www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Forum > Religie > Secolul 21 ori va fi religios ori nu va fi deloc... tu ce zici?

Pagina: 1 2 inainte

4clase

Senior member
104 mesaje

Secolul 21 ori va fi religios ori nu va fi deloc... tu ce zici?



scris pe 25 sep 2009 07:33 de 4clase

.. Nu as sti sa raspund chiar bine la intrebarea din topic, pe care am deschis-o si ca subiect as you can see, ce cred ca stiu insa, este ca daca secolul 21 va ajunge la its end..fara de noi, asta se va datora Religiei, sau religiilor - mai bine zis, sau frictiunilor dintre ele - si mai bine zis.
"In the name of God" a murit cea mai multa lume de-a lungul istoriei, whoever that god was, God, Allah, zeitati, etc. In schimb daca pana acum ne-am batut cu pietre, bate, aultiti, arcuri pusti si tunuri, guess what our next weapon of choice is gonna be .. ? And that will be all.

Cred intr-un Creator dar nu cred in religii. Religiile sunt pentru manipularea si controlul maselor, pentru dominare si nevertheless sunt si o imensa sursa de venit pentru cei behind it.

Si cine incearca sa imi spuna ca de fapt orice carte sfanta din orice religie nu te invata decat lucruri bune, realitatea si in special istoria ne arata ca de fapt, cum am spus si mai sus, cele mai mari genocide si suferinte ce au avut loc, in numele alcelorasi carti au fost facute.
bye
sus
Puggy

Expert member
1069 mesaje

Re: Secolul 21 ori va fi religios ori nu va fi deloc... tu ce zici?



scris pe 25 sep 2009 10:38 de Puggy

sus
4clase

Senior member
104 mesaje

Re: Secolul 21 ori va fi religios ori nu va fi deloc... tu ce zici?



scris pe 25 sep 2009 11:10 de 4clase

Tot ce apartine de my awareness suporta ce am spus mai sus iar chiar de-as incerca nu as putea simti altfel, sper insa ca tu sa ai dreptate.




Editat de 4clase pe 25 sep 2009 11:16
sus
mihai37

Newbie
3 mesaje

Re: Secolul 21 ori va fi religios ori nu va fi deloc... tu ce zici?



scris pe 9 oct 2009 13:43 de mihai37

Acest citat se refera la faptul ca evolutia societatii este inscrisa intr-un plan divin de inaltare spirituala asa incat societatea va deveni cu adevarat religioasa , acest lucru pentru mine este cert - se vor derula o serie de evenimente in mare parte profetite - daca omenirea se va opune in totalitate atunci sintem in pericol sa fim stersi de pe fata pamantului ,cale de mijloc nu exista. Bine asta nu presupune ca absolut toti cei care vor supravietui pe pamant vor fi numai cei care sint capabili sa urmeze in mod profund o spiritualitate valabila pentru toate neamurle. Asta inseamna totusi ca ceilalti vor trebui sa fie blanzi adica inocenti si sinceri ,avand respectul cuvenit , fara tendinte de violenta ,partinire, ura, dominare, acaparare si inselaciune pentru foloase individiuale sau de clan .
Mai inseamna ca pentru cei care nu vor indeplini acest barem -necesar timpurilor frumoase promise si de Iisus si care vor veni dupa sfarsitul catastrofelor sfarsitului Judecatii -ei bine pentru acestia mileniul trei nu va mai exista fiindca nici ei nu vor mai exista pentru parcursul mileniului.
Exista multe revelatii ,unele raspandite , altele mai putin cunoscute si altele secrete ,unele reale si bine pastrate , altele alterate de timp ,de interpretari si reinterpretari, altele distruse iar altele false . Exista chiar si Dogma Adevarului data integral celor 3 mari ramuri crestine astazi tinuta inca secreta , ea a fost trimisa de catre Iisus si Maria pentru a se putea interpreta dogmatic Apocalipsa, pentru a aduce unele corectari si completari interpretarilor dogmelor actuale si pentru a fi o punte de trecere intre dogmele actuale si invatatura in tot adevarul a Magaietorului care va reuni toate noroadele in jurul unei singure calauziri prin intermediul religiei celor 144000 de sfinti.
Succesul extragerii concluziilor in urma unui studiu cit de cat acoperitor prin punerea lor cap la cap depinde doar de sinceritatea si capacitatea de acceptare a unor lucruri adanci si grave ,grele pentru stomacul oamenilor care sint inrobiti de atasamentul fata de dogmele personale ,de mandrie si de superficialitatea trairii relgioase.
Comparatia cu stomacul se aseamana cu cea cuprinsa in Apocalipsa referitoare la evanghelia ingerului , carticica .Evanghelie inseamna veste buna uneori dar daca este vorba de carte inseamna ca este invatatura , aici o invatatura adusa de un inger de la Dumnezeu are efecte adverse in momentul asimilarii ei , cauza ar putea fi ca oamenii nu sint destul de pregatiti pentru ea ,timpul ei a venit dar oamenii au fost poate pregatiti tocmai ca sa nu o poata digera prin lucrarea veche de inselare .
Dar totusi trebuie sa existe si solutii pentru a dezlega problemele , niste fire de care sa tragem pentru a deznoda nodurile. Unele profetii inca unele manastiresti chiar din tara noastra vorbesc si despre solutie.
Unul din fire in acest sens de versetul vechiului testament in care profetia veche spune ca pe pamant vor veni de doua ori Mangaietorul si Mesia.
Atat Iisus cit si Fecioara au fost nascuti din fecioara, acest lucru astazi nu mai este spus . Asadar avem de-a face cu doua Fecioare daca este sa vedem lumpede. Dar doar despre Maria imnul spune ca Ea este facatoarea cerurilor si a pamantului iar teologia spune ca facatorul este Duhul Sfant .
In primul secol dupa Hristos au existat si femei in biserica ,atat preotese cit si in functii ierarhice. Apoi misoginismul ,tentatiile si matirarhatul si-a impus amprenta asa incat recunoasterea ca Fecioara Maria este prima venire a Mangietorului ar putea aduce prejudicii misoginismului actual dar nu numai .
Exista mult mai multe taine iar cei care le cunosc si care astazi se pleaca in fata autoritatuilor religiose i-si vor ridica capetele si vor striga ca ele sa fie auzite de toti atunci cind minciunile dogmelor vor face ca oamenii facand iar greseala sa apere scaunele politicienilor imbracati in haine arhieresti sa huleasca a doua venire a Duhului Sfant refuzand in ziua celor doua strigari chemarea catre sfintenie si catre cunoasterea tuturor lucrurilor asa cum a fost promis, catre unitate , impacare si dragoste, catre crearea unei noi societati curate in care educatia legalitatea si respectul sa poata lucra efectiv pentru inaltare spirituala . Intradevar aceasta va fi ziua incercarii credintei despre care Iisus a spus ca trebuie sa ne fie frica .
Astazi pasajul din Apocalipsa referitor la ziua celor doua strigari a fost scos ,acesta fiind si semn conform unei alte profetii ca vremea lor este aproape .
Au mai fost scoase complet si alte versete din aceasta versiune finala si universal acceptata ; inainte in unele versiuni ele se mai puteau gasi, de exemplu versetul referitor la cele doua ramuri de finic care sint cei doi Fii ai lui Dumnezeu si pasajul care doar spunea fara absolut nici o legatura cu versetele anterioare : "Cunoaterea vine de la rasarit".
Ele contin taine adanci care sint astazi inca secrete dar care deranjeaza. In mod normal daca mebrii sinoadelor ar fi cu adevarat sfinti sau macar credinciosi ar depune zi si noapte toate eforturile sa ne previna asupra pericolului real ce ne asteapta in viitoarele evenimente ale sfarsitului Judecatii. Cum sa poata face asta cind ei insisi nu cred in aceste amenintari si le neaga ,vor putea spune -noi am scos draci si am vindecat in numele lui Iisus dar El le va spune nu va cunosc . Pui ce cuci si lupi imbracati in blana de oaie, orbi care calauzesc alti orbi .
Amenintarea si frica lor reala este exact ceea le transmite chiar Dumnezeu celor care intreaba care este amenintarea in versetul vechiului testament in care scrie "Sa le raspundeti: Ve-ti fi inlocuiti!", de asta se tem ei cel mai mult si pentru care se lupta ca sa evite cu orice pret , sa nu fie inlocuiti fiindca ei stiu ca locul lor nu este acolo.
Alta profetie spune- inclusiv in Biblie -ca nu va mai fi alta evanghelie , alta carte ,intradevar alta carte nu dar alta invatatura noua va fi , atat de mare incat ori nu va putea fi cuprinsa intr-o carte ori atat de mica incat nu va fi necesara o carte .Ea se va raspindi si va fi scrisa pe fascicole de hartie ,pe foi .
Cautati profetia cuviosului Selafil cel Orb fara sa confundati insa invatatura ortodoxa cu dogmele de astazi .
Oamenii vor crede ca apara credinta , dogma ,crezul si pe Iisus hulind si luptand impotriva unei persoane despre care Ea si credinciosii Sai marturisesc ca este Dumnezeu venit pe pamant intre oameni .
Desigur ca sint mult mai multe lucruri de spus si care trebuie clarificate si despre care profetiile deasemenea vorbesc , despre crez care a fost facut de oameni si nu de Dumnezeu , despre Petru care este piatra tariei de caracter ,a sinceritatii si a lipsei tentatiilor lumesti pe care se va construi o religie cu adevarat trainica si curata ,fara taine si minciuni ,fara aroganta si fara pui de cuci pe posturi cheie, despre faptul ca Biserica cea mare va scapa de dominatia celui rau din fruntea ei cu adevarat abia cind ea in urma Judecatii va fi distrusa si dezmostenita ,cind mostenirea ei va fi data martorilor lui Dumnezeu care vor imparati .
Aici este vorba in primul rand de autoritate religioasa. Autoritate care nu va mai putea fi roasa si pierduta din interior.


sus
valeriu1979

Expert member
663 mesaje

Re: Secolul 21 ori va fi religios ori nu va fi deloc... tu ce zici?



scris pe 9 oct 2009 18:33 de valeriu1979

Acest citat se refera la faptul ca evolutia societatii este inscrisa intr-un plan divin de inaltare spirituala asa incat societatea va deveni cu adevarat religioasa , acest lucru pentru mine este cert - se vor derula o serie de evenimente in mare parte profetite - daca omenirea se va opune in totalitate atunci sintem in pericol sa fim stersi de pe fata pamantului ,cale de mijloc nu exista. Bine asta nu presupune ca absolut toti cei care vor supravietui pe pamant vor fi numai cei care sint capabili sa urmeze in mod profund o spiritualitate valabila pentru toate neamurle. Asta inseamna totusi ca ceilalti vor trebui sa fie blanzi adica inocenti si sinceri ,avand respectul cuvenit , fara tendinte de violenta ,partinire, ura, dominare, acaparare si inselaciune pentru foloase individiuale sau de clan .
Mai inseamna ca pentru cei care nu vor indeplini acest barem -necesar timpurilor frumoase promise si de Iisus si care vor veni dupa sfarsitul catastrofelor sfarsitului Judecatii -ei bine pentru acestia mileniul trei nu va mai exista fiindca nici ei nu vor mai exista pentru parcursul mileniului.
Exista multe revelatii ,unele raspandite , altele mai putin cunoscute si altele secrete ,unele reale si bine pastrate , altele alterate de timp ,de interpretari si reinterpretari, altele distruse iar altele false . Exista chiar si Dogma Adevarului data integral celor 3 mari ramuri crestine astazi tinuta inca secreta , ea a fost trimisa de catre Iisus si Maria pentru a se putea interpreta dogmatic Apocalipsa, pentru a aduce unele corectari si completari interpretarilor dogmelor actuale si pentru a fi o punte de trecere intre dogmele actuale si invatatura in tot adevarul a Magaietorului care va reuni toate noroadele in jurul unei singure calauziri prin intermediul religiei celor 144000 de sfinti.
Succesul extragerii concluziilor in urma unui studiu cit de cat acoperitor prin punerea lor cap la cap depinde doar de sinceritatea si capacitatea de acceptare a unor lucruri adanci si grave ,grele pentru stomacul oamenilor care sint inrobiti de atasamentul fata de dogmele personale ,de mandrie si de superficialitatea trairii relgioase.
Comparatia cu stomacul se aseamana cu cea cuprinsa in Apocalipsa referitoare la evanghelia ingerului , carticica .Evanghelie inseamna veste buna uneori dar daca este vorba de carte inseamna ca este invatatura , aici o invatatura adusa de un inger de la Dumnezeu are efecte adverse in momentul asimilarii ei , cauza ar putea fi ca oamenii nu sint destul de pregatiti pentru ea ,timpul ei a venit dar oamenii au fost poate pregatiti tocmai ca sa nu o poata digera prin lucrarea veche de inselare .
Dar totusi trebuie sa existe si solutii pentru a dezlega problemele , niste fire de care sa tragem pentru a deznoda nodurile. Unele profetii inca unele manastiresti chiar din tara noastra vorbesc si despre solutie.
Unul din fire in acest sens de versetul vechiului testament in care profetia veche spune ca pe pamant vor veni de doua ori Mangaietorul si Mesia.
Atat Iisus cit si Fecioara au fost nascuti din fecioara, acest lucru astazi nu mai este spus . Asadar avem de-a face cu doua Fecioare daca este sa vedem lumpede. Dar doar despre Maria imnul spune ca Ea este facatoarea cerurilor si a pamantului iar teologia spune ca facatorul este Duhul Sfant .
In primul secol dupa Hristos au existat si femei in biserica ,atat preotese cit si in functii ierarhice. Apoi misoginismul ,tentatiile si matirarhatul si-a impus amprenta asa incat recunoasterea ca Fecioara Maria este prima venire a Mangietorului ar putea aduce prejudicii misoginismului actual dar nu numai .
Exista mult mai multe taine iar cei care le cunosc si care astazi se pleaca in fata autoritatuilor religiose i-si vor ridica capetele si vor striga ca ele sa fie auzite de toti atunci cind minciunile dogmelor vor face ca oamenii facand iar greseala sa apere scaunele politicienilor imbracati in haine arhieresti sa huleasca a doua venire a Duhului Sfant refuzand in ziua celor doua strigari chemarea catre sfintenie si catre cunoasterea tuturor lucrurilor asa cum a fost promis, catre unitate , impacare si dragoste, catre crearea unei noi societati curate in care educatia legalitatea si respectul sa poata lucra efectiv pentru inaltare spirituala . Intradevar aceasta va fi ziua incercarii credintei despre care Iisus a spus ca trebuie sa ne fie frica .
Astazi pasajul din Apocalipsa referitor la ziua celor doua strigari a fost scos ,acesta fiind si semn conform unei alte profetii ca vremea lor este aproape .
Au mai fost scoase complet si alte versete din aceasta versiune finala si universal acceptata ; inainte in unele versiuni ele se mai puteau gasi, de exemplu versetul referitor la cele doua ramuri de finic care sint cei doi Fii ai lui Dumnezeu si pasajul care doar spunea fara absolut nici o legatura cu versetele anterioare : "Cunoaterea vine de la rasarit".
Ele contin taine adanci care sint astazi inca secrete dar care deranjeaza. In mod normal daca mebrii sinoadelor ar fi cu adevarat sfinti sau macar credinciosi ar depune zi si noapte toate eforturile sa ne previna asupra pericolului real ce ne asteapta in viitoarele evenimente ale sfarsitului Judecatii. Cum sa poata face asta cind ei insisi nu cred in aceste amenintari si le neaga ,vor putea spune -noi am scos draci si am vindecat in numele lui Iisus dar El le va spune nu va cunosc . Pui ce cuci si lupi imbracati in blana de oaie, orbi care calauzesc alti orbi .
Amenintarea si frica lor reala este exact ceea le transmite chiar Dumnezeu celor care intreaba care este amenintarea in versetul vechiului testament in care scrie "Sa le raspundeti: Ve-ti fi inlocuiti!", de asta se tem ei cel mai mult si pentru care se lupta ca sa evite cu orice pret , sa nu fie inlocuiti fiindca ei stiu ca locul lor nu este acolo.
Alta profetie spune- inclusiv in Biblie -ca nu va mai fi alta evanghelie , alta carte ,intradevar alta carte nu dar alta invatatura noua va fi , atat de mare incat ori nu va putea fi cuprinsa intr-o carte ori atat de mica incat nu va fi necesara o carte .Ea se va raspindi si va fi scrisa pe fascicole de hartie ,pe foi .
Cautati profetia cuviosului Selafil cel Orb fara sa confundati insa invatatura ortodoxa cu dogmele de astazi .
Oamenii vor crede ca apara credinta , dogma ,crezul si pe Iisus hulind si luptand impotriva unei persoane despre care Ea si credinciosii Sai marturisesc ca este Dumnezeu venit pe pamant intre oameni .
Desigur ca sint mult mai multe lucruri de spus si care trebuie clarificate si despre care profetiile deasemenea vorbesc , despre crez care a fost facut de oameni si nu de Dumnezeu , despre Petru care este piatra tariei de caracter ,a sinceritatii si a lipsei tentatiilor lumesti pe care se va construi o religie cu adevarat trainica si curata ,fara taine si minciuni ,fara aroganta si fara pui de cuci pe posturi cheie, despre faptul ca Biserica cea mare va scapa de dominatia celui rau din fruntea ei cu adevarat abia cind ea in urma Judecatii va fi distrusa si dezmostenita ,cind mostenirea ei va fi data martorilor lui Dumnezeu care vor imparati .
Aici este vorba in primul rand de autoritate religioasa. Autoritate care nu va mai putea fi roasa si pierduta din interior.



Ca si completare la cele spuse de tine invit cititorii sa citeasca cartea "altul decat codicele Davinci", poate ca traducerea nu este cea mai buna din italiana"Oltre codice Davinci", dar sunt acolo o serie de destainuiri din partea reprezentantilor Vaticanului care putin iti fac parul maciuca.
sus
mihai37

Newbie
3 mesaje

Re: Secolul 21 ori va fi religios ori nu va fi deloc... tu ce zici?



scris pe 10 oct 2009 13:15 de mihai37

Ne poti da un link de unde se poate citi sau descarca ?
sus
mihai37

Newbie
3 mesaje

Re: Secolul 21 ori va fi religios ori nu va fi deloc... tu ce zici?



scris pe 10 oct 2009 13:50 de mihai37

Nu prea inteleg italiana dar din cite am inteles se demonteaza exagerarile si legaturile false facute in Codul lui Da Vinci .
Dogma Adevarului cit si alte profetii spun ca de fapt au fost 3 Maria Magdalena iar cea mai sfanta dintre ele era cea mai apropiata de Iisus ,intre ei fiind doar o relatie de fratie ,frati de cruce cum am zice astazi. Acest model de fratie spirituala este intalnit si in alte traditii .
Cele mai de interes totusi mi se par dezvaluirile in legatura cu adevaratul mesaj al celei de-a treia profetie de la Fatima si care cu adevarat ar revolutiona din temelii Biserica. Odata am gasit pe net o profetie a unei calugarite in care i sa dat continutul acesteia ,continut destul de consistent si care intradevar aduce lumina in multe probleme inclusiv despre momentul sfarsitului papalitatii si al bisericii ca forme de conducere religioasa
Apoi mai exista niste documente vechi descoperite dupa cele de la Kumran tot in zonele apropiate detinute si descifrate de cercetatorii din Israel dar al caror continut refuza sa il dea publicitatii pe motiv ca nu doresc sa is-i asume efectele pe care le-ar putea avea asupra Bisericilor ,totusi au spus ca in conformitate cu profetiile din aceste texte schimbarile nu pot fi evitate chiar daca ei le ascund fiindca exista un plan divin prin care Dumnezeu insusi va revolutiona viata religioasa de pe intreg pamantul.




sus
dogcainele

Veteran member
361 mesaje

Re: Secolul 21 ori va fi religios ori nu va fi deloc... tu ce zici?



scris pe 11 oct 2009 11:54 de dogcainele

Acest citat se refera la faptul ca evolutia societatii este inscrisa intr-un plan divin de inaltare spirituala asa incat societatea va deveni cu adevarat religioasa , acest lucru pentru mine este cert - se vor derula o serie de evenimente in mare parte profetite - daca omenirea se va opune in totalitate atunci sintem in pericol sa fim stersi de pe fata pamantului ,cale de mijloc nu exista. Bine asta nu presupune ca absolut toti cei care vor supravietui pe pamant vor fi numai cei care sint capabili sa urmeze in mod profund o spiritualitate valabila pentru toate neamurle. Asta inseamna totusi ca ceilalti vor trebui sa fie blanzi adica inocenti si sinceri ,avand respectul cuvenit , fara tendinte de violenta ,partinire, ura, dominare, acaparare si inselaciune pentru foloase individiuale sau de clan .
Mai inseamna ca pentru cei care nu vor indeplini acest barem -necesar timpurilor frumoase promise si de Iisus si care vor veni dupa sfarsitul catastrofelor sfarsitului Judecatii -ei bine pentru acestia mileniul trei nu va mai exista fiindca nici ei nu vor mai exista pentru parcursul mileniului.
Exista multe revelatii ,unele raspandite , altele mai putin cunoscute si altele secrete ,unele reale si bine pastrate , altele alterate de timp ,de interpretari si reinterpretari, altele distruse iar altele false . Exista chiar si Dogma Adevarului data integral celor 3 mari ramuri crestine astazi tinuta inca secreta , ea a fost trimisa de catre Iisus si Maria pentru a se putea interpreta dogmatic Apocalipsa, pentru a aduce unele corectari si completari interpretarilor dogmelor actuale si pentru a fi o punte de trecere intre dogmele actuale si invatatura in tot adevarul a Magaietorului care va reuni toate noroadele in jurul unei singure calauziri prin intermediul religiei celor 144000 de sfinti.
Succesul extragerii concluziilor in urma unui studiu cit de cat acoperitor prin punerea lor cap la cap depinde doar de sinceritatea si capacitatea de acceptare a unor lucruri adanci si grave ,grele pentru stomacul oamenilor care sint inrobiti de atasamentul fata de dogmele personale ,de mandrie si de superficialitatea trairii relgioase.
Comparatia cu stomacul se aseamana cu cea cuprinsa in Apocalipsa referitoare la evanghelia ingerului , carticica .Evanghelie inseamna veste buna uneori dar daca este vorba de carte inseamna ca este invatatura , aici o invatatura adusa de un inger de la Dumnezeu are efecte adverse in momentul asimilarii ei , cauza ar putea fi ca oamenii nu sint destul de pregatiti pentru ea ,timpul ei a venit dar oamenii au fost poate pregatiti tocmai ca sa nu o poata digera prin lucrarea veche de inselare .
Dar totusi trebuie sa existe si solutii pentru a dezlega problemele , niste fire de care sa tragem pentru a deznoda nodurile. Unele profetii inca unele manastiresti chiar din tara noastra vorbesc si despre solutie.
Unul din fire in acest sens de versetul vechiului testament in care profetia veche spune ca pe pamant vor veni de doua ori Mangaietorul si Mesia.
Atat Iisus cit si Fecioara au fost nascuti din fecioara, acest lucru astazi nu mai este spus . Asadar avem de-a face cu doua Fecioare daca este sa vedem lumpede. Dar doar despre Maria imnul spune ca Ea este facatoarea cerurilor si a pamantului iar teologia spune ca facatorul este Duhul Sfant .
In primul secol dupa Hristos au existat si femei in biserica ,atat preotese cit si in functii ierarhice. Apoi misoginismul ,tentatiile si matirarhatul si-a impus amprenta asa incat recunoasterea ca Fecioara Maria este prima venire a Mangietorului ar putea aduce prejudicii misoginismului actual dar nu numai .
Exista mult mai multe taine iar cei care le cunosc si care astazi se pleaca in fata autoritatuilor religiose i-si vor ridica capetele si vor striga ca ele sa fie auzite de toti atunci cind minciunile dogmelor vor face ca oamenii facand iar greseala sa apere scaunele politicienilor imbracati in haine arhieresti sa huleasca a doua venire a Duhului Sfant refuzand in ziua celor doua strigari chemarea catre sfintenie si catre cunoasterea tuturor lucrurilor asa cum a fost promis, catre unitate , impacare si dragoste, catre crearea unei noi societati curate in care educatia legalitatea si respectul sa poata lucra efectiv pentru inaltare spirituala . Intradevar aceasta va fi ziua incercarii credintei despre care Iisus a spus ca trebuie sa ne fie frica .
Astazi pasajul din Apocalipsa referitor la ziua celor doua strigari a fost scos ,acesta fiind si semn conform unei alte profetii ca vremea lor este aproape .
Au mai fost scoase complet si alte versete din aceasta versiune finala si universal acceptata ; inainte in unele versiuni ele se mai puteau gasi, de exemplu versetul referitor la cele doua ramuri de finic care sint cei doi Fii ai lui Dumnezeu si pasajul care doar spunea fara absolut nici o legatura cu versetele anterioare : "Cunoaterea vine de la rasarit".
Ele contin taine adanci care sint astazi inca secrete dar care deranjeaza. In mod normal daca mebrii sinoadelor ar fi cu adevarat sfinti sau macar credinciosi ar depune zi si noapte toate eforturile sa ne previna asupra pericolului real ce ne asteapta in viitoarele evenimente ale sfarsitului Judecatii. Cum sa poata face asta cind ei insisi nu cred in aceste amenintari si le neaga ,vor putea spune -noi am scos draci si am vindecat in numele lui Iisus dar El le va spune nu va cunosc . Pui ce cuci si lupi imbracati in blana de oaie, orbi care calauzesc alti orbi .
Amenintarea si frica lor reala este exact ceea le transmite chiar Dumnezeu celor care intreaba care este amenintarea in versetul vechiului testament in care scrie "Sa le raspundeti: Ve-ti fi inlocuiti!", de asta se tem ei cel mai mult si pentru care se lupta ca sa evite cu orice pret , sa nu fie inlocuiti fiindca ei stiu ca locul lor nu este acolo.
Alta profetie spune- inclusiv in Biblie -ca nu va mai fi alta evanghelie , alta carte ,intradevar alta carte nu dar alta invatatura noua va fi , atat de mare incat ori nu va putea fi cuprinsa intr-o carte ori atat de mica incat nu va fi necesara o carte .Ea se va raspindi si va fi scrisa pe fascicole de hartie ,pe foi .
Cautati profetia cuviosului Selafil cel Orb fara sa confundati insa invatatura ortodoxa cu dogmele de astazi .
Oamenii vor crede ca apara credinta , dogma ,crezul si pe Iisus hulind si luptand impotriva unei persoane despre care Ea si credinciosii Sai marturisesc ca este Dumnezeu venit pe pamant intre oameni .
Desigur ca sint mult mai multe lucruri de spus si care trebuie clarificate si despre care profetiile deasemenea vorbesc , despre crez care a fost facut de oameni si nu de Dumnezeu , despre Petru care este piatra tariei de caracter ,a sinceritatii si a lipsei tentatiilor lumesti pe care se va construi o religie cu adevarat trainica si curata ,fara taine si minciuni ,fara aroganta si fara pui de cuci pe posturi cheie, despre faptul ca Biserica cea mare va scapa de dominatia celui rau din fruntea ei cu adevarat abia cind ea in urma Judecatii va fi distrusa si dezmostenita ,cind mostenirea ei va fi data martorilor lui Dumnezeu care vor imparati .
Aici este vorba in primul rand de autoritate religioasa. Autoritate care nu va mai putea fi roasa si pierduta din interior.


Scuze, dar mi se pare ca esti ratacit rau, daca chiar crezi toate profetiile proorocilor mincinosi. Daca vrei sa te documentezi in legatura cu adevaratele dogme ale Bisericii, citeste aici:
http://vorbeintelepte.wordpress.com/category/ce-stim-despre-dumnezeu/
http://www.patriarhia.ro/ro/documente/catehismortodox.html
sus
Puggy

Expert member
1069 mesaje

Re: Secolul 21 ori va fi religios ori nu va fi deloc... tu ce zici?



scris pe 12 oct 2009 08:48 de Puggy

sus
dogcainele

Veteran member
361 mesaje

Re: Secolul 21 ori va fi religios ori nu va fi deloc... tu ce zici?



scris pe 12 oct 2009 14:09 de dogcainele

sus
Puggy

Expert member
1069 mesaje

Re: Secolul 21 ori va fi religios ori nu va fi deloc... tu ce zici?



scris pe 12 oct 2009 14:31 de Puggy

sus
BubbleGirl

Senior member
131 mesaje

Re: Secolul 21 ori va fi religios ori nu va fi deloc... tu ce zici?



scris pe 13 oct 2009 02:26 de BubbleGirl

.. Nu as sti sa raspund chiar bine la intrebarea din topic, pe care am deschis-o si ca subiect as you can see, ce cred ca stiu insa, este ca daca secolul 21 va ajunge la its end..fara de noi, asta se va datora Religiei, sau religiilor - mai bine zis, sau frictiunilor dintre ele - si mai bine zis.
"In the name of God" a murit cea mai multa lume de-a lungul istoriei, whoever that god was, God, Allah, zeitati, etc. In schimb daca pana acum ne-am batut cu pietre, bate, aultiti, arcuri pusti si tunuri, guess what our next weapon of choice is gonna be .. ? And that will be all.

Cred intr-un Creator dar nu cred in religii. Religiile sunt pentru manipularea si controlul maselor, pentru dominare si nevertheless sunt si o imensa sursa de venit pentru cei behind it.

Si cine incearca sa imi spuna ca de fapt orice carte sfanta din orice religie nu te invata decat lucruri bune, realitatea si in special istoria ne arata ca de fapt, cum am spus si mai sus, cele mai mari genocide si suferinte ce au avut loc, in numele alcelorasi carti au fost facute.
bye




total deacord cu tine... Biserica, din punctul meu de vedere, este cea mai veche si profitabila afacere si cea mai corupta din lumea asta...evanghelile sunt povestiri si amintiri ale oamenilor din vremea respectiva si asa mai departe. Nu sunt de acord cu lumea care spune ca Codul lui Davinci este o exagerare...poate este...poate nu...pentru mine una acesta o sursa de cultura generala pentru ca are foarte multe informati...si unicul lucru care ar putea fi o exagerare este afirmatia ca Iisus ar fi fost casatorit cu Maria Magdalena si ca ar fi avut un copil...bun, dar daca nu este o exagerare si este adevarat??? Raspunsul il vom avea doar daca se vor face publice asa numitele dosare secrete de la Vatican. De recent am citit un articul despre Planeta X sau Nibirul care in acelas timp m'a socat si ma pus si pe ganduri...il voi posta pentru a afla parerile voastre...



Planeta X, locul de unde au venit zeii



Existenta celei de-a zecea planete de la Soare, Nibiru, un mister ascuns intre calcule stiintifice si legendele Genezei
Miturile nu sint simple povesti, ci mai degraba reportaje despre lucruri petrecute cu mult timp in urma. Cel putin aceasta este parerea unor cercetatori ai trecutului, care incearca sa descifreze tainele istoriei indepartate a omenirii, printre care si vesnic controversata problema: cine sintem si de unde venim? In ultimele decenii, multi savanti si-au indreptat atentia asupra fascinantelor mituri sumeriene, ale caror legende privind geneza rasei umane contin o multime de date stiintifice pe care omenirea nu le-a descoperit decit in cursul ultimului secol. Altele sint inca in curs de cercetare, cum ar fi misterioasa planeta X, o a zecea planeta a sistemului solar, despre a carei existenta nu exista decit deductii realizate pe baza unor complicate date stiintifice. Sumerienii erau insa convinsi ca rasa umana este rodul unor experimente genetice, opera unor zei veniti de pe planeta Nibiru. Termenul de Nibiru apare in tablite cuneiforme si alte scrieri sumeriene vechi de 6000 de ani si inseamna ?Planeta trecerii sau a incrucisarii?.
Sumer - leaganul civilizatiei
Civilizatia sumeriana este considerata a fi cea mai veche de pe Pamint, desi vestigii ale unor asezari umane s-au mai gasit si in alte locuri. Chiar si astazi mai folosim sistemul matematic, calendarul sau modul de masurare a timpului inventate de sumerieni sau, daca tinem cont de miturile acestora, de zeii veniti din ceruri. De la aparitia sa in jur de 5000 i.Hr., sub forma unui lant de sate si pina la cucerirea sa de catre Saragon din Agada, civilizatia sumeriana a dat nastere unei religii si unui sistem social care a influentat atit populatiile vecine, cit si pe cei care au cucerit acest teritoriu, dintre Tigru si Eufrat, zona ce corespunde in prezent sudului Irakului. Ecouri ale literaturii, cosmogoniei si ritualurilor sumeriene pot fi intilnite si astazi in traditia iudeo-crestino-islamica.
Terra, nascuta din coliziunea intre Nibiru si Tiamat
Sumerienii considerau ca sistemul nostru solar este alcatuit din 12 planete, printre care figurau cele noua cunoscute si in prezent, la care se adaugau Luna, Soarele precum si o misterioasa a 12-a planeta, numita Nibiru. Aceasta avea o importanta deosebita deoarece ei credeau ca, intr-un moment foarte indepartat, un satelit al acestei planete se ciocnise cu Tiamat, asa cum se numea Pamintul pe vremuri. Din aceasta coliziune, o parte din Tiamat a fost spulberata, devenind centura de asteroizi, iar restul a devenit actuala Terra.
Conceptia lor este ilustrata perfect de o tablita, aflata in prezent intr-un muzeu din Berlin, pe care se poate vedea o stea de mari dimensiuni emitind raze luminoase, inconjurata de 11 corpuri ceresti. Acestea din urma se sprijina pe un lant de 24 de globuri mai mici. Sa fie oare o simpla coincindenta faptul ca numarul satelitilor cunoscuti ai planetelor din sistemul nostru solar (dintre care astronomii ii exclud pe cei cu diametrul mai mic de 15 kilometri) este fix 24?
Vizibila cu ochiul liber
Popoarele antice asteptau aparitia regulata a celei de-a 12-a planete si erau capabili sa calculeze pozitia ei fata de Pamint, lucru uimitor tinind cont de faptul ca Nibiru ar fi, in cea mai mare parte a timpului, invizibila de pe planeta noastra. Nibiru are o orbita foarte lunga, o rotatie completa in jurul Soarelui durind 3.600 de ani, adica ?un sar?. Trebuie mentionat faptul ca numarul 3.600 era scris ca un mare cerc, ce semnifica totodata ?planeta? sau ?orbita completa?. Semnul folosit pentru a desemna aceasta planeta a incrucisarii era o cruce, care simboliza in limba cuneiforma si ?divin?. Pe numeroase sigilii sumeriene este descrisa orbita planetei care ajunge foarte departe chiar si fata de Pluto. Cind se intoarce spre Pamint, ea vine dinspre sud, miscindu-se in sensul acelor de ceasornic. In momentul in care devenea vizibila, sumerienii spuneau ca avea o stralucire extraordinara. Uneori, Nibiru este descrisa ca avind culoarea de un rosu intunecat, iar intr-un text sumerian se spune ca este ?vizibil la rasarit, dar dispare la apus?. O tablita gasita la Nippur infatiseaza un grup de tarani la munca pe cimp privind cu respect la cea de-a 12-a planeta, reprezentata printr-o cruce. Atitudinea usor tematoare a taranilor este explicata de faptul ca, asa cum reiese din textele antice, apropierea planetei prevestea ploi si inundatii, cauzate probabil de puternicul cimp gravitational al planetei de mari dimensiuni. Aparitia periodica a planetei Nibiru este o dovada a faptului ca aceasta ramine in permanenta in sistemul nostru solar, purtindu-se similar unei comete.
Unii cercetatori afirma ca in Vechiul Testament exista mai multe pasaje care se refera la trecerea planetei. La fel ca si mesopotamienii, profetii evrei considerau apropierea misterioasei planete de Pamint semnalul unor mari schimbari. Un exemplu ar fi pasajul din profetul Isaia: ?Dintr-un tinut indepartat au venit, de la marginea Cerului, Domnul cu armele miniei sale a venit sa distruga intreg Pamintul.?
Annunaki, poporul venit din cer
Popularizarea misterelor sumeriene i se datoreaza in mare parte lingvistului Zecharia Sitchin, care a scris mai multe volume avind la baza date descifrate de el insusi de pe mii de tablite cuneiforme. Potrivit lui Sitchin, rasa umana a fost creata prin inginerie genetica de locuitorii de pe Nibiru, zisi si ?annunaki? sau ?nefilim? in Biblie, termen care ar insemna ?cei care vin de sus?.
In urma cu 450.000 de ani, atmosfera de pe Nibiru incepuse sa se deteriorizeze, iar o expeditie plecata de acolo ajunge pe Pamint, unde descopera faptul ca aurul de aici poate fi utilizat pentru remedierea situatiei de pe Planeta X. Cinci mii de ani mai tirziu, adica foarte putin pentru locuitorii de pe Nibiru, un grup de annunaki condusi de Enki vin pe Pamint si aterizeaza in sudul Irakului de azi, construind Eridu - Statia paminteana 1, cu scopul de extrage aurul din zona Golfului Persic. Ceva mai tirziu, annunaki decid sa inceapa sa scoata aur din regiunea Africii de Sud, iar lucrurile merg bine pina in momentul in care, cei care munceau efectiv in mine se revolta. Din aceasta cauza, cam cu 300.000 de ani inaintea erei noastre, medicul-sef al coloniei annunaki, o anume Ninhursag, realizeaza prin inginerie genetica o rasa de oameni primitivi, prin incrucisarea genelor extraterestre cu cele ale hominidelor care populau Terra.
Imperecherea zeilor cu oamenii
Acum 100.000 de ani, barbatii annunaki incep sa se casatoreasca cu fiicele pamintenilor, spre indignarea lui Enlil, urmasul lui Enki. In momentul in care copiii realizati din astfel de incrucisari ajung sa fie primiti in Consiliul de Conducere (acum 49.000 de ani), Enlil isi pierde complet rabdarea si decide pieirea rasei acestora. Cum apropierea planetei Nibiru, urma sa aduca o monstruoasa inundatie, Enlil hotaraste (acum 13.000 de ani) sa le ascunda pamintenilor acest lucru, lasindu-i practic sa moara inecati. Cu toate acestea, Enki nu poate asista indiferent la tragedie, astfel ca il invata (acum 11.000 de ani) pe Ziusudra (Noe) sa-si construiasca un submarin. Supravietuitorilor potopului li se permite (acum 10.500 de ani) sa se aseze in trei regiuni: Ninurta, fiul lui Enlil, primeste bazinul Mesopotamiei, Enki revendica valea Nilului,? in timp ce urmasii celorlalti annunaki isi refac o statie spatiala in Peninsula Sinai si un centru de control pe Muntele Moriah (viitorul Ierusalim).
Razboi nuclear intre annunaki
Zeii se dovedesc marinimosi cu pamintenii, le domesticesc animale, le dau seminte de diferite plante si seaca mai multe riuri astfel incit ei sa-si poata construi asezari. Urmeaza o perioada extrem de tulbure, marcate de conflicte intre zei. In primul razboi se infrunta cei care aveau sa devina zeii egiptenilor: Ra, fiul lui Enki, imparte Egiptul intre Osiris si Seth (7780 i.Hr.), dar primul este ucis de celalalt, care ii anexeaza regatul (7330 i.Hr.). Fiul lui Osiris, Horus, declanseaza primul razboi al Piramidelor (6970 i.Hr.) pentru a-si razbuna tatal, dar Seth scapa si se retrage spre est, cucerind Peninsula Sinai si Canaanul. Al doilea razboi al Piramidelor (6670 i.Hr.) este declansat de Ninurta, nemultumit ca toate facilitatile spatiale erau in mina descendentilor lui Enki; victoriosi, urmasii lui Enlil golesc Marea Piramida de tot echipamentul, Ninhursag, sora vitrega a lui Enki si Enlil, organizeaza o conferinta de pace (6600 i.Hr.), care reafirma impartirea Pamintului; in Egipt, dinastia lui Ra e inlocuita cu cea a lui Thoth.
Pamintenii se ridica
Pacea care a urmat dupa 5400 i.Hr. permite evolutia rasei umane, in neolitic, in timp ce asupra Egiptului domnesc ?semizeii?, si permite aparitia civilizatiei sumeriene, pamintenii cistigind tot mai multa putere pe fondul persistentei rivalitatii dintre diferitele tabere de annunaki, iar in 3760 i.Hr. incepe domnia oamenilor, in Mesopotamia. Dupa numai zece ani, Ra incearca aici o contralovitura, amestecind limbile oamenilor in ?incidentul Turnului Babel?, dar puciul esueaza, iar Ra revine in Egipt, unde il detroneaza pe Thoth, care este inchis de viu in Marea Piramida. Eliberat printr-un tunel secret, Thoth pleaca in exil, impreuna cu sustinatorii sai, tocmai in America Latina, unde? avea sa devina Tohil sau Quetzalcoatl.
Quetzalcoatl, zeul exilat
In mitologia precolumbiana, Quetzalcoatl, ?sarpele cu pene? al aztecilor, e un zeu civilizator pentru toate popoarele Americii Centrale, fiind cunoscut ca Viracocha de catre incasi si ca Kukulkan de catre mayasi. Trebuie subliniat ca mitul ?sarpelui cu pene? este insa departe de a fi contemporan cu evenimentele descrise de mai sus, el existind si la sosirea conchistadorilor, adica dupa mai bine de 5000 de ani. Presupunind ca legenda ar fi rezistat atita vreme, intriga descrierea facuta lui Quetzalcoatl: un barbat cu trasaturi caucaziene, cu pielea alba si cu barba. La fel ca in reprezentarile sumeriene ale zeilor annunaki. Si un alt mister care socheaza - dimensiunile piramidei lui Quetzalcoatl (Piramida Soarelui) din Teotihuacan (Mexic) prezinta asemanari izbitoare cu cele ale Marii Piramide a lui Kheops: in afara de faptul ca bazele lor sint aproape egale (in raport de 1 la 1,03), iar proportiile dintre dimesiunile lor incluzind constante ca numarul pi (3,14...) si ?sectiunea de aur? (1,618...), astfel ca ele par construite dupa aceleasi principii, pe care poate ca un annunaki exilat le-a adus din Egipt...
Razboi nuclear intre annunaki
In anul 2024 i.Hr., conflictele dintre ?zei? ajung la apogeu, cind Ra isi conduce ostile din Egipt in Mesopotamia si se incoroneaza la Babilon, iar fiul sau, Nabu, incearca ocuparea astroportului din Canaan. Denuntind anexarea brutala a instalatiilor spatiale de catre urmasii lui Enki, factiunea Enlil obtine aprobarea Marelui Annunaki de a folosi solutia capitala si utilizeaza armele nucleare pentru a distruge statia spatiala cazuta in miinile rivalilor si orasele rebele din Canaan. Norul radioactiv aduce moarte in intreg Sumerul, oameni si animale pier pe capete, pamintul devine sterp si apa otravita. Mostenirea marii civilizatii distruse ramine pe miinile lui Isaac, fiul lui Abraham, care se nacuse cu 100 de ani mai devreme, la Nippur.
Goana dupa a zecea planeta
Lucrurile care pentru sumerieni erau limpezi ca lumina zilei, omenirea moderna abia incearca sa le descifreze. In 1841, John Couch Adams incepe sa studieze anomaliile orbitei planetei Uranus, ajungind la concluzia ca acestea ar putea fi determinate de atractia gravitationala exercitata de o planeta necunoscuta. In septembrie 1846, la o saptamina dupa descoperirea planetei Neptun, Urban Le Verrier afirma ca ar mai putea exista o alta planeta necunoscuta. Cercetarile au demonstrat ca masa lui Neptun era prea mica pentru a determina oscilatiile orbitei lui Uranus. Goana continua. Un alt astronom, Percival Lowell, si-a construit un observator particular in cautarea planetei necunoscute. Ironia soartei face ca acest observator sa fi inregistrat, in 1915, doua imagini sterse ale planetei Pluto, fara ca el sa-si fi dat seama de importanta acestei descoperiri. Asa se face ca Pluto a fost descoperita abia in 1930. Astfel s-a ajuns la cele noua planete recunoscute astazi unanim.
Cu toate acestea, cercetarile continua. Oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca anomaliile orbitale nu se pot explica in actualul sistem solar. Problema existentei unei a zecea planete este studiata la mai multe institutii, inclusiv NASA. Iata ce scria in 1982 prestigiosul cotidian american ?Washington Post? - ?NASA a recunoscut oficial ca existenta unei a zecea planete este posibila, anuntind ca ?un misterios obiect exista undeva dincolo de cele mai indepartate planete?. La rindul sau, ?New York Times? relata in vara aceluiasi an: ?La extremitatea sistemului solar pare sa existe ceva care trage de Uranus si Neptun. O forta gravitationala continua sa perturbe cele doua planete determinind iregularitati ale orbitelor lor. Aceasta forta sugereaza prezenta, indepartata si nevazuta, a unui obiect de mari dimensiuni ce ar putea fi mult-cautata Planeta X?. (K.J.)
Poarta Stelara din Irak
Mai multi autori afirma ca interesul manifestat de conducerea americana pentru Irak isi are originea tocmai in faptul ca aceasta zona a fost cindva ocupata de annunaki. Scopul instalarii acestora in Irak ar fi capturarea tehnologiilor lasate in urma de zeii de pe Nibiru.? Mai mult decit atit, intr-o lucrare scrisa de William Henry se afirma ca in Irak s-ar gasi o Poarta Stelara care asigura trecerea spre cele mai indepartate colturi ale Universului. Aceasta idee se bazeaza pe o relatare a lui Sitchin privind o imagine de pe o tablita sumeriana. Aceasta infatisa o poarta marcata de Luna si Soare, flancata de doua garzi, in timp ce o persoana intra pe poarta si dispare.
O alta teorie interesanta este aceea ca Saddam Hussein a scapat cu viata in timpul primului razboi din Golf deoarece s-a ascuns intr-o piramida construita de annunaki, iar americanii nu au indraznit sa o bombardeze, de teama sa nu stirneasca minia celor de pe Nibiru. Unii spun chiar ca in acelasi fel se explica si supravietuirea sa si in recent incheiatul conflict.


Editat de BubbleGirl pe 13 oct 2009 02:28
sus
Puggy

Expert member
1069 mesaje

Re: Secolul 21 ori va fi religios ori nu va fi deloc... tu ce zici?



scris pe 13 oct 2009 10:37 de Puggy

sus
valeriu1979

Expert member
663 mesaje

Re: Secolul 21 ori va fi religios ori nu va fi deloc... tu ce zici?



scris pe 13 oct 2009 17:09 de valeriu1979

Nu prea inteleg italiana dar din cite am inteles se demonteaza exagerarile si legaturile false facute in Codul lui Da Vinci .
Dogma Adevarului cit si alte profetii spun ca de fapt au fost 3 Maria Magdalena iar cea mai sfanta dintre ele era cea mai apropiata de Iisus ,intre ei fiind doar o relatie de fratie ,frati de cruce cum am zice astazi. Acest model de fratie spirituala este intalnit si in alte traditii .
Cele mai de interes totusi mi se par dezvaluirile in legatura cu adevaratul mesaj al celei de-a treia profetie de la Fatima si care cu adevarat ar revolutiona din temelii Biserica. Odata am gasit pe net o profetie a unei calugarite in care i sa dat continutul acesteia ,continut destul de consistent si care intradevar aduce lumina in multe probleme inclusiv despre momentul sfarsitului papalitatii si al bisericii ca forme de conducere religioasa
Apoi mai exista niste documente vechi descoperite dupa cele de la Kumran tot in zonele apropiate detinute si descifrate de cercetatorii din Israel dar al caror continut refuza sa il dea publicitatii pe motiv ca nu doresc sa is-i asume efectele pe care le-ar putea avea asupra Bisericilor ,totusi au spus ca in conformitate cu profetiile din aceste texte schimbarile nu pot fi evitate chiar daca ei le ascund fiindca exista un plan divin prin care Dumnezeu insusi va revolutiona viata religioasa de pe intreg pamantul.





Unlink nu cunosc pentru ca eu am cumparat cd-ul, dar daca reusesti sa urmaresti acest documentar ai sa vezi ca sunt cateva chestii care te pun pe ganduri si eu sunt credincios dar cu riscul de a ma repeta sunt cateva chestii tari acolo.
sus
BubbleGirl

Senior member
131 mesaje

Re: Secolul 21 ori va fi religios ori nu va fi deloc... tu ce zici?



scris pe 2 nov 2009 02:20 de BubbleGirl

sus
DjTom

Expert member
1439 mesaje

Re: Secolul 21 ori va fi religios ori nu va fi deloc... tu ce zici?



scris pe 2 nov 2009 02:49 de DjTom


Iti multumesc pentru recomandare Puggy...in cateva zile ajunge cartea la mine (mi'a cumparat'o tatal meu din Romania) o voi citi si mai discutam dupa...oricum thanx


Intr-adevar este o carte de baza,de mare-mare valoare !
Va recomand sa vizionati si Documentarul ZEITGEIST- il puteti gasi gratuit pe google,inclusiv varianta tradusa.Veti vedea niste chestii incredibile privind incercarile de manipulare a istoriei de catre....
http://www.descopera.ro/maratoanele-descopera/teoria-conspiratiei/4244756-zeitgeist-comedia-erorilor
Apropo,se pare ca un savant a reusit sa demonstreze ca "Giulgiul de la Torino" este un fals!
Pt amatorii de mistere ale terrei si spatiului,va mai recomand sa intrati pe descopera.ro ...sunt articole senzationale !...articolul citat acolo despre tablitele sumeriene,planeta Nibiru etc l-am citit si eu azi,adica ieri ...
http://www.descopera.ro/stiinta/2776684-intoarcerea-la-stele
http://www.descopera.ro/cultura/2755484-misterioasa-mostenire-a-sumerienilor

http://www.descopera.ro/maratoanele-descopera/teoria-conspiratiei/4128358-istoria-interzisa-a-omenirii
http://www.descopera.ro/stiinta/3184025-21-decembrie-2012-apocalipsa-sau-coincidenta
http://www.descopera.ro/maratoanele-descopera/teoria-conspiratiei/4235773-false-teorii-ale-conspiratiei-in-muzica


Editat de DjTom pe 2 nov 2009 03:28
sus
Puggy

Expert member
1069 mesaje

Re: Secolul 21 ori va fi religios ori nu va fi deloc... tu ce zici?



scris pe 2 nov 2009 10:55 de Puggy

sus
easycom

Expert member
2424 mesaje

Re: Secolul 21 ori va fi religios ori nu va fi deloc... tu ce zici?



scris pe 2 nov 2009 12:59 de easycom



Editat de easycom pe 2 nov 2009 14:06
sus
dogcainele

Veteran member
361 mesaje

Re: Secolul 21 ori va fi religios ori nu va fi deloc... tu ce zici?



scris pe 2 nov 2009 14:30 de dogcainele



Pai ce conteaza daca-s prezentate amatoresc? Informatia este importanta nu tehnologia prin care este prezentata. Sincer eu n-am vazut nici un ghiveci acolo, este totul bine delimitat si redat in mod real, fara interventii tehnologice. Eu cred ca filmul sustine extrem de bine ceea ca vrea sa transmita.

Cat despre "Codul lui DaVinci" despre care s-a vorbit mai sus, exista un film care incearca sa demonstreze erorile ce apar in carte si film - un fel de "Contra codul lui Da Vinci". Eu am filmul in original, prea putina lume stie de existenta lui dar vad ca UCTV a binevoit sa-l arunce si pe YouTube (fiind film gratuit) si vorbeste despre situatie dintr-un total alt unghi. Este interesant de vazut si parerea lor... http://www.youtube.com/watch?v=s37yJ_nB7Nc

Later edit:
Se pare ca inregistrarea de pe YouTube este altceva decat cele de pe DVD, acestea - 4 la numar - se pot viziona aici: http://www.dod.org/Products/DaVinci-Code--Separating-Fact-from-Fiction--Was-Jesus-Just-a-Man-Part-III__DOD1924.aspx (in total 2 ore).



Fictiuni! Mai bine sa vedem realitatea! Iata doua documentare celebre:
http://saccsiv.wordpress.com/2009/03/14/documentare-celebre-alex-jones-%E2%80%9Ethe-obama-deception-deceptia-obama%E2%80%9D-video/
http://video.google.com/videoplay?docid=259284298193847598&ei=jg57So-VCIT22wKCl4DjAw&q=Endgame#



sus
Puggy

Expert member
1069 mesaje

Re: Secolul 21 ori va fi religios ori nu va fi deloc... tu ce zici?



scris pe 2 nov 2009 15:55 de Puggy

sus
easycom

Expert member
2424 mesaje

Re: Secolul 21 ori va fi religios ori nu va fi deloc... tu ce zici?



scris pe 2 nov 2009 16:12 de easycom



Editat de easycom pe 2 nov 2009 16:13
sus
Puggy

Expert member
1069 mesaje

Re: Secolul 21 ori va fi religios ori nu va fi deloc... tu ce zici?



scris pe 2 nov 2009 23:04 de Puggy

sus
dogcainele

Veteran member
361 mesaje

Re: Secolul 21 ori va fi religios ori nu va fi deloc... tu ce zici?



scris pe 6 nov 2009 11:24 de dogcainele

sus
valeriu1979

Expert member
663 mesaje

Re: Secolul 21 ori va fi religios ori nu va fi deloc... tu ce zici?



scris pe 6 nov 2009 16:57 de valeriu1979



Intr-adevar este o carte de baza,de mare-mare valoare !
Va recomand sa vizionati si Documentarul ZEITGEIST- il puteti gasi gratuit pe google,inclusiv varianta tradusa.Veti vedea niste chestii incredibile privind incercarile de manipulare a istoriei de catre....
http://www.descopera.ro/maratoanele-descopera/teoria-conspiratiei/4244756-zeitgeist-comedia-erorilor
Apropo,se pare ca un savant a reusit sa demonstreze ca "Giulgiul de la Torino" este un fals!
Pt amatorii de mistere ale terrei si spatiului,va mai recomand sa intrati pe descopera.ro ...sunt articole senzationale !...articolul citat acolo despre tablitele sumeriene,planeta Nibiru etc l-am citit si eu azi,adica ieri ...
http://www.descopera.ro/stiinta/2776684-intoarcerea-la-stele
http://www.descopera.ro/cultura/2755484-misterioasa-mostenire-a-sumerienilor

http://www.descopera.ro/maratoanele-descopera/teoria-conspiratiei/4128358-istoria-interzisa-a-omenirii
http://www.descopera.ro/stiinta/3184025-21-decembrie-2012-apocalipsa-sau-coincidenta
http://www.descopera.ro/maratoanele-descopera/teoria-conspiratiei/4235773-false-teorii-ale-conspiratiei-in-muzica

De Giulgiul lui Iisus se stie de cativa ani buni ca este un fals, chiar nu demult am urmarit un reportaj in legatura cu asta.
sus
Puggy

Expert member
1069 mesaje

Re: Secolul 21 ori va fi religios ori nu va fi deloc... tu ce zici?



scris pe 7 nov 2009 02:56 de Puggy

sus
dogcainele

Veteran member
361 mesaje

Re: Secolul 21 ori va fi religios ori nu va fi deloc... tu ce zici?



scris pe 9 nov 2009 15:02 de dogcainele

sus
Puggy

Expert member
1069 mesaje

Re: Secolul 21 ori va fi religios ori nu va fi deloc... tu ce zici?



scris pe 10 nov 2009 10:05 de Puggy

sus
dogcainele

Veteran member
361 mesaje

Re: Secolul 21 ori va fi religios ori nu va fi deloc... tu ce zici?



scris pe 10 nov 2009 19:51 de dogcainele

sus
Puggy

Expert member
1069 mesaje

Re: Secolul 21 ori va fi religios ori nu va fi deloc... tu ce zici?



scris pe 10 nov 2009 20:53 de Puggy



Editat de Puggy pe 10 nov 2009 20:54
sus
DjTom

Expert member
1439 mesaje

Secolul 21 va fi...sexual ?!



scris pe 11 nov 2009 02:41 de DjTom

Fara sa stiu ce s-a postat in ultimul timp,adica opinii despre sex...mi-a trecut prin cap o teorie, confirmata intr-un articol aparut pe saitul Descopera...
Secolul XXI va fi al "revolutiei" sexuale !...probabil....dar oamenii sunt din ce in ce mai obsedati de sex,inclusiv din cauza internetului...
http://www.descopera.ro/cultura/5092179-totul-despre-sex

P.S. Nu uitati ca se spune ca istoria este ciclica si se poate repeta "Sodoma si Gomora" !
sus
Pagina: 1 2 inainte

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

133 vizitatori si 0 membri acum pe site