www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Descarca GRATUIT noul single "Garbage - Blood for Poppies"

MuzicaBuna / vineri, 16 mar 2012
garbage

Doua vesti bune pentru fanii B'ESTFEST Summer Camp: Garbage si-a lansat azi un nou single, prima piesa de pe mult asteptatul album de revenire, si promotia "early bird" se prelungeste, biletele la festival fiind disponibile cu aproape 30% discount din pretul intreg pana la finalul lunii martie! B'ESTFEST Summer Camp se va desfasura in B'ESTFEST Park, pe malul lacului Pasarea din Tunari, in perioada 6-8 iulie, si va avea pe afis nume precum Garbage, Pulp, Caro Emerald, Selah Sue, Modestep, Andy C, Obituary sau Meshuggah.



Ca urmare a numarului mare de solicitari venite din partea publicului, promotia "early bird" - 95 lei pentru biletul de o zi si 215 lei pentru abonamentul de 3 zile - anuntata initial pentru perioada 1 februarie - 15 martie, se va prelungi pana la finalul lunii. "Perioada de "early-bird" va fi mai lunga fata de anul trecut, tocmai din dorinta de a oferi publicul oportunitatea de a-si achizitiona biletele din timp, la un pret mai mic. Acest tip de oferta pentru fanii 'infocati' ai festivalurilor este intalnita in multe alte tari europene, iar faptul ca anul acesta s-a dublat numarul de abonamente comandate inseamna ca experienta B'ESTFEST Summer Camp din 2011 a convins publicul roman. Anul acesta am pastrat acelasi pret la bilete, dar avem mai multe de oferit, atat din punctul de vedere al line-up-ului, cat si al atmosferei!" a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic .

Tot in cadrul vestilor bune, Garbage a lansat un single de pe albumul "Not Your Kind Of People" - primul material dupa aproape 7 ani de pauza - piesa "Blood for Poppies". Piesa este disponibila la download gratuit pe site-ul trupei, urmand a fi lansata in perioada urmatoare atat in format digital, cat si pe vinil, intr-o editie de colectie. Vor fi editate doar 2500 de exemplare, urmand a fi distribuite in magazine independente din toata lumea. "Piesa a fost inspirata dintr-un articol pe care l-am citit in Los Angeles Times, despre traficul de opium. Ar trebui 'simtita' ca un vis abstract, nu trebuie luata insa literal: este o piesa despre dezorientare si deziluzie, despre incercarea de a ramane lucid in fata nebuniei" a declarat Shirley Manson despre noul single.

Biletele pentru B'ESTFEST Summer Camp sunt disponibile online, pe www.MyTicket.ro, dar si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului si in retelele afiliate MyTicket. Dupa data de 30 martie, biletele vor fi disponibile la pret intreg, respectiv 125 lei (biletul de o zi), 265 de lei (abonamentul de 3 zile) si 15 lei voucherul pentru acces in camping, urmand ca in zilele de eveniment, acestea sa poata fi achizitionate doar de la intrarea in zona de festival, la pretul de 150 lei pentru biletul de o zi, 285 lei pentru abonament si 15 lei pentru voucherul de camping. Printre artistii confirmati pana in prezent la festival se numara: Garbage, Pulp, Stanton Warriors, Modestep (in formula live), Dope D.O.D., Selah Sue, Kreator, Moonspell, Obituary sau Messugah, programul festivalului urmand a fi completat cu noi nume in perioada urmatoare. Mai multe informatii despre editia din 2012 a B'ESTFEST Summer Camp sunt disponibile atat pe site-ul oficial, www.bestfest.ro, cat si pe conturile de Facebook si Twitter ale evenimentului.



loading...

0 comentarii. Posteaza un comentariu

Alte stiri

Descarca GRATUIT noul album Suie Paparude "E suflet in aparat"

Roxette lanseaza primavara aceasta un nou album! (Audio)

Noua piesa Coldplay - Major Minus

S-au ieftinit biletele la concertul Lake of Tears

Paramore au revenit cu "Hello Cold World"

Cee Lo Green a lansat o noua piesa "Anyway"

Samael vor lipsi de la OST Mountain Fest 2011

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

101 vizitatori si 0 membri acum pe site