www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Forum > Barfe on-line > Rock-ul,impresarul Satanei?

Pagina: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 inapoi | inainte

adrianbogdy

Newbie
11 mesaje

Re: Rock-ul,impresarul Satanei?



scris pe 15 mai 2009 10:27 de adrianbogdy


a facut un kkt...ce porcarie de documentar...beeeeeeeeei...ala e nebun...pai asta e rock-ul revolutie si razvratire...si cretinu care vorbeste in documentar uita ca rock-ul mai inseamna si altceva: spectacol si dorinta de a soca...si pe deasupra ala trebuie batut bine de tot...da exemple toti monstrii sacrii, ac/dc, metallica, rolling stones, led zeppelin, kiss, ozzie...beeeeeeei eu zic: la nebuni cu el, ignorantu dracu`...


Prietene nu apela la cuvinte jignitoare, omu' si-a spus parerea nu trebuie sa-l condamni pentru ca ara o alta convingere decat a ta. Cat despre rock, ce? nu poti sa asculti chiar daca este de la satana ? Tu faci ce vrei si asculti ce vrei. Multa bafta
sus
adrianbogdy

Newbie
11 mesaje

Re: Rock-ul,impresarul Satanei?



scris pe 15 mai 2009 10:45 de adrianbogdy


ai ascultat tu muzica rock sa poti afirma asa ceva? ce anume ai ascultat?

auzi? manelele de unde vin?


Formatii care il lauda pe diavol, sunt si ei satanisti prin declaratiile lor concrete:

AC/DC
Canta “Slava in clopotele iadului” in cantecul lor “Hell’s Bells”, iar cantecul “Highway to hell” inseamna “Sosea catre iad”. Formatia are multe cantece in acest gen, care indeamna tinerii sa urmeze raul si sa aiba speranta in iad, unde Satana “va asigura fericirea”.

Black Sabbath
Bill Word accepta ca “Satan ar putea fi Dumnezeu” (revista “Cirus&#8221
Greeper afirma ca il poate vedea pe diavol (revista “Rolling Stone&#8221
Roonie James Dio are o mare traditie in misticismul muzicii rock. Era singurul care il putea inlocui pe Ozzy Osbourne in formatia Black Sabbath. Dupa o cariera solo reusita s-a intors in formatia Black Sabbath.
Pe copertele discurilor lor putem vedea figura lui Satana (revista “Pop&Rock an 1984-85).
Intr-un disc au scris: “Iisus tu esti uratul”. Pe coperta discului apare un fulger diavolesc care incununeaza numarul 666 al unui antihrist.

KISS
Peter Criss a declarat in revista Ibid, martie 1979, pag. 20: “Cred in diavol ca in Dumnezeu”. Intr-un disc au scris: “Diavolul este dumnezeul tau” si in alta parte: “God rock’n’roll will steal your virgin soul” (Dumnezeul rock-ului iti va fura sufletul curat)

Ozzy Osbourne
A declarat: “Exista o putere supranaturala care ma utilizeaza sa scriu rock’n’roll, sper ca puterea aceasta sa nu fie diavolul…” (Hit Parader, februarie 1975). Are un album care se numeste: “Speak of the devil” care a fost inspirat de el.

Led Zeppelin
In 1982, cei de la Led Zeppelin au fost adusi in fata tribunalului in California, pentru albumul lor “Stairway to heaven” unde cantau mesaje ca: “Eu trebuie sa traiesc pentru diavol”, “Nu fi prost, cu diavlolul nu ai nici o teama”, “Vreau ca Hristos sa fie ingenunchiat de Satana”.

The Rolling Stones
Au un cantec “Sympathy for the devil” care este imnul satansitilor. Conducatorul formatiei, Mick Jagger, este vandut diavolului fiind initiat de catre doua vrajitoare “Marianne Faithfull” si “Anita Paleubeng”. El este foarte des numit “demonul rock-ului”. Alte cantece asemanatoare sunt: “Their satanic majesties”, “Inro cations of my demon brother”, “Dancing with Mr. D” (D = devil), si altele de pe abumul “Their satanic majesties”.
The Beatles
Paul McCartney a declarat: “Nimeni dintre noi nu crede in Dumnezeu”
Ringo Star a spus: “Fie-l credeti, fie nu, nu suntem noi antihristul ci vrajmas ai crestinismului si al antihristului”, prin aceasta, grupul declarandu-si neutralitatea.


Queen
Pe cunoscutul album “A Night At The Opera” (O Noapte La Opera) (1975) se afla medlodia “Boehmian Rhapsody” in care se aminteste de “Beelzebub” (regele diavol) care trimite un demon pentru fiecare: “Beelzebub has a devil put aside for me”.

Iron Maiden
Au scos un album cu numele “The Number Of The Beast” (Numarul Fiarei) pe care se afla aceiasi melodie. In textul cantecului se descrie o ceremonie satanica cu sacrificiile sale. Refrenul este “666 The Number Of The Beast”

Meat Loaf
Marvin Lee Aday (numele original) a scos un album cu numele “Bat Out Of Hell” (liliac afara din iad) si “Back Into Hell” (inapoi in iad) pe coperta carora se afla chipuri demonice.


Heavy Pettin canta ca “iadul este frumos”!
Bennie Torme povesteste istoria unei fete care s-a indragostit de un vampir, in cantecul “Bady loves a vampire”
Motley Crue il striga pe diavol in cantecul “Shout to the devil”
Civith Hungoi canta despre regele mortii in cantecul “King of the death”
Formatiile si cantaretii de muzica rock au ajuns sa isi aiba numele inspirat de satanism. Sa vedem cateva dintre ele:

Literele formatiei AC/DC inseamana Anti-Christ/Death to Christ (antihrist/moarte lui Hristos). Formatia a vandut din 1974 pana in prezent aproximativ 25 de milioane de discuri.

Literele bine-cunoscutei formatie KISS inseamna Kings in Satan’s Service (regi in serviciul lui Satan). Cuvantul rege in limba satanistilor inseamna slujitor al adorarii lui Satana.

Exista 3 formatii cu numele: “Lucifer”, “Electric Lucifer” si “Lucifer’s Friends”.

Formatiile heavy-metal: “Satan”, “Satan Jouers”, “Demon Flight”, “Demon Eyes”, “Demon Thor” poarta numele lui Satana.

Formatia ABBA care inseamna “Tatal al Cerului”, pe coperta discului se scrie cu B intors, care inseamna opusul (Tata al intunericului)

Ceremoniile mistice ale magiei negre se numesc Sabbath sau Sabbat. De acolo vine numele formatiei “Black Sabbath”




sus
nicol1973

Expert member
849 mesaje

Re: Rock-ul,impresarul Satanei?



scris pe 15 mai 2009 13:05 de nicol1973

wow, cata documentare.....degeaba.
acum fara suparare? ai ascultat vreuna din melodiile formatiilor pe care le-ai mentionat mai sus? am impresia ca doar ai citit despre ele, dar de ascultat, ioc. si, spune-mi si mie, ce "rocker" ti-a zis ca AC/DC inseamna porcaria scrisa de tine. parca cunosti cate ceva despre curent, asa precizai intr-un mesaj. iar celelalte denumiri.....vax.
iar daca tu, ascultand melodiile, tinzi sa faci ce spun versurile, scuza-ma, ai probleme. un om normal nu gandeste asa. un om normal asculta muzica, o "savureaza". parerea mea...


Editat de nicol1973 pe 15 mai 2009 13:09
sus
x_angel_of_death

Expert member
1624 mesaje

Re: Rock-ul,impresarul Satanei?



scris pe 15 mai 2009 13:44 de x_angel_of_death

mare e gradina Domnului(sau a wikipediei), si ar trebui mutate gardurile ca nu mai incap toti pe acolo...ma eu cred ca 50% dintre batranii care nu au nici o clasa stiu ca sabbath e sambata evreiasca, pe langa asta doar cei cu creierul nivelat se lasa influentati de versuri...cum adica, daca imi place o piesa si e despre diavoll trebuie sa-mi lase si urme?
bine ar fi daca inainte de a da copy-paste ai incerca sa mai si intelegi, ieri era la ac/dc...after christ devil comes, tu ai alta varianta...eu o zic pe aia legata de curent....care o fi cea reala?
a, despre wasp ce zici?
sus
nicol1973

Expert member
849 mesaje

Re: Rock-ul,impresarul Satanei?



scris pe 15 mai 2009 17:53 de nicol1973

stii ce e mai trist? pe wikipedia scrie foarte clar ce inseamna fiecare nume. pacat ca nu stie sa citeasca si se ia dupa orice zvon ce doreste a defaima aceasta muzica.
dragi anti, nu va place, nu ascultati. vedeti-va de manelele voastre......venite de la.... de unde basca mea vreti voi. who cares?!?!?! cel putin, aveti bunul simt si nu va mai amestecati unde nu va pricepeti. nuuuuumai bine.

uite "o imagine", demna de coperta:



6TjI-15Z-1.gif (417.21 KB)


Editat de nicol1973 pe 15 mai 2009 17:55
sus
x_angel_of_death

Expert member
1624 mesaje

Re: Rock-ul,impresarul Satanei?



scris pe 15 mai 2009 18:12 de x_angel_of_death

sad, but true, sper sa intre pe aici si cei care au habar...daca nu..tari imaginile!
sus
dogcainele

Veteran member
361 mesaje

Re: Rock-ul,impresarul Satanei?



scris pe 15 mai 2009 19:50 de dogcainele

mare e gradina Domnului si ar trebui mutate gardurile ca nu mai incap toti pe acolo...doar cei cu creierul nivelat se lasa influentati de versuri...cum adica, daca imi place o piesa si e despre diavoll trebuie sa-mi lase si urme?


Sa sii ca orice melodie lasa urme: sechele sub forma de shantz pe creier Pai eu zic sa-ti asumi raspunderea ca asculti muzica rock diavoleasca si nimeni nu mai are nimic cu nimeni. Uite eu recunosc ca am ascultat boraturi death mai multe decat ai tu par in barba (si sper ca nu este prea rara) Si raman la convingerea ca diavolesti sunt. Sau ale tale nu-s la fel ?
sus
x_angel_of_death

Expert member
1624 mesaje

Re: Rock-ul,impresarul Satanei?



scris pe 15 mai 2009 19:53 de x_angel_of_death

pustiulica, daca vrei cearta o sa o ai, barba mea e tabu, cel putin pentru tine, nu iti place rockul....cauta pe undeva manele, dar nu pe site-ul asta
sus
dogcainele

Veteran member
361 mesaje

Re: Rock-ul,impresarul Satanei?



scris pe 15 mai 2009 20:08 de dogcainele

pustiulica, daca vrei cearta o sa o ai, barba mea e tabu, cel putin pentru tine, nu iti place rockul....cauta pe undeva manele, dar nu pe site-ul asta


1) Nu vreau sa ma cert cu tine; 2) Nu-s pustiulica, pentru ca-s mai mare ca tine; 3) Cine a spus ca nu-mi place rockul ? Eu in nici un caz n-am spus asta. Poti sa te uiti la formatiile mele preferate. 4) Ok, nu prea tii la gluma, dar nici s-o faci pe durul nu-ti sta bine. Nu poti fi asa sigur ca nimeni nu te da la skandenberg
sus
nicol1973

Expert member
849 mesaje

Re: Rock-ul,impresarul Satanei?



scris pe 16 mai 2009 10:20 de nicol1973



Sa sii ca orice melodie lasa urme: sechele sub forma de shantz pe creier Pai eu zic sa-ti asumi raspunderea ca asculti muzica rock diavoleasca si nimeni nu mai are nimic cu nimeni. Uite eu recunosc ca am ascultat boraturi death mai multe decat ai tu par in barba (si sper ca nu este prea rara) Si raman la convingerea ca diavolesti sunt. Sau ale tale nu-s la fel ?

si o spui cu atata ardoare!!! ai mai multe shantzuri sau doar unul, doua, mai adanci? sa stii ca NU de la muzica ti se trag, ci de la statul in casa sau .......tu stii unde te-ai inchis.
diavoleasca??? am inteles ca vrei sa faci glume, dar vezi ca unii nu stiu ca e gluma si iau sensul muzicii asteia asa cum o prezinti tu si "amicii" tai. daca veniti cativa cu chestii deastea, altii cred si duc vorba voastra eronata mai departe. si uite asa apare AC DC ca inseamna o tampenie, asa apare KISS ca inseamna o alta tampenie, asa apare ABBA ca inseamna o alta tampenie, mai mare de data asta, iar lista continua....foarte mult pentru ca voi nu va stiti opri. daaaaaaar, continuati mai, continuati. va mai ocupati si voi timpul vostru pretios!!!


111.jpg (5.65 KB)
sus
x_angel_of_death

Expert member
1624 mesaje

Re: Rock-ul,impresarul Satanei?



scris pe 16 mai 2009 18:16 de x_angel_of_death

aaaaaaaaaa, nici eu nu vreau cearta, poate ca sunt alergic la anumite chestii...sau poate de la faptul ca am fost bolnav cand am fost mic, dar sunt cuvinte care ma deranjeaza!!! la ultima parte...corect, dar cine ar fi?
sus
dogcainele

Veteran member
361 mesaje

Re: Rock-ul,impresarul Satanei?



scris pe 16 mai 2009 21:12 de dogcainele


si o spui cu atata ardoare!!! ai mai multe shantzuri sau doar unul, doua, mai adanci? sa stii ca NU de la muzica ti se trag, ci de la statul in casa sau .......tu stii unde te-ai inchis.


Deci eu am shantzurile... Ceva de genul: Cine spune, ala este !! Eu zic ca n-ar fi rau sa mai stai si tu p-acasa sa poti aprofunda problemele.


diavoleasca??? am inteles ca vrei sa faci glume, dar vezi ca unii nu stiu ca e gluma si iau sensul muzicii asteia asa cum o prezinti tu si "amicii" tai. daca veniti cativa cu chestii deastea, altii cred si duc vorba voastra eronata mai departe. si uite asa apare AC DC ca inseamna o tampenie, asa apare KISS ca inseamna o alta tampenie, asa apare ABBA ca inseamna o alta tampenie, mai mare de data asta, iar lista continua....foarte mult pentru ca voi nu va stiti opri. daaaaaaar, continuati mai, continuati. va mai ocupati si voi timpul vostru pretios!!!


Rockul (si heavy metalul) in general nu este o muzica diavoleasca. Dar anumite subgenuri sunt preferate de formatiile sataniste, ca forma de exprimare muzicala potrivita pentru mesajul pe care vor sa-l transmita. Eu n-am auzit pana acum de formatii sataniste pop (de exemplu). In alta ordine de idei, presupun ca majoritatea oamenilor stiu sa deosebeasca o gluma de ceva serios. Care nu stie, trebuie sa urmeze "cursuri de perspicacitate". In privinta amicilor, chiar duc lipsa. Daca vrei, poti fi chiar tu prima. Trimite-mi o cerere de prietenie si vezi daca primesti acceptul In privinta interpretarii numelui formatiilor, acest lucru nu ma pasioneaza. De exemplu, si eu as putea fi acuzat de colegul nostru de forum de satanism. Pentru ca Dog este inversul lui God. Si daca God inseamna Dumnezeu, Dog ce ar putea insemna ?
sus
x_angel_of_death

Expert member
1624 mesaje

Re: Rock-ul,impresarul Satanei?



scris pe 17 mai 2009 00:35 de x_angel_of_death

aaaaaaaaaaaaaaa, acasa nu prea pot sa sta, dar daca zici
tu se poate sa ne si intelegem!!!
sus
DjTom

Expert member
1439 mesaje

Si-a bagat coada !



scris pe 17 mai 2009 03:30 de DjTom

Bai,unii parca sunteti lipiti cu superglue pe topicul asta aiurit ? !?...
Necuratu-n sus,uciga-l toaca-n jos...N-ati lamurit inca care e treaba cu Rockul ?

Eu cred ca ucigasii de animale domestice sunt satanisti ! Ce razbunare cretina e asta sa otravesti pisicile si cainii din curte ai oamenilor ???!!!...
sus
valeriu1979

Expert member
663 mesaje

Re: Si-a bagat coada !



scris pe 17 mai 2009 11:35 de valeriu1979

Bai,unii parca sunteti lipiti cu superglue pe topicul asta aiurit ? !?...
Necuratu-n sus,uciga-l toaca-n jos...N-ati lamurit inca care e treaba cu Rockul ?

Eu cred ca ucigasii de animale domestice sunt satanisti ! Ce razbunare cretina e asta sa otravesti pisicile si cainii din curte ai oamenilor ???!!!...

Ai dreptate DjTom, baietii astia chiar ar trebui sa faca pace,un curent atat de raspandit ca si rock-ul nu o sa poata fi niciodata considerat impresarul satanei.
sus
x_angel_of_death

Expert member
1624 mesaje

Re: Si-a bagat coada !



scris pe 17 mai 2009 13:33 de x_angel_of_death

ma, aia sunt tampiti, idioti etc., ai dreptate, au o mare problema, eu practic in satanism nu cred, versurile alea sunt facute pentru teribilisti, care au o anumita impresie despre propria persoana.
sus
DjTom

Expert member
1439 mesaje

Re: Si-a bagat coada !



scris pe 18 mai 2009 12:24 de DjTom



Editat de DjTom pe 18 mai 2009 12:24
sus
dianavlase

Expert member
646 mesaje

Re: Si-a bagat coada !



scris pe 22 mai 2009 12:33 de dianavlase

sus
dogcainele

Veteran member
361 mesaje

Re: Si-a bagat coada !



scris pe 23 mai 2009 12:17 de dogcainele

Nu sunt de parere ca legatura cu rock-ul este intamplatoare, insa nu consider ca rockul este impresarul satanei)) Legatura este reala, este, in mare parte, o muzica violenta, care pune in arta cele mai ascunse si mai complexe ale fiinte umane. Iar drumurile subconstientului sunt intortocheate. Ai auzit ever despre un satanist care asculta Dance?


Si eu am incercat sa le explic treaba asta si au vrut sa ma eutanasieze.
sus
x_angel_of_death

Expert member
1624 mesaje

Re: Si-a bagat coada !



scris pe 25 mai 2009 00:28 de x_angel_of_death

nu inteleg de ce zici ca e o muzica violenta. eu o consider reala la dance cate instrumente se folosesc?
sus
dianavlase

Expert member
646 mesaje

Re: Si-a bagat coada !



scris pe 27 mai 2009 15:22 de dianavlase

nu inteleg de ce zici ca e o muzica violenta. eu o consider reala la dance cate instrumente se folosesc?
Nu, stai sa ne intelegem. Extista muzica de relaxare, care asa se numeste. Exista tango, muzica clasica, muzica pop, care te fac sa dansezi, diferit, ce-i drept. Exista hip hop care te face sa dai din cap, asa, pe o parte. Exista r&b pe care iti misti coapsele. Exista hard core, pe care simti nevoia sa faci ceva, naste in tine un grad de furie artistica, pe care unii o percep violent. Voila "horele" care se incing in fata scenei, la concertele rock. Nu spun ca tot rock-ul e asa, sunt si baladele, sa nu uitam. Dar, in genere...
sus
x_angel_of_death

Expert member
1624 mesaje

Re: Si-a bagat coada !



scris pe 28 mai 2009 22:28 de x_angel_of_death

da, bine poate ca nu ma exprim eu corect, dar pe mine ma relaxeaza si o melodie care pe altii ii ingrozeste...ce sa ma fac, poate asa sunt eu ...dus cu pluta... dar
http://www.youtube.com/watch?v=R4_4bSeMY9Y
asta nu e metal, dar imi place
sus
dogcainele

Veteran member
361 mesaje

Re: Si-a bagat coada !



scris pe 31 mai 2009 05:31 de dogcainele

da, bine poate ca nu ma exprim eu corect, dar pe mine ma relaxeaza si o melodie care pe altii ii ingrozeste...ce sa ma fac, poate asa sunt eu ...dus cu pluta... dar
http://www.youtube.com/watch?v=R4_4bSeMY9Y
asta nu e metal, dar imi place


E viitorul metalului
sus
x_angel_of_death

Expert member
1624 mesaje

Re: Si-a bagat coada !



scris pe 31 mai 2009 14:18 de x_angel_of_death

nu stiu daca e viitorul, tendinte au mai fost
http://www.youtube.com/watch?v=0LxOdFLjoCk
sus
valeriu1979

Expert member
663 mesaje

Re: Si-a bagat coada !



scris pe 31 mai 2009 16:48 de valeriu1979

nu stiu daca e viitorul, tendinte au mai fost
http://www.youtube.com/watch?v=0LxOdFLjoCk

Am auzit rockeri care afirmau ca prin "datul din cap pe muzica metal" se relaxeaza si se descarca de toata energia negativa pe care o are, personal nu vad ca vreo balada de la Metallica instiga la satanism
sus
dogcainele

Veteran member
361 mesaje

Rock-ul,impresarul Satanei?



scris pe 1 iun 2009 00:05 de dogcainele


Am auzit rockeri care afirmau ca prin "datul din cap pe muzica metal" se relaxeaza si se descarca de toata energia negativa pe care o are, personal nu vad ca vreo balada de la Metallica instiga la satanism


Aici ai dreptate, metalul iti "suge" energia. Problema este : de unde provine acea energie negativa, pe care o au in surplus ? Si urmatoarea intrebare: de ce incearca sa scape de ea in acest mod, adica prin muzica violenta ? Aici, la esenta problemei trebuie cautat raspunsul !
sus
Peyton

Newbie
2 mesaje

Re: Rock-ul,impresarul Satanei?



scris pe 1 iun 2009 19:50 de Peyton



Aici ai dreptate, metalul iti "suge" energia. Problema este : de unde provine acea energie negativa, pe care o au in surplus ? Si urmatoarea intrebare: de ce incearca sa scape de ea in acest mod, adica prin muzica violenta ? Aici, la esenta problemei trebuie cautat raspunsul !


Energie negativa? Ei, de unde sa vina? Stresul cotidian. Cred ca fiecare persoana are problemele ei si se descarca in modul ei. Muzica nu e violenta, adica eu una nu vad muzica lovindu-ma [caci prin violenta eu asta inteleg]. Muzica in general te ajuta sa te descarci, orice gen de muzica ar fi.
Cand esti trist, pui o melodie mai lenta, cand esti fericit, una mai ritmata, totul depinde de starea persoanei.
Oricum, nu sunt de acord deloc. Cum sa spui ca rock-ul este impresarul Satanei? Sunt chestii preconcepute, etichete, stereotipuri, cu care eu nu sunt de acord.
Exista si rock crestinesc..ala la ce instiga?
sus
adrianbogdy

Newbie
11 mesaje

Re: Rock-ul,impresarul Satanei?



scris pe 8 iun 2009 01:17 de adrianbogdy

wow, cata documentare.....degeaba.
acum fara suparare? ai ascultat vreuna din melodiile formatiilor pe care le-ai mentionat mai sus? am impresia ca doar ai citit despre ele, dar de ascultat, ioc. si, spune-mi si mie, ce "rocker" ti-a zis ca AC/DC inseamna porcaria scrisa de tine. parca cunosti cate ceva despre curent, asa precizai intr-un mesaj. iar celelalte denumiri.....vax.
iar daca tu, ascultand melodiile, tinzi sa faci ce spun versurile, scuza-ma, ai probleme. un om normal nu gandeste asa. un om normal asculta muzica, o "savureaza". parerea mea...
[

Nu nu le-am ascultat. Nu-mi plac. Am incercat. Nu-s genu' de om care sa zica ca mancarea din fata lui nu-i place si nici n-a gustat din ea. Nici manelele nu sunt mai bune, este acelasi drac imbracat intr-un inger, numai ca rockul este mai fatis fata de celelalte genuri de muzica. Cat despre ,,celelalte denumiri`` nu stiu ce-ai vrut sa spui, in mesajul meu era vorba de curentul alternativ ( AC) si curentul continuu ( DC) iar cuvantul " vax" nu l-am gasit in dictionar. Intotdeauna ceea ce asculti te reprezinta ( ca un cocalar care nu e in stare sa lege o vorba, e smecher pana in cer, dar smecheria lui e direct proportionala cu incapacitatea lui de gandire, asculta pe strada manele si cate si mai cate... ). Eu locuiesc in Navodari si a fost un magician la casa de cultura la noi, si pe afis era si inscriptia AC DC. Vorbesc in modul cel mai serios asta am vazut. Am tresarit pentru ca nu gaseam relevanta dintre magie si tipurile de curent care ziceti ca inseamna. Eu zic ca-i prea mare coincidenta. Da' sa nu te pomenesti ca-l aperi pe ala cu coarne.


Editat de adrianbogdy pe 8 iun 2009 01:22
sus
valeriu1979

Expert member
663 mesaje

Re: Rock-ul,impresarul Satanei?



scris pe 8 iun 2009 12:02 de valeriu1979



Aici ai dreptate, metalul iti "suge" energia. Problema este : de unde provine acea energie negativa, pe care o au in surplus ? Si urmatoarea intrebare: de ce incearca sa scape de ea in acest mod, adica prin muzica violenta ? Aici, la esenta problemei trebuie cautat raspunsul !

Insasi natura umana este violenta, unii si-o manifesta prin crima, altii isi bat nevestele, am dat aceste exemple pentru a ma face inteles mai bine.
sus
x_angel_of_death

Expert member
1624 mesaje

Re: Rock-ul,impresarul Satanei?



scris pe 8 iun 2009 15:31 de x_angel_of_death

nu inteleg faza cu energia negativa si violenta...cu atat mai putin versurile care instiga la violenta...daca cineva iti spune ceva tu trebuie sa il asculti?
sus
Pagina: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 inapoi | inainte

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

95 vizitatori si 0 membri acum pe site