www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Catalina Toma pregateste noul album

MuzicaBuna / luni, 03 nov 2008
Catalina TomaDupa ce a disparut o buna perioada din showbizul romanesc, Catalina Toma revine cu un nou album.

Astfel timpul ei se imaprte intre muzica si... muzica. Catalina detine propriul studio, lucru ce o multumeste foarte mult pentru ca are libertate de miscare mai mare. "Am un program bine stabilit, lucrez la mai multe proiecte deodata tocmai pentru a evita rutina. Iar pentru a schimba putin "peisajul", trec la proiectele in photoshop unde imi prelucrez fotografiile, desi mai am multe de invatat, dar prefer sa fiu independenta din cat mai multe puncte de vedere posibile. Fac sport regulat si ziua incepe de obicei cu cele 10 minute de relaxare, iar seara se incheie cu acelasi ritual", povesteste cantareata.

Catalina Toma se pregateste pentru incheierea noului ei album, iar in viitotul apropiat, are trecuta in agenda o reaparitie, dupa 8 ani de tacere, a unui nou videoclip [videoclip asteptat inca de anul trecut]. Albumul si-l doreste in format digital pentru a putea fi cumparat direct de pe site-ul sau oficial.



loading...

13 comentarii. Posteaza un comentariu

 
03-11-2008 12:27 de easycom

Mda... Photoshop... a devenit o moda, sau ce? Te pomenesti ca o gasesc si pe DeviantArt. Are voce fata dar ce face e o arta pervertita... ma intreb oare ce vrea sa faca...? Nud artistic, sau muzica...?
Auzi la ea... are un program bine stabilit care de fapt nu e rutina, face acealsi lucru zilnic, dimineata si seara, care nu e rutina. Se contrazice singura. Sau asa e ea...? Sus pare mai mult barbat, iar mai jos se pare ca e mai mult femeie. Ce vrea sa fie...? O controversa vie?

 
04-01-2009 17:11 de Anonim

are o voce foarte frumoasa...mi-ar placea sa continue cu acelasi stil de muzica.ma bucur ca revine

 
12-02-2009 09:17 de gasca

fata asta face si desface , este o penelopa a muzicii romanesti , singura persoana mitologica de trista figura . este fantomasul muzicii romanesti , este narcisul photoshopului si onanul muzicii , dar este! gandul ca fata asta vine , este tulburator , asa controversata cum este , este castoaca !

 
09-05-2009 02:54 de Anaconda

Cum stati voi pa saraca tastatura si o kinuitzi cu pervertit, narcis, onan, fantomas, bla bla si va scarpinati in nas facind bilutze si judecind oameni la a caror valoare nu ajunge nici serghei bubka cu prajina. in rest, catalina, vino si fa linishte in peisaj ca de multe guitzaturi si rigiieli suntem satui !

 
09-05-2009 03:02 de TUTANCOMMON

Bgati-va unghiile jegoase in gat pitzipoancelor!!!!! nu se mai naste o alta Catalina in veci. Orice cata p--biiip ati suge n'o sa ajunteti si n'o sa faceti nici 1% din cat a facut si face fata.E singurul artist serios din tara asta de mare c****.mai aveti putin si va faceti harakiri natie de invidiosi.Sunteti o natie hibrida intre prostie/uratenie si rautate.HOOOO BITCHES SUCK MY DICK!!!

 
09-05-2009 03:10 de Anonim

Cata abia astept sa'ti cumpar albumul!!!! pleaca din tara asta , in interviu ai spus ca nu ai plecat in state niciodata , big mistake. noi fanii te vom urma oriunde te-ai duce ,si-n mijlocul pamantului.rumanii nici nu stiu cu ce te mananci,nu te poti astepta de la o natie de manelisti sa-ti aprecieze munca si muzica extrem de unica.Mai esti si frumoasa pe deasupra.spargi tot.asa avem si noi astia putini care am mai ramas cu cine sa ne mandrim. We LOVE YOU GIRL!

 
09-05-2009 03:21 de TUTANCOMMON

raspuns PT easycom

da ce te f*** grija ba sau fa, ce face catalina si cum face , sau ai impresia ca existi pe lumea asta si trebuie sa'ti ceara cineva pararea?....
ai auzit de libera exprimare ? nu , doar functionezi pe un neuron.in afara de sa te C*** pe tine cu stropi , sunt sigur ca nu mai stii altceva!!! BA IO V-AS DA FOC, in acelasi timp v-as face o favoare excitanta, asa ca ardeti de la sine si degeaba, corciturilor.Natie de smenari

 
01-04-2010 07:03 de daniel danciu

catalina este una din cele mai bune soliste din romania pana actuala..sunt putine ARTISTE care in afara de talent si inpiratie au si un pic de personalitate cum are ea pt a-si crea propriul stil..cui n-ui place sa-si bage un cd cu copilu minune ca de aia romania nu progreseaza...Natie de kkt cu majoritate de inculti si cum sunt majoritate unde-s multi puterea creste...love you CATALINA

 
01-04-2010 07:11 de Camy

dany...eshti tare sa mor)))
te pupa camy dulce

 
18-04-2010 22:25 de Naty

Este prizoniera narcisismului congenital.Nu stie ce vrea,se disipeaza in proiecte fanteziste care-i depasesc putera si capacitate intelectuala extrem de redusa.Dupa imaginea care si-o creeaza ,pare mai mult o transexula fara noroc.Pacat de ea...incepuse bine prin anii "90 si ceva...si-avea si putina voce.

 
26-08-2010 00:22 de Horea

Ca un update (pentru ca am vazut ca sunt si comentarii mai noi) as vrea sa cititi si voi un interviu cu Catalina Toma in care ne povesteste putin despre albumul Invincible care urmeaza sa fie lansat si face cateva dezmintiri…
http://www.hgp.ro/catalina-toma-interviu-album-nou-viata-personala/

 
11-10-2010 11:12 de Anonim

cat ma bucur ca reapare dupa mai bine de 8 ani felicitari si spr ca ne vei darui o melodie super

 
29-03-2011 11:16 de Anonim

ba tutancamoane esti mai mult un caca bandajat decat o mumie de faraon

Alte stiri

Catalina Toma revine pe piata muzicala

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

137 vizitatori si 0 membri acum pe site