www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Critica muzicala > Smiley si Inna, marii castigatori de la RMA 2011

IuliaCimpoeru / sâmbătă, 17 sep 2011
smiley si inna castigatori rma

Cea de-a noua editie Romania Musical Awards, desfasurata anul acesta la Brasov, si-a desemnat vineri seara castigatorii. Inna si Smiley au fost norocosii acestei editii, Smiley s-a intors acasa cu patru premii iar Inna a primit trei trofee.



La Gala Premiilor RMA 2011 Smiley si Inna au castigat cele mai multe premii, Inna a castigat trofeele: Best FEMALE si Best SITE, alaturi de Premiul Special de Popularitate acordat de revista "OK!Romania". Smiley a plecat acasa cu patru premii: Best MALE, Best POP si Premiile Speciale - Cea mai difuzata piesa ("Love is For Free") si Premiul pentru cel mai difuzat artist in 2010, acordat de Radio 21.

Inna a cantat pe scena RMA o compilatie de refrene celebre : "American dream", "Tot mai sus", "Mamasita", "Lonely Heart", "Use somebody", "Grenade", "Time of my life", "Born this way" si, de aceasta data, naturaletea si look-ul Innei au cucerit publicul adunat cu mic cu mare in piata Sfatului din Brasov.



Smiley a fost la inaltime si la RMA, piesele "Oficial imi merge bine" si "Dream Girl" au facut publicul sa freamate si din toate colturile au izbucnit aplauze si fluieraturi. La sfarsit, el le-a multumit sincer fanilor pentru voturile acordate si pentru fidelitatea de care au dat dovada de-a lungul anilor.




Andreea Balan si-a facut remarcata prezenta inca de pe covorul rosu, unde a venit insotita de noua ei trupa de dansatoare imbracate in costume de iepuras, fetele din "The Bunny Show" au atras toate privirile. Cantareata a primit Premiul special al revistei FHM pentru "Cel mai sexy videoclip" - "Like a bunny".

Andreea Banica a castigat premiile Best SHOW si Best VIDEO pentru videoclipul "Sexy". Noul ei single, "Electrified", a inclus o trupa de roboti "dansatori", care se miscau sacadat in ritmul muzicii.

Anna Lesko a urcat pe scena RMA cu melodia "Everybody wake up", impreuna cu o Matrioska de trei metri. Ea a creat rumoare pe covorul rosu intr-o rochie nud cu motive florale care a atras atentia prin decolteul generos al spatelui.

Corina a creat senzatie la RMA prin show-ul ei incendiar alaturi de balerinii de la "Dansez pentru tine!" cu melodia "No Sleepin'". Imaginea "retro chic" a cantaretei a cucerit si publicul prezent in Piata Sfatului din Brasov. Spectacolul oferit de artista s-a remarcat prin indrazneala coregrafiei si prin accentele punk urbane ale piesei. Noua schimbare de look a Corinei nu a trecut neremarcata, drept urmare, ea a primit Premiul Special BEST FASHION ICON oferit de Revista Glamour.



Baietii de la Play & Win au castigat premiile pentru Best DANCE cu melodia "Ya BB" si Premiul special Best PRODUCER.

Alexandra Stan a castigat premiul Best SONG cu piesa "Mr Saxobeat" si Premiul special BORDER BREAKER.

Premiul Best DJ a fost acordat lui DJ Andi pentru melodia "Happiness", premiul Best HIP HOP a fost luat de trupa Guess WHO pentru cantecul "Manifest", iar premiul Best NEW ACT a revenit baietilor de la ROA cu melodia "Ne place".

Premiul Best GROUP a fost castigat de DJ Project si Giulia pentru melodia "Imi e dor de noi", iar premiul Best ROCK a fost acordat trupei Vunk pentru melodia "Vreau o tara ca afara". Tot Vunk a fost trupa care a lasat audienta cu gura cascata cand a aparut pe scena impreuna cu Antonia, care a facut un show fantastic alaturi de baieti.



Puya a castigat Premiul Best ALBUM cu "Romanisme II", iar Premiul special Best PERFORMANCE a fost castigat de Mandinga.

Spre sfarsitul show-ului, trupa Voltaj, premiata la categoria "Best Live", alaturi de Horia Brenciu, a creat o atmosfera incendiara cu ultimele cantece, dintre care "Crede" si "Hai sus". Gazdele RMA de anul acesta, Cosmina Pasarin si Puya au fost la inaltime. Cu aceasta ocazie, Cosmina a schimbat mai multe tinute.

Printre cei prezenti la Gala Romanian Music Awards au fost si Antonia si Vunk, Helen si CRBL, Connect-R si Raluka, Allexino si Starchild, Nick Kamererea & Mike Diamondz, Grasu XXL, CRBL, Aisa, Spike, Maximilian, Elena Gheorghe, Crush si Alexandra Ungureanu si Ellie White.

Ar mai fi de adaugat faptul ca e de apreciat felul in care crestem de la un an la altul. Invatam sa organizam evenimente mari din ce in ce mai bine, ne comportam din ce in ce mai occidental. De-ar invata si unii artisti ca tinuta de scena nu e tinuta de covor rosu...

Fotografii de la RMA 2011 gasiti aici. Enjoy! :)


loading...

7 comentarii. Posteaza un comentariu

 
21-09-2011 13:59 de mihai

da ce are...lasatii sa se autopremieze, ca asa e la noi
Sariti cu tzatzele, sa vedem cu isi incoarda creierii cocalarii si hamsterii de sala(hamsterus cerebelus minusculus).
N-ati inteles, ei is intradevar tru. nu ii intelegeti voi.

 
21-09-2011 16:10 de Deea

"Funduri goale, sani siliconati, " asta scria in mailul de la voi, si am zis ca vad o critica specifica, poza...ceva. Dar nu scrie nimic. Trist. Ma asteptam la o critica dura si care sa taie in carne vie. Again..Trist.

 
22-09-2011 15:29 de JustTC

Wow, m-ati lasat cu gura plic cu clipurile astea HD. Ce camera video ati folosit, de la iPhone sau de la iPad ? Cel cu Antonia este breathless ...

 
22-09-2011 18:03 de Vali

...parca e o compunere despre.Nu tu un cuvant usturator despre marlanie,pitzziponceala si fakeuri,nu tu o critica aproape muzicala si cat de cat pertinenta...Si de aia e nivelul foarte jos,tovarasi,ca piata muzicala nu se sperie de nimic si-si varsa dejectiile fara mila incontinuare in capul pustilor care zic ca asa tre sa fie.Nu,nu trebuie sa fie asa.Mai dati si voi click-uri,ca aveti computere...

 
23-09-2011 18:07 de Anonim

oameni buni,e huinea toata muzica asta, inna corina pezdina,huinea polnaia...

 
29-09-2011 20:53 de Anonim

asta e cultura la noi. ptr ca in posturile de conducere ale culturii sunt puse persoane cu interese politice, si nicidecum nu au nimic in comun cu piata muzicala. daca am deranjat scz ,DAR ASTA ESTE ADEVARUL

 
01-12-2011 16:21 de Anonim

Multumim PDL-ului COMUNIST ca ne are sub aripa lui ocrotitoare

Alte articole


Castigatorii Romanian Music Awards 2012

2011 - Deziderate muzicale

RMA 2011, show-ul fundurilor goale

Top 10 cei mai sexy cantareti din Romania!

TOP 5 - versuri ... de toata jena!

Dar de Craciun de la MuzicaBuna.ro

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

98 vizitatori si 0 membri acum pe site