prostie, un pamflet de melodie, ti-era rusine sa asculti asa, in nici un caz sa reprezinte romania la euro.

Favoriti erau clar Akcent, dar au falsat intr-un hal de nu-ti mai venea sa-i voteze. De asta au pierdut. Imaginati-va pe Akcent cantand la fel de fals in Atena. Rusine.

Bravo lui Mihai. Sunt multumit de rezultat.

Deabia astept Cronica lui Huidu si Gainusa sa mai rad o data de Euro.

A fost o adevarata EURO-COMEDIE romana.

 
27-02-2006 13:17 de belbo

a fost tare frumos aseara. m-am distrat asa de tare ca voiam sa nu se mai termine. si acum ma mir cum fetitele alea care, pe langa ca aveau o piesa copiata grosolan(poate ati recunoscut aqua - barbie girl) s-au facut de cacao intr-un hal fara de hal.
de ce oare nu s-a ingrijit protectorul german sa participe la selectia de acolo?


sincer cred ca piesa castigatoare nu va fi din romania. m-as mira daca mihai va intra in primii zece.

 
27-02-2006 15:34 de misa

S-a mai terminat o preselectie a Eurovisionului.
Au fost melodii bune si mai putin bune, voci cunoscute si mai putin cunoscute.
As vrea sa ma opresc asupra vocilor care au cantat poate in premiera la un astfel de eveniment.
Am avut surpriza sa descopar voci care vor avea un cuvant de spus in muzica noastra, asta daca vor avea sustinere in cariera artistica cu melodii bune care sa le puna in valoare vocea. Ma refer la Poptamas care a avut o melodie foarte buna - pacat ca acum la Eurovision nu prea se cauta melodiile lente, la Dora care chiar a avut o melodie buna, si o pronuntie curata a versurilor, lucru pe care nu-l prea vezi nici macar la artistii mai consacrati, care au tendinta de a exagera in pronuntia lor care suna f. fals. Backing - ul a fost onorabil iar pe ansamblu eu i-as fi dat un 10 pct, iar "norvegianului roman" 12 pct.
Desi cu o melodie "mai nepopulara" pt. un astfel de eveniment, o impresie buna a lasat-o si Yasmine care are voce, dar piesele de factura celei pe care a prezentat-o in finala se poate duce la Mamaia la concursul de interpretare.
Gina Band a prezentat o melodie buna si insotita de "voce". Mi-a placut ca in ansamblu a dat bine dar, nu cred ca a avut aspiratii sa fie o castigatoare. Oricum prezenta ei nu a trecut neobservata si cred ca este valabil pt. toti debutantii prezenti in finala.
Parerea mea este ca au facut o figura frumoasa cei care au debutat si sper sa-i mai vedem si de acum in colo.
Despre favoriti dupa parerea mea lupta s-a dus intre Akcent si Mihai T. care au avut piese facute special pt. Eurovision.
Trupa Akcent a facut cu siguranta o figura memorabila in sensul rau al cuvantului. Am (re)descoperit ca acesti baieti care sunt atat de admirati de fete si ceruti prin discoteci nu au nici cele mai elementare cunostinte despre muzica.
Baietii, cred ca este timpul sa va reevaluati potentialul vocal, pt. ca aveti o mare problema. Nu stiu daca sunteti constienti dar interpretarile LIVE sunt din ce in ce mai cautate si mai apreciate pana si de fani. Este scandalos sa va prezentati si alaturi de o voce - Nico - care n-a facut decat sa sublinieze lipsa voastra de talent.
Jenant. Totusi ati realizat cat de penibili ati fost si la discutiile care au urmat spectacolul ati fost rezervati - exceptie a fost gestul colegului vostru zulufat cand a vorbit reprezentantul unui site care se ocupa cu Eurovizion-ul. Din pacate gestul tau a fost prins de camera si a fost vazut in toate "splendoarea" lui. Mda
Melodia castigatoare mi s-a parut cea mai buna alegere. Reteta a fost buna: o melodie antrenanta insotita de voce (Doamne si ce voce! numai sa ai grija Mihai ca la concurs daca ai emotii sa nu falsezi - ai tendinta de a urca cateodata prea sus). Este frumoasa, placuta, usor de retinut si fredonat, cred ca va face impresie si dupa concurs vor fi cativa care se vor interesa de acest roman Mihai T.
Cheeky Girls in varianta Indiggo sunt niste rasfatate care cred ca lumea este la picioarele lor, pt. simplu fapt ca reprezinta formatia lui Dieter Bohlen. Pacat ca atat ele cat si mama lor i-au terfelit imaginea, cu atitudinea lor din timpul concursului si dupa. Cat despre melodie hmmm, seamana tare bine cu Barbie Girl a formatiei Aqua. Nu eram o fana a lor, dar dupa cele intamplate cred ca nici nu voi mai avea vreodata curiozitatea sa le ascult vreo melodie.
Un sfat: data viitoare mergeti sa reprezentati Germania, daca sunteti atat de iubite acolo.
Ar fi multe de spus si comentat. Voi reveni si cu alte comentarii.

 
28-02-2006 13:59 de antimanelista

acest costi ionita a participat la un concurs numit "song of the year", pe luna decembrie, cu piesa "love you crazy women",compozitia lui, si se afla la categoria "hip-hop/r&b, ca WINNER. juriul acestui concurs este format, ca si la noi, din compozitori, interpreti si producatori. ce spuneti de asta? acolo a trebuit sa-si dea numele real, nu a folosit pseudonim, ca nu avea de ce. asa ca...peste cateva zile, prin 10 martie, s-ar putea ca acest costi ionita sa fie chiar castigator, pe anul 2005, la categoria la care a participat. asa ca...
nu ascult manele, sunt impotriva lor, nici costi ionita nu-mi place, dar trebuie felicitat pentru aceasta realizare, pentru ca intr-adevar este o mare victorie. sa vezi scris "ionita constantin-love you crazy women{constanta-romania}", te bucuri pentru inca o reusita a unui roman de-al tau, fie el, chiar si... costi ionita.

 
28-02-2006 22:55 de anonim

Rusine Indigo....sa va fie rusine pt circul pe care l-ati facut,muzica nu este ceea ce faceti voi,muzica e altfel ...,m-ai cautati-o ,v-ati facut de ras cu toate fitzele si cu mama voastra cu tot ,lasa-ti pe altii care canta sa apara ,nu conteaza cate scoli a-ti facut daca cu vocea nu stiti mai nimic,imi pare rau dar locul vostru nu e aici..........

 
28-02-2006 23:22 de anonim

rusine pt circul facut acolo Indigo ,puteti sa va faceti piese si la Affanasief care face pt Mariah Carey , nu are cine sa le cante........

 
28-02-2006 23:24 de ANONIM

Mama lui Indigo mai bine duce-ti fetele alea sa faca o meserie ca au facutati ,cu muzica nu merge ca e greu

 
28-02-2006 23:27 de eu

Indigo a-ti facut un circ f frum si mama voastra ,ce-i cu atatea fitze pe voi ,cine v-a spus ca sunteti vedete..........,lasati locul celor care stiu muzica

 
08-03-2006 13:31 de mihai traistariu

vreau muzica tornero pls

 
26-04-2007 18:37 de Fana MoRanDy

Era normal sa nu mearga sa votati pentru ca liniile de vot erau incarcate , lucrul asta e normal la un astfel de concurs, si nu trebuia sa faceti atata scandal.RUSINE, FETELOR!!!!

 
26-04-2007 18:41 de SECRET

Cu mel aia de doi bani vroiati sa castigati? Aveti o melodie de o pot canta si copii de 5 ani si pe deasupra mai sunteti si fitoase si afone!!!HUUOOO!!!

 

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

57 vizitatori si 0 membri acum pe site