www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Blogs > Blog-ul EL NEGRO

elnegro / joi, 24 mar 2011
 
Au inceput testele pentru prima statie reggae din Romania 24/24 AUDIO-VIDEO !
Republika Verde a  inceput testele pentru lansarea primei statii reggae din Romania, cu transmisie 24/24 AUDIO-VIDEO.
Streamingul actual contine materiale video in exclusivitate din lumea reggae, realizate de echipa  REPUBLIKA VERDE - cel mai nou crew de muzica reggae si atitudine din Romania.

REPUBLIKA VERDE-RADIOUL NATIONAL DE REGGAE !
Emisia Republika Verde va contine programe proprii, DJ-show-uri, live act-uri, dedicatii reggae, talkshow-ri cu invitati si este adresata zonei culturii urbane: bikeri, arta photografica, cultura hand-made sunt doar cateva din directiile RADIO REPUBLIKA VERDE si va avea reprezentari muzicale din zona reggae, dnb, dub, roots, electro ragga, dubsteap sau/si alte stiluri reggae colaterale.



Va invitam sa va familiarizati cu o noua alternativa de muzica pe internet, pana la emisia officiala, streamingul este updat-at zilnic cu noutati video.
Ramaneti verde!

Linkuri de vizionat Livestreaming Republika Verde:





elnegro / marți, 15 mar 2011
 
Concert ACUSTIC EL NEGRO si Cvartetul Cantabile - 18 martie 2011

CONCURS : Castiga 3 invitatii la ACUSTIC EL NEGRO !


Republika Verde prezinta vineri, 18 martie 2011 concert ACUSTIC EL NEGRO si Cavrtetul Cantabile.
Construit pe atmosfera roots a sunetelor acustice, este poate cel mai ingrijit concert EL NEGRO din ultima perioada, Cvartetul Cantabile aducand alaturi de spiritul neconventional al trupei, un plus de eleganta, sunet si culoare pura, izvorata din inceputurile muzicii ‘ne-elecrificate’.
Este cel de al doilea concert EL NEGRO ACUSTIC in cei 11 ani de activitate ai trupei, caracterul neconventional al combinarii muzicii reggae impreuna cu un cvartet de coarde fiind deja principala atractie a evenimentului.
Se vor mai alatura trupei numerosi alti artisti prieteni din lumea artistica romaneasca si nu numai.
Si pentru ca o astfel de abordare cerea o locatie speciala, trupa s-a orientat catre un fost cinematograf, actualmente o moderna si echipata sala de concerte. Este vorba de Wings Club, co-parteneri ai evenimentului care sprijina proiectul printr-o punere in scena aparte.
Concertul este preluat atat audio cat si video pentru un material discografic ulterior.
Bogdan Negroiu, solistul EL NEGRO declara: “ Concertele acustice sunt un imens exercitiu de sinceritate muzicala si probabil de aici si interesul urias al publicului, care simte rezonanta ta si i se alatura implicit. Nu te poti ascunde, e ca si cum ai canta in slip si fara inhibitii. Ei bine, pentru ei, publicul nostru de republikani aparte, la acustic EL NEGRO o sa cant gol…”

TEASER EL NEGRO - SALA DE REPETITII


Republika Verde este cel mai nou crew de atitudine urbana si muzica reggae pe care trupa EL NEGRO l-a infiintat, la care s-au afiliat oameni simpli, artisti de gen si care simt nevoia de o Republika Verde, ca o alternativa a exploziei de prost gust din Republica Romania.

Republika Verde este si numele emisiunii online de muzica reggae de pe radio3net.ro, prezentata de EL NEGRO.
Biletele cota 20 lei si se gasesc la intrarea in Club Wings (Str. Mihai Eminescu nr 127) in seara concertului.



&feature=related



elnegro / joi, 20 ian 2011
 
Romania | Tribut BOB MARLEY |Editia 2011
Traditionalul Tribut Bob Marley, se va desfasura anul acesta din nou si in Romania, la CLUB FABRICA pe 5 februarie 2011 incepand cu ora 21:00

Si daca in ceilalti ani biletele au fost sold out, multa lume ramanand la propriu in strada, REPUBLIKA VERDE pregateste pentru editia 2011 un eveniment de aceeasi anvergura ca pana acum iar Club Fabrica cu peste cele peste 800 de locuri sustine acest eveniment.

Se anunta o seara magica, pe ritmuri balansate de reggae, asa ca vino sa fi martorul unuia dintre cele mai notabile evenimente romanesti ale anului marca Republika Verde .

Biletele se gasesc in pre-sale la : biletoo.ro , Mall Baneasa, Muzica Store, Unirea Shopping Center et 2 , Sala Palatului, Librariile Adevarul, Magazinul Victoria Parter, Palatul Copiilor si The Kitchen Store, str Smardan nr 30.

Suport :15 ron (pana in ziua evenimentului)
Suport : 20 ron (in ziua evenimentului, la intrarea in Club Fabrica)

Sustinem impreuna miscarea Reggae in Romania !

http://www.republikaverde.ro/
http://www.elnegro.ro/

Confirma-ti si tu prezenta pe FACEBOOK EVENT !



elnegro / vineri, 29 oct 2010
 
Nou ! EL NEGRO - Fight for your soul (octombrie 2010)
Un nou produs reggae romanesc de la Republika Verde!
De pe albumul "Greetins from Green Repub" ce va fi lansat printr-un turneu national incepand din noiembrie 2010 in toata tara.
Enjoy !

&feature=related">EL NEGRO - Fight for your soul (2010)


mai multe detallii despre turneu si noul album:
http://www.elnegro.ro
http://www.republikaverde.ro


elnegro / miercuri, 08 sep 2010
 
The Wailers in Romania ! Cel mai important eveniment reggae al anului.
THE WAILERS & EL NEGRO LA ARENELE ROMANE  ! 

Renumita trupă The Wailers va reînvia legenda muzicii reggae într-un concert senzațional, care va avea loc vineri, 10 septembrie 2010, la Arenele Romane. Spectacolul de la București face parte din turneul internațional The 40th Anniversary Tour ce marchează 4 decenii de existență a trupeiIn deschiderea formatiei The Wailers, va canta „El Negro”, cea mai buna formatie romaneasca de reggae.
 
NOU: S-a redus pretul biletelor ! Pret general: 90 lei (biletoo.ro)


COMUNICAT OFICIAL THE WAILERS :

București, 26 august 2010 – Concertul pe care renumita trupă The Wailers îl va susține la București, pe 10 septembrie 2010, va avea loc la Arenele Romane. Inițial spectacolul era programat la Sala Palatului, decizia de schimbare a locației fiind determinată de faptul că Arenele Romane sunt mai încăpătoare, oferind o vizibilitate mult mai bună pentru toți participanții. Situată în aer liber și cu o acustică excelentă, locația este ideală pentru concertul energic pe care l-au pregătit membrii formației The Wailers. O altă veste bună pentru fanii The Wailers este noul preț al biletelor. Toate biletele pentru concert vor avea un preț unic de 90 de lei, pentru a permite accesul la spectacol unui număr cât mai mare de iubitori ai genului reggae.

Biletele la concert pot fi achiziționate online de pe site-urile www.ticketpoint.ro și www.biletoo.ro, www.bilete.ro sau din rețeaua magazinelor Diverta, Muzica, A&B Retail One din Vitan, Plazza Mall, precum și de la casa de bilete a Sălii Palatului.

Organizatorii au decis modificarea locației și introducerea unui preț unic al biletelor, pentru ca toți fanii muzicii The Wailers să se bucure în condiții excelente de reprezentația unică a melodiilor care l-au făcut celebru pe Bob Marley: “I Shot the Sheriff", "No Woman, No Cry", "Could You Be Loved", "Stir It Up", "Redemption Song" și "One Love”. Programul evenimentului rămâne neschimbat: accesul la concert este permis începând cu ora 20. Concertul de la București este organizat de King Size Production și Bring the Noise.

Leaderul trupei „El Negro”, Bogdan Negroiu, declara: “Pentru mine concertul The Wailers reprezinta certitudinea faptului ca muzica reggae nu mai este un OZN pentru Romania. Feedbackul super-pozitiv pe care l-am resimitit la aflarea vestii ca The Wailers vin in Romania, alaturi de miile de oameni care vin de 6 ani incoace la concertele “Tribute to Bob Marley“ organizate de EL NEGRO, arata clar o nevoie de evadare din clasica si sablonata piata muzicala din Romania.
The Wailers, trupa cu care Bob Marley a devenit memorabil pentru intreg Universul, vine in Romania! Intr-un concert care aduce parfumul unei lumi paralele cu sticla televizorului frumos fardata, o lume care inca mai crede in cuvintele cheie: Peace & Love.
Am vazut pe net concerte The Wailers 2010, am vazut pe viu zambetele miilor de oameni la concertul Damian Marley de la Koln, am auzit “Could You Be Love” la finala Campionatului Mondial de Fotbal, vad cata lume cere Bob Marley la emisiunea noastra – Republika Verde. Muzica reggae traieste! Iar pe 10 septembrie o sa fie o seara faina la concertul The Wailers, un concert cu rol teleportabil intr-un spatiu mai verde, mai balansat, mai prietenos.
The Wailers si El Negro. O seara reggae pe care te sfatuiesc sa ti-o rezervi de pe-acum ”

Melodiile celebre care i-au făcut pe Bob Marley and The Wailers liderii incontestabili al stilului reggae, vor răsuna pentru prima dată live la București: “I Shot the Sheriff”, “No Woman, No Cry”, “Could You Be Loved”, “Stir It Up”, “Redemption Song” sau “One Love”.
Concertul este un eveniment organizat de King Size Production și Bring the Noise.
sursa: republikaverde.ro

Despre The Wailers 

Trupa a fost fondată în 1969 de către Bob Marley, împreună cu Bunny Wailer, Peter Tosh și Barrett Bothers, Aston “Familyman” și Carly. După 1971, numele oficial a devenit: Bob Marley și The Wailers. După dispariția lui Bob Marley în 1981, legenda reggae a continuat sub îndrumarea lui Aston „Familyman” Barret, mâna sa dreaptă. Acesta a integrat tinere talente în trupă și a cântat alături de artiști internaționali precum Santana sau Sting.
The Wailers au vândut peste 250 de milioane de albume în întreaga lume. Tot ei au au primit singurul disc de diamant acordat vreodată unui album reggae, pentru „The Legend“. Această compilație deține și recordul celul mai bine vândut album din istoria muzicii reggae: peste 20 de milioane de exemplare. 
 
CONCURS:

Cu ce ii placea lui Bob Marley sa-si manance gogosile ?
Raspunsul trebuie sa fie in limba engleza, trimis la republikaverde@gmail.com pana pe 8 septembrie.
Concursul are loc si la emisiunea Republika Verde de la radio3net.ro in fiecare marti si miercuri de la 12.00, live pe net.
Scoatem la bataie, saptamanal, pana la eveniment cate 2 invitatii de cate o persoana. Bafta !  

Vezi site-ul EL NEGRO
 
Vezi site-ul REPUBLIKA VERDE

elnegro / vineri, 23 iul 2010
 
ONE DAY REGGAE FEST, sambata asta in Bucuresti !
ONE DAY REGGAE FEST, sambata la FABRICA CLUB !!!

30 de artisti, adica 11 recitaluri reggae in peste 12 ore, 2 scene, extra sound, proiectii documentare reggae si cele 3 culori reggae. Asta este oferta pe care o face REPUBLIKA VERDE pentru ziua de maine, sambata, 24 iulie 2010.
Ultimele pregatiri.
Conceput ca un maraton reggae, ONE DAY REGGAE FEST va asteapta pe terasa clubului Fabrica incepand cu ora 16.00 pana dimineata.
Toate detaliile au fost fixate, ultimele pregatiri inca se deruleaza, nimic nu poate opri good vibe-ul pe care artistii reggae de la ONE DAY REGGAE FEST vi-l garanteaza. Daca ploua ne vom refugia in interiorul clubului, daca e cald, terasa te va racori cu bere rece  (5lei) vapori de apa rece si energetici, tot pe terasa gasim video games lounge, foosball si multe alte atractii  (vezi foto)

PROGRAM :)
Line-up-ul pe ore se prezinta cam asa:

SCENA 1 (afara)
17.00-Kaya Foundation
18.00-Republika Verde Sound System
18.40 Darauf
19.40 Rastahfairy
20.30 EL NEGRO
21.50 Lansare clip “Be what you want to be”
22.00-05.00 proiectii documentare reggae, urban summer resort

SCENA 2 (interior)
22.15 Mr. Levy /Cainele soldat
23.00 Chesarion (Jah-Army Crew)
00.00 Johnny King &Special Guest
01.00 Kaya Foundation Crew
01.45 Mo Fyah ! (Dj set+live drummer)
02.30 L’orchestre de Roche
03.30 RAIZAH (Dharma Creative)
05.35 Rasare soarele :)

BILETE / PRETURI
Va reamintim ca pretul biletelor cumparate in ziua evenimentului din locatie costa 35 lei si va recomandam biletele in avans (25 lei) prin www.biletoo.ro

VA ASTEPTAM LA DANS !!

elnegro / marți, 20 iul 2010
 
Vrei sa apari in clipul EL NEGRO? Joi, 21 iulie, Parcul Carol, ora 12.00
"Peace & love it's all you got to do" acestea sunt cateva versuri din cea mai noua piesa EL NEGRO ce se filmeaza deja zilele acestea.
Clipul, realizat doar din fotograme, este regizat de Bogdan "Hiptno" Moldoveanu iar in cateva cadre apar cuvintele "PEACE & LOVE" scrise din oameni. 100 de oameni :)

Daca vrei sa apari in cel mai nou clip EL NEGRO - "BE WHAT YOU WANT TO BE", te asteptam in parcul Carol, la scarile mari, MIERCURI, 21 iulie 2010 de la ora 12.00

Filmarea tine in jur de 2 ore, te rugam sa vii imbracat in partea de sus intr-o singura culoare: rosu sau galben ori verde.
Clipul va fi lansat sambata 24 iulie la FABRICA in cadrul festivalului ONE DAY REGGAE FEST 2010.

Vino sa scriem impreuna cel mai important mesaj terestru: "PEACE & LOVE !"


elnegro / marți, 06 iul 2010
 
EXCLUSIV: Summerjam Koln 2010 ! by Republika Verde


Am fost acolo!

Republika Verde, singurul organism media romanesc acreditat la Summerjam Koln - 2010, a petrecut 2 zile magice intr-un loc in care s-a adunat parca toata pacea din lume.

Cei mai importanti artisti reggae ai momentului au fost prezenti cu show-uri geniale, artistii trecuti la mijlocul afisului au impresionat la fel de mult ca headlinerii, after party-urile, dancehall arena si peste 30.000 oameni in 3 zile au fost parte din toata intamplarea "SUMMERJAM 2010"

Desi ne-am propus sa transmitem live de acolo, a fost imposibil, odata pentru ca la cortul presei nu exista... internet ;) si apoi pentru ca timpul curgea acolo intr-un sens total... altfel. Singurele update-uri au fost facute pe facebook, cu ajutorul jurnalistior de la celebrul Reggaeville.

Am respirat muzica reggae 48 de ore nonstop, cea dea treia zi am dedicat-o  "summerjamului national" de la Paulesti, pentru recitalul EL NEGRO

Pentru vizitatorii muzicabuna.ro si nu numai, am postat un mic preview video cu ce a fost la Koln  pe blogul REPUBLIKA VERDE.

EXCLUSIV LA REPUBLIKA VERDE ! - Sumerjam 2010

Marti, 6 iulie 2010 difuzam imagini needitate cu atmosfera festivalului, video din concertele de acolo (Gentleman, Damian Marley, Nneka, Capleton, etc)

Republika Verde (cu EL NEGRO) - live pe net, in fiecare marti si miercuri de la 12.00 pe radio3net.

Let the spirit rise !



elnegro / sâmbătă, 26 iun 2010
 
Suntem un popor de panicati. "Iar cand scoala e prea grea, ne salveaza muzica"...
 
 Citatul cu scoala/muzica ii apartine Alinei Sorescu, vedeta de pe vremea cand ma uitam eu super des la tv. Au trecut aproape 10 luni de cand nu am mai tinut legatura cu tv-ul, radioul, ziarele.
 Asa ca azi, cand am condus spre Ploiesti, am avut un soc sa ascult un radio de stiri. In 10 minute eram deja apasat cu forta de "CRIZA SI EFECTELE EI".
 O panica pe care media o intretine profesional cu un sadism incredibil.


 Benzinaria a aparut salvator, doamnele de la casa ascultau muzica si se balansau pe un Sean Paul. Din nou la volan, din nou panica. Am nimerit exact cand Curtea Constitutionala a validat ca nelegitima decizia de micsorare a pensiilor.
 In direct cu ascultatorii, aceeasi instigare subtila, clara, sustinuta. Aproape de Ploiesti aveam senzatia ca sfarsitul lumii e aproape si Romania e in cacat pana in gat din cauza "CRIZEI"  
 CRIZA.
 Cel mai perimat si de cacat cuvant din ultimul timp. Mi-a trecut prin cap iar: Daca ar fi avut 25% mai mult, oamenii aia ar fi trait mai frumos? Ar fi fost mai buni, mai cinstiti, mai muncitori, mai verticali?

 Ploiestiul se deschide ca o Republika Verde cu un bulevard de castani, o pustoaica la trecere, cu castile in urechi uita sa traverseze desi avea verde...
 Muzica... :)
 Muzica e si la centrul de xeroxat si la bugetarii de la fisc si la ghiseul portarului de la casa de asigurari de sanatate.
 I-am auzit pe fiecare cu ochii mei.


 Lumea reala traieste ! Asculta muzica, danseaza... Traim intre doua lumi, una directionata de tv si alta, aia reala. "The bad news is good news" zice cu mandrie presa si mai arunca un zvon catclismic (de pe surse) direct pe foc.
 Ma intreb cati dintre noi sesizeaza directia manipulatoare pe care media o face atat de "pe fata"? Evident, nu foarte multi.
 Sau pentru altii e deja sintagma : "raul necesar".

 tv = drog? / drog = tv ?

 Drumul de intoarcere in Bucuresti a fost din acelasi scenariu:  Logofatul BNR a declarat ca daca nu se iau urgent hotarari e rau maxim, alt analist anunta TVA-ul marit plus alte taxe, Fondul Monetar nu ne mai acorda transa 5, posibil sa creasca euro , se vorbeste de incapacitate de plata, de mii de concedieri, etc, etc.

 M-am trezit ca acasa, inevitavil, le explicam baietilor agitat sa urgentam comandarea sculelor de studio ca leul devine instabil, inflatia, criza, conversia valutara, tralalala, etc...
 Trupa EL NEGRO s-a uitat lung la mine iar BVS a zis: "Negroiu, e clar, tu iar ai scultat stirile..."


'DON'T LET THEM FOOL YA' !!
(Bob Marley)





elnegro / luni, 31 mai 2010
 
Asa a fost la Free Fest 2010 / EL NEGRO live reggae show

Mai jos este un video din recitalul EL NEGRO de la Free Fest 2010.
Pentru mai multe poze, vizitati profilul Facebook EL NEGRO

EL NEGRO LIVE VIDEO FREE FEST 2010






Pagina: 1 2 3 4 inainte

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

125 vizitatori si 0 membri acum pe site