www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Cheeky Girls ne fac de ras din nou...

MuzicaBuna / marşi, 11 ian 2011
cheeky

Gabriela Irimia, una dintre cele doua gemene de la Cheeky Girls, a fost prinsa in data de 8 ianuarie la furat intr-un supermarket din localitatea Alderley Edge (comitatul Cheshire). Nimic nou, luand in considerare ca fetele provin din Romania iar la altceva oricum duc lipsa desavarsita de talent...



Domnisoara Cheeky a sustras alimente si produse de infrumusetare in valoare de aproximativ 40 de lire sterline, fiind retinuta de politia locala. "O femeie in varsta de 26 de ani a fost retinuta sub suspiciunea de furt de alimente. Ea a fost interogata in legatura cu circumstantele incidentului si apoi a primit un avertisment pentru furt", a declarat un purtaror de cuvant al politiei din Alderley Edge.

Ca povestea sa fie si mai picanta, ieri Margareta Irimia, mama surorilor Cheeky Girls, a povestit pentru Daily Mail ca Gabriela a decis sa fure dintr-un magazin pentru a aprofunda rolul de nevasta de gangster pe care urmeaza sa-l joace intr-un film pe care autorul Jason Cook intentioneaza sa-l realizeze. "Gabriela se temea ca rolul nu se potrivea cu imaginea dulce a Cheeky Girls si i se parea foarte dificil sa se gandeasca cum sa intre in rolul de nevasta de gangster... Era disperat de ingrijorata ca nu o sa reuseasca", a declarat mama celor doua gemene.

In aceste conditii localnicii orasului Alderley Edge vor fi nevoiti sa stea cu usile inchise in cazul in care cineva din greseala ii da Gabrielei un rol de ucigas in serie... "God help us all!"



loading...

10 comentarii. Posteaza un comentariu

 
11-01-2011 13:30 de Necenzurat_03_braila

mama in ce hal se poate scrie.ca e proasta cu spume...e adevarat.da din articolul asta rezulta ca a furat ca sa exerseze rolul. ) la happy hour gabriela cu sora-sa au zis clar: dupa ce a luat o cutie de salata,pe care a achitat-o ,si-a amintit ca tre` sa cumpere si o sticla de suc.a uitat sa plateasca sticla,dand vina pe faptul ca era stresata din cauza rolului.defapt e prea proasta.da in nici un caz nu a vrut sa aprofundeze rolul,sa-l exerseze in realitate.nu o duce capul sa faca asta.plus ca are bani de se caca pe ei de 40 euro.de la o sticla de suc s-a ajuns la 40 euro.haideti ba baieti....

 
11-01-2011 16:00 de ionstan2

Cel care a scris comentariul trebuie sa-si revizuiasca vocabularul.Ma du-te la scoala inca odata sa te cizelezi in vorbire !!Cat priveste fapta acelei fete,sigur,este de condamnat .

 
11-01-2011 17:07 de pretykatt2

fapta,ca fapta,dar argumentele mamei fac toti banii=))

 
11-01-2011 20:03 de Anonim

eu kred ca e facatura, a invatat-o careva si pe ea careva, cu cat esti mai divortat si mai penal, cu atat vei avea succes mai mult la public. la fel si separarile/divorturile/skandalurile astea vesnice intre vedete, e show pt gloata care loves this shit, ii tine in memorie tot timpul, ca iaaar mai face ceva ala si kkturi si uite asa ratingurile ii stau sus si de fapt dupa ce ies de la tribunal unde erau la cutite, se get together departe de privirile multimilor si incep sa socoata benefiiciiile ultimei gaselnite.
dar nevertheless, fetele astea-s PROASTE de BUBUIE si cred ca succesul care il au se datoreaza in mare parte retardatismului lor ca englezii nu-s prosti nene dar cum is ei, asa mai altfel, cu cat le vad mai antitalent si mai impertinente si nesimtite, cu atat le apaluda mai tare si le dau curaj heeh, e si asta un sort de umor/fun al lor or something.
si uite cium imi irosesc eu minute ireversibile, irepetabile si irecuperabile din viata + energie etc, sa discut despre despre some genetic garbage.

FAH INCULTELOR, SANSELE SUNT CA VOI NICI SA VA F-TETI NU STITI,DACA TRE SA-TI ARATI CRACII CA SA FII SEXY SI ALEA,IN AFARA DE MINTE VA LIPSESC CU SIGURANTA ALTE ATRIBUTE FEMININE, YOU ARE NOTHING BUT A COUPLE OF SLUTS.

 
11-01-2011 20:08 de Anonim

ioane stane, ori esti tac-su lor, cel cu P-la defecta, ori amantu' bitchului care le-a ejectat in lume ca she didn't know better, ori un plain tampit.

 
12-01-2011 01:08 de Anonim

oare cat ar charge fetele astea sa ne treimeata o poza cu pizasaricile lor iar pe poze autografu lor pentru fanii si admiratorii de la muzica buna. ca am pune mana de la mana toti forumistii cititoriii siteului etc si cred ele ar fi de acord fara indoiala din prima, s-ar bucura sa stie ca fanii lor nu le-au uitat. sar strange cu siguranta o suma importanta de bani dar sa nu li se dea banii pana nu vedem pozele ca trebuie sa se vada bine-bine tot-tot dar ce tot spun eu, nu cred ca asta ar fi o problema din partea lor chiar deloc, kre cacum citesc aici, se si deskiloteaza si asteapta fotografi

 
12-01-2011 01:20 de easycom

Ce fotografii...? We want the real deal! ) Bai, deci fetele astea pe orice pun mana, iese de rasul lumii... )

 
12-01-2011 06:20 de Anonim

iti dai seama easycoame ca eu tot la the real deal ma gandeam dar mi-a fost teama ca cer cam mult si nu ne descurcam sa adunam banii dar daca cadem la intelegere cu ele pt putinu nostru cat avem, de se lasa doar cu cate un BJ geaman pt fiecare membru inregistrat care le adora, m-as declara ff multumit. sa vina si mama lor ca eventual daca nu o sa performeze ca niste profesioniste ce se arata a fi, sa vina cu ceva scuze cum ca avusesera niste repetitii de muzica intense si au gurile obosite si sa se ofere ea sa plizuiasca pe cei ce eventual nu-s multumiti. io zic ca oricum mama lor o sa se ofere sa le ajute pe fete din prima ca le stie ce de toante ce-s, nici la chesgtii de astea instinctuale nu se pricep dar de fapt pt ca i-ar place tare

 
20-01-2011 12:02 de Anonim

sa ma pi...sh pe engleza voastra de balta stricatzilor......k in romania aia bashita unu nu mai stie romana

 
11-05-2011 15:59 de Anonim

Pai sunt romance cum sa faca altceva

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

124 vizitatori si 0 membri acum pe site