www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Forum > Discutii generale > Cel mai bun film pe care l-ați văzut. Care este?

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 inapoi | inainte

Raganar_82

Junior member
30 mesaje



scris pe 7 ian 2010 00:15 de Raganar_82

Filmul cu Basescu si copilul !

De departe este cel mai tare film sub 5 minute realizat vreodata in Romania. Singurul film despre care doar Basescu a spus ca este trucat, oricine altcineva a confirmat autenticitatea filmului.

Un film de lung metraj pe care l-am vazut de 3 ori in mai putin de o saptamana a fost HO HO HO.
sus
DjTom

Expert member
1439 mesaje



scris pe 8 ian 2010 02:30 de DjTom

Filmul cu Basescu si copilul !

De departe este cel mai tare film sub 5 minute realizat vreodata in Romania. Singurul film despre care doar Basescu a spus ca este trucat, oricine altcineva a confirmat autenticitatea filmului.
Un film de lung metraj pe care l-am vazut de 3 ori in mai putin de o saptamana a fost HO HO HO.

Cred ca tu inca te uiti la un tv partial alb-negru...adica vezi doar ce-ti convine.Foarte mishteau !
1.Nu sunt specialist,dar se observa o mana ciudata acolo...nu bag mana-n foc,dar eu cred ca e masluit !
2.Scuza-ma,dar chiar bati campii...ori ne crezi pe toti prosti ori acum te-ai trezit? Au fost destui specialisti care au zis ca filmul e trucat,nu doar Basescu...inclusiv Institutul oficial !
Cum poti sa minti in halul asta?
3.Pentru oftica ta,a gastii de prostanaci si a tonomatilor de la cele 3 televiziuni ale mogulilor hoti,acest filmulet "fabricat" s-a intors impotriva si l-a ajutat pe Base sa v-o traga inca odata
sus
DjTom

Expert member
1439 mesaje



scris pe 8 ian 2010 04:06 de DjTom

AVATAR !
Iata un subiect despre care discuta toata lumea,noi de ce l-am evita?
Am tot citit despre el,am vazut trailerele pe cinemagia. si am fost oarecum curios sa vad desfasurarea lui,timp de aproape 160 minute.In aceste zile de vacanta mi-am facut timp si am vizionat filmul pe net...Am fost cam dezamagit,prea multe desene animate,desi cu efecte si realizari tehnice remarcabile(pe care doar in cinematografe 2D sau 3D le poti aprecia la adevarata valoare).Cam puerila naratiunea iar subiectul tipic hollywoodian,de data aceasta cu extraterestrii buni si oamenii rai...Actorul principal mi-a fost simpatic fiindca atunci cand zambea semana izbitor cu "Moshu"Doroftei !
Indigenii N'avi albastrii aveau ceva din comportamentul si filozofia indienilor "pieile rosii" iar eroul avatar Jake parea Fat-frumos din basmele romanesti incalecand Gheonoaia sau murgul ce mananca jaratec !Povesti,basme electronice si digitale pentru adormit copiii,care au costat 500 milioane dolari si care s-au realizat in vreo 5-6 ani...Oricum s-au scos si banuiesc ca vor lua si ceva premii,nu cele mai mari,fiindca nu toti s-or lasa vrajiti de povesti nemuritoare zburatoare.
Pacat...se putea face un film chiar bun cu acesti bani !Oricum,nota 9 spre 10 pt. promovare,in orasele unde ruleaza e bataie pe bilete(destul de scumpe),se sta la cozi ca pe vremea comunistilor ...inclusiv in strainatate(chiar daca au avut norocul sa nu fie comunism)
Cand voi avea ocazia,cred ca voi merge la cel mai bun cinematograf din Bucuresti,numai ca sa vad superefectele speciale cu purtatorii de cozi magice...

Intre timp l-am mai vazut odata.Acum il voi comenta foarte obiectiv,dezvoltand partile bune.
Am inteles complet si mesajul pe care au vrut sa-l transmita creatorii sai :
UN AVERTISMENT la adresa marilor cuceritori "civilizatori" !
Este de fapt o transpunere in varianta idilic-extraterestra a istoriei cuceririi Americii,cu pretul distrugerii unei vechi civilizatii,Native Americans-Indienii...care au fost decimati,trimisi in rezervatii,furanduli-se pamanturile(adica tara),istoria si traditiile...
Asa au facut toate marile imperii:Romanii cu Dacii,Spaniolii cu precolumbienii,Arabii cu egiptenii antici,Germanii cu evreii etc
Practic,este un fel de manifest politic si ecologic,o recunoastere tacita a greselilor facute de cowboys albi,un fel de a cere iertare posteritatii pentru masacrele comise in numele civilizatiei.
Concluzia:Civilizatia tehnologica este un drum gresit al dezvoltarii omenirii si nu va putea invinge niciodata mama-natura decat cu pretul suprem si ultimativ al autodistrugerii... Acesta este adevarul si principalul mesaj-tinta al filmului !
Restul sunt mijloace tehnice si stari emotionale,care compun ambalajul regizoral.Desigur,nu putea lipsi nici o poveste de dragoste...cenzurata...
Cameron a pornit acum 11 ani de la un scenariu bun,gandind personajele ca pe o extensie a jocului World Of Warcraft(utilizatorii isi dau seama imediat).Nativii de pe Pandora(sugestiv nume)se numesc Na'vi(de la natives,nu?),niste Uriasi de cca 3m inaltime,o combinatie intre indienii irochezi si pisici salbatice albastre,cu urechi ascutite,colti,coada si agilitate.Ei traiesc la un nivel preistoric,cu arcuri si sageti,dar in comuniune deplina si intrinseca cu natura si toate spiritele ancenstrale,reprezentate de niste copaci sacrii-un fel de creier sau computer central.
Evident ca oamenii,in micimea lor,si-au distrus propria planeta,inclusiv tot ce era verde si au pus ochii pe o noua planeta,cu zacaminte de minerale miraculoase,scumpe si rare in subsol.
Gaselnita filmului este Avatarul,intruchiparea alter-ego,de unde si numele filmului !
Este un film "contra"-neobisnuit pentru sabloanele hllywoodiene(desi le foloseste pe deplin), adica viceversa,extraterestrii rai sunt oamenii...iar eroul trimis sa spioneze trece in final de partea adevarului si al celor buni,adica al bastinasilor...care cuceresc prima mare batalie.
In finalul filmului se poate observa elocvent diferenta enorma intre piticii invinsii luati prizonieri si uriasii invingatori.Chiar daca luat in ansamblu,filmul pare plicticos si pueril... in anumite secvente se vede valoarea regizorului.Peisajul creat este extraordinar de suprarealist iar animalele fantastice sunt fabuloase.Aici a castigat filmul,la efectele speciale realizate in ani si ani de munca...si nu poate fi comparat decat poate cu Stapanul Inelelor .
Cum spuneam,bastinasii au castigat prima batalie...va dati seama ca "oamenii din cer" -militaristii obtuzi inchisi in birouri pe Terra nici nu pot concepe ca niste"animale"inarmate doar cu arcuri si zburand pe niste fantome bizare,vor sa razbune aceasta indrazneala incredibila, trimitand alte divizii superinarmate la moarte sigura !Deci avem ce vedea,va fi o trilogie razboinica care va aduce miliarde...cel putin pana in 2012-cand,zic unii...va fi The End ?!
La acest film ma uit acum...tot cu sabloanele americane,dar cu niste efecte speciale incredibile,spectaculoase mai ceva ca la Avatar
Vizionare placuta.
sus
Puggy

Expert member
1069 mesaje



scris pe 8 ian 2010 15:24 de Puggy

sus
easycom

Expert member
2424 mesaje



scris pe 8 ian 2010 23:47 de easycom


Un film de lung metraj pe care l-am vazut de 3 ori in mai putin de o saptamana a fost HO HO HO.


"Ho Ho Ho" si eu tot de 3 ori l-am vazut!
1. Singur.
2. Cu prietena mea cea mai buna, Merry - de ziua mea.
3. Cu ai mei - de Craciun.
sus
DjTom

Expert member
1439 mesaje



scris pe 10 ian 2010 01:41 de DjTom

...Se pot doar viziona,atentie-Nu se pot descarca...pe filmeonline. !
sus
alex58

Newbie
10 mesaje



scris pe 17 mar 2010 20:54 de alex58

1. Once upon a time in America
2. The Deer Hunter
3. Pulp Fiction
4. Blade Runner
5. Operatiunea "Monstrul"
6. Lord of the rings - The return of the king
7. Seven
8. One flew over the cuckoo's nest
9. The Sawshank Redemption
10. The Party
sus
8silverwings

Expert member
1067 mesaje

Re: cel mai tare film



scris pe 19 mar 2010 19:37 de 8silverwings

Passion of Christ mi se pare mult prea dur


Nu sunt de acord. A impresionat doar pe cei ce s-au lasat impresionati....si carevor sacunoasca dar adevarurile biblice. Chiar daca filmul a sarit un pic din schema catolicuta.
sus
8silverwings

Expert member
1067 mesaje



scris pe 19 mar 2010 19:42 de 8silverwings

sus
Puggy

Expert member
1069 mesaje



scris pe 19 mar 2010 21:17 de Puggy

sus
alex58

Newbie
10 mesaje



scris pe 21 mar 2010 03:04 de alex58



ESte un film considerat "opera" de unii...un sf dragut de mine. Asta pana in momentul in care am citit pe diferite portaluri de stiri ca sunt copii care s-au sinucis sau in cel mai fericit caz au facut depresie puternica cand au aflat ca nu exista Pandora. In cazul acesta...poate are nevoie si de fisa de explicatii filmul inainte de a lasa copii cu 3 neuroni in sala de cinema.

Oare o ecranizare 2010, la scala avatar, pentru seria Dune ce ar face?


...sau 'Regii nisipurilor" dupa R.R. Martin
sus
easycom

Expert member
2424 mesaje



scris pe 22 mar 2010 21:39 de easycom



...sau 'Regii nisipurilor" dupa R.R. Martin


2012.. Mi-a placut mult de tot. Cred ca il si cumpar...
sus
gaboanda

Junior member
39 mesaje



scris pe 22 mar 2010 22:36 de gaboanda

Revenind la subiect:forrest gump;Al saselea simnt; EVITA PERON;ROCKY;RAMBO;PERFECT STORM(inspirat din cartea scrisa de STEPHANIE KING)....etc.
sus
Puggy

Expert member
1069 mesaje



scris pe 23 mar 2010 12:43 de Puggy

sus
anturaj

Newbie
1 mesaje



scris pe 27 mar 2010 01:26 de anturaj

the legion with denzel W
sus
Puggy

Expert member
1069 mesaje



scris pe 2 apr 2010 21:16 de Puggy



Editat de Puggy pe 2 apr 2010 21:18
sus
easycom

Expert member
2424 mesaje



scris pe 2 apr 2010 22:06 de easycom

The Truman Show
http://www.imdb.com/title/tt0120382/
Este acum la Carturesti o varianta extinsa a DVD-ului la 29,9 ron, cu comentarii si bonusuri. Merita toti banii filmul ala.

sus
Puggy

Expert member
1069 mesaje



scris pe 2 apr 2010 22:34 de Puggy

sus
AlexV2

Veteran member
213 mesaje



scris pe 3 apr 2010 00:09 de AlexV2

E foarte tare Paranormal Activity, are momente in care devine prea sinistru Nu e noua ideea de POV dar astia au stiut ce sa faca cu ea
sus
gaboanda

Junior member
39 mesaje



scris pe 10 mai 2010 11:07 de gaboanda

sus
easycom

Expert member
2424 mesaje



scris pe 10 mai 2010 11:41 de easycom


Dupa cum ziceam mi-a placut RAMBO chiar l-am revazut zilele astea,precizez doar un lucru ca SYLVESTER STALLONE m-a dezamagit complet cu RAMBO 5 iar el pare bunicul meu doar mai indopat cu cine stie ce substante!
Cat despre [REC] am vazut varianta spaniola si mi-a placut ,e ceva divers de restul filmelor horror,pare real ca un reportaj de stiri .


Iti zic eu un film fein care sper sa iasa in curand... "Tortura si moartea lui Basescu". Vreau sa-l vad la cinema... in 5.1 si in HD.

Asa... ontopic: film dragut ar fi si "Leap Year". A fost haios, m-am distrat.
sus
gaboanda

Junior member
39 mesaje



scris pe 10 mai 2010 14:32 de gaboanda



Iti zic eu un film fein care sper sa iasa in curand... "Tortura si moartea lui Basescu". Vreau sa-l vad la cinema... in 5.1 si in HD.

Asa... ontopic: film dragut ar fi si "Leap Year". A fost haios, m-am distrat.

Ceva gen [REC] in versiune romaneasca,cu toti politicieni inchisi in parlament fugariti de un monstru sa-i pape ,iar BASE va fii servit ca desert!ai dreptate e un film fain!
Ia-mi si mie un bilet!!
sus
Puggy

Expert member
1069 mesaje



scris pe 11 mai 2010 09:58 de Puggy

sus
Puggy

Expert member
1069 mesaje



scris pe 4 iun 2010 21:56 de Puggy

sus
cispa

Expert member
963 mesaje



scris pe 4 iun 2010 23:40 de cispa


Ceva gen [REC] in versiune romaneasca,cu toti politicieni inchisi in parlament fugariti de un monstru sa-i pape ,iar BASE va fii servit ca desert!ai dreptate e un film fain!
Ia-mi si mie un bilet!!
Cred ca mi-ar place mai mult un SAW 7, cu Base si trupa lui in casa groazei, din care trebuie sa iasa doar unul viu,ei bine, si ala la sfarsit moare,dar mai groaznic ca toti ceilalti.Dar as dori sa fac eu scenariul.
sus
x_angel_of_death

Expert member
1624 mesaje



scris pe 6 iun 2010 14:30 de x_angel_of_death

sa ma anunti si pe mine cand apare
sus
cispa

Expert member
963 mesaje



scris pe 7 iun 2010 01:36 de cispa

sa ma anunti si pe mine cand apare
Deocamdata scriu scenariul,si nu stiu cum sa convingem" actorii" sa accepte rolurile.Ai tu vreo idee?
sus
fetitzaaa

Newbie
1 mesaje



scris pe 9 iun 2010 20:06 de fetitzaaa

Mie mi-a placut foarte mult "The orphan" si Hannibal cu Anthony Hpokins si julianne More
sus
Corinne

Expert member
894 mesaje



scris pe 19 aug 2010 22:33 de Corinne

care film vi s-a parut a fi cel mai bun? mie mi-a placut cel mai mult LORD OF THE RINGS...


Nu am facut un top dar singurul care imi vine in minte acum este "Alearga Lola, alearga"/ Run Lola Run.
Ca sa nu mai spun ca imi trezeste si amintiri placute...o nota foarte mare la o tema pentru facultate referitoare la postmodernism.
sus
Spineshivers

Veteran member
237 mesaje



scris pe 20 aug 2010 12:21 de Spineshivers



Editat de Spineshivers pe 20 aug 2010 12:23
sus
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 inapoi | inainte

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

93 vizitatori si 0 membri acum pe site