www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Forum > Barfe on-line > Ce trupe credeti ca vor putea schimba ceva in Rom?

Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 12 inapoi | inainte

dydy

Guest

Re: Re: Re: Ce trupe credeti ca vor putea schimba



scris pe 27 mai 2004 20:03 de dydy

o intrebare am si eu...
salvare muzici inseamna rock si hip-hop?¿

alte genuri de muzica nu pot face ceva bun pentur noi?
sus
shorty

Expert member
576 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ce trupe credeti ca vor putea schi



scris pe 28 mai 2004 00:27 de shorty

Orice gen muzical poate schimba ceva in industria muzicala romaneasca: house,tehno, rave, jungle, electronica, R&B, dance , inclusiv muzica clasica shi religioasa (). orice creatzie de buna calitate inseamna o schimbare in bine . dar daca e sa selectezi de pe piatza romaneasca , sincer , dintre trupele ce se tot perinda pe la TV shi radio, doar unele trupe rock sau hip-hop pot inca 'sa-shi revina' , sa faca muzica de calitate,restul - pop-dance-ul shi maneaua sunt doar o buruiana , o leguma de mult stricata. doar daca vor aparea trupe noi ce canta intr-adevar house,sau rave etc. atunci bine-intzeles ca shi acestea vor aduce schimbarea in Romania. totushi topica era ' ce trupe vor putea schimba ceva...', shi revin - din ceea ce exista acum pe piatza muzicala romaneasca doar 2-3 trupe hip-hop shi rock mai pot face ceva. dar trebuie totushi ceva nou, trupe, solishti noi, ce ishi amintesc ca muzica este o arta shi nu un mod ushor de a face avere.
sus
Miauna

Guest

Re: Ce trupe credeti ca vor putea schimba ceva in



scris pe 15 iun 2004 22:34 de Miauna

As fi curios sa vad care e parerea oamenilor despre muzica din tara in care traim.Oare mai exista vreo speranta!!!???....

Hmm.... sincera sa fiu sunt foarte putine formatzii care pot aduce tara in randul lumii in materie de muzica.... sa lasam muzica grea deoparte, si sa privim acum, in prezent la muzica usoara... ei bine, desi si-au cam luat-o in cap, directia 5 ar fi reusit sa faca ceva cu muzica lor, daca ar fi profitat de ea.... si cred ca Directia 5, care desi nu mai este ce a fost.... tot a ramas.... in general vorbind, o muzica buna, care poate reprezenta romania, si psihic, si ca gen de muzica.... desi cateodata vresurile sunt cam aiurea.... Directia 5, o formatie destul de batrana, nu cred ca poate fi inlocuita cu astia tineri care intr-o melodie repeta notele Do si sol... (daca ajung pana acolo cu vocea...) timp de 5 minute... si au un refren de 2 cuvinte care e balbait p-acolo....
sus
Miauna

Guest

Re: Ce trupe credeti ca vor putea schimba ceva in



scris pe 15 iun 2004 22:40 de Miauna

As fi curios sa vad care e parerea oamenilor despre muzica din tara in care traim.Oare mai exista vreo speranta!!!???....

A... si inca ceva...: NICI O DATA MANELELE NU NE VOR REPREZENTA... chiar daca acea muzica e iubita de aproape toata lume, insa... daca ne-ar reprezenta la un super-concurs.... un tip ce canta menele... ne-ar da in suturi afara din concurs... deci... NE-AM FACE DE RUSINE!!!!
sus
Adrian2

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Ce trupe credeti ca vor putea schimba ceva



scris pe 16 iun 2004 03:25 de Adrian2


Am citit mesajele voastre si am constatat (cum ma asteptam...) ca muzica autentica este considerata in continuare rock-ul.
Care-i faza cu muzica asta superficiala care ne invadeaza... E un fenomen extraordinar, care la noi s-a transformat, ca orice noutate, in pericol. Prin muzica poti educa masele. Nu trebuie sa compui muzica simfonica sa educi si sa multumesti oamenii. Eu vad muzica, undeva la mijloc, intre Costi Ionitza si black metal, intr-un loc unde nu ajunge nici banul nici anti-socialul. Nu vedeti ? Scena muzicala este o continua contradictie intre cei cu bani si cei fara bani. Muzica romaneasca este o comedie cu cateva personaje: Banu(Andre, Asia), golanu genial si neinteles (B.U.G. Parazitii, Despot), rockerul indragostit pana la diabet (Holograf, Voltaj), istetii pusi pe caterinca (Partizan, Cassa Loco) modernii (Praf in ochi, Andreea B. reinviata)... TOTI VAND IMAGINI !!! Nimic autentic !
Eu cred ca arta adevarata nu e nici comerciala nici underground. Exemple: Pink Flyd, Mike Oldfield, Vangelis, Creed... etc. La noi nu am auzit nimic care sa se ridice la aceeasi valoare, in afara de Phoenix si Celelalte Cuvinte. Muzica moderna romaneasca nu trebuie schimbata partial, trebuie reconstruita de la 0.
Eu am cantat intr-o trupa de death metal care a fost f. controversata intr-o vreme. Am cantat acustic apoi si toata lumea ne-a chemat pe la baluri, radio, TV.
Acum am un proiect muzical care va fi in viata indiferent daca voi avea bani sau nu (rock ambiental i-am zis eu). Arta nu se face pe bani. Eu am nevoie de arta ca sa supravietuiesc psihic, sa am un sens.
Cati dintre cei care se pregatesc sa se lanseze si sa schimbe ceva in muzica romaneasca gandesc asa ?
Mass media poate schimba ceva in orice dar nu o face pentru ca nu are oameni valorosi ci marionete. Muzica pe care o asculti face din tine o marioneta imbracata in negru si cu cruce inoarsa la gat sau cu bikini, blana si rujata.


Sunt si nu sunt d acord cu tine.De ce te revolta atat faptul ca majoritatea vad in rock un fel de salvare din jeg muzical si kich?Doar rockul poate reda perfect orice simtire umana, si unii de asta au nevoie.Intr-adevar, Pink Floyd este extraordinar,la fel Creed, Mike Oldfield, cu Vangelis nu prea ma inteleg eu prea bine ce-i drept.Phoenix si Celelalte Cuvinte FAC PARTE din cei ce pot salva muzica romaneasca, repet FAC PARTE, NU SUNT SINGURII.Sunt multe alte trupe de calitate, majoritatea necunoscute, altele care se chinuie.Nu crezi ca toti vand o imagine?Nu ti se pare normal sa vanda daca vor sa spuna ceva?S-o spunem p'aia dreapta, odata ce ai intrat in sublimul show-biz din Romania(si de pretutindeni...)nu ai cum sa nu iti vinzi imaginea(chiar si cei mai inflacarati fani se asteapta la ceva anume de la tine).Si eu cant, voce intr-o trupa underground(chiar dk nu-ti place temenul) de rock alternativ.La inceput, am facut-o cu totii de amorul artei, sincer sa fiu m-am saturat(si nu sunt singurul)sa aparem in deschiderea nus'tiu carei trupe si sa nu se uite nici dracu'la noi.In ultimul timp avem oarecare succes, fapt ce ne ambitioneaza si sigur n-o sa ne lasam.Imi place ceea ce fac si ma hraneste, dar ai nevoie de recunoastere orice s-ar spune.Avand in vedere ca esti uneori chemat intr-un club ticsit cu houseri si te intrebi ce cauti acolo, avand in vedere ca nimeni n-are habar de sutele de trupe care se chinuie sa razbata in invazia de plastic, te bucuri cand vezi oameni care au reusit(coma, firma, parazitii, vita de vie), nadajduind k mai ai o sansa.Cre k ar trebuii sa o lasi mai moale cu catalogatul si sa incerci sa vezi cat de putin si peste prejudecati.
sus
halinutzza

Newbie
1 mesaje

Re: Re: Ce trupe credeti ca vor putea schimba ceva



scris pe 16 iun 2004 18:02 de halinutzza

Sincera sa fiu, dintre artistii sau formatiile deja cunoscute la ora actuala si care ar putea schimba ceva in muzica romaneasca, as mentiona trupele mari care au ramas peste ani, gen Iris, Holograf...Dar sa am posibilitatea financiara, as promova trupe care inca nu sunt cunoscute publicului larg si care sunt nevoite sa cante prin cluburi si care "fac muzica buna" in adevaratul sens al cuvantului.
sus
EU CU MINE

Guest

Re: Re: Ce trupe credeti ca vor putea schimba ceva



scris pe 24 iun 2004 16:40 de EU CU MINE

.Pe mine ei sunt cei care ma mai scot din casa, si ma fac sa scot bani din buzunar pentru un concert.
Asa ca parerea mea este ca muzica romaneasca nu mai poate fi salvata...haideti sa ne bucuram de ce mai avem.Si sa afle toata lumea "Ca a fost odata Iris"Cargo Pheonix, Pasarea Colibri...si ca mai sunt.
Va pup dulce.

Ok,iti place cargo,iris samdp,tot respectul,este alegerea ta.In adevar, au fost vremuri cand ei erau singurii......dar nu mai sunt!!!
SPUI ca ei te fac sa scoti banii din buzunar,pai in ritmul asta nu dai nici o sansa trupelor care in ultima vreme chiar au ceva de spus si nu sunt ahtiati dupa bani ca cei citati mai sus....Aceste trupe care nu au nici o sansa sun Implant pentru Refuz,Coma,H8 samdp,trupe care exista de ani de zile si supravietuiesc pentru ca LE PLACE CEEA CE FAC!!!
PACE.
sus
St0rK

Guest

Ce trupe credeti ca vor putea schimba ceva in Rom



scris pe 30 iun 2004 00:18 de St0rK

sincer nici una ... si stitzi de ce ?? pt ca toata muzica romaneasca este facuta comerciala niciuna pt. a aduce ceva frumos ... banu face legea
sus
AnGoR

Guest

Re:



scris pe 30 iun 2004 02:01 de AnGoR

Hmmmm, ar fi Firma din cei care acuma au pornit la treaba
Spitalul de urgenta, OCS, Vita de vie, dintre cei aparuti dupa `89.
Cat despre "clasici" acuma cu greu ar mai schimba ceva, eu deja s-au dovedit (IRIS, Cargo, Celelalte Cuvinte, Phoenix, etc)
sus
gina

Guest

Re: Ce trupe credeti ca vor putea schimba ceva in



scris pe 3 iul 2004 13:07 de gina

Nu trupele vor schimba ceva in Romania ci VOI, publicul. Legea e asa, publicul cere si i se da. Daca vor fi din ce in ce mai multi care vor cere altceva la radio, TV si la magazinele de muzica (NU LA PIRATI!!!!). Daca nu, si peste 50 de ani va veti varsa naduful si frustrarea pe forumuri ca asta. Asa ca lasati vrajeala si faceti CEVA!
sus
emilia

Guest

Re: Re: Ce trupe credeti ca vor putea schimba ceva



scris pe 4 iul 2004 21:29 de emilia

Monica Anghel si Madalina Manole sint 2 voci puternice care mai au inca multe de spus
sus
LAURA

Guest

Re: Re: Re: Ce trupe credeti ca vor putea schimba



scris pe 5 iul 2004 10:13 de LAURA

Fiti pe faza pentru trupele din Cluj, SEVEN si LUNA AMARA!!!
sus
Johann Sebastia

Guest

Re: Re: Re: Ce trupe credeti ca vor putea schimba



scris pe 7 iul 2004 14:22 de Johann Sebastia

Monica Anghel si Madalina Manole sint 2 voci puternice care mai au inca multe de spus


da, da, emilio.
ai dreptate.
si eu cred ca au multe de spus.

numa' sa nu mai cante...

JSLaiB
sus
thorn

Newbie
4 mesaje

Re: Ce trupe credeti ca vor putea schimba ceva in



scris pe 8 iul 2004 13:58 de thorn

As fi curios sa vad care e parerea oamenilor despre muzica din tara in care traim.Oare mai exista vreo speranta!!!???....
Da mai sunt sperante.Si chiar daca sunt mici, ele exista.Anul acesta apare pe scena romaneasca o serie de trupe care merita atentie. Ma refer la Firma si Spin. Voi ce ziceti?
sus
thorn

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ce trupe credeti ca vor putea schi



scris pe 8 iul 2004 14:02 de thorn

sus
EMINEM

Veteran member
340 mesaje

VIZITATI



scris pe 11 iul 2004 19:55 de EMINEM

VIZITATI FORUMUL DIN : MUZICA ROMANEASCA / CEL MAI BUN CANTARET RAP DIN STRAINATATE PLEASE
sus
gargaru'

Guest

Re: Re: Ce trupe credeti ca vor putea schimba ceva



scris pe 11 iul 2004 22:50 de gargaru'

Da mai sunt sperante.Si chiar daca sunt mici, ele exista.Anul acesta apare pe scena romaneasca o serie de trupe care merita atentie. Ma refer la Firma si Spin. Voi ce ziceti?


In mod sigur SPIN va placea multora.
Au acel aer de distinsi trubaduri cu
ceva nuante moderne,normal,au voci,
la clape e o figura cunoscuta,un transfer dar nu sant sigur,parca de la VH2,poate gresesc,corectati-ma dar in mod civilizat,va rog,sunt
o trupa misto,pe bune.
Dar ce-mi place mie ca fiecare vede in orasul sau si doar acolo formatii ce mai pot salva muzica romaneasca,iar unul baga la clasici Cargo si uita Holograful,e distractiv taticu sa parcurgi acest
titlu.Mai bagatzi fratilor !!!
sus
EMINEM

Veteran member
340 mesaje

nu sunt prea multe !!!~!



scris pe 14 iul 2004 17:40 de EMINEM

nu sunt prea multe trupe . dupa parerea mea acele trupe care ar putea schimba ceva in muzica romaneasca sunt : iris , holograf , o-zone , voltaj , dj project , spin , activ si inca cativa . parerea mea e ca tarile straine au cantareti MULT MAI BUNI decat cei din Romania . totusi in romania ar putea fi cateva trupe mai bune . toata lumea se supara ca n-am avut succes la Eurovision . fiecare tara voteaza pe vecina ei . nu se voteaza pe voci . asta e treaba!!!!!!!!!!
sus
Johann Sebastia

Guest

Re: nu sunt prea multe !!!~!



scris pe 15 iul 2004 14:20 de Johann Sebastia

cum le stii tu pe toate k un om mare..
si te pricepi la toate.

..

tare.
sus
serendipity

Newbie
5 mesaje

Re: Re: Re: Ce trupe credeti ca vor putea schimba



scris pe 28 iul 2004 18:17 de serendipity



In mod sigur SPIN va placea multora.
Au acel aer de distinsi trubaduri cu
ceva nuante moderne,normal,au voci,
la clape e o figura cunoscuta,un transfer dar nu sant sigur,parca de la VH2,poate gresesc,corectati-ma dar in mod civilizat,va rog,sunt
o trupa misto,pe bune.
Dar ce-mi place mie ca fiecare vede in orasul sau si doar acolo formatii ce mai pot salva muzica romaneasca,iar unul baga la clasici Cargo si uita Holograful,e distractiv taticu sa parcurgi acest
titlu.Mai bagatzi fratilor !!!

La clape in Spin canta Catalin Tuta Popescu. Da... acelasi din VH2.
sus
tabb

Newbie
1 mesaje

Re: Ce trupe credeti ca vor putea schimba ceva in



scris pe 6 aug 2004 02:04 de tabb

As fi curios sa vad care e parerea oamenilor despre muzica din tara in care traim.Oare mai exista vreo speranta!!!???....

mă cum parametrul meu să schimbi ceva în muzica românească? cînd se face muzică pentru c**** sau muzică pentru băieţii de bani gata care nu se îndură să părăsească cartierul? Prin '83 a apărut Angela Similea care cînta pentru cucuoanele securiştilor iar 'criticul' era Marius Ţeicu la Mamaia; după părerea mea calitatea muzicii cîntată de români cu excepţia a doi menţionaţi puţin mai jos nu s-a schimbat de loc adică nu e ARTĂ ce fac aproape toate celelalte formaţii care cîntă în limba română. Sunt foarte supărat pe muzica românească de atunci şi de acum; cum de poate face artă doar A. Andrieş şi N. Alifantis? (şi pot fi ascultaţi în album de la cap la coadă fără să te enervezi?) Poate îmi explicaţi voi
P.S. ar mai fi şi Omul cu şobolani cu cîteva melodii -ei ar putea face un album simetric - bun de la un capăt la celălalt Am zis! [Naşpa nu? să nu poţi citi mesaje în română]... ... ...
sus
CoolDude

Newbie
1 mesaje

Re: Ce trupe credeti ca vor putea schimba ceva in



scris pe 8 aug 2004 22:41 de CoolDude

Sincer, cred ca pana la trupe, cei care trebuie sa se schimbe sunt compozitorii. Inchipuiti-va cum ar arata piata muzicala romaneasca daca am avea in Romania 10XMarius Moga. Sau 50... Sau 100! Apoi, ar trebui sa se schimbe si publicul, ar trebui ca noi toti sa renuntam la "coborari" de piese de pe net/cumparat casete/cd-uri din Obor. Si sa nu uit: in momentul in care vom merge la concertele diverselor trupe chiar daca ar trebui sa scoatem 100.000 de lei din buzunar, abia atunci ar trebui sa ne intrebam CE SE INTAMPLA CU MUZICA ROMANEASCA??? Pana atunci nu ne ramane decat sa ne minunam cum un penibil ca Fizz scoate 4 videoclipuri in 5 luni (doar pentru ca are bani), iar de trupe precum Hara nu se mai aude nimic; nu ne ramane decat sa ne bucuram ca (inca mai) exista Parazitii sau BUG.
sus
Luca-cel mai ma

Guest

Re: Ce trupe credeti ca vor putea schimba ceva in



scris pe 9 aug 2004 00:30 de Luca-cel mai ma

sus
hjhlj

Guest

Re: Re: Ce trupe credeti ca vor putea schimba ceva



scris pe 25 aug 2004 13:17 de hjhlj


Am citit mesajele voastre si am constatat (cum ma asteptam...) ca muzica autentica este considerata in continuare rock-ul.
Care-i faza cu muzica asta superficiala care ne invadeaza... E un fenomen extraordinar, care la noi s-a transformat, ca orice noutate, in pericol. Prin muzica poti educa masele. Nu trebuie sa compui muzica simfonica sa educi si sa multumesti oamenii. Eu vad muzica, undeva la mijloc, intre Costi Ionitza si black metal, intr-un loc unde nu ajunge nici banul nici anti-socialul. Nu vedeti ? Scena muzicala este o continua contradictie intre cei cu bani si cei fara bani. Muzica romaneasca este o comedie cu cateva personaje: Banu(Andre, Asia), golanu genial si neinteles (B.U.G. Parazitii, Despot), rockerul indragostit pana la diabet (Holograf, Voltaj), istetii pusi pe caterinca (Partizan, Cassa Loco) modernii (Praf in ochi, Andreea B. reinviata)... TOTI VAND IMAGINI !!! Nimic autentic !
Eu cred ca arta adevarata nu e nici comerciala nici underground. Exemple: Pink Flyd, Mike Oldfield, Vangelis, Creed... etc. La noi nu am auzit nimic care sa se ridice la aceeasi valoare, in afara de Phoenix si Celelalte Cuvinte. Muzica moderna romaneasca nu trebuie schimbata partial, trebuie reconstruita de la 0.
Eu am cantat intr-o trupa de death metal care a fost f. controversata intr-o vreme. Am cantat acustic apoi si toata lumea ne-a chemat pe la baluri, radio, TV.
Acum am un proiect muzical care va fi in viata indiferent daca voi avea bani sau nu (rock ambiental i-am zis eu). Arta nu se face pe bani. Eu am nevoie de arta ca sa supravietuiesc psihic, sa am un sens.
Cati dintre cei care se pregatesc sa se lanseze si sa schimbe ceva in muzica romaneasca gandesc asa ?
Mass media poate schimba ceva in orice dar nu o face pentru ca nu are oameni valorosi ci marionete. Muzica pe care o asculti face din tine o marioneta imbracata in negru si cu cruce inoarsa la gat sau cu bikini, blana si rujata.
jkkko
sus
P.I.L.

Guest

Re: Re: Re: Ce trupe credeti ca vor putea schimba



scris pe 25 aug 2004 14:31 de P.I.L.

atata timp cat publicul romanesc nu va asculta cu aceeasi pasiune (sau macar cu respect) muzica clasica, dar si valori moderne (King Crimson,P. Gabriel, New Model Army, Tindersticks etc. etc.), vom continua sa ne balacim intr-o mocirla de plastic si ghiuluri--ca-n orice alt domeniu din tara asta, terfelit de barbari.
sus
P.I.L.

Guest

Re: Re: Re: Ce trupe credeti ca vor putea schimba



scris pe 25 aug 2004 14:33 de P.I.L.

atata timp cat publicul romanesc nu va asculta cu aceeasi pasiune (sau macar cu respect) muzica clasica, dar si valori moderne (King Crimson,P. Gabriel, New Model Army, Tindersticks etc. etc.), vom continua sa ne balacim intr-o mocirla de plastic si ghiuluri--ca-n orice alt domeniu din tara asta, terfelit de barbari.
sus
Luca-the best D

Guest

Re: Re: Re: Re: Ce trupe credeti ca vor putea schi



scris pe 25 aug 2004 20:03 de Luca-the best D

atata timp cat publicul romanesc nu va asculta cu aceeasi pasiune (sau macar cu respect) muzica clasica, dar si valori moderne (King Crimson,P. Gabriel, New Model Army, Tindersticks etc. etc.), vom continua sa ne balacim intr-o mocirla de plastic si ghiuluri--ca-n orice alt domeniu din tara asta, terfelit de barbari.


Motto: "You're a moonchild..."
(King Crimson)

King Crimson-am fost printre primii si putinii din Suceava care ascultam cu foarte multi ani in urma asa ceva........super muzica........Robert Fripp, Palmer, basistu acela pe care l-au avut, John Wetton? ...

P.I.L. ....daca vrei sa se schimbe ceva in materie de gusturi muzicale ale publicului romanesc, ar fi nevoie de ALTFEL de DJ/VJ!!!!!

chestia e ca si tu te poti implica, propunandu-ma si sustinandu-ma pe mine ca DJ/VJ, si eu promit ca voi schimba total maniera in care este privita MUZICA in Romania...

Avem nevoie de o noua...REVOLUTIE!!!

Cine are curaj sa se implice???? Facem liste cu cei care vor sa...se jertfeasca pe altarul...muzicii...

Luca
www.geocities.com/luca_arbore
luca_arbore@yahoo.com
0722585720
sus
Luca-the best D

Guest

Re: Re: Re: Re: Ce trupe credeti ca vor putea schi



scris pe 25 aug 2004 20:05 de Luca-the best D

atata timp cat publicul romanesc nu va asculta cu aceeasi pasiune (sau macar cu respect) muzica clasica, dar si valori moderne (King Crimson,P. Gabriel, New Model Army, Tindersticks etc. etc.), vom continua sa ne balacim intr-o mocirla de plastic si ghiuluri--ca-n orice alt domeniu din tara asta, terfelit de barbari.


Motto: "You're a moonchild..."
(King Crimson)

King Crimson-am fost printre primii si putinii din Suceava care ascultam cu foarte multi ani in urma asa ceva........super muzica........Robert Fripp, Palmer, basistu acela pe care l-au avut, John Wetton? ...

P.I.L. ....daca vrei sa se schimbe ceva in materie de gusturi muzicale ale publicului romanesc, ar fi nevoie de ALTFEL de DJ/VJ!!!!!

chestia e ca si tu te poti implica, propunandu-ma si sustinandu-ma pe mine ca DJ/VJ, si eu promit ca voi schimba total maniera in care este privita MUZICA in Romania...

Avem nevoie de o noua...REVOLUTIE!!!

Cine are curaj sa se implice???? Facem liste cu cei care vor sa...se jertfeasca pe altarul...muzicii...

Luca
www.geocities.com/luca_arbore
luca_arbore@yahoo.com
0722585720
sus
Dr. Martinescu

Guest

luca cel mai mare carnat



scris pe 27 aug 2004 10:54 de Dr. Martinescu



desi cand ma enervez (o fac rar !) o iau cam tare pe aratura. Depun insa eforturi intense de autocorectare.


nu s-ar spune..frate ca depui vreun efort..

mie-mi pari mai degraba luca ala dintr-o piesa mai veche a lu' Timpuri Noi..

[hai nu te supara..
ca n-am zis-o-n gluma.]

sus
Luca-the beasti

Guest

Re: luca cel mai mare carnat :))))) hey, hot dog!!



scris pe 29 aug 2004 22:10 de Luca-the beasti

sus
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 12 inapoi | inainte

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

75 vizitatori si 0 membri acum pe site