www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Castigatorii "Romanian Music Awards"...

MuzicaBuna / luni, 12 iul 2010
dj project

Sambata, 10 iulie, cei aproape 40 de artisti care au urcat pe scena Romanian Music Awards, eveniment organizat de Music Channel, au tinut publicul in picioare timp de sapte ore!



Romanian Music Awards, momentul zero din fiecare an al muzicii romanesti, a adus publicul din Craiova la extaz, cu zeci de vedete pe metru patrat. Gala de decernare a celor mai importante premii muzicale din Romania a inceput la ora 19.30, cu descinderea vedetelor pe Covorul Rosu. Printre artistii care au sosit la Covorul Rosu de la Romanian Music Awards cu masinile oficiale ale evenimentului, marca BMW, se numara: Alex si proaspata lui sotie, Anna, Andreea Banica, Connect-R, Voltaj, Gabi Huiban, Claudia Pavel, Giulia si Dj Project, Roller Sis, Smiley, Andreea Balan, John Puzzle si Miruna.

Si in acest an, Piata Mihai Viteazu a fost plina pana la refuz, publicul prezent numarand peste 40.000 persoane. Show-ul prezentat de Giulia si Connect-R a ridicat pulsul Craiovei, inca de la primul recital. Hit-urile si surprizele s-au tinut lant, iar cei mai buni artisti nominalizati la fiecare dintre cele 14 categorii au primit trofeele in aplauzele publicului prezent. Iar pentru ca Romanian Music Awards este cel mai important show muzical al anului, artistii au lansat sambata seara, pe scena de la Craiova, piese si videoclipuri in premiera.

Radio Killer au marcat prima lor prezenta publica, iar Andreea Balan s-a aflat pentru prima data la Romanian Music Awards. Un moment cu totul special a fost duetul interpretat de Andreea Banica si Inna, care au cantat impreuna un colaj din cateva piese celebre semnate Beyonce si Alicia Keys, dar si din propriile lor piese.

Gazda show-ului, Giulia, a schimbat nu mai putin de sase tinute, iar Connect-R a fost aplaudat minute in sir atunci cand a aparut pe scena in tricoul pe care scria "Sunt Tigan", afirmand ulterior: "Nu imi este rusine sa recunosc! In fata lui Dumnezeu suntem cu totii egali". Kamelia, solista care a interpretat alaturi de Puya piese care au ajuns hituri, a fost o aparitie senzuala atunci cand a aparut pe scena alaturi de Deepside Deejays, totul culminand cu sarutul dintre Kamelia si solistul de la Deepside Deejays. Desi au concurat la sectiunea "Best Rock", Keo si Blaxy Girls au incins atmosfera cu un featuring inedit. Unul dintre cele mai spectaculoase momente ale serii a fost aparitia pe scena a lui Guess Who, impreuna cu Horia Moculescu, atunci cand publicul a cantat piesa "Locul Potrivit" integral, alaturi de artistii aflati pe scena.

Desi toti cei prezenti la Romanian Music Awards, atat in public, cat in cadrul show-ului, pot fi considerati "castigatori", marii castigatori ai serii, care au plecat acasa cu trofeele Romanian Music Awards, la fiecare dintre cele 14 sectiuni, sunt:

Best Female & Best Album & Best Web: INNA - Amazing
Best Dance: TOM BOXER ft. ANTONIA - Morena
Best DJ: DAVID DJ & DONNY - Temptation
Best Group: DJ PROJECT - Nu (ft. Giulia)
Best Hip-Hop: GUESS WHO - Locul potrivit
Best Live: SMILEY
Best Male: PUYA - Change (ft. George Hora & Kamelia)
Best New Act: RADIO KILLER - Voila
Best Pop: ALEX VELEA ft. PUYA - Secret discret
Best Rock: VOLTAJ - Vara trecuta
Best Song: CONNECT-R - Burning Love
Best Video: ANDREEA BANICA ft DONY - Samba

Printre premiile speciale acordate la Romanian Music Awards, datorita performantelor exceptionale obtinute, se numara:

BEST INTERNATIONAL ARTIST - Inna
BEST PRODUCERS - Play&Win
LIFETIME AWARD - Horia Moculescu
BORDER BREAKER - Edward Maya
BEST FEATURING - Deepside Deejays, Alex & Grasu XXL
BEST RADIO DJ - Vali Barbulescu



loading...

5 comentarii. Posteaza un comentariu

 
12-07-2010 23:00 de OwaranaiYume

Hmm,imi pare rau ca am ratat Romanian Music Awards.Asa se intampla cand varul tau isi tine majoratul fix in acea zi.( -.-')
Asa deci,nu prea ma dau eu in vant in mod special dupa nici unul dintre artistii prezenti(cel putin din cei enumerati aici) si avand in vedere ca habar n-am cine e John Puzzle,Roller Sis sau Miruna ma intreb serios *ce motiv as avea sa-mi para rau?!*
Si totusi,cred ca e de vina articolul pentru entuziasmul asta al meu.Se pare ca au fost cateva lucruri inedite de vazut,si chiar sunt curioasa cum a sunat colaborarea dintre Keo si Blaxy girls (wtf?).Si Connect-R cu tricoul ala,ok,asta chiar ar fi intrat in categoria "must see".Cat despre Inna Si Andreea Banica,am avut norocul sa le gasesc pe youtube.Nu m-am inecat cu nimic,pentru ca de Andreea Banica stiam ca are o voce frumoasa.Cat despre Inna,acum cateva zile ma lovise curiozitatea si i-am aruncat o cautare gen "Inna Live" si am gasit niste melodii karaoke destul de frumos interpretate.Intre cele doua diferenta o face experienta.E evident ca vocea Andreei e mai lucrata,pe cand Inna e inca novice.Chiar nu pot spune ca Inna NU are voce.Are voce,mai putin lucrata,dar vocea e acolo si nu cred ca un om care are cat de cat ureche muzicala poate nega asta.Ce e pacat de amandoua e ca scara lor de valori e putin dereglata si au ales sa nu-si promoveze vocea.Si mi se pare chiar trist.
Gestul lor de a-si canta una alteia piesa a fost chiar dragut si a dat bine la public.Si ce-i drept,chiar a sunat bine piesa Innei cantata de Andreea Banica.
In rest,n-are rost sa comentez premiile pentru ca nu e deloc domeniul meu.Stiu melodiile,e cam imposibil sa nu le fi auzit peste tot,dar chiar nu-mi pasa cine ce premiu a luat.
Craiovenii s-au distrat pe cinste,sunt convinsa.
Eu astept inca,poate poate mai apar niste filmari pe sfantu' net care sa-m satisfaca curiozitatea ^_^

 
13-07-2010 01:00 de easycom

Halal castigatori... Uite ce imagine are industria muzicala romana. De tot kakatu'... Vezi doamne a declarat Connect-R ca e tigan... Nobody gives a shit!!! El, Guta, Salam si toate mezelurile din combina tiganorifica fac acelasi lucru: tampesc poporul roman. Fire... higher... desire... a invatat 3 cuvinte in engleza. Wow! E rrom educat, hai sa-l premiem. Se vede si ce public avem... cand rromul e artist, e buuuun frate, valoros al dracu', insa daca nu canta, e un alt tigan care fura si traieste pe spatele altora. Halal artisti, halal public... Daca a ajuns Inna sa castige 3 premii, e clar in ce directie ne indreptam: indiocratie muzicala.

 
18-07-2010 14:21 de Bia x

Deci.. o fosth super. rma :X.. Ma bucur k d unde st eu . din uricani . am putut ajunge la craiva .


A fosth superb..

Toti au fosth minunati.
Doamnee ce multh mi`ar place sa cunosc toate vedetele ca pe niste amici. asta este unul din visele mele ff mari.


Felicitari tuturor. care au participath la rma.

Sh vreau sa`l felicit sh p connect`r pt spectacolul din uricani la care a facut super atmosfera.

 
13-08-2010 22:41 de cosmin777

inna cel mai bun artist international? Fratilor, pitipoanca asta fara voce, chiar va controleaza mintile? Daca 'voltaj - vara trecuta' e rock eu ma spanzur. Cica best dj david dj feat dony... Aia e muzica de dj? Degeaba ati impartit premiile in 14 categorii, ca toti castigatorii sunt la fel... Mizerabili... Cica puya este best male.. Hai sa fim seriosi. Il puteati pune pe dan balan aici nu pe drogatu asta.. Best song burning love? Conect r stie si altceva in afara de fire sihigher? Da, stie... Desire nici sa pronunte nu stie. Dar totusi. Sa o numesti pe inna cea mai buna artista pe plan international... E bataie de joc. Faptul k e ascultata de cocalarii romani plecati la produs in italia si spania nu o face artist international. Acum nu ca sunt fan akcent, dar ei canta de 5 ani in europa, mai nou si in asia si in america... Totusi... Macar o nominalizare. Bataie de joc. Rusine!

 
18-08-2011 12:28 de Anonim

la concert a fost distractie mare pana la connect-r dar si la gues who cu loculpotrivit

Alte stiri

Ei vor face show la Romanian Music Awards ...

Nominalizatii la Romanian Music Awards 2010!

Lista nominalizatilor la Romanian Music Awards

Smiley, Puya si Inna, printre nominalizatii MTV la "Romanian Act"

Lista nominalizarilor la Best Romanian Act EMA 2011

Record de voturi pentru artistii nominalizati la Romanian Music Awards 2011!

Inna, nominalizata la patru categorii la RMA 2011

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

31 vizitatori si 0 membri acum pe site