www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

"Army In Concert" sub bagheta lui Fiorangelo Orsini

MuzicaBuna / miercuri, 21 apr 2010
orsini

Orchestra Reprezentativa a Armatei va sustine cel de-al patruea concert din stagiunea 2010 la Sala Radio din Bucuresti, pe data de 22 aprilie 2010, cu incepere de la ora 19.30. Evenimentul este organizat de Asociatia Culturala Teocta si Kompas Events, cu sprijinul extraordinar al Centrului Cultural European Sector 6 si al Centrului Cultural pentru UNESCO "Nicolae Balcescu".



Pentru aceasta editie, organizatorii au pregatit o seara speciala cu muzica italiana, in care publicul va avea ocazia sa asculte celebre bijuterii ale culturii italiene ("Barbierul din Sevilla", "Cotofana hoata", "Cavaleria Rusticana", "Revista Rosiniana", "Italiana in Alger" si altele). Pucinni, Rosini, Mascani si alti compozitori celebri isi vor aduce aportul la crearea unei atmosfere de neuitat.

Stagiunea "Army In Concert" inregistreaza in acest spectacol si o premiera: prezenta primului dirijor strain care va conduce Orchestra Reprezentativa a Armatei. Organizatorii doresc ca acesta sa devina un obicei. In urmatoarele concerte pe care le va sustine cea mai titrata orchestra de suflatori din Romania, dirijorii invitati vor fi numai nume celebre care au facut cariera pe plan international.

Fiorangelo Orsini este un dirijor de o valoare incontestabila, de talie internationala, si profesor la Conservatorul din Pescara. A studiat muzica la Conservatorul "Luisa D`Annunzio" din Pescara, unde a absolvit cu onoruri sectiunea de corn. Mai tarziu s-a dedicat studiului compozitiei, instrumentatiei pentru trupa si conducerea orchestrei, participand la cursuri de master la Academia de Muzica din Siena, sub indrumarea marelui profesor Franco Ferrara, printre ai carui cei mai buni ucenici se numara. S-a impus publicului si criticilor mai intai ca un tanar muzician, apoi a cantat cu mari dirijori, cum ar fi L. Bernstein, L. Maazel, G. Pretre, R. Muti, C. Abbado, Z. Metha, W. Sawallisch, L.V. Matacic etc.

A fost invitat in calitate de membru al juriului la prestigioase concursuri internationale, si pentru deosebite merite artistice a primit distinctia de Cetatean de Onoare al Orasului Sila Spezzano (CS). Din 1977 este profesor titular de corn la Conservatorul "Luiza D`Annunzio" din Pescara. Din punct de vedere muzical, cunoasterea tehnicilor de compozitie si orchestratie ii permite sa inteleaga fiecare secret al oricarei partituri. Pasiunea sa pentru muzica, precizia si caldura cu care conduce o orchestra, cat si carisma personala il ajuta sa obtina intotdeauna efectele dorite.

Maestrul Fiorangelo Orsini este un apropiat al clarinetistului lect.univ.dr. Felix Goldbach, impreuna sustinand sute de concerte, atat in Italia, cat si in strainatate. Apreciatul dirijor a fost invitat de mai multe ori sa concerteze in Romania, alaturi de cele mai renumite filarmonici.

Biletele au preturi intre 20 si 40 RON si pot fi cumparate de la Sala Radio, Sala Palatului si Magazinul Muzica, din reteaua magazinelor Diverta sau online de pe site-urile www.biletoo.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro.



loading...

12 comentarii. Posteaza un comentariu

 
23-04-2010 16:10 de Anonim

Felix Goldbach?lector universitar dr.?cred ca este o gluma.cu greu a terminat cursurile academiei de muzica si inca nu are un masterat luat.cei care au participat la concertul maestrului Orsini si-au putut da usor seama de calitatile mediocre de instrumentist ale acestui asa zis lector universitar dat fiind ca instrumentul pe care il foloseste de obicei (in timpul liber)ii este complet strain dar aroganta si mitosmanismul nu are limita in cazul acestui suburban ajuns in Bucuresti dintr-un catun infundat si necunoscut al Moldovei dar asa cum se spune...prostia nu are frontiere...

 
23-04-2010 16:22 de Anonim

TOATA ADMIRATIA PENTRU ACEST DIRIJOR EXTRAORDINAR ITALIAN MAESTRUL ORSINI CARE IERI A DOVEDIT CA DE OBICEI CA ESTE UN MUZICIAN CARE CU GREU POATE FI DEFINIT.ESTE DOAR UN MAESTRU CARE AR TREBUI SA INTRE IN PATRIMONIUL DE AUR A CEEA CE INSEAMNA ARTA DUSA LA NIVELUL PERFECTIUNII. NE INCLINAM CU RESPECT IN FATA ACESTUI MAESTRU...IN CEEA CE PRVESTE PE DOMNUL felix...numele lui nu poate fi scris decat cu, caratere mici ...nu este decat un mediocru care imbina aroganta cu prostia...si chiar ii reuseste...sincer nu cunosc motivele pentru care maestrul Orsini si l-a apropiat dar imi raspund poate simplu...maestrul ORSINI este doar un nobil care conform uzantelor are nevoie de un servitor din clasa de jos...ei bine felix ,tot cu litere mici asa cum este si el de fapt, nu este decat un umil servitor al acestul mare artist

 
23-04-2010 16:24 de Anonim

UN CONCERT SUPERB...ESTE DOAR CEEA CE POT SPUNE CA ESTE CU ADDEVARAT MUZICA BUNA

 
23-04-2010 16:25 de Anonim

MAESTRUL ORSINI?OARE IL VOM MAI VEDEA? A FOST DOAR O INCANTARE..AR TREBUI CLONAT

 
23-04-2010 16:26 de Anonim

SUPERBA MUZICA...ORSINI? SCOALA ITALIANA DE MUZICA ARE IN EL UN ADEVARAT REPREZENTANT...BRAVO MAESTRE...

 
23-04-2010 16:28 de CRISTI

UN ACOCERT PE CARE CU GREU IL UITI...IMI DORESC DOAR SA IL MAI VAD MACAR O DATA PE ACEST DIRIJOR CARE MI-A INCANTAT SUFLETUL...

 
24-04-2010 19:46 de anonim

nu mi se pare normal sa judeci un maestru al muzicii italiene ...dupa bunul tau plac..... mi se pare normal sa ai curajul sa te si prezinti ....asta tine de demnitate ...muzica nu se face prin simplul mers intr-o sala de concerte , muzica ascunde in "spatele usilor inchise" ani de repetitie , pasiune si dedicare ...daca tinere Anonim ...Limba si Literatura Romana iti sunt inca straine ... iti recomand cu caldura si ardoare sa-ti "cumperi cei 7 ani de acasa "....concertul a fost superb ... un dijiror pune in valoare orchestra si invers ca totul in viata asta e o functie care depinde de o variabila sau chiar si de mai multe .... a rivederci

 
24-04-2010 19:49 de La musica

@ Cristi ...pe mastru o sa-l mai auzi conducand cu aceeasi dedicare si pasiune o orchestra ,cat de curand tot in Romania pentru cei care apreciaza cultura......ti ringrazio ...

 
27-04-2010 03:16 de Anonim

adevarata muzica ! felicitari organizatorilor si celor care au sprijinit acest regal muzical ! in romania actul de cultura este minimalizat de acesti baieti care au polite de platit si sunt frustrati si prefera barfa caracteristica plaiurilor carpatine si nu iubesc cantul dulce si mieros al natiunii romane !avem valoare si lucrul acesta ar trebui sa ne bucure si sa ne mandrim !

 
28-04-2010 16:23 de Anonim

Pentru domnul care a postat in data de 23-04-2010 16:10, inainte sa scrii, gandeste de 2 ori si apoi sa scrii, venirea maestrului ORSINI se datoreaza 100% d-lui Felix Goldbach, cat despre activitatile d-lui profesor mai cauta informatii sau chiar citeste-i teza de doctorat, in loc sa scrii aiureli. Poate ca este o persoana care nu o agreezi, dar asta nut-i perimite sa scrii ce doresti, daca ai ceva de spus comunica-i cu demnitate fata in fata cu d-l profesor, nu cu anomim!!! RUSINE!!! Cat despre prestatiile muzicale ale d-lui Felix Goldbach, stimate ANOMIN alfa ca a avut peste 450de concerte in Italia cu acest dirijor si nu mai. Daca esti asa de bun de ce nu ai facut tu tot ce invidiezi la d-l Goldbach? Parerea mea este ca merita sa ne bucuram de CULTURA si sa lasam rautatile undeva departe de fiinta umana!!!!

 
14-01-2011 19:28 de Anonim

ce a facut dl.Felix in cele 450 de... concerte in ITALIA/////? si-a umezit anciile si apoi le-a schimbat intre ele//////?sau a fost translator pt vreunul ca el?MAESTRUL ORSINI TOATA ADMIRATIA SI SPERAM SA REVINA IN ROMANIA SI SA NE MAI INCANTE CU ARTA SA DIRIJORALA !!!

 
03-03-2011 15:35 de Anonim

se pare ce domnul anomim ce a postat in data de 14.01.2011, are anumite carente si frustrarii in ceea ce priveste d-l Goldbach, daca esti asa de bazat de ce nu-i spui in fata? eu poate dovedi ce afirma, tu pauza!!!!

Alte stiri

Johann Strauss Ensemble: o casa pentru o vioara!

George Enescu din nou pe scena ...

Reportaj: Vassilis Tsabropoulos (Video)

Concert aniversar Dan Iordachescu la Ateneul Roman

Lacul lebedelor pe gheata - MAINE - la Sala Palatului

Angely`s sustine concert la Sala Radio

U2 la Bucuresti: un eveniment fantoma?

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

125 vizitatori si 0 membri acum pe site