www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Blogs > Blog-ul Vita de Vie > Suburbia - 23 noiembrie 2007

vitadevie / luni, 26 nov 2007

Suburbia - 23 noiembrie 2007



La ce ora ne vedem la probe? Dar concertul la ce ora incepe? Uneori banalitatea acestor intrebari si aerul de rutina a ceea ce facem inaintea unui concert ne da falsa senzatie ca ceea ce facem este o indeletnicire (meserie) normalaa... este nevoie de concerte precum cel de vineri, 23 nov din Suburbia pentru a ne alunga total aceasta senzatie. Pentru ca in fata a 300 de oameni care stiu fiecare nota si fiecare vers VdV trebuie sa aratam ca meritam acest capital de simpatie.

Probele noastre de sunet debuteaza nefericit, deoarece statia de chitara a lui Cezar pare a se fi stricat. Comentam in spiritul formatiei "S-a stricat? S-a stricat! O vindema... Am folosit-o sapte ani, o vindem si cu banii facem o petrecere". Dupa investigatii aflam ca nu statia era de vina, ci pedala lui Cezar . "O vindem si p-astaa...". Cezar va canta fara pedala, oricum nu o foloseste decat la "Varza"a... in continuare probele decurg fara incidente, iar noi ne felicitam pentru alegerea lui Cristi Solomon pe postul de (nou) sunetist al formatiei. Cristi are experienta, calm si are intotdeauna tigari atunci cand noi ramanem faraa...

La 22.15 suntem gata, in timp ce scriem ordinea pieselor pe o foaie de hartie unul dintre tehnicienii nostri de scena dibuie comutatorul care inchide luminile de scena si face o mica proba. Lumea se bucura odata cu stingerea luminilor. Primul semn bun. Apropos de semne bune, Jerry Seinfeld marturisea ca are o poanta la inceput si in functie de reactie stie cum va fi monologul in continuare - ei, la fel suntem si noia... daca auzim aplauze sacadate pe introducerea de la prima piesa "Vina", inseamna ca vom avea un concert bun.

Si a fost un concert foarte bun. Am simtit ca publicului ii era dor de noi, mai prA�cis ii era dor sa ne vada intr-un spatiu intim. Am stiut ca se vor cere piese vechi, nu am banuit insa ardoarea cu care se va cere noul single, "Praf de Stele". Si nu am crezut ca toata sala va canta, cuvant cu cuvant.

Poate si de aceea ceea ce facem noi nu este o indeletnicire normala, asa cum spuneam in primul paragraf. Pentru ca avem parte de asemenea surprize, atat de des. Pentru noi punctul maxim al concertului a fost vederea acelor capete date pe spate si a acelor ochi inchisi in timp ce toata sala intona "prrrrraf de steleeeee pe hainele meleeee". Si parca eram toti cufundati in < Praf de stele >. Pentru ca piesa se refera la o stare. Sigur, o stare individuala, in mod normal, dar care vineri, in Suburbia, a fost o stare colectiva. Va multumim.




loading...

5 comentarii comentarii. Posteaza un comentariu

 
27-11-2007 11:06 de Petru

Nu cred ca va imaginati cu cata nerabdare sunteti asteptati sa concertati in asemenea locuri intime. Nu va imaginati cu ce voci plecam spre case si cu ce voci ne trezim dimineata. Nu va imaginati poate 100% ce efect are muzica voastra asupra noastra. Cred ca este imposibil sa va imaginati exact cat de iubiti sunteti ca trupa, dar si ca indivizi, de catre fani.

 
27-11-2007 19:36 de Stefan

Noi va multumim ca va dati interesul sa cantati pentru noi, ca scoateti tot timpul piese noi si neplagiate, ca ne cantati live! A fost mirific concertul in suburbia! MULTUMIM VDV!

 
20-12-2007 16:04 de roxanica82

inca regret ziua de 23 noiembrie. pregatita sa ajung la concert m-am impotmolit de varul venit in vizita, beat mort...pe scurt am ratat concertul .

mi-am spalat insa pacatele cand, singura fiind, duminica pe 16 decembrie am intrat incognito( chiar cu gandul de a mitui oamenii de la usa, dar nu a fost nevoie...oricine putea sa intre) la balul filosofilor, nestiind exact cand incepeti a trebuit sa indur programul bobocilor , ca sa nu mai zic de comentariile pline de uimire la adresa mea, vazandu-ma cum dansam ale filosofului din drepta..care si el culmea !dansa pe masa( probabil ca l-ati vazut)dar dureros la vedere in stilul extrovertit al manelelor( si cu un hap! hap!, iesindu-i pe gura din cand in cand)

in concluzie....muzica voastra imi da o stare de spirit extraordinara, si un pozitivism fara margini.
vin pe 22 dec. si astept cu nerabdare mai multe lucruri, un nou concert Vita de Vie, sa fiu acceptata in grupul de prieteni VdV,sa am timp sa fac bradul...etc
sarbatori fericite voua si familiilor voastre si andreei.

 
23-01-2008 05:08 de Irina

...Fiecare concert VdV e-un fel de ritual mult_asteptat... iar fiecare actiune... sunatul prietenilor cu saptamani inainte... batutul lor (si al altora) neincetat la cap la modul dragut pana la ziua respectiva inclusiv... ... lipsa dificultatii oricarei activitati personale a zilelor de dinainte si dupa... adunarea ori mersul by myself... asteptarea... debutul... energia... meditatia... sentimentele (inclusiv tristetea)... punerea de intrebari propriei persoane... si, da, starea colectiva... totul este magic, real si totalmente instructiv/ajutator. Eu sunt atunci eu intr-o masura majora... si sunt cu adevarat fericita.

...si uite asa, desi am vrut intotdeauna sa evit spusele ce pot parea kestii tampe ori exagerate, zise curent de fani... randurile de mai sus sunt adevarate si trebuie impartasite.
Si mai este adevarat ca va iubim mult!

Pe vineri in Laptarie unde abia astept sa ALUNGATI TACEREA!!!
... unde ar fi grozav si 'Incep sa pierd'

 
12-09-2008 01:51 de Andreea

Dupa ce m`am intors dintr`o minunata vacanta in strainatate...eram scarbita de tot ce inseamna Romania.Insa dupa seara lui 6 septembrie mi`am adus aminte ca tara asta jalnica in care traim mai are oameni si lucruri(muzica) de valoare.
Va multumim pentru atmosfera creata in Parcul Tineretului, unde v`am asteptat cu nerabdare...in timp ce pe scena cantau fel si fel de...&quot;Connectori&quot;)
Bineinteles ca voi ati fost ultimii in program, fiind crema A fost prima oara cand v`am ascultat live, m`am simtit grozav si stiu ca vor mai urma concerte la care o sa fiu prezenta!
Stiti deja...dar v`o spun si eu...sunteti extraordinari!
Respectele mele


Si inca ceva! poate veniti si pe la balurile din ASE

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

104 vizitatori si 0 membri acum pe site