www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Daca muzica nu stie sa faca, macar site sa aiba

Msokoto / vineri, 22 mai 2009
cristina spatarDaca noutati muzicale nu ne poate oferi, Cristina Spatar ne anunta ca si-a lansat noul site. La ce i-o folosi, doar ea stie.

Fosta regina R&B ne informeaza ca pentru ea noutatile se tin lant: mai intai marea veste ca este insarcinata, iar acum si mai marea veste ca are site nou. Asa, si? Ce treaba are asta cu muzica? Si-a facut site ca sa ne anunte acolo cand o sa nasca? Ca de cantat, de mult nu ne-a mai incantat. Adica dintotdeauna, pentru ca niciodata n-am inteles prea bine cum a devenit ea regina prin muzica mediocra de o face. Facea, de fapt.

Cum deschidem site-ul ne intampina poza in dreapta, "bun-venit-ul" in stanga. Dubios si suspicios este cum incepe: "Ma numesc Spatar Maria Cristina si Va multumesc pentru ca ati ales sa vizitati noul meu web site". "Va"?!? Suspicios ar fi ca tocmai la inceput, asa, din prima, sa se si strecoare o greseala in imaginea site-ului. Dubios este daca aia nu e o greseala, iar ea se adreseaza fanilor precum divinitatii.

Pot sa carcotesc o groaza pe tema "site-ul Cristina Spatar", insa mi se pare pierdere de timp. Vreau doar sa mai mentionez ca pozele din site sunt cele mai photoshopate pe care le-am vazut vreodata! Aproape ca sunt in stare sa bag mana in foc ca a fost desenata in Photoshop toata, de la 0. Pe langa retusurile grosolane la fata, la ten, la tot, este izbitoare modificare ochilor: cantareata noastra nu mai are problema cu "unul la lamaie, altul la tamaie", vederea ii este dreapta. Bine, asta doar in poze, real am vazut cu totii cum se prezinta. Opt operatii estetice si tot Photoshopul o salveaza..

Ah, da: nu cautati celebrele poze cu ea indecenta in baie pentru ca nu le-a inclus in galeria foto. Sa fii uitat de ele?



loading...

7 comentarii. Posteaza un comentariu

 
22-05-2009 13:46 de dianavlase

))) ce titlu rautacios, uf)) Love it!

 
22-05-2009 18:53 de duhultau

Rautacios dar si adevarat!..

 
22-05-2009 19:27 de easycom

Link catre site, ceva...?

 
22-05-2009 20:11 de easycom

Hai ca pun eu link... http://www.cristinaspatar.ro/ si in acelasi timp si comentez un pic situl in paralel cu articolul....
Mai, de ce e un lucru rau sa iti faci site? Btw, nu ea a facut situl, stati linistiti. Fata are cateva poze, videoclipuri, informatii generale, ma rog, cam tot ce are de expus o "celebritate". Din punct de vedere de web-design, e destul de ok situl, e full flash, ce-i drept, dar arata ok. Ca pozele sunt Photoshopate...? Asa, si? Care cantareata nu are poze "tunate"? Hai sa nu exageram, si chiar vorbesc din experienta, nu sunt chiar atat de modificate pozele incat sa devina deranjante. Per ansamblu situl e chiar placut, videourile se vad la rezolutie mare si fara sacadari, functionalitatea sitului este la fel, fara probleme, singurul lucru de obiectat ar fi mica incompatibilitate cu IE8 fata de Firefox, dar care site nu o are...? Inclusiv MuzicaBuna lasa de dorit in acest domeniu.
Sincer, de data asta cred ca am citit un articol care a fost scris doar asa... ca n-avem de cine sa ne legam.

 
24-05-2009 02:20 de DjTom

In proportie mare articolul este in asetimentul meu!
Problema nu cred ca este saitul,simplut ce-i drept ...cu o piesa de prezentare placuta dar copiata de la...In opinia mea,individa aceasta nu este nici vreo frumusete,nici vreo valoare...ci tipul de pseudovedeta umflata cu pompa de presa de scandal, cunoscuta doar prin povestile de amor scrantite si pozele deocheate .
Prin urmare,acest nume Nu exista si nici NU MA INTERESEAZA !

 
25-05-2009 11:16 de MuzicaBuna

easycom, daca tot ai pus link, ia mai arunca o data ochiul pe site. Pozele alea "nu sunt chiar atat de modificate incat sa devina deranjante"? Repet, mai arunca ochii iar pe site. Sau mna, se pare ca-i degeaba.. Nu fac referire la pozele din galeria foto. Nu. Fac referire la alea fix de pe site. Alea in care apare ca un travestit fotoshopat. In fine, acum fiecare cu gusturile lui; daca tie iti plac, bravos, doar ca nu mai comenta doar de dragul de a comenta. E un site de critica muzicala, pot critica orice, iar asta nu trebuie sa-ti convina tie. Asa ca acuzele de tipul "de data asta cred ca am citit un articol care a fost scris doar asa... ca n-avem de cine sa ne legam" sunt nefondate si nu-si au locul.

 
27-05-2009 01:10 de DjTom

E tare de tot...nici nu mi-am dat seama ce era in neregula cu ea,dar chiar asa este,individa are un look de travestit brazilian...ceea ce-mi provoaca cel putin oroare !!!

Pe de alta parte,contradictiile si polemica aduc progresul democratic...fiecare cu gusturile,opiniile si cunostintele lui...dar ca nu da bine pt imaginea sitului replicile directe si contrele editor vs moderator !!!...
(Zice unul,chiar daca nu mai inteligent si mai intelept,macar mult mai copt...)

Alte stiri

Poze de la `videoclipul fitos` al Cristinei Spatar

Cristina Spatar nu se lasa si merge mai departe!

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

154 vizitatori si 0 membri acum pe site