www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Forum > Muzica romaneasca > Cristina Rus vs. Andreea Banica

Pagina: 1 2 inapoi

cualtiochi

Newbie
3 mesaje

Re: Cristina Rus



scris pe 5 aug 2007 15:42 de cualtiochi

Totusi, merita respectul nostru, caci, mai ales de cind s-au despartit, isi cam impart pozitiile fruntase din topuri: Fiesta a fost no 1 in topul MTV si probabil si la radio.

Respectul sau atentia? George Bush e unul dintre cei mai cunoscuti oameni de pe planeta, asta inseamna ca trebuie sa il respect? Gandeste mai mult decat o arati. Stiu ca esti capabil.

Intelegeti ca rog, ca nu Metallica, nici Hora, nici Urma, nici Luna Amara nu au fost nici macar in top 20 la MTV. Blondy-Fiesta, a fost No1, el e la radio, la TV, e ascultat. De asta, nu va mai giniditi la ele ca la niste gunoaie muzicale, cacio nu sint nici pe departe asa ceva: publicul da nota finala. Si ele se pare ca au trecut de testul publicului. Ele sint asculatate de multi oameni, mai mutli decit asculta luna Amara. Deci au dreptul sa fie respectate caci oamenii sint totusi egali, adica nu poti sa spui ca un fan luna amara face cit 10 fani Blondy, doar fiindca o fi mai cult.

Imi pare rau ca spui asta.
Woodstock(pentrut Metallica)....sute de mii de fani care vin de peste tot din lumea asta si indura frig si ploaie si tot ce vrei doar pentru a trai altfel o ora cand le canta formatia preferata + milioane de fani care ii privesc de acasa. Citez de pe Metallica.com : "Metallica. A household name. The 7th biggest selling act in American history. " Fondata in 1981. 26 de ani de viata pe piata muzicala internationala. 26 de ani de topuri internationale si tu vii si spui ca nu a fost in top 20 la MTV Romania sau la Europa Fm, sau mai stiu eu ce post de radio?. Stii de ce? Ca suntem lipsiti de o scara de valori de care sa tinem si cu dintii, de asta. In momentul in care cele doua domnisoare vor reusi ceva de genul asta o sa merite respectul meu chiar daca nu canta dupa placul inimii mele. Pana atunci nu imi poate spune un top cum sa dau respectul meu si mai ales cui sa il dau.
Gandeste mai mult decat o arati. Stiu ca esti capabil.
sus
Tiberiu

Guest

Re: Re: Cristina Rus



scris pe 29 aug 2007 10:36 de Tiberiu

Respectul, nu numai atentia. Atentia (si poate nici asta) sa le-o acordam celor care tin prima pagina a ziarelor pt altceva decit muzica (de exemplu birfe) (cum era in tenis Kournikova - cea mai mediatizata, dar slaba ca tenismana. Ea merita in cel mai bun caz doar atentia, dar zic ca nici macar atentia. In schimb, o Venus Williams care era mereu pe locul 1, merita respectul, fie ca tinem sau nu cu ea, fie ca ne place sau nu stilul ei de joc. Rezultatele o recomandau).
Cu Metallica, intr-adevar, am gresit sa ii dau de exemplu de formatia fara succes. Intr-adevar, pina prin 2000, au fost una din formatiile de succes ale lumii (nu m-as arunca sa zic chiar ,,the biggest selling act", caci la vinzari sint mult sub Celine Dion, Whitney Houston, Mariah Carey, MJ, Madonna si alte nume mari din anii 80 si 90. Inca ceva, desi n-are legatura cu Metallica, nu dovdeste nimic legat de vinzarile lor, dar mare atentie: Nirvana - Nevermind, vindut in cca 5 milioane de exemplare, pe cind ,,subtirelul si de-o vara", HAPPY NATION al formatiei Ace of Base, vindut in peste 20 de miliane de exemplare. (asta si pt bcr sa se mai gindeasca mai mult cind catalogheaza une;le melodii dance drept hituri de-o vara. Eu din ce am observat, DJ Bobo cu Everybody mai apare la radio si azi la fel de des ca Wind of change).Repet, dc AOB au vindut mai mulkte albume ca Nirvana nu dovedeste nimic legat de Metallica dar am vrut sa aduc si acest exemplu.
Partea trista e ca, pentru perioada actuala - ultimii 2-3 ani = nu m-am inselat cind am zis ca B;londy au mai multi fani decit Metallica (stiu ca suna aiurea, cum ai zice ca un fotbalist de divizia A de la noi e mai bun ca Pele, dar la ora actuala chiar este). Prea rar Metallica in topuri in ultimii ani, desi au scos albume.
Normal, 100 de formatii ca Blondy daca s-ar aduna si ar colabora la o melodie, s-ar chinui, ar lua tot ce au mai bun, si tot n-ar scoate o melodie macar jumate cit una modesta de Metallica, nu zic cit Turn the page sau Enter Sandman. Ce sa zic: Carl Lewis lua argintul cu o saritura de aproape 9 metri, acum pripineii cistiga aurul olimpic cu sarituri ce abia depasesc 8 m. Totul tine de moment: da formatii ca Blondy sint numbwer 1 acum, ca dintre formatii ca ele, asta e ce poti sa alegi. Dar hituri precum un Bed of roses, un Nothing else matters, un Wicked Games, un Losing My Religion, un Power of love nu maiu apar si ma tem ca ani buni de-acum nu vor mai aparea.
Zici ca publicul din Romania nu are gusturi, accepta porcarii, dar nici pe plan mondial nu am mai vazutprea multe melodii cu adevarat bune. Nu e RB-ul un fel de manea? Daca urmaresti versurile si subiectele vezi ca sint cam aceleasi. Akjon, Timberlake, Timbaland sint marii cintareti de azi - dar au ei voce macar un pic cit Chris Isaak sau cit Bryan Adams?
Trist e insa ca lumea se invata, cel putin in Romania, cu astfel de muzica - Blondy e un exemplu clar- nu mai e doar o formatie pentru o parte din adolescenti, cum era la inceput - e o formatie acceptata de public (ma rog, cele doua care au facut parte din ea). Te uiti la ele si vezi ca sint pline de succes: in topuri sint, la radio sint, le asculta si lumea pe la petreceri, chefuri, discoteci, au emisiuni la TV (sau aveau, nu le urmaresc foarte mult cariera - fara sa vreau aud de ele), acum Cristina RUs va juca si intr-un film regizat de S Nicolaescu - deci, daca pina si Nicolaescu a fost silit sa le-accepte, e clara treaba.
Asta e muzica din Romania de azi. Noroc ca mai avem si formatii ca DJ Project.
sus
ginamaria3

Newbie
8 mesaje

Andreea Banica



scris pe 26 oct 2008 18:50 de ginamaria3

Sincer Andreea Banica, imi place mult mai mult decat cristina. Are melodiile mult mai frumoase. Tot Andreea are succes mai mare si tot ea are mai multi fani.
Andreea Banica are o voce extraordinara de frumoasa si curata. Parerea mea, imi place mult Andreea. She's the best
sus
Guest

Guest

Re: Cristina Rus vs. Andreea Banica



scris pe 28 dec 2008 21:08 de Guest

buna cf
vati inpacat din noyu siati format din nou un echip



Editat de easycom pe 28 dec 2008 21:38
sus
Guest

Guest

Re: Cristina Rus vs. Andreea Banica



scris pe 28 dec 2008 21:11 de Guest

drept sa spun sunt amandoua talentate si frumoase au voce si tot si vreau sa fie din nou o echipa buna

Editat de easycom pe 28 dec 2008 21:39
sus
SylverCheetah53

Veteran member
165 mesaje

Re: Cristina Rus



scris pe 4 iul 2012 03:37 de SylverCheetah53

sus
LeoaicaFeroce

Junior member
32 mesaje

Re: Cristina Rus vs. Andreea Banica



scris pe 20 nov 2013 23:52 de LeoaicaFeroce

ce ziceti e cristina rus mai talentata fatza de andreea banica?

-------------------
Cristina Rus a cam disparut din peisaj iar Andreea Banica face ceva a scos hit deci pe Andreea Banica o aleg !
sus
Pagina: 1 2 inapoi

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

67 vizitatori si 0 membri acum pe site