www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Elena a fost exclusa din Mandinga pentru ca era cea mai promovata

webmaster / marşi, 21 feb 2006
Elena - MandingaInspirati de turneul pe care l-au intreprins recent in Cuba, componentii trupei Mandinga s-au intors in tara cu planuri mari si un nou concept de spectacol, care insa nu au fost pe placul solistei, Elena Gheorghe. Urmand sfaturile profesorilor cubanezi, baietii de la Mandinga au hotarat cooptarea a inca doua soliste, pentru ca au aflat ca toate trupele de succes din muzica latino-americana au cel putin trei solisti. Recitalurile vor dura 2-3 ore in cadrul carora publicul va savura momente de muzica si dans cu adevarat spectaculoase.

Dupa un timp de gandire, in care a cantarit avantajele si dezavantajele noului concept, Elena Gheorghe si-a comunicat decizia de a nu continua activitatea alaturi de trupa, considerandu-l ca fiind neavantajos pentru sine.

Pana isi vor gasi cele doua colege, trupa ii va avea ca solisti pe Alex si Aristides, care aveau si inainte momente speciale in cadrul recitalurilor.

La preselectia pentru vocile feminine din Mandinga, printre cele aproximativ 500 de candidate, s-au inscris, se pare si doua cantarete conscrate din Romania, numele lor nefiind insa facut public. Pentru marea finala vor fi alese 10 candidate care vor participa la un show de televiziune ce se va desfasura in luna martie.

Sexi, frumoasa si talentata, singura prezenta feminina intre cei opt baieti, s-ar parea ca Elena ar fi fost invidiata de colegii sai pentru popularitatea pe care o avea. Din ultimul numar al revistei Story aflam ca motivul pentru care Elena a avut probleme cu cei opt colegi, dar si cu impresarul trupei, este faptul ca numele ei se confunda cu cel al formatiei si ca ea este imaginea care vinde, datorita faptului ca a fost mereu in centrul atentiei, a aparut in nenumarate randuri pe copertele revistelor si devenise cel mai mediatizat membru al trupei.

Surse din apropiatii lor sustin ca adevaratul motiv pentru care acestia si-au mai dorit inca doua soliste a fost pentru a-i stirbi din notorietate Elenei si usor, usor sa o elimine din trupa, in momentul in care ar fi descoperit o voce mai buna sau cel putin la fel de buna ca a ei. Strategia de publicitate urma ca toti membrii sa fie promovati in mod egal, fara a se face vreo diferenta.

Un alt motiv de suparare in sanul Mandinga a fost aparitia Elenei pe panourile publicitare raspandite prin tot Bucurestiul, in care facea reclama la un televizor ce are pe ecran o imagine dintr-un clip al formatiei, dar care o are in cadru doar pe solista.

In urma acestor neintelegeri, Elena a parasit trupa Mandinga, concentrandu-se asupra scolii de dans pe care si-a deschis-o de curand.



loading...

7 comentarii. Posteaza un comentariu

 
21-02-2006 13:38 de oanna

mie imi pare rau de elena pt ca am vz ca face numai lucruri bune si mai si canta bine...,si eu cant si as vrea sa-i spun elenei ca asa se intampla cu cei care sunt buni , sa nu fii trista pt ca trupa fara tine nu cred ca v-a mai avea acelasi succes ,in plus ca D -zeu iti v-a face un cadou mai mare,colegii tai nu te-au iubit niciodata....

 
03-03-2006 04:54 de papushica

Intr un fel e si normal ca a decis sa plece de al trupa doar daca mai aduc baietii inca doua soliste atunci ea nu mai e fata de al mandinga ci una dintre ele
nu mami e in centrul atentiei si o fata ca ea ( o vad ambitzioasa) vrea sa mearga ma departe sa arate ce are
Bravo si inainte daca poti si sti ce vrei mergi ami departe si arata ne ce stii
pupu

 
01-10-2006 09:16 de cristina

esti cea mai tare cantareata,dupa shakira.tu si shakira sunteti preferatele mele.tine-o tot asa.

 
25-01-2008 19:58 de ANY

ELENA ESTI FOARTE EGOISTADA CA NU ERA TRUPA MANDINGA SA TE PROMOVEZE NI CI ACUM NU ERAI CUNOSCUTA DAR DAR AVEA SPRIJINU CA 7 BAIETI TALENTATI ERA ALATURI DE EA PRIMA OARA MIA PARUT RAU DAR MIAM DAR SEAMA CA DACA MAI RAMANE MANDINGA NU MAI AVEA ASA MARE SUCCES ELENA CEA NOUA ESTE MAI FRUMOASA SI MAI SEXI SI DULCE

 
05-02-2009 04:10 de Cornel

Elena, tin mult de tot la ceea ce faci in domeniul muzicii si ma intereseaza mult de tot sa iti vad evolutia. pastreaza linia... iti sanatate, succes si multe concerte! iar pe cei ce iti vor raul ignora-i cu atentie caci nu stii cand te vor lovi! salutari familiei tale!

 
02-03-2009 00:47 de ecStaxY

ce aja va legatzii de fata.. ?..sunteti prea invidiosii pt a o aprecia .. are o voce mult prea faina .. ji nu playback ca restul maimutelor...

 
03-05-2009 09:26 de anna

are trupa asta niste pile pe la tvr...o lucra pe acolo vreun tatic. nu imi mai place fara elena. au facut tot felul de incercari , degeaba. iar solista de acum[o fi iubita cuiva de acolo] degeaba se screme , saraca. succes elena gheorghe! 3 mai 2009

Alte stiri

Elena (ex-Mandinga) va colabora cu Laurentiu Duta

Fetele din Balcani ne-au intos spatele...

Elena Gheorghe, in finala Eurovision!

Elena a facut dulceata praf la Eurovision!

Scandalul "fetele din balcani" nu se mai termina!

Kiss Tv a bagat industria muzicala... la apa!

Bafta Elena!

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

116 vizitatori si 0 membri acum pe site