www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

DJ Layla & Alissa, proiectul produs de Radu Sirbu, paseste pe urmele O-Zone!

MuzicaBuna / miercuri, 20 mai 2009
layla radu"Single lady" - o piesa care a devenit o adevarata obsesie pentru toti. La cafeaua de dimineata, la radio sau TV, pana si in statiile de metrou sau la soneriile telefoanelor poti auzi "Give me your heart, give me your soul"!

Cu peste 370 de difuzari radio si TV intr-o singura zi, piesa fetelor DJ Layla & Alissa a devenit cea mai difuzata piesa la ora actuala din Romania, situandu-se pe prima pozitie a celor mai importante topuri din Romania. Nominalizate la Romanian Music Awards (categoria Best New Act) si Romanian Top Hits la numai 6 luni de la lansare, fetele sunt foarte entuziasmate de ce li se intampla si incearca sa faca fata atat numeroaselor concerte pe care le sustin in intreaga tara, cat si examenelor de sfarsit de an. "E foarte greu sa le faci pe amandoua foarte bine", declara ele, "dar rezultatele sunt in schimb pe masura asteptarilor".

DJ Layla fiind studenta la Facultatea de Drept din Moldova, iar Alissa la ASE in Bucucresti, fetele isi petrec fiecare sfarsit de saptamana impreuna pentru a sustine concerte in noi si noi orase. In afara examenelor, DJ Layla, la insistenta producatorului ei muzical, Radu Sirbu, invata limba romana, pentru a putea comunica mai bine si usor cu publicul si miile de fani pe care si i-a facut intr-un timp foarte scurt.

Radu Sirbu este foarte multumit de felul in care progreseaza fetele si ne-a marturisit ca uneori petrece ore in sir cu acestea in fata oglinzii din sala de dans pentru a le impartasi din experiente sa de pe scena si a le invata sa comunice cu publicul din fata lor. Artistul sustine ca "fiecare gest al lor si fiecare aparitie este controlata de mine pentru ca vreau sa fac din aceste fete artiste in toata puterea cuvantului. E adevarat ca uneori am tendinta de a le proteja prea mult!"

In numai 6 luni de la lansare pe langa faptul ca au detronat din topuri nume mari din industria muzicala din Romania, fetele au reusit sa ajunga Number One si la download-uri in cele mai mari retele de telefonie mobila si pe cele mai mari accesate site-uri de download de pe internet. Sa fie doar un mare noroc sau o revenire in forta a lui Radu Sirbu in industria muzicala autohtona?!

Trebuie sa mentionam ca piesa "Single Lady" este compusa de insusi Radu Sirbu si, dupa cum ne declara artistul, este pentru prima oara in care a apelat la toate casele de discuri si toate cunostintele din afara cu care a colaborat in perioada O-Zone pentru a promova la nivel international acesta piesa. Pentru ca piesa este intr-adevar un mare hit (dupa cum ne demonstreaza toate performantele de care a fost capabila aceasta piesa intr-un timp atat de scurt), raspunsurile nu au intarziat sa apara, asa ca prima tara care va promova vara aceasta produsul "made in Romania" va fi Polonia.

"Experienta pe care am acumulat-o in perioada O-Zone o voi exploata la maxim pentru acest proiect si o sa indrum fetele pe un drum destul de dificil, incercand sa le sustin in acelasi timp cat pot de mult. Eu am invatat din mers, dar ele vor invata din experienta mea! Impreuna cu casa de discuri voi depune cele mai mari eforturi sa fac cat mai cunoscut acest proiect atat la nivel national cat si international, mai ales ca mesajele pe paginile oficiale ale fetelor curg din tari din toata lumea, semn ca piesa se aude deja peste tot!" a mia declarat Radu.

Acum insa fetele (alaturi de echipa lor) se afla in pregatire pentru lansarea celui de-al doilea single al fetelor care va aparea la sfarsitul verii. Pana atunci nu ne ramane decat sa asteptam cuminti si sa admiram in continuare evolutia celor doua "Single Ladies"!




loading...

0 comentarii. Posteaza un comentariu

Alte stiri

RADU SIRBU a dat lovitura ca producator cu proiectul DJ LAYLA SI ALISSA [videoclip]

Dj Layla si Alissa cuceresc Rusia!

Dj Layla & Alissa lanseaza noul single "I don`t wanna lose you"

Urmariti noul videoclip Dj Layla - "City of Sleeping Hearts"

Asculta "Single Lady", primul album DJ Layla

Bucurestiul a devenit "City of Sleeping Hearts" (Video)

Ascultati noul single Dj Layla - "City of sleeping hearts"

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

81 vizitatori si 0 membri acum pe site