www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Blogs > Cum funk-tioneaza funk-ul > Valurile funk

theothers / vineri, 08 aug 2008

Valurile funk

Timp de 10 zile ne-am aflat la mare, din nou, cu corturile. Cateva zile de plaja si hoinareli nocturne inainte sa avem cantarea de pe 1 august de la Papa la Soni, in deschidere la byron. Ei bine, cu Dumnezeu nu te pui. Asta am gandit dupa concertul lui Dan & co. Ajunsesem sa cantam in deschiderea unor extraterestri ai muzicii romanesti. Pe scurt: un concert memorabil, care ne-a impresionat pe toti cei de fata. Din nou am avut in fata scenei un nume important - dupa Artanu de la Hand, am avut acum un Mircea Baniciu, parca incantat sa asculte doua trupe atat de diferite in aceeasi seara la Soni. Atmosfera a fost ca de obicei una intima, cum sunt concertele la Soni. Ne-am avut prietenii aproape, unii dintre ei la cateva saptamanai inainte de plecare catre alte tari, si e mereu o bucurie pentru noi sa le cantam si sa ii vedem ca ne raspund cu aceeasi incantare. Eu m-am dus la somn imediat dupa concert, cei de la byron ma epuizasera vizual si aveam nevoie de odihna pentru a doua zi.
A doua zi, care avea sa fie o premiera pentru noi: doua concerte in aceeasi seara - Constanta si plaja Corbu. Ne-am trezit noi din toropeala de cort de dimineata si am plecat spre Corbu, langa Navodari, la soundcheck, la invitatia lui Mani Gutau (Urma), care a organizat acolo un mega-festival, cu o scena sanatoasa, si cu trupe care mai de care. In seara cu noi mai cantau Luna Amara si Mihai Margineanu. Dupa un soundcheck rapid si o plimbare prin paradisul Corbu am plecat la Constanta pentru un soundcheck, mancare si apoi pe la 19.30 concertul. Nu stiam de la bun inceput care era ocazia concertului din Piata Ovidiu, dar vazand niste omuleti verzi dansand pe acolo mi-am dat seama: Zilele Verzi ale Constantei. Reciclati, reciclati, reciclati! Ne-a surprins ca deja de la ora 19 se adunasera oameni (deci devreme, pe caldura) asa ca i-am dat Bataille si dupa ce la finalul celei de a doua piese un ins dintr-un bloc de langa scena s-a strecurat si a tras de cablul de la generator - reparatii, jandarmi, caldura, amenzi, toate in decurs de 10 minute - am izbutit sa terminam concertul si sa fugim la Corbu. La Constanta, dupa noi, mai urmau sa se desfasoare Luna Amara si Suie Paparude. Regret ca tot pierd SP in ultima vreme.
Ajunsi la Corbu pe la ora 22 vedem deja ca se adunasera lume. Dupa spusele lui Mani cica s-ar fi adunat vreo 1000 de oameni in seara aceea. Eram putin ingrijorati ca incepeam concertul fara Mihnea la trompeta, care era inca pe drum de la Constanta. Riscam sa nu putem canta The Lost Song, Old School si Funky Mamma. Dar, sturlubatic cum e el, a ajuns chiar la timp si am reusit sa facem atmesfora, pe care ne-o doream. Pe ultimile 3 piese trupa a luat foc si cei din fata, initial nepregatiti pentru funk, au inceput sa se miste, asa cum merita plaja Corbu. Noi am considerat concertul de la Zece pentru Mare, plaja Corbu, unul dintre cele mai bune ale noastre de pana acum. Am facut funk, lumea a dansat, s-au legat prietenii si s-au facut promisiuni. Multumim, Mani!

Ne asteapta Stufstock acum.

The Others funk-tioneaza!


The Others @ Zilele Verzi ale Constantei


Petra Acker @ Festivalul Zece pentru Mare, Plaja Corbu



loading...

0 comentarii comentarii. Posteaza un comentariu

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

136 vizitatori si 0 membri acum pe site