www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Eminem revine in forta pe piata muzicala

MuzicaBuna / vineri, 17 oct 2008
eminemE oficial, Eminem revine pe piata muzicala. Dupa luni de zvonuri a fost anuntat numele celui de-al saselea album al artistului, "Relapse".

Joi seara, in timpul unei emisiuni radio dedicata cartii sale "The way i am", Eminem a prezentat o noua piesa - "I`m Having a Relapse". "Exista o gramada de titluri de album ce circula ca zvonuri si care sunt total false." a declarat hip-hoperul dezvaluind titlul real al materialului sau.

Momentan nu s-a anuntat nicio data de lansare a albumului, dar cert este ca va aparea pe piata pana la sfarsitul acestui an.

Ultimul disc al lui Eminem, scos in 2005 - "Curtain Call: The Hits", s-a vandut in 2,9 milioane de exemplare in State, iar albumul precedent "Encore" a avut vanzari uriase, 5,1 de exemplare.



loading...

44 comentarii. Posteaza un comentariu

 
17-10-2008 16:42 de Anonim

Si iata inca un expirat care pur si simplu nu intelege ca vremea lui a trecut demult.Sa vedem cam ce alte porcarii o sa mai scoata acum.

 
17-10-2008 20:49 de mister fuck yo mama

anonim asta de mai sus poate sa mi o suga in loc sa si dea cu parerea despre eminem.se vede k habar nu are de muzica lui,insa dupa un nr d laba s a decis sa si dea si el cu parerea "pa net,ce puii mei"

 
17-10-2008 21:17 de Anonim

Wow,mor de frisca.Ma injuri aiurea,faci pe durul,deci esti un bad-bou.Asculta-ma pustiule,du-te inapoi la magazinul de antichitati de unde ti-au luat toate injuraturile astea de kkt ca de bad-boi din astia ca tine care se cred mari batausi pe net,avem beciul plin!Daca ar fi sa pui in practica ce-ai zis te-ai ascunde in p*z*a ma-tii ca puiul de cangur.

 
17-10-2008 22:00 de MuzicaBuna

Ce ar fi sa va faceti cont si sa va injurati in mesaje private? K, tx, bye.

 
18-10-2008 00:44 de easycom

Ar vrea unii sa fie asa celebrii ca Eminem, multumita acelor "porcarii". Hai sa fim seriosi, e cel mai bun rapper alb. Restul marilor rapperi abia ajung pana la buricul lui... Chiar nu inteleg ce cauta unii oameni pe "muzicabuna.ro" cand nici macar nu au habar ce e aia muzica, daramite sa faca diferenta intre aia buna si aia proasta...

 
18-10-2008 09:28 de Anonim

easycom ...ca s-o spun ca rapperii,IT SUCKS TO BE YOU!

 
18-10-2008 13:53 de easycom

"Cuz what you say is what you say
Say what you say how you say it whenever you sayin it
Just remember how you said it when you was sprayin it
So who you playin with huh huh huh huh?"

 
18-10-2008 19:07 de Anonim

Dati-mi o punga,cred c-am sa vomit.

 
18-10-2008 20:20 de poreclit degeaba

dragul meu anonim,tu singur trebuie sa recunosti un amarat de tocilar kre incearca sa si piarda virginitatea kiar si cu mama lui.sa fim seriosi,dai replici"taioase" fiecarui baiat ce commenteaza p aici.insa nu ai vocabular.t bagi in subiecte ca o.b.-ul in p**** .iar mama iti transmite multe salutari si a mai zis sa nu te mai masturbezi la noi la usa.

 
18-10-2008 20:25 de poreclit degeaba

in caz k esti confuz,eu sunt "mister fuck yo mama"..d-le tocilar disperat.ia-te de p#|@ cu easycom k aman2 sunteti niste tarani complexati.adios

 
18-10-2008 20:53 de Laura

mister fuck yo mama,sunt de partea ta . si mie imi place Eminem mult de tot .

 
18-10-2008 22:55 de easycom

Cine a zis ca nu-mi place Eminem??? Ati picat in cap??? Sau nu mai inteleg, nu stiti sa cititi... ?

 
18-10-2008 23:03 de easycom

Aaaa... si ca deja se cam umple paharul, devenind articolul o cauza de flame... Va spun pe romaneste cat se poate de simplu. Eminem este unul din top 5 rapperi din lume, este o legenda vie. Ca va place, ca nu, asta e parerea mea. Va rog, sa va abtineti a mai adresa injuraturi la adresa mea. Daca ati observat, sunt acid, dar nu injur pe nimeni... Faptul ca ma injurati fara nici un motiv, arata doar nivelul vostru intelectual ... care e undeva la ... minus infinit.

 
18-10-2008 23:06 de easycom

Si... apropo... cum a zis si "MuzicaBuna", faceti bine, si deschideti-va un cont... daca tot aveti chef sa injurati zi si noapte... aaaahh uitasem, nu aveti tupeu. Foarte bine, atunci abtineti-va.

 
19-10-2008 14:26 de Anonim

Dragul meu mister "Fuck yo moma".Este evident ca tu nici macar sa te masturbezi nu esti in stare,trebe sa vina ma-ta sa te ajute.Nu sunt tocilar,sunt doar mai destept decat tine.Nu inteleg ce ti-o placea tie la Eminem,pesemne ca ma-ta ti-a parcat carucioru prea aproape de tren.In orice caz,voi pokemonii astia care ascultati muzica de expirata gen Eminem va bagati in seama cum isi baga ma-ta capul la *cenzurat*.Iti urez multa moie cu dedicatia "Sugi p... " .Tu ar trebui sa deschizi gura doar cand sugi bombonica.

 
19-10-2008 15:53 de Anonim

de Anonim......asta e smecher ma....el e mai bun ca eminem.....s-au gasit toti cocalari sa vb despre eminem......

 
19-10-2008 16:15 de Anonim

Frate, mie imi convine dak Eminem revine pe piatza! E tare si toate mel din calc sunt cu el! iar aia cre se cred prea smecheri sa creada asta e treaba lor! insa totusi au si ei dreptate k nu se stie cert dak el revine! ar fi orcum tare! Lam vazut pe un afis la gara de nord si zicea k vine i n rom la sala polivalenta pe 3 noiembrie! scumpe biletele!

 
20-10-2008 11:34 de butterfly

deci .. no comm .. a fost declarat cel mai tare rapper in viata .. ce plm mai vreti .. e stilul lui asta chiar dak a avut shi mel mai bune .. pt mine ramane the best .. luv u em

 
21-10-2008 08:13 de Anonim

DACA ASTA este revenire in forta nu stii ce inseamna muzica =))

 
21-10-2008 17:18 de catalin

sa fim seriosi... cei kare nu au treaba ku muzika inseamna ka nu stiu ce a fkt eminem pentru muzika..ka vanzare e cel mai bun raapper al tuturor timpurilor..singurul rapper din istorie kare a castigat un oskar..a fost pe primul lok in topul filmelor ..top muzika.. si top.. actori in acelasi timp..ku albumul acesta el nu vrea sa ajunga asa sus kum a ajuns inainte..vrea dekat sa skoata un album bun

 
21-10-2008 22:09 de Anonim

Eminem si-a facut cariera bazandu-se pe caterinca ieftina si 0 talent si cate un plagiat din cand in cand (cum a fost de exemplu Sing for the moment,un cantec de la Aerosmith caruia el i-a adaugat niste prostii d-ale lui).Ma indoiesc ca el a vandut atat de mult,si ma indoiesc rau de tot ca cineva o sa-i mai acorde atentie.Stilul lui deja s-a fumat,nu mai intereseaza pe nimeni povestile anemice de cartier,caterinca expirata,sau neinteresantul sau film care a luat oscarul (de parca oscarul mai inseamna ceva in ziua de azi).Probabil c-o sa faca ce face Madonna ca sa nu fie uitat in mediocritate; fie o sa fure cate o melodie ceva,fie o sa-si aranjeze vocea pe calculator,fie o sa faca vreo prostie sa intre in atentia presei.Orice ar face,o sa obtina un succes de moment dupa care iar o sa se scufunde in obscuritate pt. ca pt. majoritatea lumii el nu este nimic altceva decat un has-been.

 
22-10-2008 10:17 de Ciprian

Anonim daca tu zici ca Em este expirat zi tu cine e acum la moda. Ca vad ca ai clanta mare. Si inca ceva. Em inca nu a revenit. Asteapta pana apare noul album. Abia a aparut o melodie.

Si daca injuri crezi sperii pe cineva?? sau te crezi mai smecher?? Iti spun eu ca nu. Dupa cum vorbesti se vede ca esti un taran obosit. daca nu iti place eminem ce cauti pe aici??

 
22-10-2008 11:49 de easycom

Ce, ce, ce? Ce e cu Aerosmith??? Zici ca Eminem a furat de la ei??? Copchile... daca te apuci sa cistesti, citeste pana la sfarsit. Intre Eminem si Aerosmith a fost o colaborare, ceea ce sincer se observa destul de putin. Nu e vorba de plagitura, e vorba de "sample-ing", ceea ce e cu totul altceva. Daca tu consideri ca e "has-been" dupa ce deja a scos un best-of, dupa ce oceane de oameni mergeau la concertele lui (macar ai vazut concertul din Detroit???), pentru noi, care nu doar l-am ascultat, dar i-am si citit versurile, le-am si inteles, va ramane viu si cel mai bun rapper alb din lume, in inima noastra vom canta pana moare si chiar si dupa "Sing for the moment..." Iar peste 80 de ani, copii si nepotii mei il vor aminti impreuna cu Abba, Cher, Elton John, Celine Dion, Boney M, Madonna, etc.

 
22-10-2008 15:52 de poreclit degeabafuck

haha...anonimule,te consideri mult mai inteligent decat esti.iti spun sincer.asteptam de la tine un raspuns pe masura dar m-ai dezamagit.nici macar nu stii sa formulezi o injuratura..."sa deschizi gura knd sugi bombonica") easycom scz pt ce am spus mai sus...insa domnul anonim e un mare plictisit kre intre 2 nr de laba decide sa "dea replici") mare ratat mai esti.iti mai decorez o data gura cu s***** si te sfatuiesc sa ti gasesti o ocupatie reala.

 
24-10-2008 21:43 de Shadow-4Slim-Shady-

bah trezitzi-va la realitate!nu va mai certatzi ca boii...k nu asha se rezolva o problema!mah anonim dak nu-tzi place eminem ce cautzi mah aici de fapt? sambure de cearta?
cauta mah in alte partzi! shi oircum intr-un fel cam asta e...dar Eminem este bun pt. ceea ce a fost, ce este in continuare shi dak va mai fi -sa fie....Shi pana la urma ce artist in ziua de azi mai are asha mare valoare ca acum 20 de ani sau mai shtiu eu ca ce artist... oricum acum depinde ce intzelege fiecare din versurile lui em,dak atzi intzeles msj.-ul inseamna k l-atzi intzeles pe em ;dak nu intoarcetzi-va la manelele romaneshti unde msj-ul este clar sau lasatzi-va de aberatzii pe net.....

 
25-10-2008 14:28 de poreclit degeaba

cine e bou ma avortonule??te-a intrebat cineva ceva?si cine a zis k ne certam.era doar o discutie in contradictoriu asa k vezi ce cacaturi mai scrii despre noi.

 
28-10-2008 10:15 de hadow-4Slim-Shady

scz inseamna k am intzeles greshit ... da' oricum era doar o figura de stil...n-am vrut sa te supar...

 
29-10-2008 19:11 de poreclit degeaba

se accepta...apreciez oamenii care au curajul sa recunoasca atunci cand gresesc.si eu imi cer scz...acu ma duc sa mai comentez si alte stiri de pe aici.sper sa mai dau peste vreun "anonim" furios.

 
05-11-2008 22:12 de Rabbit

sam bag pwlan mata anonim da prost mai ejti ba dopa ce ca vezi ce vanzari a avut la albume sa nu mai zicem ji downloaduri dopa net d und ejti fmm k vin akuma la tn fmm d prost e bn in mm sam bag pwlan mata aia jtoarfa kre are motzu ala d curcan pojta dak nu va avea cele maimari succese cu albumu asta tzar mata drq

 
12-12-2008 20:17 de Anonim

a fost pt cel ce
nui place eminem

 
26-12-2008 01:26 de fan eminem de mik

hai sa fim seriosi ala nici macar nuh stie ca eminem a scos un film , bha asta care te dai uh mai tare ca eminem sa iti fie clar dak ti se pare k ma-ta canta mai bn ca eminem cand e la dus cu microfonu lu tacto atunci ne cerem scuze de deranj B. Rabbit RULZZZZZ

 
08-01-2009 15:19 de Anonim

frate!!!parca ati fii trait in alt univers....ca sa improspatez memoria...eminem a inceput prin a face mijto,fara exceptii,l-a durut in p... de toti....si dre l-a sustinut......deci realizati ca l-au criticat oameni mult mai in stare decat voi pt ceea ce a facut,si ce face,va dau un exemplu,care mie mi se pare ca si un boy de 5 ani l-ar recunoaste.....ce trupa de rap din romania este cea mai ascultata la ora actuala???parazitii fratilor....ce stil abordeaza ei???la fel ca si eminem.....si-au facut publicitate prin a face mijto de fiecare,prin a lua la p... orice zdreantza din aceasta industrie,acum vin toti cocalari si abordeaza aceasi metoda,postand pe forumuri,injurand de la morti pana la mama,nu cred va va iesi acelesi rezultat,daca habar n-aveti ce spuneti,pt toti cei care le plac sa critice,kiar daca nu au cunostinte de genu'....am mai multe intrebari:ce ascultati voi?de unde sunteti voi?ce varsta aveti voi,ce motiv aveti sa credeti ca sunteti in stare sa criticati oameni de genu' lu' shady?scarbe de oameni ca voi,l-a imbogatit pe em.,datorita unor fiinte invidioase,si-a bagat p... in toti critici nemernci,ce au incercat sa scoata un banutz de la el......parerea a 90% dintre oamenii care au auzit de el este ca em. a fost si este visul american...si idolul a 22ror fiintelor ce vor sa plece de jos,si sa ajunga in acel loc,pe care voi il vedeti la tv cu gura cascata,deci in timp ce el lucreaza si zii si noapte,sperand ca lumea sa se curetze de skarbe ca voi,comm'uri de genul asta vor exista in toata lumea...si asta nu face decat sa va ia in p..(sa va luam)de la critic pana la hater.pace 2 all

 
12-01-2009 20:12 de Anonim

tot RESPECTUL pentru EMINEM!

 
14-01-2009 23:16 de macu

ba toti sunteti niste prosti....50 cenat,eminem,dmx,snoop dogg,xibit,ja rule si multi altii sunt ok da sunt niste fake rapperi.k sa stiti si voi 2PAC a fost cel mai tare rapper ever si mai e chiar dak a murit prostilor

 
26-02-2009 19:29 de rock for life

ma ce dracu va certati atata????Eminem este si va fi cel mai bun rapper...cel putin pt.mine care mai ascult si oleak de rapp pe langa rock...cei care nu asculta nau de unde sa stie cine ese\te Eminem...am vazut si filmul 8 Mile si mi so parut destul de interesant....cei care comenteaza negativ sunt niste COCALARI!!!!!!!!!!!

 
26-02-2009 19:32 de rock for life

cocalarii ca sa-si protejeze manelele se apuca de comentat pe site-uri despre alte genuri..rock..rapp..hip-hop..despre house nu comenteaza pt ca se baga prin discoteca si ei se duc des si le cam place.....da tot COCALARI raman

 
07-08-2009 23:29 de Ems girl

loool ratatzilor!!!!!!toti cei care va luati de eminem sunteti niste cocalari retardati ..voi nu aveti idee prin ce a trecut omu' ala sa ajunga ce e aqm...expirat e cel de jos..dak nu aveti habar de muzica adevarata..rap..eminem...ducetiva draq...!!!!!!sh nu va mai luati de eminem

__________
eminem..te ubeee:X:X:Xmereu vei fi cel mai bun pt mn..
respect!!!!!!.blondishh

 
07-08-2009 23:31 de Ems girl

scuzeee..voiam sa zic cel de sus=)) "anonim in plm" =))


eminem:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X

 
11-11-2009 22:54 de Fuck Free World 313

Bai incultilor ... sau gasit toti lesinatii sa vorbeasca de rap ... Eminem e No 1 Rapper in viata ... si mort 2Pac ...

 
13-03-2010 21:38 de SlimShady

ba anonim tu esti prost tare ba baiatule...pai eminem face misto numa de vedetele proaste in genu la carcotasii....tu nu vezi ca iti dau la mui toti??taci in plm si ramai la guta si salam si nu mai intra pe site asta....ai scris si tu "biografie eminem" ai citit cv de el si acuma ce sa faci si tu si il critici...marsh dupa site astaaa!!!

 
13-03-2010 21:41 de Anonim

"expirat"...expirata e mata...de mult...ca stilul lui e super si va fi!!!

 
23-03-2010 21:59 de Anonim

@ anonim : pornind de la comentariul tau stupid reiese faptul ca esti genul de "manelotecar" care nu are idee ce e viatza,o noua versiune de cocalar imputit care incearca sa se dea smecher,smecherie pe capul tau ba baiatule/fato..ai ajuns sa zici ca melodiile lui eminem sunt porcarii:O:]] vai de pl ta(indiferent daca esti fata sau baiat)=))du'te draq si asculta'ti'l acolo pe salam guta si mai stiu eu ce si lasa'ne pe noi sa ascultam porcariile lui eminem..inca ceva..ti'as sugera sa incetezi cu abordarile astea stupide.crede'ma..nu sunt de tine!incerci sa pari smecher..nu esti!ba putza eminem asta e o legenda in lumea rapului..e o legenda in general! ai luat si tu vreo melodie..asa sa o asculti calm..sa intelegi versurile..sau daca nu le ai cu engleza..ai dat si tu vreun search la google?gaseai imediat versurile in romanain fine..esti genul de persoana care comenteaza probabil din lipsa de ocupatie..cum am zis..sa se dea smecher.muzica lui eminem trebuie inteleasa,versurile..Eu una ascult numai eminem..foarte rar ascult altceva.pt mn eminem inseamna tot!absolut tot!


@ macu : pot sa stiu si eu dc ma faci proasta?ma cunosti cumva si nu stiu eu?..ai ajuns si tu din intamplare aici si ai ajuns la concluzia ca noi astia care ne injuram in legatura cu eminem suntem prosti..si dovada de smecherie :ai decis tu ca e momentul sa ne luminezi cu inteligenta ta:O citez "50 cent,eminem,dmx,snoop dogg,xibit,ja rule si multi altii sunt ok da sunt niste fake rapperi.k sa stiti si voi 2PAC a fost cel mai tare rapper ever si mai e chiar dak a murit prostilor" SCUZA'MA :-j dudee' ai auzit si tu de tupac si ai venit sa imi zici si mie cn e tupac.te asigur ca fiecare dintre noi stim cn e tupac.dar din cate vad aici titlul este despre eminem..lasa'l pe tupac..si in cazul in care nu stiai..atat tupac cat si eminem sunt legende si vor fi mereu dar te rog..limiteaza'te ! eu mereu am avut o vba..daca nu ma cunosti dc mortii tai vb..uite eu nu te cunosc dar nu pot sa ma abtin sa nu te fac prost pt ca ai demonstrat ca esti

repet..
Pt mn eminem e totul!

 
23-03-2010 22:01 de Anonim

imi cer scuze..am scris si eu tot cu anonim)am uitat sa modific

Bllo' acolo in loc de anonim

 
23-03-2010 22:04 de Bllo

daca considera cnv ca vrea sa imi zica ceva de bn de rau ..nu conteaza add cookieee14@yahoo.com

Alte stiri

Cine castiga MTV Awards? Gaga sau Eminem?

Eminem lanseaza "No Love" cu Lil Wayne (Video)

[ Interviu ] Eminem: "Mi-as cauta copiii, orice-ar fi!"

Eminem doboara recorduri cu "Recovery"

Urmariti noul videoclip Eminem feat. Rihanna "Love The Way You Lie"

Noul single Eminem - "Not Afraid": Un nou Slim Shady?

Urmariti noul videoclip Eminem "Not Afraid"

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

148 vizitatori si 0 membri acum pe site