www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Forum > Muzica romaneasca > cea mai buna trupa ( cantaretz/atza ) din ROM .

Pagina: 1 2 3 4 ... 14 inainte

EMINEM

Veteran member
340 mesaje

cea mai buna trupa ( cantaretz/atza ) din ROM .



scris pe 23 aug 2004 13:18 de EMINEM

care este cea mai buna trupa( cantaretz?cantareatza ) din romania ? canta house , dance , hip-hop etc. nu conteaza !! care va place voua .
sus
serendipity

Newbie
5 mesaje

Re: cea mai buna trupa ( cantaretz/atza ) din ROM



scris pe 23 aug 2004 13:42 de serendipity

Spin. Canta pop-rock.
sus
ametzeala

Veteran member
155 mesaje

Re: Re: cea mai buna trupa ( cantaretz/atza ) din



scris pe 23 aug 2004 14:16 de ametzeala

Spin. Canta pop-rock.

Oare se poate spune ca o trupa aparuta anul acesta este cea mai buna trupa?fara suparare dar eu cred ca nu,nu zic ca nu suna bine,dar totushi nu cred ca putem spune ca e cea mai buna trupa.Atunci ce mai spunem de trupele care au o istorie,gen Iris,Phoenix,Cargo?care au rezistat atata timp si care au marcat destule generatzii.
sus
EMINEM

Veteran member
340 mesaje

Re: Re: Re: cea mai buna trupa ( cantaretz/atza )



scris pe 23 aug 2004 15:39 de EMINEM

dupa parerea mea , da . v-am spus nu tre' sa fie neaparat de 20 de ani , poate sa fie shi de anul trecut shi de anul acesta . parerile sunt impartzite shi n-are rost sa va criticatzi . de unde sthiitzi ca o trupa nou-lansata nu poate sa fie mai buna decat una mai veche , vedetzi voi , astazi poate sa va placa o trupa iar maine nu , sau poate sa-ti placa un cantec de la o trupa shi cand scot alt cantec care nu-tzi place o sa zici ca ei canta foarte prost . de aceea trebuie sa te obishnuieshti cu trupa respectiva ( care-tzi place ) shi cu stilul lor de muzica . nu intotdeauna trupele care v-au placut anu' trecut o sa va PLaca shi anul acesta . de exemplu iris , cargo shi holograf le-au placut la multa lume timp de multzi ani , dar nu trebuie sa zici ca o trupa nou-lansata nu le place multor oameni . o trupa poate revenii dupa multzi ani de "huiduieli" sau nebagare de seama din partea oamenilor . va amintitzi acum catziva ani trupa ACTIV nici nu era bagata in seama shii de unii nici cunoscuta . dar acum a avut succes . cine spune ca o trupa veche ca holograh sau iris nu poate fi " uitata " de lume , nu are toate piulitzele inshurubate . nu trebuie sa criticam o trupa ca poAte peste doua zile o sa ne placa . intotdeaunA trebuie sa ashteptzi ceva de la o trupa care nu-tzi place - ashteptarea poate fii lunga dar pana la urma merita ( desigur , nu e asha la toate trupele ) . fiecare cu parerile lui !!!
sus
ametzeala

Veteran member
155 mesaje

Re: Re: Re: Re: cea mai buna trupa ( cantaretz/atz



scris pe 23 aug 2004 18:04 de ametzeala

am incercat sa nu jignesc p nimeni,dak am facut`o ,sorry dar am zis spin suna bine,dar sincer,nu cred ca va reushi sa marcheze generatzii.a!si inca ceva ...vezi ca ai zis cine credem ca e cea mai buna trupa nu ce trupa ne place noua cel mai mult.O trupa buna rezista in timp,fie ca`ti place ,fie ca nu,dar cam asta inseamna trupa buna,si fara suprare iris ,holograf ,cargo si Phoenix nu vor fi uitate prea curand,indiferent dak vor mai scoate piese noi sau nu,nu cred ca exista om in tara asta care sa nu fi auzit de ele,p cand d spin sunt sigura ca nu stie toata lumea sau d actv ca tot vorbeai d ei.
sus
EMINEM

Veteran member
340 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: cea mai buna trupa ( cantaretz



scris pe 24 aug 2004 10:17 de EMINEM

in primul rand ( nu e pe un ton rastit ) te rog sa mai citeshti o data mesajul meu . asha cu ce sa incepem ............. ai zis ca o trupa mai veche nu poate fi " uitata " prea repede . " uitata " inseamna ( aici ) ca oamenilor sa nu le mai placa melodiile lor din cauza ca trupa nu mai scoate melodii frumoase , sau chiar albumele sa fie un dezastru (asta nu la toate trupele vechi ) . la ACTIV m-am referit ca au avut curaj sa revina iar dupa multzi ani de nebagare in seama a oamenilor . sthii cum primul album e mai greu ( trebuie sa vezi cum reactzioneaza oamenii ) trebuie sa fie ceva cool ca oamenilor sa le placa .
sus
frogy

Junior member
46 mesaje

incepe sa ma amuze deja...



scris pe 24 aug 2004 10:34 de frogy

ma stau si...citesc pe situ asta de ceva timp..pe bune o inceput sa-mi placa...nu pt ca veniti "voi" cu idei asa geniale si interesante...ci pt ca de la o bucata de vreme nu mai conteaza ce scrii aici..cel ce a scris topicu...asteapta sa fie catushi de putin contrazis pentru a incepe o noua cearta....nu zik de cei de aici....in general...(nu ma intelegetzi gresit o inceput sa-mi placa)
sus
EMINEM

Veteran member
340 mesaje

hai ma !!!!!



scris pe 24 aug 2004 10:44 de EMINEM

ma stau si...citesc pe situ asta de ceva timp..pe bune o inceput sa-mi placa...nu pt ca veniti "voi" cu idei asa geniale si interesante...ci pt ca de la o bucata de vreme nu mai conteaza ce scrii aici..cel ce a scris topicu...asteapta sa fie catushi de putin contrazis pentru a incepe o noua cearta....nu zik de cei de aici....in general...(nu ma intelegetzi gresit o inceput sa-mi placa)
hai ma de ce nu vrei sa ne impacam ? de multe zile ne contrazicem unu' pe altu ' . mai bine nu ne mai criticam unu ' pe altu' . shi nu sunt pornit pe cearta , doar mi-am exprimat parerea.
sus
Cineva

Guest

Re: hai ma !!!!!



scris pe 24 aug 2004 12:05 de Cineva

BERE GRATIS
sus
frogy

Junior member
46 mesaje

yo em....



scris pe 24 aug 2004 12:46 de frogy

ma omule....da nu ma contrazik cu tine.....ca nu prea imi dau cu parerea pe situ asta.....rar o fac..ziceam ca citesc de ceva timp ce se scrie pe aci...si toti va bateti cap in cap aiurea....nu am nimik cu tine stai linistit...
sus
ametzeala

Veteran member
155 mesaje

Re: yo em....



scris pe 26 aug 2004 14:38 de ametzeala

Nimeni nu a spus sa nu`tzi exprimi opinia dar totusi mai accept`o din cand in cand si p a celorlaltzi,nu trebuie sa fii si de acord cu ea,doar s`o acceptzi.Tzi se pare prea mult????
sus
SibyLuv

Newbie
3 mesaje

Re:



scris pe 26 aug 2004 16:17 de SibyLuv

Formatii romanesti?Pai cu toate k nu ma omor dupa Iris, ei se numara printre preferatii mei, apoi Holograf, Bere Gratis. Mai imi plac Parazitii....si cam atat din Ro.
sus
shorty

Expert member
576 mesaje

Re: Re:



scris pe 30 aug 2004 10:19 de shorty

N-am o treaba cu muzica romaneasca - dar itzi pot fredona o mie de piese, o mie de refrene - incepand cu manele lui Ady Copilu', mai vechile piese Mafia ori La Familia , pana la DJ Vali Barbulescu cu al sau 'Save Sax'... ( e mult prea greu sa te izolezi , sa nu te intoxici cu aceasta muzica romaneasca - fie buna , fie rea - cand peste tot, mai toata lumea, asculta asha ceva ). Nu mi se pare nici o trupa romaneasca ca fiind novatoare , ca fiind o noua lumina in aceasta arta - muzica. Daca nu e originala, plina de mesaje , plina de suflet shi daruire , nu e muzica buna pt. mine ;nu conteaza pt. mine; nu exista pt. mine.
Ca sunt totushi melodii romaneshti pe care le ascult cu oarece placere - prea rar totushi - , sunt mult, mult prea putzine shi, poate, neinsemnate : Ombladon shi Raku - 'Egali din nashtere' , pt. videoclipul lor ; 'Romania , Trezeshte-te ! - pt. mesajul atat de 'viu colorat' ...Dar nu am ascultat niciodata CU PLACERE un album intreg al unei formatzii romaneshti ( oricare ar fi ea ) , shi nici 'Mare Fan' nu am fost al unei formatzii ( mai vechi ori mai noi ) .
Pt. a putea indragi o formatzie, un artist roman, trebuie ca artisul sa shtie sa scape din aceasta 'coruptzie muzicala', sa invetze sa educe gustul publicului, sa fie ingenios shi original...Poate cer prea multe de la un biet artist ( deshi sunt sigura ca multzi ashteapta acest lucru de la muzica romaneasca )...

P.S.: Nu ma omor dupa nici o formatzie romaneasca - ca shi concluzie ori rezumat .
sus
necropolitan

Veteran member
231 mesaje

Re: Re: Re:



scris pe 30 aug 2004 11:40 de necropolitan

in romania sunt cateva trupe mai rasarite din care majoritatea n-au mai scos o piesa buna de ani de zile. mai sunt si cateva trupe noi care suna ok, dar care nu m-au convins. in rest, ce aud la radio ma omoara incet (poate d'aia nici nu mai ascult)... si mai ramane undergroundul, teritoriu neexplorat... poate chiar o sa scoata cineva capu' de-acolo...
sus
adora

Senior member
62 mesaje

vama veche



scris pe 7 sep 2004 15:13 de adora

VAMA VECHE!!! mi se par cei mai buni... au niste versuri super...vorbesc despre o groaza de lucruri... de fiecare data cand plec in excursii cu prietenii cantam VAMA VECHE... cel mai mult imi plac melodiile 18 ani, vama veche, romania is my country, n-am chef azi... super
sus
boo

Guest

eu cred ca...



scris pe 20 nov 2004 18:37 de boo

3reiSudEst is the best
sus
cassy

Guest

Re: eu cred ca...



scris pe 21 nov 2004 19:31 de cassy

iti impart parerea.....
3se is the best
sus
Motan

Expert member
1241 mesaje

Re: Re: eu cred ca...



scris pe 24 nov 2004 18:48 de Motan

iti impart parerea.....
3se is the best


Va rog eu, infiintati un site, muzicabanala.ro, si ridicatii in slavi pe ozoni, akcenti, 3sudesti, etc., etc., ...
sus
Motan

Expert member
1241 mesaje

Re: Re: Re: eu cred ca...



scris pe 24 nov 2004 18:50 de Motan



Va rog eu, infiintati un site, muzicabanala.ro, si ridicatii in slavi pe ozoni, akcenti, 3sudesti, etc., etc., ...


...ridicati-i, pardon,...
sus
EMINEM

Veteran member
340 mesaje

Re: Re: Re: Re: eu cred ca...



scris pe 1 dec 2004 15:46 de EMINEM



...ridicati-i, pardon,...


da' auzi tzie care itzi place ?
de ce nu ii lashi in pace sa-shi exprime parerile ? presupun ca o sa zici cA-tzi place iris . bine , itzi place iris , shi eu acum incep sa te contrazic , sa zic ca asha canta de sparg paharele . de ce nu lashi oamenii sa-shi exprime parerea ? inca nu cred ca s-a pomenit de fizz sa de afoni/e din astea ( ca atunci puteai sa strigi in gura mare !!! ) , dar asha ce mai vrei , mah ! cash ? sau un soricel ?
sus
gabytzika

Junior member
41 mesaje

zik eu k cea mai tare este...



scris pe 8 dec 2004 12:47 de gabytzika

mie sincer imi place cel mai mult...SISTEM...sunt unici...iar dk ii considerati si cei mai buni si/sau tari...aia este partea doua...va las eu...baybay
sus
roby66ro

Newbie
2 mesaje

Re: Re:



scris pe 14 dec 2004 00:14 de roby66ro

Formatii romanesti?Pai cu toate k nu ma omor dupa Iris, ei se numara printre preferatii mei, apoi Holograf, Bere Gratis. Mai imi plac Parazitii....si cam atat din Ro.

ba da Raku nu-ti place? dute in GRIFFINS si asculta hiphop cat vrei(e ca in 8 mile) nush... dar dupa parerea mea griffins e un club bun.hai ca am deviat de la subiect.mhhh....cea mai buna trupa e ...Parazitii,dar ca interpret Raku e tare.dc nu credeti ascultati Raku-Oricand si va veti convinge.aaaaaaaa....era sa uit ,pt toti fanii de la bug mafia sa stiti ca trupa asta e o trupa secon-hand,a preluat negative din afara cat sa faci 3 albume...asta e grav.si parazitii au copiat dar....din cate stiu eu 12 melodii....dar frate asti nu-s ca mafia sa CEARA BANI LA O TRUPA X PT NUME.sa zica cineva dc alta trupa a mai procedat in halul asta.PACE
sus
Strider

Guest

Re: Re: cea mai buna trupa ( cantaretz/atza ) din



scris pe 22 dec 2004 15:18 de Strider

Mie mi se pare ca trupele care reprezinta Romania sunt Holograf, Iris si Directia 5 ... nu neaparat pentru vechimea lor, ci pentru faptul ca sunt printre putinele trupe din tara care nu considera muzica un mijloc de a face bani (sau ma rog, nu in primu rand).Restul trupelor, desi nu toate, imi par foarte comerciale
sus
Salbatika

Newbie
15 mesaje

Re: Re: Re: cea mai buna trupa ( cantaretz/atza )



scris pe 22 dec 2004 22:48 de Salbatika

formatziile romaneshti kare imi plac mie sunt OCS , PIO , Luna Amara , Parazitzii (nu ma omor dupa ei , da` ii respect). formatziie astea , poate k nu reprezinta tzara , da` mie , personal ,mi se par cele mai faine
sus
Andreea

Guest

Re: cea mai buna trupa ( cantaretz/atza ) din ROM



scris pe 26 dec 2004 13:58 de Andreea

care este cea mai buna trupa( cantaretz?cantareatza ) din romania ? canta house , dance , hip-hop etc. nu conteaza !! care va place voua .
:akcent
sus
xtina

Junior member
37 mesaje

Re: cea mai buna trupa ( cantaretz/atza ) din ROM



scris pe 26 dec 2004 17:31 de xtina

care este cea mai buna trupa( cantaretz?cantareatza ) din romania ? canta house , dance , hip-hop etc. nu conteaza !! care va place voua .

cea mai buna dupa parerea mea..de fapt sunt mai multe.....delia....nicola....andra....honey
sus
Motan

Expert member
1241 mesaje

Re: Re: cea mai buna trupa ( cantaretz/atza ) din



scris pe 4 ian 2005 16:26 de Motan


cea mai buna dupa parerea mea..de fapt sunt mai multe.....delia....nicola....andra....honey


Asa e cum zici tu... Si Adrian Nastase e cel mai sincer om din lume...
sus
riffmaster26

Senior member
118 mesaje

Re: Re: cea mai buna trupa ( cantaretz/atza ) din



scris pe 4 ian 2005 16:38 de riffmaster26


cea mai buna dupa parerea mea..de fapt sunt mai multe.....delia....nicola....andra....honey


ak ziceai de Adi Minune mai era ok(pt cei cu mintea inceata...e o gluma), da astea...ahem.. ...la nicola mai merge, da restu.....nope, no good there...uitete shi tu in top sa vezi cine e cel mai tare!!!...IRIS...
sus
cassy

Guest

Re: Re: eu cred ca...



scris pe 4 ian 2005 21:38 de cassy

si eu sunt de acord.........3se sunt cei mai buni
sus
cargobot

Veteran member
174 mesaje

Fara suparare



scris pe 4 ian 2005 23:30 de cargobot

Trei trupe sunt pe acelasi loc:
Compact, Phoenix, Cargo la care se mai adauga:
Parazitii, Genius & RACLA
sus
Pagina: 1 2 3 4 ... 14 inainte

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

95 vizitatori si 0 membri acum pe site