www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Cleopatra Stratan - al doilea copil talentat din lume!

MuzicaBuna / joi, 25 mar 2010
cleopatra

Tara noastra a ajuns din nou in Cartea Recordurilor si nu fiindca am fi facut noi cine stie ce prostie colosala, ci pentru ca avem artisti talentati chiar si prin randul copiilor. Asadar conform cartii mentionate mai sus micuta noastra Cleopatra Stratan cica este pe locul 2 in categoria artistilor cu varste foarte fragede.



Intr-adevar aceasta a intrat in Cartea Recordurilor, fiind cea mai mica cantareata din lume. Aceasta a scos primul album in anul 2006, la varsta de 3 ani si a fost platita cu 1.000 de euro pe melodie. La doar trei ani a intrat in inimile multora cu ajutorul lui "Ghita", piesa pe care micuta si-a aratat calitatile vocale. Tot acest hit a clasat-o pe Cleopatra Stratan pe locul doi in topul celor mai talentati copii din lume.

Surprinzator locul 1 este ocupat de George Sampson, care este un dansator din Warrington, Anglia, si a fost castigatorul celei de-a doua editii "Britain`s got talent". Drept rasplata, tanarul a primit suma de 100.000 de lire si sansa de a dansa in cadrul Royal Variety Performance, spectacol ce a avut loc in Londra pe 11 decembrie 2008.

Asadar, Pavel - tatal micutei, se poate mandri ca are o fetita care produce bani mult inaintea varstei legale, si ca numele "Stratan" va ramane imprimat in istoria Lumii.





loading...

55 comentarii. Posteaza un comentariu

 
25-03-2010 18:03 de liligalati13

voi credeti minciunile astea? cleopatra e praf k si voce! ea recita poiezii nu canta. e o fata dragalasa si atat! sorry, mintiti. fetita asta nu-i in nici o carte a recordurilor! e minciuna casei de discuri ca sa le creasca vanzarile si ale tatalui, pavel stratan care scoate bani prin exploatarea ac copil

 
25-03-2010 19:24 de Puggy


 
25-03-2010 19:35 de burazana

are 5 ani deja mai ppuggy! avea 3 ani cu multi ani in urma! sincer o admir pe fetita asta pt inocenta. insa fetita asta ma p[uggy nu are voce! are dreptate liligalati 13 ca ea recita versuri. asta se intampla! fetita recita niste poezii f frumos. am auzit-o la otv cantand live. a falsat melodia ghitza de la cap pana la coada! si nu zic asta cu rautate. nu am ce rautate sa am fata de un copil. dar traim in tara minunilor. prea avem copii intrati in cartuile lumii, cand in fPT ADERAUL E ALTUL.... se pare ca pavel stratan nu mai are succes in muzica si vrea sa stoarca banutzi frumosi din celopatra! si cat music , acesta casa de discuri care acorda titulaturi pe NEMERIT multor artisti, care inventeaza discuri de platina si pt 100 de albume vandute, numa sa creasca cota unui artist, isi face jocul cu nerusinare! nu e de vina cleopatra stratan. de vina sunt parintii ei care se folosesc de copil si casa de dicsuri CAT MUSIC casa de discuri care modereaza si ac forum!

 
25-03-2010 19:43 de burazana

PUGGY TU STII MUZICA? HAHAHA1 AM ASCULTAT MELODIA DE PE LINKUL DAT DE TINE MAI SUS! MAI BAIATULE TU ESTI CHIAR ASA VARZA IN MATERIE DE MUZICA SI MODEREZI UN FORUM DE MUZICA? TU AI ASCULTAT CAT DE PROST A CANTAT CLEOPATRA LIVE? NU A NIMERIT O NOTA MUZICALA! A CANTAT SUB TON, PEE LANGA NOTE. NU A NIMERIT O NOTA MUZICALA. A CANTAT VARZA! SI TU ITI PERMITI SA FACI MORALA ALTORA? PUGGUY ESTI DE KAKAT MAN! ESTI PRTOST. TOPTI COCALARII COMENTEAZA PE ACEST FORUM? E FORUM DE MUZICA! CAND ITI VEI DA SEAMA CA AC FATA A CANTAT VARZA? ASCULTATI SI INGHITITI GOPGOSILE CASE DE DISCURTI CARE VA PLATESTE SA O LAUDATI????????? CLEOPATRA STRATAN E VARZA! ASCULTATI OAMENI BUNI MELODIA DE PE LINKUL DAT DE PUGGY! VEDETI SI VOI CAT DE PRAF A CANTAT AC COPIL! SI VINE UN TARANBOI K PUGGY SA-MI DEA MIE , OM CU MUZICA IN SNAGE, LECTII DE MUZICA????? RUSINE! SA SE RETRAGA DE PE AC FORUM DE MUZICA COCALARII SI LAUDARASIIP PLATITI PT A FACE LOBY UNOR MOPTARLANI FARA VALOARE! CLEOPATRA STRATAN E VARZA! NU CANTA DELOC. E DISTRUSA! JUR CA DACA O ADMIRAM PT POEZIA DIN MUZICA ACUM VOMIT PT HALUL IN CARE ISI BATE JOC DE MUZICA SI CAND VAD CATI PROSYI O LAUDA VOMIT PE ROMANIA. ROMANIA = TARA GUNOAIELOR LAUDATE SI UMFLATE CU POMPA DE CASE DE DISCURI PT INTERESE FINANCIARE. RUSINE CAT MUSIC. RUSINE CLEOPATRA STRATAN. ESTI VARZA. STAI ACASA FETITO. NU-TI MAI ATRIBUI TITULATURI PE E NEMERIT.

 
25-03-2010 19:53 de Puggy


 
25-03-2010 19:54 de Puggy

N-are rost.........

 
25-03-2010 19:58 de burazana

zici un premiu? k sa ajungi sa zici ca e de 4 ori in cartea recordurilor, despre un copil care nu stie ce-i aia nota muzicala e rusinos. rusine casa de discuri pt promovarea oredinara pe care o faceti! ac copil nu are habar de tonalitate muzicala. habar nu are ce-i aia nota muzicala. a cantat o melodie total pe alaturi. si voi ii dati titulaturi? sa vedem si noi titlul asta. ca suibiecte de presa pot da si eu. pot inventa si eu ca am cucerit everestul. dar dovada unde e? sa vedem dovada! oricum se stie despre cleopatra stratan ca a fost o imagine creata de CAT MUSIC SI TATAL EI pt bani! fata asta nu are succes deloc. si nici nu va avea nicuiodata . este afona ca si tatal ei. pavel stratan e praf! de astaq nu mai are succes. romania isi cam da seama despre gunoaiele muzicale. si pavel stratan e unu din ele. ana lesko alta moldoveanca fara talent. ozene- desi au succes international, sunt praf ca si voci. asta e. lumea e cu fundu-n sus

 
25-03-2010 20:25 de roxana-cleopatra

nu stiu voi dar sinteti prosti ceopatra cinta foarte bine voi ati atipit oleaca la virsta ce vreti ? voi nu sinteti mai bravo.nati cintat mai bine la virsta ei cleopatra iti urez mult norok nui asculta pe ei cas prosi de rag

 
25-03-2010 20:33 de burazana

zici ca fata asta canta f bine? estio proasta,. scuze dar iti intorc complimentu. tu stii muzica? sau din ce punct de vedere canta f bine in viziunea ta ac copil? ca din punct de vedere al unui sopecialist in kuzica canta f prost. total gresit. total pe langa ton. nu a reusit sa atinmga o nota corect! nu contest ca nu are succes la public. insa nu punct de vedere muzical e total afona! o spun eu-spec ialist muzical. om cu studii muzicale.

 
25-03-2010 21:30 de Anonim

si uite ca s-a intors clanul sopranei!!! cu chiloteii cu dantela cu tot??? sau cu asa zisele lor studii muzicale???? RAHAT.

 
25-03-2010 21:51 de Puggy


 
26-03-2010 06:16 de boggy

puggy cred ca au dreptate! nu pot considera ca aceasta fetita are talent muzical atat timp cat in linkul dat de tine, canta f prost toata melodia. sunt o gramada de copii talentati la chiar 2 ani, au fost pe la vreau sa fiu vedeta cand era emisiunea la antena 1. insa acesti copii nu au avut norocul sa aibe un tata cu bani ca sa investeasca in ei. cu bani si cu nume. si eu cred ca CHESTIA CU CARTEA RECORDURILOR este o GOGOASA PT PRESA!

 
26-03-2010 09:15 de AlExAnDrA

Nu aveti dreptate deloc pentru ca ea canta foarte frumos cred ca sunteti doar invidiosi ca nu unteti si voi atat de buni.Aceasta fata are o mare voce pentru varsta ei si recunoasteti ca e si micuta dar cred ca ea canta de 1000 de ori mai bine ca voi.

 
26-03-2010 10:01 de easycom

Burazana, lasa tu Cat Music in pace, ca n-are nici o treaba cu situl si cu forumul asta. Nu controleaza ei absolut nimic, si evident nici viata Cleopatrei. Daca parintii ei sunt picati in cap si pun un copil sa cante la o asemenea varsta, asta e... Cu toate ca sunt cateva piese chiar feine cantate de micuta, nu sunt nici eu de acord cu ce face tatal ei cu ea. Copilul ala nu stiu cata copilarie o sa aiba... Dpdv vocal Cleopatra are voce... de copil, nah. La o asemenea varsta foarte multi copii au "voce", cine are copil la gradinita, stie. Piesele cantate de ea sunt simple, nu implica necesitatea de calitati vocale speciale, doar sa nu cante detectabil off-key - atat! Dar oricum, te stresezi degeaba. Fapta-i consumata.

 
26-03-2010 16:49 de nicol1973

a inceput la 3 ani, ce ati vrea sa stie despre note? doar nu aceleasi chestii pe care le stiu "profesionistii" sopranieni de pe acest site.... sa fim seriosi. bravo ei ca ajuns unde a ajuns. a sacrificat si va mai sacrifica mult in viata, dar este alegerea ei, indiferent de influenta parintilor, si nu cred ca ii pasa de critica cuiva de aici. cum spunea si easy, cine are copil... dar cred ca pentru destui din gasca de critici, este ceva de neinteles. va puteti abtine, macar pana faceti si voi un copil?

 
26-03-2010 20:10 de Puggy


 
26-03-2010 20:55 de Anonim

si unde scrie negru pe alb despre ac record? sa vedem ceferticatu! bolentinu. sa vedem hartia , titlul, trofeul sau ce o fi, nu vorbele unia sau altuia! vorbele nu au valoare! daca fata se afla in cartea recoardelor sa aduca dovezi! a mai zis ca e in cartea recoardelor de enshpe ori si niciodata nu a adus nimik scris sa vada poporu. credeti ca daca era pe bune in cartea recordurilor nu aducea si probele???? ia mai ganditi-va la asta.....daaca avea certificatu sigur il dadea la presa! insa nu are nimik. doar subiecte de presa.

 
26-03-2010 21:08 de boggy

si daca totusi o lauda cineva ca e asa talentata, ziceam ca pe langa marele talent de a canta pe scena la o varsta asa frageda, mai are si marele defect ca falseaza toata melodia! asta era ideea!

 
26-03-2010 21:18 de Anonim

mai putini copii sint care is indrazneti la 3 an sa esa in fata la 1000 de populatie poate si mai multi sa cinte si sa nu se pearda burazana tu ai avea acea indrazneala ? sau tu la 3 ani ce faceai te jucai in nisip cu masinele ?

 
26-03-2010 21:20 de Anonim

mai putini copii sint care is indrazneti la 3 an sa esa in fata la 1000 de populatie poate si mai multi sa cinte si sa nu se pearda burazana tu ai avea acea indrazneala ? sau tu la 3 ani ce faceai te jucai in nisip cu masinele ?

 
26-03-2010 21:24 de Anonim

De-asta romanii sunt unde sunt; nu au deloc simt civic, nu au absolut nici o mandrie nationala. Avem si noi un talent, ajungem si noi in Cartea Recordurilor si gata, incepem sa contestam acea valoare. Sper sa gresesc, dar tare am senzatia ca daca nu o s-o valorificam pe C. Stratan, ea pana la urma o sa plece si-o sa se realizeze in strainatate pentru ca in Romania nu are cu cine. Adevarul este ca si pe mine ma cam enerva cand tot auzeam vorbindu-se atata despre ea, da' totusi! Cine stie cum va fi peste 15 ani, poate o sa ajunga o adevarata artista, mai stiti? Daca fata promite, haidem s-o ajutam sa se tina de promisiune. Sincer, atitudinea asta si datul in cap la toate valorile care apar in Romania, trebuie NEAPARAT sa inceteze! Voi tot laudati Occidentul, dar este ciudat ca niciodata nu imitati ceea ce laudati. Daca C. Stratan se nastea in Germania sau Anglia, pai sa fiti siguri ca ar fi castigat si un Grammy inainte de-a fi implinit 15 ani. Problema cu voi romanii este ca sunteti prea negativisti, asta au spus-o toti olandezii si austriecii si ceilalti straini care au venit pe la noi. Si au dreptate.

 
27-03-2010 06:42 de boggy

anonimule, tu nu intelegi ca nu contesta nimeni nimik. doar observam ca fata canta f prost live. nu pot zice ca e talenta atat timp cat aud cat de prost canta in acea inregistrare. cine sa-i dea Grammy? pt ce? ca urca pe scena? avem copii destui in romania care urca pe scena insa ei chioar canta. cand veti intelege ca cleopatra stratan este UN PRODUS MUZICAL. SE SCOT BANI DIN NONTALENTUL EI. NU ARE VOCE! NU VA MAI CONTRAZICETI! NU POATE CANTA LIVE. NU ARE URECHE MUZICALA, NU VEDETI CA EA CANTA PE LANGA NOTE? este o fetita dragalasa, scumpa, frumoasa, sensibila....dulcica...dar nu e artista !

 
27-03-2010 12:49 de Anonim

Boggy, acuratetea criterilor dupa care decizi cine este talentat sau nu, lasa foarte FOARTE mult de dorit.
In primul rand ca tu nu stii sa apreciezi talentul in forma lui pura, lipsita de exercitiu.
In caz ca nu stiai, biologic vorbind, un copil de 5 ani nu are cum sa aibe o voce deosebita din moment ce individul incepe sa se diferentieze de ceilalti abia pe la 15-16 ani.
Dar noi aici nu o comparam pe C. Stratan cu Janis Joplin. Doar apreciam talentul si temperamentul dinamic al unui copil a carui cariera este foarte promitatoare si care, cu mult exercitiu si multa perseverenta, o sa se dezvolte si cine stie, poate o s-o transforme in vreo Diana Ross a Romaniei. Copilul asta are talent si are vointa. Acum depinde de cum este valorificat si fructificat acest talent, are nevoie de multa munca si sustinere, ceea ce nu primeste de la voi. Cand avem de-a face cu copii, trebuie sa apreciem talentul lor in forma lui bruta, lipsita de exercitiu. Copii sunt in formare, C. Stratan este un talent in formare, si este prematur sa spui ca ea nu are voce si ca nu este talentata. Oare Einstein cand si-a atins apogeul carierei? Cand era in plina maturitate sau cand era doar un copil de 4-5 ani? La maturitate si-a dovedit geniul, si nu mi se pare cinstit sa o discreditezi pe C. Stratan in halul asta cand ea nici macar nu a ajuns la pubertate. Eu sustin valorile din Romania, m-am saturat de atitudinea asta negationista care atarna peste noi de 20 de ani incoace.


 
27-03-2010 15:18 de Anonima

foarte bine scris, dar sa nu te astepti ca stimabilii sa inteleaga. stii, "clanul" are o foarte mare problema: fudulismul urcat la cap si transformat intr-o imensa prostie.

 
27-03-2010 20:37 de Anonim

un copil poate fi asa cum zici tu. insa un copil care-si atribuie TITLURI nemeritate deja ridica semne de intrebare! de ce nu zice ca stratan cleopatra a inventat formula invizibilitatii! si noi ar trebui s anu punem la indoaial asta? ar trebui sa apreciem ca un copil a inventat formula invizibilitatii si nu ar trebui sa cercetam daca e adevarat sau nu? e cam la fel si cu muzica. un copil se poate juca si poate spune in joaca ca a descoperit formula invizibilitatii.. la fel cum un copil poate urca pe scena si se poate face ca face un spectacol. ok pana aici! insa in momentul cand te ridici cu pretenii, cand mergi la OSIM sa-ti inregistrezi descoperirea- ace aformula , sau cand pretinzi ca ai primit si titluri de onoare pe la cartile recordurilor, iar se ri idica semne de intrebare! trebuie dovedit. trebuie cercetat . sa vedem ca nu mai e o joaca, nu mai e o gluma. nu poate venio oricine sa se laude cu o formula a invizibilitatii, cum nu poate veni oricine sa ne spuna nou ca e cantaret, artist sau orice mai mult decat este...UN COPIL! si cand cel ce pretinde ca e artist canta faLS....cand cekl care pretinde ca e copil nu-si merita TITLURILE PE CARE LE TINE ASCUNSE IN FAPT DE OCHII LUMII, DA NUMA STIRI, NU LE ARATA LA PRESA...IAR SE RIDICA SEMNE DE INTREBARE! CINE MAI CREDE? CE SA CREDEM? NISTE STIRI , NISTE GOGOSI DE PRESA? SAU SA ANALIZAM REALITYATEA, ADICA COPILUL CARE CANTA!? ziceti si voi....

 
27-03-2010 21:13 de nicol1973

e doar un copil!!!! are o voce de copil!!!! nu puteti pretinde ca trebuie sa aiba voce. voi cum naiba cantati la 3-5 ani? citzaiatzi. si cred ca de o mie de ori mai prost ca ea. terminati cu tampeniile si judecati..... de fapt, cine sunteti voi sa judecati?!

 
27-03-2010 22:58 de Anonim

Si a pretins C. Stratan vreun titlu special? A declarat ea cumva c-ar fi descoperit formula invizibilitatii sau c-ar fi vreo diva?
Ce titluri nemeritate a primit ea? Regina pop? Mica Sirena? Prodigiul Carpatilor? CE?!
Si Edison se prostea cand era mic copil, si uite ca mai tarziu a ajuns un mare om.

 
28-03-2010 08:49 de boggy

ANONIMULE, EA DE FAPT NU EA, FAMILIA EI SI CASA EI DE PRODUCTIE, DAU STIRI CUM CA e pt a 4-a oara in cartea recordurilor! astea nu-s distinctii la tine? sa ne arate si noua distinctiile astea! cand intri in caetea recordurilor ti se elibereaza si un certificat! credeti voi ca daca avea acel certificat nu-l arata la presa? BA DA!insa nu-l are, fetita asta nu e in nici o carte a recordurilor, pt ca nu a facut NIMIK. a urcat pe o scena! si? faptul ca urci pe o scena si te faci ca reciti poiezii, lumea treb sa iti dea distinctii? zic ca recita poiezii, pt ca asta face cleopatra stratan- recita vresuri nu canta! asta e buma, marea buba! ca se lauda familia ei, cu ac copil, ca e de 4 ori in cartea recordurilo! si nu a aratat la presa si la lume niciodata un certificat de omologare! NICIODATA! PT CA NU ARE !daca avea siguuuuur umplea presa cu stiri de natura asteia de sus, inbsa probata intr-un colt si cu o poza a certificatului!

 
28-03-2010 11:33 de Anonim

boggy!! articolul spune altceva. l-ai citit? mai citeste-l pana pricepi si termina cu "ARE, NU ARE"!

 
28-03-2010 15:35 de Anonim

NU ARE. E CLAR CA NU ARE
! E O MINCIUNA ASTA CU CARTEA RECORDURILO0R.

 
28-03-2010 15:58 de Anonim

http://www.worldrecordsacademy.org/amazing/youngest_successful_singer-world_record_set_by_Cleopatra_Stratan_80328.htm

Cleopatra Stratan has also set the world record for the:
- youngest artist ever to perform live on a stage in front of a large audience (for two hours, see video));
- best paid young singer;
- youngest music star to receive 3 MTV Awards;
- youngest performer to record a No. 1 country hit (previous world record: Jordy, at age of four and a half ).

http://en.wikipedia.org/wiki/Cleopatra_Stratan

She holds the record for being the youngest artist who performed live for two hours in front of a large audience, the highest paid young artist, the youngest artist to receive an MTV award and the youngest artist to score a #1 hit in a country

Linkurile de sus confirma ca a intrat in cartea recordurilor.

Si repet, TU NU STII SA APRECIEZI TALENTUL IN STAREA LUI PURA, LIPSITA DE EXERCITIU. TALENTUL C. STRATAN ESTE IN FORMARE, SI PROMITE MULTE. Acum daca se tine de promisiune, om vedea mai incolo. Dar este o dovada de REA VOINTA sa incepi sa vorbesti asta despre ea.
3LWUL

 
28-03-2010 18:13 de andreea

Are 7 ani si jumatate de fapt.Nu 3 nu 5 ci 7.Si nu are voce exceptionala multi copii au voce cam la fel ca si ea.Ceea ce alti copii nu pot face este sa iese pe scena si sa cante 2 ore fara sa se plictiseasca si fara sa aiba trac.Cand era micuta toate lumea o placea pentru ca ziceau "Vaaii ce scuumpa e!!" Nu stiu daca a mai observat cineva in afara de mine ca interesul publicului scade pe masura ce Cleo creste? Nu e afoana dar nici exceptionala nu e.Vreti sa vedeti exceptional? :http://www.youtube.com/watch?v=IOfKAPGfd6k (are 7 ani in video,varsta Cleopatrei)

 
28-03-2010 18:19 de andreea

si inca ceva, unii dintre voi ziceti ca e mica si ca 'ce ma tu cantai mai bine la varsta ei?" si "la ce va asteptati la 3-5 ani" foarte bine e mica nu stie sa cante, dar daca nu stie sa cante NICI SA NU PRETINDA SI SA SE LAUDE CA AR STII!! ca nimeni nu i-a cerut sa iese pe scena si sa arate cat de bine sau rau stie ea sa cante. Si apropo Pavel a recunoscut recent, dupa ce timp de 3 ani i-a dat inainte cu "e alegerea ei ea a vrut", ca de fapt "bieninteles ca nu am intrebat-o pe Cleo daca vrea sau nu ca era prea mica sa stie ea ce vrea..." si a adaugat "Nici pe Cezar(baiatul lui in varsta de 1 an pentru cine nu stie) n-am sa-l intreb cand il lansez peste vreo 2 ani". Eu nu zic niomic va las pe voi sa trageti concluzii"

 
28-03-2010 20:09 de boggy

lasa-i andreea! astia-s mai afoni decat cleopatra! asta am incercat si eu si altii sa le exp0licam ca fata asta pretinde ca e talentata si ca e premiata pe la cartea recordurilor cand in fond ea canta ca o cizma! mai conteaza varsta? nu stie sa cante! un cantaret nu e cantaret daca nu stie sa cante si varsta nu-i o scuza! daca esti cantaret si pretinzi ca stii muzica canti indiferent ca ai 1, 2, 3 sau 80 de ani!

 
28-03-2010 22:34 de Anonim

Ma voi sunteti de-a dreptul ridicoli; ACUM ARE 7 ANI, DAR CAND SI-A FACUT DEBUTUL AVEA 4 ANI!

Ce mai conteaza ca a intrat in cartea recordurilor, nu?

Bine, fie ca voi. Noi suntem prosti si voi sunteti destepti.

 
29-03-2010 20:04 de andreea

si cand avea 4 ani canta la fel ca acum nu a progresat deloc de atunci..si sunt copii de 4 ani care canta mult mai bine ca ea...problema e ca nu au posibilitati financiare,nu are cine sa-i promoveze.a intrat in cartea recordurilor pentru ca a facut mulri bani ,pentru ca a cantat in fata unei audiente largi etc. nicaieri nu mentioneaza record pentru cea mai buna cantareata.si ca sa fim cinstiti,da e adevarat tatal ei e cel ce pretinde ca are voce problema e ca a inceput si ea sa creada asta dupa ce Pavel i-a tot spus asta )

 
30-03-2010 00:09 de easycom

@ Boggy: Tu te-auzi? Pai as fi curios cum canta Robbie Williams, Leona Lewis, Celine Dion, Tina Turner sau Elton John la 3 ani. Iti zic eu... Nicicum. Vocea adevarata apare doar dupa ce se maturizeaza corzile vocale. Poti sa canti "dragut" la 3 ani, dar sa canti prost la 30. Exemplu foarte bun este Declan Galbraith care canta si el de la varsta frageda, insa acum se simte o diferenta enorma intre vocea lui de atunci si vocea de acuma.
Piesele Cleopatrei sunt dragute, unele chiar au niste versuri care te pot pune pe ganduri, dar nu sunt operele ei. Singurul lucru demn de lauda la ea este faptul ca are tupeul sa stea in fatza a mii de oameni si sa cante asa cum stie ea. Nu poti sa zici ca ea canta ca o cizma, fiindca in primul rand nu traim in basme unde si cizmele cu miros de picioare nespalate stie sa cante. Cleopatra canta ca majoritatea copiilor. Jignesti copii daca afirmi ca toti canta ca o cizma. Totusi, hai sa lasam badaranismele la o parte cand e vorba de copii... Nici eu nu sunt fan copii, dar nici sa-i jignesc in halul ala. Daca tot vrei sa te iei de cineva, ia-te de Pavel Stratan, ca el a pus fata sa cante. Bai, ce lume... ia la suturi un copil...

 
30-03-2010 11:42 de Anonim

Andreea, imi dai si mie niste nume ale copiilor care dupa tine ar fi mai buni decat C. Stratan? Din moment ce zici ca sunt ATATIA, ar trebui sa stii vreo 2-3 nume.

Sau tu vorbesti acum doar ca sa nu taci?

 
30-03-2010 21:40 de andreea

@ Anonim
Connie Talbot(6ani): http://www.youtube.com/watch?v=QWNoiVrJDsE
JAMIA SIMONE NASH(6 ani):
http://www.youtube.com/watch?v=K4lEfWFlz2E&feature=related
Amy(6 ani): http://www.youtube.com/watch?v=_A3LbOTX56Q
iar acum anonim te rog sa compari cu Cleo(7 ani): http://www.youtube.com/watch?v=5AnLwZkaj3g
Mai ai si alte intrebari? Se pare ca tu vorbesti doar ca sa nu taci...

 
31-03-2010 13:27 de Anonim

Andreea, n-ai idee cat de inteligenta esti cand taci. Da, am alte intrebari. Doare prostia aia a ta?
Ar fi bine sa inveti sa te uiti LA MOTIVELE PENTRU CARE INTRA IN CARTEA RECORDURILOR;

- youngest artist ever to perform live on a stage in front of a large audience (for two hours, see video));

- best paid young singer;

- youngest music star to receive 3 MTV Awards;

- youngest performer to record a No. 1 country hit (previous world record: Jordy, at age of four and a half ).

I se acorda premiul pentru TALENTUL ei manifestat LA TREI ANI. Nicaieri nu am spus ca ar fi cea mai talentata, am spus ca ea si-a manifestat talentul mult mai devreme decat multi alti copii.

Ca sa nu mai spun ca este o imbecilitate sa compari un clip romanesc a carui calitate sonora este slaba cu altele din strainatate a caror calitate sonora este mult mai buna.

 
31-03-2010 21:08 de andreea

@ Asta e tot ce poti sa spui in apararea ei??? ca nu era buna calitatea sonora? =)) uau cea mai desteapta replica pe care puteai sa mi-o dai! mai dat gata n-am ce zice. daca te uiti la comentariile mele de mai sus o sa vezi ca mentionez pentru ce i s-au dat premiile si sunt de acord ca au fost meritate; eu am contestat calitatile ei vocale pe care tatal le lauda.De ce mai vorbesti daca esti pe langa subiect? da...SIGUUR calitatea sonora e de vina...sigurt canta mai bine ca toate cele trei fete la un loc.N-am de unde sa stiu daca prostia doare dar de ce nu-mi spui tu, sunt sigura ca stii

 
01-04-2010 00:56 de Anonim

andreea, totusi, mai bine taci. la asemenea varsta nu se poate vorbi de calitati vocale, dar faptul ca a iesit pe scena de destule ori e suficient. nu vrei sa intelegi si nu vrei. treaba ta. (vezi ca e mare)

 
02-05-2010 18:17 de Anonim

sa presupunem ca ati avea dreptate anonim si anonima si ca fetita se va dovedi uimitoare pe la 15-16 ani cand i se va forma vocea.de ce nu asteapta pana atunci? care e graba sa se lanseze acum? hmm sa fie faptul ca pentru ca e copil si e mica si dulcica va avea succes garantat?

 
01-06-2010 17:47 de dEE

Fratele meu ,ce tot dezbateti aici ce premii a castigat un copil de 3 ani? (pt ca 3 ani avea cand s-a lansat) . Credeti ca aici se pune problema ca , citez "nici sa nu pretinda sau sa se laude ca ar stii" .Hello ! Sau voi gandeati f mult la 3 ani,asa-i? A fost exploatata sau nu ( de unde stiti ca nu-i placea sa cante/recite ? ) ,are voce buna sau nu ,sunteti invidiosi sau nu, incapatanati sau nu, cert e ca albumul e deja lansat pe piata, si atata timp cat suna frumos (si nu va obliga nimeni sa ascultati) totul e ok, right?
Mind your own bussiness!

 
19-06-2010 00:04 de Anonim1

ce plm is cu jeguriile astea de comentari asa lume nam vazut in viatza ce plm aveti cu un copil la varsta ei va jucati toti cu puta in nisip,jur cand vad atatia ratalai pe forumul asta ca se ia de un copil care nare nici o vina,nu inteleg care ii problema voastra cum cata fata vi ciuda ca la varsta ei voi erati un nimeni,macar vrea sa cante,acuma ca falseaza da ce ai vrea la varsta aia sa fie un geniu si sa cante foarte bine,tu nu vezi ca sunt alti cantareti care fac in plm playback si nu le e rusine de cea ce fac,si cleopatra ca canta live incepeti sa ziceti ca ii varza,aveti si voi curajul sa ziceti chestiile astea aici pe forum,de ce nu i le ziceti in fata cand o vedeti ca canta naspa,plm de lume proasta sincer mie si rusine sa zic ca sunt roman cand vad ce fel de oameni sunteti,ratalai ce sunteti va luati de un copil ca naveti ce faceti cu viata,jur mai bine sa muriti naibi calcatii de un tir sa dispareti de pe fata pamantului. Nici sa nu va mai numiti Romani

 
02-07-2010 02:50 de Anonim

problema se pune altef....ca o voce sa sune cat mai bn se iau lectii de conto.sincer acum (voi astia care o criticati pe cleopatra)crede-ti ca un copil de 3 ani (cat avea ea cand a scos mel "Ghita"putea sa ia lectii de conto???oare credeti ca stiti destula muzica incat sa o criticati pe ea???eu una nu as da nici 2 bani pe voi....si pe bune acum cine a scris mai sus are foarte mare drepate....pe voi va roade invidia ca ea la varsta de 3 ani a primit 1000 de euro.sfatul meu este sa va resemnati ca pe ea oricum nu o intereseaza si nu o sa o schimbe cu absolut nimic comentariile voastra stupide(cel putin din punctul meu de vedere)

P.S. chiar daca nu va vine sa credeti are destui de multi fani din randul copiilor de varsta ei

 
15-07-2010 17:37 de Anonim

Anonim1 sti ceva dute si baga p#|@ in nisip si taci drq prost estytu si in primu rand CHIAR SUNT UN ANTI FAN k ma dispera copila asta imd cum o bagat nush ce melodie naspa de vomit o si facut jucarii cu ea sa-mi bag p#|@ ce lume proasta

 
15-07-2010 17:39 de Anonim

AUZI LA AIA K ARE MULTI FAINI DE VARSTA EI TU PROASTO "FANII aia nici nu stiu ce insamna cuvantu fan

 
15-07-2010 17:41 de Anonim

Puggy ba da ai drepate la 3 ani nu are voce deci SCOATETI-o IN p*** MEA DIN INDUSTRIA MUZICII!!!

 
20-07-2010 22:27 de cispa

Sa va fie rusine celor care vorbiti asa urat de un copil!!! Magarii si prostcrescutii mai bine s-ar uita in ograda lor. Ce atata scandal pe seama unui copil? Celor care injura cu atata patima aceasta fetita sa se duca la reeducare, cum va permiteti sa insultati un suflet inocent ? Da' voi cum vreti sa cante un copil de varsta ei, ca si Madona ?

 
29-07-2010 17:10 de Anonim

Cleopatra e atat de unica incat e pe punctul de a pierde recordul de cel mai tanar artist =))))))))
O fetita de 3 ani din nepal tocmai a lansat un album si asteapta decizia de la Cartea Recordurilor.Surse din interior confirma ca are 3 ani si 8 luni spre deosebire de Cleo care avea 3 ani si 10 luni la momentul lansarii si deci ii va lua locul in Cartea Recordurilor.Vedeti cat de unica este Cleo a voastra? Copilul minune,ce nu s-a mai vazut vreodata...yeah right! =))))
http://www.realitatea.net/recordul-cleopatrei-stratan--amenintat-de-o-nepaleza_724066.html

 
01-04-2011 10:39 de SuperPhlo

Imi "plac" la nebunie "inteligentii" ca fac ei comentarii,stiu eu cum merg treburile la casele de discuri desi ei muncesc salubrizare.Ma baieti!!!Da' cu gramatica cum de stati in halul asta?Ca daca tot va credeti inteligenti...burazana,simte-te!!!Apucatura asta bolnava de a lovi in tot ce este romanesc o sa-ti aduca numai frustrari.Poti verifica foarte simplu daca e in Cartea Recordurilor sau nu.Parerea ta chiar nu conteaza!)

 
28-06-2011 16:23 de Anonim

eu cred ca este o fetita draguta pt ca am 11 ani si stiu cum e si in plus nu ea a inventat aceasta melodie.

 
13-01-2012 14:00 de Anonim

vreau sa spun ca CLEOPATRA STRATAN cinta foarte frumos si ii dau un sfat ;sa continuie tot asa cu cintece frumoase

 
11-02-2014 09:16 de michelinebeaulieu

Frumos cantau copiii din minisong,de exemplu;scotea Mihalea dumnezeiescul din ei,astfel incat toti erau buni de solisti,aveau voci curate,cantau corect,"stiintific",artistic,spectaculos.
Cleopatra dat odata un interviu in preajma sarbatorilor si a cantat ce invatase la gradinita,pardon,dar "scartaia",mai bine cantau poate altii din grupa ei;cred ca vocea in public este sustinuta instrumental.Poate ca parerea cuiva nu conteaza,superphlo,dar adevarul,da.

Alte stiri

S-a mai nascut un artist in familia Stratan

Cleo a devenit vedeta japonezilor

Cleo va debuta in actorie

Copilul-brand = Cleopatra

Cleopatra le va spune povesti copiilor

Familia Stratan se imbogateste din papusi

Atithi Gautam pe cale sa o detroneze pe Cleopatra Stratan

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

141 vizitatori si 0 membri acum pe site