www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

B.U.G Mafia "Isi baga p**a-n lume si v-o face cadou" (Download GRATUIT)

MuzicaBuna / luni, 10 mai 2010
 
bug

Se pare ca cineva, in sfarsit s-a saturat de nesimtirea politicienilor, de nedreptatea, care ne inconjoara zilnic, de tot ce merge prost in tara asta si are ceva de zis: in public, fara cenzura si in mod gratuit. BUG Mafia a lansat noul single "Bag p**a-n lume si v-o fac cadou" pe internet, si il ofera la descarcare gratuita pe situl lor oficial.



Pentru prima data in istoria trupei, B.U.G. Mafia a folosit o reinterpretare a unei parti dintr-o piesa a unui artist renumit, si anume "Amintire cu haiduci" a lui Vali Sterian. Trupa B.U.G. Mafia doreste sa multumesca pe aceasta cale domnului Oliver Sterian pentru acordul dat trupei de a folosi textul si muzica lui Vali Sterian. Piesa este realizata in colaborare cu ViLLy si in curand se va filma un videoclip pentru "Bag P**a-n Lume Si V-o Fac Cadou" pe care il veti putea urmari pe site-ul oficial al trupei si pe canalul oficial B.U.G. Mafia de pe YouTube.




loading...

43 comentarii. Posteaza un comentariu

 
10-05-2010 19:47 de mijai

marfa

 
11-05-2010 02:41 de TDT

Ratati ca intotdeauna. Niste pubertosi frustrati care pun injuraturi una dupa alta pe un negativ penibil. Mdea.

 
11-05-2010 09:05 de easycom

Ai ascultat macar, versurile? Ai priceput mesajul. La faza asta nici nu cred ca mai conteaza prea mult negativul si toate cele. Pana la urma tot mai bine suna decat un house minimalist. Care a mai avut curajul sa spuna lucrurilor pe nume. Uite, tocmai de asta, fiindca reactia e egala cu zero. Bine zic, am devenit niste oi. Injura? Asta-i marea problema. Pai daca voua cineva v-ar taia in fiecare zi cate-un deget, ce-ati face? Ati zambi, si aci cita din Biblie, ha? Lasati mai ipocriziile. Cu totii injuram in momente de criza si disperare. Cati dintre voi stiti cum e sa primesti un somaj de 450 ron dupa 33 de ani de lucru si sa mai si trebuiasca sa traiesti din ei. Este cel mai adevarat mesaj pe care BUG vreodata l-a transmis. Frustrati zici? Hah! Asta nu se mai cheama frustrare, bai! E culmea disperarii. Ar trebui sa dea fiecare roman la maxim piesa asta 24/24/7.

 
11-05-2010 13:33 de nicol1973

sa spuna TDT care ar fi cuvintele potrivite pentru clasa noastra politica?
si sa nu cumva sa se lege de calitatea negativului sau a vocilor pentru ca, in asemenea momente, acestea nu mai conteaza.

 
11-05-2010 17:22 de TDT

@easycom: Auzi "bai" nenea, putin imi pasa mie ca-ti plac ratatii astia sau nu, si putin imi pasa de parerea ta. E parerea mea si cu asta basta. Orice handicapat cu un 386 si un microfon e capabil sa injure pe un rahat de negativ compus dintr-o toba si-un bas. Mesaj? Cam ce mesaj? Cu ce incalzeste lumea ca niste dobitoci (care "saracii" se dau "baieti de cartier", dar pun pariu ca habar n-au cat e o cartela de metrou, vorba parazitilor) injura clasa politica? Imi dau mie astia de mancat? Ma angajeaza? Ba din contra, mi-e greata sa aud asemenea chestii. Da-o tu la maxim, cu cine vrei tu. Ca asta ne e nivelu. Asta si manelele.

 
11-05-2010 18:13 de easycom

Nu-s fan BUG, dar versurile de data asta spun multe si adevaruri mari. "Dobitocii" astia au avut tupeul sa injure clasa politica in public, ceea ce restul handicapatilor cu 386 n-au facut. Daca iti scapa ideea de baza, e pur problema ta, dar faptul ca spun adevarul piperat cu injuraturi, iar pe tine te doare, nah asta-i adevarata problema, dar nu doar a ta, ci a unei tari intregi, al unui popor intreg, fiindca "adevarul doare"... Ia raspunde tu la ce-a intrebat Nicol, sunt tare curios ce versuri "potrivite" scrii...

 
11-05-2010 18:54 de TDT

Nu am nevoie de versuri, ca asta nu e o solutie la ce se intampla in tara asta. Faptul ca ii numesti pe cei care nu agreeaza sa auda injuraturi in halu asta din boxe "probleme", demonstreaza multe.
Zici ca au avut "tupeu" sa injure clasa politica. Tu chiar crezi ca doare pe cineva-n c** de prapaditii astia? Nici cel mai amarat functionar nu da doi bani pe injuraturile teribilistilor astora. Scuza asta patetica cu "adevar", cu "spun faptelor pe nume", etc., nu-si are rostul. Aia fac bani pe astfel de persoane, isi baga si-si scot pe melodii penibile, iar prostii dau banu.
Dar, asa este. Voi sunteti astia "neintelesi" si "rebeli", si singurii care vad ce se intampla de fapt in tara, gratie acestor minunati bug mafia si celor ca ei. Mdea.

 
11-05-2010 19:08 de easycom

Piesa e pe gratis, nu da nimeni bani pe ea. Sic, sic! Tocmai asta nu pricepe multa lume, tocmai de asta se leaga versurile, ca doar ei vorbesc, restul lumii rabda ca oii. Iti zic eu ca daca o tara intreaga ar canta piesa asta in cor, ar avea rezultat, si inca ce rezultat. Dar asa, cu oameni care "waaa, a injurat in piesa", si "las ca-i bine, mai rau sa nu fie", nah, cu oameni di astia n-o sa ajungem niciunde. Voi, astialalti, care nu sunteti "rebeli" ce faceti sa mearga mai bine, sau cum va descarcati? Aaah, sau de fapt voi furati de la noi, astia, asa mai rebeli din fire, ca noi incercam sa traim cinstit, in timp ce vecinul politist ma fura pe fatza. Probabil esti si tu ca celalalt vecin al meu care mi-a zis ca-s tampit ca nu stiu sa traiesc in Romania, ca cica aci se poate trai cel mai bine... Pai da, cu hotie, trafic de una alta, poti, dar cum ramane cu oamenii care vor sa traiasca cinstit? Inca n-ai raspuns la intrebarea lui Nicol...

 
11-05-2010 19:29 de TDT

Tu cred ca ai un fetish cu intrebarea aia. Am raspuns, da nu citesti aparent. Mai incearca o data.
Si nu ma refeream la piesa asta cand am vorbit de bani, ci la albumele astora in general.
Du-te nene si fa revolutie, canta in cor ciocarlia, sau ce vrei tu, daca asa gandesti. Eu nu am zis deloc ca e bine in tara asta (iarasi intelegi ce vrei, o sa-ti desenez pana la urma), ba din contra. Numai ca tampenii de-astea, melodii "cu mesaj", care de fapt sunt zdranganeli ale unor teribilisti drogati, betivi si cu 4 clase, nu au absolut niciun efect decat, probabil, tot asupra celor care se aseamana. Aici deja nu mai e chestie de gust (pe care o discuti, vad, pana te aproba omu, probabil), e chestie de civilizatie. Iar astia arata de ce evolutia e doar o teorie.
Iesi tu cu copilu de cativa ani afara si stai pe langa vreun bmw din care se aude la maxim "sugi p*** , m*** , p*** , p*** , p*** , etc.", si spune-i copilului "vezi tati? astia da patrioti, martirii tarii noastre, si muzica de muzica cum nu ai sa mai auzi vreodata".

 
11-05-2010 19:46 de Puggy


 
11-05-2010 20:03 de TDT

Puggy, scuze ca iti spun, da esti batut in cap. Ma doare fix in p#|@ ce asculti si cu cine asculti. Din partea mea iti poti duce copilu chiar la retarzii aia sa-l...educe in sensu asta, sau ce vrei tu.
Si crede-ma ca mi se rupe daca esti tu de acord sau nu cu parerea mea. Si mi-e greata de oameni de-astia ca tine, copilasi care daca nu e toata lumea de acord cu ei, se pun in c** si plang si tipa pana cedeaza ceilalti. Du-te si impusca-te cu mafia ta cu tot. Nu-s obligat sa fiu de acord cu parerea ta sau a oricui.
Si da, are legatura cu civilizatia, dar tre sa te si duca capu sa-ti dai seama.

 
11-05-2010 20:18 de Puggy


 
12-05-2010 08:52 de nicol1973

pana la o alta revolutie (pe care eu o vad inutila pentru ca suntem pierduti ca popor), ne-a mai ramas sa ne descarcam pe politicieni prin pamflete, muzica sau bancuri. normal ca nu il va durea niciunde pe niciunul dintre ei, dar deocamdata, asta e o forma de protest, asa anemica cum e. daca contin multe injuraturi si asta te deranjeaza TDT, e strict problema ta. sigur ca nu sunt educative si noi ca popor avem nevoie de educatie - a nu se intelege cea din invatamant - dar cand vezi ca vantul bate tot mai tare prin buzunare si tu muncesti mai mult ca inainte, datoriile la stat cresc, iar pe cei din frunte ii preocupa, printre alte prostii, vizionarea filumletelor porno primite prin mail, in timp ce voteaza....nici ei nu stiu ce... iti vine sa-ti bagi ****. tie nu?

 
12-05-2010 11:24 de peace_andvodka

e misto

 
13-05-2010 17:54 de razvanjupanu89yahoo.

bn Puggy
despre piesa bunicica

 
13-05-2010 17:57 de Anonim

si u TDT ce plm tot comentezi atat daca nu ati place dupa ce plm intri pe site

 
13-05-2010 22:25 de Anonim


 
13-05-2010 22:34 de cispa

Mai lichea de tdt,daca nu stii cine ti-a bagat-o in toate gaurile,sa stii ca ma cheama cispa,sau mai bine cel care ti-o trage in g***** ,ca tot o ai cat o gura de canal.Dar tu ma stii,ca ne-am intalnit(atunci cand baietii iti dadeau m*** )

 
13-05-2010 22:56 de cispa

Pentru tdt Astept sa lasi un comentariu libidinos,mai rahat putrezit cu gust de mortaciune

 
14-05-2010 02:09 de TDT

Inca o dovada despre specimenele care agreeaza muzica astora. Cispa, pubertos prapadit care esti, nici macar nu ma obosesc sa-ti raspund, ma amuz teribil pe seama ta. Iti meriti soarta putzulica. )
Poate totusi se sesizeaza vreun moderator, ceva, ca vad ca pe-aici e sat fara caini. Si probabil ar trebui pus pe undeva pe la "termeni si conditii" faptul ca daca iti exprimi parerea si iti bagi p*** -n vreun "artist" preferat al vreunui disperat din staff, tre sa te astepti la o gramada de comentarii de genul celor de mai sus. Patetic.
Si deci, ca sa le fac un rezumat copilasilor frustrati care n-au avut altceva de facut decat sa sara de c** in sus ca mi-am "permis" sa ma cac pe mafia lor: e parerea mea, mi-o mentin, asta e o trupa de c**** , melodia e oribila si ma doare fix in p#|@ daca sunteti sau nu de acord. See ya!

 
14-05-2010 02:20 de Anonim

cu de-astia ca cispa asta vreti voi sa scoateti capu in lume ba? romania tara de retardati, analfabeti si hoti, singurele arme sunt injuraturile cala usa cortului.
omu are dreptate, sunteti chiar cretini, nu trebuie sa va pupe-n c** ca steti voi mari mieji pe site, daca nu-i place nu-i place si gata.

 
14-05-2010 02:20 de easycom

Lasa visele paranoice, mai TDT. Tu ai fost primul care ai inceput sa dai cu pietre pe-aci. Din moment ce nu te-am injurat, n-are nicio treaba stafful cu tine, si ca fapt divers, nu se merge pe "artisti preferati". Ai dat cu pietre, si se pare ca au fost cativa care te-au bagat in seama si ti-au raspuns cu aceeasi moneda.

 
14-05-2010 02:27 de TDT

Cumetre, ia citeste tu primul meu comment la articolul asta. Ti se pare ca m-am luat de cineva? Cam unde am dat eu cu pietre? Si nu, nu e vorba numai de injurat, ca poti jigni si altfel, nu numai prin injuraturi. Specificati in p#|@ mea in articol ca n-are lumea voie sa zica de prastia asta de melodie ca e naspa. Ca sa nu "sufere" si altii comentarii ulterioare.

 
14-05-2010 09:49 de Puggy


 
14-05-2010 10:37 de easycom

Fair play...

 
14-05-2010 14:30 de TDT

Puggy, tu n-ai cum sa ma ataci pe mine, decat cel mult sa ma amuzi la maxim. Hai sa mai incercam o data: ma pis pe mafia, sunt niste retarzi manelisti, iar melodia asta nici pe post de laxativ nu as asculta-o. Ia, ataca-ma. )
Esti atat de imbecil incat nu-mi vine sa cred. Pot sa spun ce vreau, despre cine vreau, si daca vine tataie, mamaie, sau ce specimene mai au aia prin trupa, sa imi raspunda, atunci da. Dar tu, un nimeni obscur, nu vad de ce te bagi in seama. Nu ti-am zis tie ca esti ratat, le-am zis lor. Ce-au facut astia pe "scena muzicala" (care si-asa stie tot poporu cum e)? Au apelat la singurul neuron din capul baieteilor de cartier, si l-au exploatat la maxim.
Vrei respect, pe genul asta? Atunci pomeneste de parazitii, aia da, il merita. Bug niciodata.

 
14-05-2010 18:41 de cispa


 
14-05-2010 21:24 de Puggy


 
14-05-2010 22:49 de cispa

Puggy,scuza-ma ca zic,dar nu cred ca handicapatul asta de c**** ,care e un maricon cu doua fete,un excrement fals,care zice ca Mafia sunt obsceni,ca doar injura pe un negativ,ca isi baga si iasi scot in toate melodiile,ca nu au mesaj,iar pe cealalta parte lauda Parazitii,care doar ei fac hip-hop,uitand ca sunt la fel,sau mai vulgari.Ei uite asta nu suport eu la oameni,cand sunt prefacuti si falsi,chestia cu suptul in spatele usii.Pentru asfel de hahalere nici un respect,mai ales cand intra pe site si injura o formatie fara sa aiba habar de ce canta,ce reprezinta pentru respectivul gen(sa nu uitam ca Mafia a pus bazele hip-hop-ului in Romania si a luptat cu cu legea si prejudecatile,si mai mult,a lansat o gramada de formatii si artisti).Nu vreau sa comentez nimic de Parazitii,nu sunt fan,sunt buni,dar diferiti,si cred ca diversitatea e cheia unui gen muzical.Comparatii de gen sunt,ca si cum ai zice,ca ciocolata e cea mai buna,si ca friptura e scarboasa ca nu e dulce.Patetic,vorba imbecilului.Cer scuze celor care s-au simtit deranjati de limbajul meu,si nu au aceeasi falsitate,dar cand o lichea o cauta,ma exprim cum merita,in final,cred ca toti intr-un moment sau altul am fost sau suntem vulgari,si sa spuna careva ca in viata lui nu a injurat sau nu a zis p*** .E ca chestia cu laba,sunt doua categorii de barbati:cei care fac laba(sau au facut),si cei care nu recunosc.

 
21-05-2010 13:25 de Anonim


 
01-06-2010 09:53 de Anonim

bai tu ala cu Eminescu,vezi ca povestea p**ii a scris-o Creanga,handicapatule analfabet!

 
01-06-2010 13:36 de Anonim

TDT sugi p**a si asculta manele in timp ce plangi daca nu iti place melodia asta.

 
02-06-2010 01:30 de cispa

Domnule anonim(din moment ce te semnezi asa,asa sa fii toata viata)ai dreptate,a scris-o Creanga,mi-am dat seama dupa ce am scris,mea culpa,dar cu ce drept ma faci handicapat,si analfabet pe deasupra(ca analfabetii nu scriu nici nu citesc,pentru ca nu stiu,sic!)?Drept premiu te trimit la scolarizare homosexuala cu profesorul tdt,ca se pare ca aveti aceeasi parinti,nu?Mai bine semnezi nulitate,ca anonim e prea elevat pentru tine!

 
16-06-2010 13:53 de snak

ba tu ala tdt am crescut cu astia bai manelistule care esti te dai mare cizelat da te in p a mea de mort

 
16-06-2010 14:00 de Anonim

eu cand ascultam bug mafia pe tine te punea tactu sa asculti pop[ulara ce nu mi plac mie taranii care se dau mari culti ca pana la urma esti un taran cu figuri de om cizelat

 
17-06-2010 10:37 de lost_angel898

pfff... imi vine sa rad cand vad atata lume proasta intr-o tara asa de mica...)))) cum plm nu ii place bug mafia dar paraziti asc ca cica aia nu vb vulgar daca stau mai bn sa ma gandesc aia vb mai vulgar decat bug mafia))


cat de mel e supr imi place mult:X

 
17-06-2010 10:39 de lost_angel898

mesaju acela era pt cel cu tdt..))) ori e prost ori se prfeace... sau ami bn zis e chiar prost ..)

 
17-06-2010 15:15 de MICI

MISH FRATE CRED CA STITI CA E PARODIE NU? NU EXISTA NIMENI SA NU STIE NU? EU SPER!!!! :-)

 
16-08-2010 03:50 de Lavinya

Superba Melodia




Imi Place Foarte Mult

 
16-08-2010 03:52 de Lavinya

Superba Melodia


Imi Place Foarte Mult

P.S [ Nu Am Vrut Sa Pun Acele Semne ]

 
18-10-2010 13:46 de Anonim

TDT macar asculta o melodie inainte sa vb ca dupa parerea mea sunt cei mai mari hip-hoperi din romania

 
13-12-2010 13:49 de Anonim

bai mincatorilor la voi tot cacatu se maninca, REALITATEA ie ca BUG MAFIA va ramine in istorie indiferent cit c**** mincati voi,iar voi dupa ce o sa muriti o sa fiti uitati asa ca pofta buna la mancat c****

 
14-12-2010 17:03 de zmr

toata lumea stie ca iedti doar un c**** de c**** tot ce faci sa te faci remarcat de la noi si toti baieti care vor sati sparga gura sugi p#|@ sugi p***

Alte stiri

B.U.G. Mafia canta pentru fani la Sala Polivalenta!

Urmariti noul clip JerryCo ft. Tataee & Simona Nae - "Stai!"

Biletele la B.U.G. Mafia costa 50 de lei

Urmariti noul clip B.U.G. Mafia - "In Anii Ce Au Trecut"

Urmariti noul clip B.U.G. Mafia - "Cu talpile arse"

Descarca GRATUIT noua piesa BUG Mafia - "Supranatural"

BUG Mafia a tinut "concert" la Judecatoria Arad

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

123 vizitatori si 0 membri acum pe site