www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Biletele pentru concertul RBD vor fi suplimentate

webmaster / luni, 25 aug 2008
rebelde pDupa stirea care a zguduit intreaga lume, cea conform careia trupa RBD urmeaza sa se desparta, multi l-au acuzat pe managerul celor sase mexicani ca este principalul vinovat in luarea acestei decizii. Desi la momentul actual, Pedro Damian nu a raspuns la aceste acuzatii printr-un comunicat oficial de presa, a trimis totusi aceasta scrisoare tuturor fan-cluburilor din lume, pentru a-i linisti pe numerosii fani disperati.

"Dragi prieteni, cand a trebuit sa facem anuntul oficial a ceea ce eu numesc transformarea grupului, in interiorul meu s-au dezlantuit foarte multe emotii. Prima data am avut un sentiment puternic de tristete, pentru ca desi este un proces despre care toti stiam ca va veni mai devreme sau mai tarziu, cand l-am vazut scris, am trecut prin multe sentimente contradictorii.

Dupa ce am avut unele intalniri intre noi, apoi cu reprezentantii firmei pentru care lucram, am luat o decizie impreuna; nu una definitiva, ci una tranzitorie, care sa faca trecerea spre visele si telurile noastre actuale.

Sa renunti la RBD e ceva foarte greu, atat pentru membrii trupei, cat si pentru toti cei ce au facut parte din marea familie RBD, inclusiv pentru voi, fanii. Trecem prin mari emotii, si, cu toate astea, sunt constient ca, din diverse motive, asa trebuie sa fie.

Cand ma gandesc la fiecare dintre voi, cand imi amintesc chipurile voastre la concerte, lacrimile voastre, rasetele voastre, emotiile voastre, nu pot decat sa va multumesc din suflet pentru ca ati fost o parte importanta din acest fenomen in care sase tineri, care, cu bucuria lor, talentul, muzica si sentimentele lor, au reusit o uniune completa cu voi, fanii lor.

Desi mai este mult timp pana la despartirea finala, o despartire pe care putem sa o facem sa nu fie definitiva, ci doar un salut de bun venit catre fiecare din membrii formatiei in urmarirea viselor lor, vreau sa va rog sa nu ii parasiti, si sa luati parte la aceasta schimbare, pe care o putem avea toti in viata profesionala, la un moment dat.

Odata am spus ca RBD va rezista atat timp cat voi veti dori acest lucru, insa nu mai e valabil, datorita circumstantelor si drumurilor pe care ti le deschide viataa... Va cer sa intelegeti ca ei vor continua sa fie prieteni, doar ca, intr-o oarecare masura, au crescut odata cu voi, in toate aspectele. Acest fenomen este intr-adevar dureros, dar te face sa intelegi ca in viata nimic nu e permanent.

Increderea mea in voi este deplina, mi-ati demonstrat de fiecare data iubirea voastra puternica pentru acesta trupa, prin activitatile pe care le-ati facut in numele RBD. Va rog sa nu uitati ca voi ati facut parte dintr-o miscare de toleranta, de respect fata de diferente, de iubire fata de oameni si natura; continuati acest drum, sunt sigur ca prietenii vostrii RBD o vor face.

Pentru ca mai sunt inca o serie de obligatii profesionale, formatia va mai merge in turnee, va mai lansa un CD (care va fi probabil utlimul), si sa speram ca vom putea face si filmul si inca alte lucruri despre care va vom anunta la momentul potrivit.

Vreau sa specific clar ca nu am fost eu, si nici altcineva, persoana care a luat aceasta decizie. A fost o hotarare comuna, si fiecare dintre noi a fost de acord cu ea. Nu exista vinovati, nu ar trebui sa ii cautati, este pur si simplu o schimbare, o transformare, un proces de crestere.

As vrea sa va raspund tuturor celor ce imi scrieti, dar imi este imposibil, insa vreau sa stiti ca tot ceea ca va scriu este din suflet.

Vom continua sa ne facem treaba, cu cele mai bune intentii, fiecare show va fi o daruire completa, fiecare cantec va fi o punte intre voi si muzica RBD.

Acesti tineri fac parte din viata mea, nu ii voi uita niciodata, cum nici pe voi nu va voi uita. Va multumesc pentru tot, as vrea sa va spun mai multe, dar cred ca e suficient; voi mai tine legatura cu voi, va iubesc pe toti.
Pedro Damian"

Ca raspuns la numeroasele solicitari primite din partea fanilor, organizatorul concertului indragitei trupe RBD (Media Services Events) a decis sa suplimenteze numarul biletelor puse in vanzare. Biletele suplimentare vor fi EXCLUSIV pentru locurile pozitionate pe gazon B si vor fi in valoare de 150 RON. Acestea vor putea fi achizitionate incepand de luni, 25 august 2008, numai din reteaua magazinelor Diverta si on-line de pe site-urile bilete.ro si blt.ro.

Concertul pe care Maite, Dulce Maria, Anahi, Christian, Alphonso si Christopher il vor sustine in septembrie 2008 la Sala Polivalenta face parte din turneul de adio pe care RBD il intreprinde inainte ca membrii trupei sa urmeze fiecare drumul sau. Prin urmare, aceasta este ultima sansa pe care o au fanii din Romania pentru a-i vedea pe cei de la RBD live. Un eveniment Media Services Events.



loading...

3 comentarii. Posteaza un comentariu

 
26-08-2008 11:17 de Nicoleta

Pacat.,nu credeam ca trupa de va destrama.,au multi fani.,ce le mai trebuie?in fine..,mi-ar fi placut foarte mult sa pot veni si eu la concertul lor .,dar din pacate nu pot.,oricum ii sustin in continuare fiindca ii iubesc mult si le doresc mullt successs!!!
Nicoleta

 
21-11-2008 16:16 de Anonim

va iubesc mult

 
27-04-2010 20:57 de Anonim

a fost o trupa foarte tare pacat

Alte stiri

RBD in Romania

RBD a primit Discul de Aur din Romania

Trupa RBD le spune adio fanilor prin "Para olvidarte de mi"

Urmariti noul clip RBD - "Para Olividarte de Mi"

Anahi (ex. RBD) vine la Bucuresti

Anahi (ex-RBD) revine in Romania

Se pun in vanzare biletele pentru RBD

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

141 vizitatori si 0 membri acum pe site