www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Critica muzicala > Eurovision 2005

webmaster / marţi, 22 feb 2005
 
Eurovision 2005 - Selectia Nationala (12 melodii)

Din cele 124 de piese inscrise la preselectia pentru concursul Eurovision, 12 vor merge in finala pentru Romania din 5 martie. Anul acesta finala concursului Eurovision va avea loc la Kiev, ca urmare a succesului Ruslanei la concursul din 2004.

Pe 21 februarie s-a desfasurat, la sediul TVR, preselectia pentru concursul Eurovision. Un juriu format din Dan Teodorescu (Taxi), Horia Moculescu, Mariana Soitu, Catalin Maruta, Crina Mardare, Mihai Alexandru, Ioan Duma, Oltea Serban Piriu, Valentin Hotea, Sanda Cepraga, Catalin Tuta Popescu si Mugurel Vrabete (Holograf) a ales cele 12 melodii finaliste din acest an.

1. GRUPUL DIRECTIA 5 S-A RETRAS DIN CONCURSUL EUROVISION

In urma retragerii piesei grupului Directia 5, organizatorii si juriul au hotarat sa admita pentru selectia nationala piesa "Zi si noapte" compusa de Daniel Robu, pe un text de Silvia Launeanu si interpretata de grupul De la Vegas. Melodia s-a clasat pe locul 13, imediat dupa melodia "Soarele meu".

2. ALEXANDRA UNGUREANU S-A RETRAS DIN CONCURS

Prin retragerea piesei Your Love compusa de George Popa si interpretata de Alexandra Ungureanu, piesa clasata pe locul 5 cu 177 puncte, organizatorii si juriul, au hotarat sa admita pentru selectia nationala piesa You're Right compusa tot de George Popa si interpretata de grupul Shake plasata pe locul urmator. In consecinta, clasamentul la aceasta ora arata asa:


Clasamentul final

Nr. crt.
Melodie
Compozitor
Text
Interpret
Pct
1  Le LeMihai Ogasanu, Loredana Groza Florin Busuioc, Loredana Groza Loredana Groza 247
2  All The Time Andrei Tudor Laura De Alvare Nico & Mihai Traistariu 212
3  Let Me Try Cristian Faur Cristian Faur Luminita Anghel & Sistem 198
4  Learn To Say Goodbye Maria Magdalena Danaila Maria Magdalena Danaila Maria Magdalena Danaila 165
5  Living For Today Centru' Civic Andreea Andrei Centru' Civic 161
6   Come Into My Life Anda Daniela Timbala Anda Daniela TimbalaJune160
7  You're Right ** George PopaIrina GligorShake159
8  Heading For Glory Mircea Romcescu Mircea Romcescu Academica157
9  I Need You So Elekes Liviu JayPops156
10  Lonely In Heaven Juke Box Juke Box Juke Box 152
11  Soarele Meu * Laurentiu Duta Laurentiu Duta Mandinga148
12  Zi si noapte ** Daniel RobuSilvia LauneanuDe la Vegas145


Pentru a ajunge la clasamentul de mai sus, fiecare dintre membrii juriului a notat piesele inscrise in concurs cu un punctaj intre 0 si 20. Organizatorii au luat in considerare si au aprobat propunerea juriului de a admite in finala prezenta unui singur autor si a unui singur interpret. Asadar, autorii si/sau interpretii care s-au calificat cu mai mult de o piesa in finala au fost admisi numai cu piesa cel mai bine clasata (conform punctajului juriului).

Dintre cele 124 de melodii care s-au inscris in concursul din acest an (propunerile s-au primit la sediul TVR din 31 ianuarie pana in 20 februarie, ora 21.00), mai mult de jumatate au sosit la TVR duminica, in ultima zi de inscriere. 24 dintre cele 124 de melodii au fost descalificate din start din cauza ca durata lor depasea 3 minute sau din cauza defectelor pe suport tehnic (conform regulamentului se pot inscrie doar melodii care au durata de mazim 3 minute si trebuiau trimise pe CD sau DAT).

In 5 martie, un juriu format din specialisti si publicul telespectator (prin televoting) vor alege reprezentantul Romaniei in concursul cantecului european. Anul acesta, Romania va intra in semifinala din capitala Ucrainei in 19 mai si, daca se califica, in finala concursului Eurovision din 21 mai.

* - Mandinga a specificat ca nu vrea ca melodia sa fie disponibila on-line
** - fragmente din melodia "Zi si noapte" si "You're Right" vor fi prezente in curand
Sursa: http://www.tvr.ro/eurovision


loading...

36 comentarii. Posteaza un comentariu

 
23-02-2005 10:37 de simon@

stim cu toti k sistem sunt cei mai tari...si tocmai de aceea trebuie sa le tinem pumnii si sa-i votam,asa ca trebuie sa ne punem pe treaba cat mai repede...
Bafta si mult noroc...

Stiu k veti gastiga si nu ve-ti dezamagi fanii...

 
24-02-2005 13:34 de i

lori

 
28-02-2005 08:21 de motanel

... din piesa Loredanei seamana destul de mult cu cea a Ruslandei, adica cam aceeasi chestie dar pe ritm popular romanesc... sa speram ca daca va ajunde la eurovision va avea acelasi noroc ca si Ruslanda ... bafta all

 
28-02-2005 14:26 de [EU]

Din ce am ascultat aici, in afara de Pops si Loredana toti au un sound depasit care era la moda acum cativa ani... Cum au ajuns astia in finala?

 
02-03-2005 17:40 de giovani

Din punctul meu de vedere batalia se da intre Loredana cu Lele si Luminita Anghel si Sistem cu Let me try... ambele suna bine si pot beneficia de o regie spectaculoasa acolo pe scena. Pentru ca, asa dupa cum bine stim conteaza foarte mult si asta.

 
02-03-2005 23:54 de lali200380

dupa mine june sunt cei mai buni ca m-am saturat de lalaiala

 
03-03-2005 19:08 de melinda

Sa speram ca au succes...ne-am saturat de atatea manarii .Pe pariu ca Loredana are pila la Tvr?Sa fim seriosi Le Le nu e piesa de Eurovision...Hai Sistem!

 
03-03-2005 21:52 de didi72

Cred ca Nico si cu Mihai ar cam fi singurii in masura sa sensibilizeze ceva pe la Eurovizion.Melodia este buna,"vorbele" la fel, de voci ce sa mai zic , sunt minunate.Zic si eu...

 
04-03-2005 04:44 de Maria Magdalena Dani

AM URMARIT EMISIUNEA LUI CATALIN MARUTA IN CARE A FOST INVITATA SI MI-A PLACUT FOARTE MULT

 
04-03-2005 15:22 de kjmami

loredana si sistem..ce aveti fratilor cu astia ??? sunt de tot kkt-ul...loredana numai versuri nu are....sisistem-ul....nu cred ca sa bati in butoaie e vre-o arta..ne ducem la eurovision cu show sau cu piese bune??? daca e poate cu amandoua e perfect..dar piesa sistemului e de tot kkt-ul..si nici show-ul nu-l vad prea stralucit.
parerea mea e ca juke box merita sa se duca la eurovision...aia da trupa....si si le mai si compun singuri....baieti muncitori

io pt ei ma

 
05-03-2005 14:11 de gabytza

Fara indoiala cea mai tare e NICO!are o voce super si stie sa cante in comparatie cu proastele de laa pops,shake etc

 
06-03-2005 00:24 de Florin

Piesa nu e buna!!Anghel e pe linga orica ce se numeste muzica,Sistem mai drege busuiocul pe ici pe colo!! DAr ce ne facem fratilor cu piesa asta??? Este total aiurea sa-i lasam sa urce in avion sa plece acolo!! Lumea o sa creada ca asa sunt melodiile noastre si o sa refuze sa mai asculte melodii romanesti!! Pacat!! Maaare pacat!!
Preferam LeLe!!

 
06-03-2005 11:04 de luminitza anghel &si

dragilor va multumim !
ne-ati dat in sfarsit satisfactie... ceea ce nu le putem spune MARILOR SPECIALISTI care dupa cum s-a vazut au tinut mortis sa plece Loredana Greata , dar se pare ca Dumnezeu a tinut cu oamenii de rand , care au votat masiv cu luminitza &sistem. Oricum a fost strigator la cer modul de acordare a punctelor( un algoritm numai de SPECIALISTI cunoscut )asta pentru ca nu se explica cum dupa ce prin televoting luminitza &sistem-ul au obtinut aprox. 10500 voturi , iar Loredana Greata a obtinut de 3 ori mai putin , sa ii acorzi cu de la tine putere aproape acelasi punctaj ca al primilor clasati.Diferenta a fost nesemnificativa .Sincer nu stiu ce au vazut toti la melodia Loredanei ? Nemaivorbind ca toti au tinut mortis cu LE LE , adica doar PU...lele ,care credeau ca madam Boncea trebuie neaparat sa ne reprezinte . Dar dupa cum ati vazut si fiica ei a recunoscut ca nu merita sa mearga la Kiev .( Cand au intrebato pe micutza Loredanei daca"Merita sa mearga Loredana la Kiev? - micutza a raspuns clar ca NU ) . Oricum au promovat piesa LELE mai ceva ca pe Basescu la prezidentiale...Videoclipul continea si el flash-uri cu sistem (butoaie)si a fost dat pe post aproape non stop , ce sa mai spunem ca LELE a fsot lansata in octombrie , iar Let my try doar de aprox.10zile." Doamne Fii Laudat ca au castigat"
Si oameni buni ...ceea ce s-a intamplat anul trecut la Eurovision DEJA A FOST DAT UITARII???
Hai sa ne amintim ca si atunci ,ca si acum MARII SPECIALISTI au impins-o in fata pe Sanda Ladosi , desi tot piesa lui Cristian Faur a fost cea mai buna. Dar cica Elena Carstea nu ne-ar fi reprezentat cu cinste ... Buna poanta ...
Parca Sanda a facut-o mai onorabil, hehehe... Dar pe asta nu au mai mizat Specialistii nostrii , iar castigatoare a fost Ruslana , care daca o comparam cu Don't be affraid a lui Elena carstea ( Cristian Faur) parca au fost siameze , costum regia scenica , ritmica .Dar oare de ce nici piesa Elenei de anul trecut nu o mai da nimeni pe post??????????
In fine ajunge cu acest comentariu... inca o data Bravo Voua LUMINITZA ANGHEL &SISTEM&CRISTIAN FAUR.

 
06-03-2005 11:27 de BRAVO LUMI SI SISTEM

NU IMI POT STAPANI BUCURIA ,IAR ASTA VI-O DATOREZ TIE LUMINITA SI CELOR DE LA SISTEM , FAPT PENTRU CARE VA MULTUMESC DIN SUFLET . A RASARIT SOARELE PE STRADA NOASTRA , SI SUNT CONVINS CA VETI FACE O FIGURA FOARTE BUNA LA KIEV.
CEEA CE VA ROG ESTE SA NU VA UITATI IN GURA CELOR TURBATI CA NU AU REUSIT PREFERATII LOR. DE ACEASTA DATA PESTELE MARE NU A REUSIT SA IL MANANCE PE CEL MIC . FRATILOR LE-ATI DAT TOATE PLANURILE PESTE CAP MARILOR MAGI AI MUZICII ROMANESTI , CARE NU VOIAU NICICUM SA MERGETI VOI ACOLO ( KIEV ). TOTI CICA AU RAMAS CONSTERNATI CAND AU VAZUT DIFERENTA REALA DINTRE CELE DOUA PIESE : LET ME TRY si pu..LELE , DAR SE PARE CA LE-AU DAT TOTUSI DE GANDIT SI NU MAI STIAU CUM SA O INTOARCA CA LA PLOIESTI , SI AU INCEPUT " REPRESALIILE " PRIN DEPUNCTAREA PIESEI INAMICE - LOR.
INCA O DATA BRAVO CELOR CARE LE-AU DAT PLANURILE PESTE CAP .
APROPO DOMNULE " MOSULESCU " CICA MOTIVUL PENTRU CARE LE-AI DAT LUMINITEI SI LUI SISTEM 10 PUNCTE A FOST PUR ROMANESC , CA CICA LELE AR AVEA NISTE INFLUENTE POPULARE ROMANESTI , NU NE MAI ABURI , DAR DE CAVALUL DE LA INCEPUTUL PIESEI LET ME TRY NU AI AUZIT S-AU DEJA TURBAI DE FURIE SI TI S-AU INFUNDAT URECHILE . SI DACA TII FOARTE MULT SA MEARGA PIESA DE FOLCLOR AR TREBUI SA TRIMITI O PIESA CARE SA TE RERPEZINTE LEIT... A LUI MAGHIARUL ACELA CE SI-A LUAT NUME DE ROMAN( NU AM NIMIC CU MAGHIARII )DE A FOST SARACUL LA TEO IN EMISIUNE DE VREO LUNA. SA VA FIE RUSINE CELOR CARE ATI INCERCAT SA PUNETI PIEDICI PRIN TOATE FORMELE POSIBILE.
SI INCA O DATA SA MOARA DUSMANII DE CIUDA FELICITARI DIN SUFLET

 
06-03-2005 11:56 de Vlado

piesa Sistem-ului (pt ca pt ei s-a votat si nu pt Anghel!!!) este proasta.Daca era ceva pe stilul Sistem eram de acord.Daca mai aparea si o Alexandra Ungureanu mai mergea.Dar aceasta anonima..Anghel care nu poate sa cinte curat nici o melodie,care strica orice piesa pe care pune gura,ea care nu a scos in toata CARIERA!!!! ei nici un album pt ca nici bunica ei nu l-ar fi cumparat...e jale!! PAi ala nu e un concurs de strigaturi si tipaturi. PACAT!! Pe linga LeLe mai era MAndinga...
Ceine a votat Let me try a votat doar pt. Sistem.Nu pt piesa si in nici un caz pt tabla aia de Anghel.

 
06-03-2005 12:16 de Alin

"Gurile rele spun ca prestatia baietilor este exceptionala si ca Luminita nu se incadreaza sub nici o forma in tiparul celor de la Sistem. Cu alte cuvinte, o combinatie nereusita.".
http://www.gardianul.ro/index.php?a=mediamonden2005030401.xml

 
06-03-2005 12:16 de Alin

"Gurile rele spun ca prestatia baietilor este exceptionala si ca Luminita nu se incadreaza sub nici o forma in tiparul celor de la Sistem. Cu alte cuvinte, o combinatie nereusita.".
http://www.gardianul.ro/index.php?a=mediamonden2005030401.xml

 
06-03-2005 12:16 de Alin

"Gurile rele spun ca prestatia baietilor este exceptionala si ca Luminita nu se incadreaza sub nici o forma in tiparul celor de la Sistem. Cu alte cuvinte, o combinatie nereusita.".
http://www.gardianul.ro/index.php?a=mediamonden2005030401.xml

 
06-03-2005 23:23 de ady !

FELICITARI VOUA DIN PARTEA A INCA VREO 10000 DE INSI CARE DIN PACATE NU AU REUSIT SA VOTEZE CU VOI , DAR CARE SUNTEM SATISFACUTI CA NE VETI REPREZENTA CU CINSTE LA KIEV. ATI FOST GENIALI , IAR PIESA ESTE , DUPA CUM CRISTI FAUR NE-A OBISNUIT DEJA , UNA SENZATIONALA . SI ASTA , OAMENI BUNI O VETI VEDEA DUPA KIEV. VA VOM ASTEPTA SA REVENITI IN FORTA SI DE LA KIEV , VETI INVINGE ...
BRAVO...BRAVO...BRAVO
ATI DOVEDIT DIFERENTA DE CLASA INCA O DATA , CA DE LATRATURI SAU LALAITURI NE ESTE PLIN PODUL .
FELICITARI.....!!!!!!!

 
06-03-2005 23:39 de MIHNEA SI ANTONIA

SE PARE CA DANA DORIAN CARE DEFAPT A FOST UNA DIN PROMOTOARLEE IDEII DE A ADUCE SISTEMUL ALATURI DE LUMINITA A FOST FOARTE INSPIRATA , FAPT PENTRU CARE SINCER II MULTUMIM . LET ME TRY A FOST DE DEPARTE CEA MAI BUNA , DESI ASTA A DAT PESTE CAP SI PRONOSTICUL DANEI DORIAN CARE STIA EA CEVA DE MANARELILE CE S-AU FACUT , DAR CRED CA SI EA A RAMAS SURPRINSA , DESIGUR IN MOD PLACUT . NICO SI TRAISTARIU SUNT FOARTE BUNI , DAR LELE ESTE PE NICAIERI , ERA CLMEA SA NE PREZENTAM CU JAFUL ALA DE PIESA NEMAIVORBIND DE APARITIA LOREDANEI CREATA GREATA , CARE ERA BUNA SA INTARCE COPIII DE LA TITE .
BINE CA DUMNEZEU A AVUT TOTUSI GRIJA DE NOI SI A TINUT CU CEI MAI BUNI.
FELICITARI TUTUROR CELOR CARE SI-AU DAT CONCURSUL LA ACEASTA REALIZARE .

 
08-03-2005 16:36 de Vlado


 
11-03-2005 09:45 de Coossmin

hmmmm io cred k ne facem d ras q parul loredanei asha mai bine ne faxem de ras q butoaiele pe scena

 
02-04-2005 02:37 de f1adrian@msn.com

termin de ascultat piesele si sincer sa fiu mi separ o porcarie.
daca cu asa ceva credeti ca o sa castigam va inselati.si dacao sa mergem mai departe o sa fie meritul romanilor de afara,printre care sunt si eu.
adrian madrid

 
22-05-2005 10:10 de Al3x

BRAVO
Ati fost superi aseara! mi-a placut la nebunie !

 
22-05-2005 10:16 de al3x

Mey cosmin! Au fost foarte tari! Au dat dovata de o personalitate puternica si dupa parerea mea, le-au placut tuturor cum au cantat

 
25-05-2005 18:04 de alex180189

niste tampiti aia care au zis ca anghel nu a cantat bine

 
26-05-2005 21:26 de moi

boonika este cea mai tare. ea poate bate toba... really. nu credeti, ia ascultati

 
03-07-2005 14:22 de u


 
27-08-2005 12:59 de Tania López

La cancion española fué penosa en el festival, y de apostar por alguna, decidí que fuera esta. Me encantó esta canción, aunque los instrumentos ya habían sido crerados aquí en españa y no impresionó, suerte y viva españa. Maite zaitut.

 
21-05-2006 01:25 de misha

A mai vazut inca o editie a Eurovision-ului si nu una oarecare ci una plina de surprize.
Singurul lucru normal cred ca a fost clasarea lui Mihai pe locul 4, el fiind cotat printre favoritii concursului.
Surpriza mare, surpriza la locul I, si la locul III.
Parerea mea este ca toti europenii au fost socati de aparitia finlandezilor, i-au distrat, si in final i-au votat.
Este pentru prima oara in istoria Eurovision-ului cand iese castigatoare o piesa Hard-Rock (eu as mai completa si ... comercial). Piesa n-a fost rea, insa ... c'mon man ...
Ca de fiecare data am vazut cum "vecinii" se ajuta intre ei la nevoie cu puncte barosane, iar noi am avut noroc ca am primit puncte (PUTINEEEEEE TRE' SA SPUN) de la aproape toate tarile care au votat (mai putin doua sau ... trei poate). Rusul mi-a placut si l-a ajutat foarte mult show-ul, insa poate n-o sa va vina a crede eu nu inteleg ce cauta melodia Bosniei pe locul 3 (??????!!!!!!!!!!). Am vazut atatea piese frumoase, ca dupa ce s-a terminat concursul eram sigura ca nu va castiga Trastariu, dar nu m-am asteptat la acest clasament (mai putin locul pe care l-am ocupat noi si care in conditiile date mi se pare FOARTE BUN).
Mi-a placut Norvegia, Suedia, Croatia, chiar si Moldova care a fost mult ajutata de dansatori la fel Armenia, Marea Britanie, in mod special Germania care a venit cu o piesa SUPEEER.
Dupa parerea mea exista doua explicatii pentru acest final: fie s-au schimbat gusturile europenilor, fie au votat pentru cea mai SOC aparitie.
Despre Mihai tre' sa spun ca a facut o modificare de ritm la melodie, dar care NU a adus un plus la impresia generala (era mult mai faina prima versiune), a avut o coregrafie de TOT RASU' (am avut un bad feeling la capitolul asta, pentru ca noi nu excelam prea mult la dans), si ce este mai neasteptat A FALSAT. Da, este lucrul la care nu m-as fi gandit nici intr-o mie de ani ca i s-ar putea intampla lui Mihai. Singurul lucru care mi-a placut intr-adevar a fost vestimentatia care a fost ... corespunzatoare.
Voi mai reveni cu comentarii pe acest subiect, deocamdata BRAVO MIHAI, ti-ai facut treaba, si as vrea sa mai spun ceva: orice alta melodie ne-ar fi reprezentat, mai sus de locul 4 nu urcam, asa ca tre' sa ne bucuram de acest rezultat ca fiind unul de exceptie, chiar daca fata de anul trecut am mai coborat o treapta.

 
21-05-2006 01:26 de misha

A mai vazut inca o editie a Eurovision-ului si nu una oarecare ci una plina de surprize.
Singurul lucru normal cred ca a fost clasarea lui Mihai pe locul 4, el fiind cotat printre favoritii concursului.
Surpriza mare, surpriza la locul I, si la locul III.
Parerea mea este ca toti europenii au fost socati de aparitia finlandezilor, i-au distrat, si in final i-au votat.
Este pentru prima oara in istoria Eurovision-ului cand iese castigatoare o piesa Hard-Rock (eu as mai completa si ... comercial). Piesa n-a fost rea, insa ... c'mon man ...
Ca de fiecare data am vazut cum "vecinii" se ajuta intre ei la nevoie cu puncte barosane, iar noi am avut noroc ca am primit puncte (PUTINEEEEEE TRE' SA SPUN) de la aproape toate tarile care au votat (mai putin doua sau ... trei poate). Rusul mi-a placut si l-a ajutat foarte mult show-ul, insa poate n-o sa va vina a crede eu nu inteleg ce cauta melodia Bosniei pe locul 3 (??????!!!!!!!!!!). Am vazut atatea piese frumoase, ca dupa ce s-a terminat concursul eram sigura ca nu va castiga Trastariu, dar nu m-am asteptat la acest clasament (mai putin locul pe care l-am ocupat noi si care in conditiile date mi se pare FOARTE BUN).
Mi-a placut Norvegia, Suedia, Croatia, chiar si Moldova care a fost mult ajutata de dansatori la fel Armenia, Marea Britanie, in mod special Germania care a venit cu o piesa SUPEEER.
Dupa parerea mea exista doua explicatii pentru acest final: fie s-au schimbat gusturile europenilor, fie au votat pentru cea mai SOC aparitie.
Despre Mihai tre' sa spun ca a facut o modificare de ritm la melodie, dar care NU a adus un plus la impresia generala (era mult mai faina prima versiune), a avut o coregrafie de TOT RASU' (am avut un bad feeling la capitolul asta, pentru ca noi nu excelam prea mult la dans), si ce este mai neasteptat A FALSAT. Da, este lucrul la care nu m-as fi gandit nici intr-o mie de ani ca i s-ar putea intampla lui Mihai. Singurul lucru care mi-a placut intr-adevar a fost vestimentatia care a fost ... corespunzatoare.
Voi mai reveni cu comentarii pe acest subiect, deocamdata BRAVO MIHAI, ti-ai facut treaba, si as vrea sa mai spun ceva: orice alta melodie ne-ar fi reprezentat, mai sus de locul 4 nu urcam, asa ca tre' sa ne bucuram de acest rezultat ca fiind unul de exceptie, chiar daca fata de anul trecut am mai coborat o treapta.

 
21-05-2006 01:30 de misha

A mai vazut inca o editie a Eurovision-ului si nu una oarecare ci una plina de surprize.
Singurul lucru normal cred ca a fost clasarea lui Mihai pe locul 4, el fiind cotat printre favoritii concursului.
Surpriza mare, surpriza la locul I, si la locul III.
Parerea mea este ca toti europenii au fost socati de aparitia finlandezilor, i-au distrat, si in final i-au votat.
Este pentru prima oara in istoria Eurovision-ului cand iese castigatoare o piesa Hard-Rock (eu as mai completa si ... comercial). Piesa n-a fost rea, insa ... c'mon man ...
Ca de fiecare data am vazut cum "vecinii" se ajuta intre ei la nevoie cu puncte barosane, iar noi am avut noroc ca am primit puncte (PUTINEEEEEE TRE' SA SPUN) de la aproape toate tarile care au votat (mai putin doua sau ... trei poate). Rusul mi-a placut si l-a ajutat foarte mult show-ul, insa poate n-o sa va vina a crede eu nu inteleg ce cauta melodia Bosniei pe locul 3 (??????!!!!!!!!!!). Am vazut atatea piese frumoase, ca dupa ce s-a terminat concursul eram sigura ca nu va castiga Trastariu, dar nu m-am asteptat la acest clasament (mai putin locul pe care l-am ocupat noi si care in conditiile date mi se pare FOARTE BUN).
Mi-a placut Norvegia, Suedia, Croatia, chiar si Moldova care a fost mult ajutata de dansatori la fel Armenia, Marea Britanie, in mod special Germania care a venit cu o piesa SUPEEER.
Dupa parerea mea exista doua explicatii pentru acest final: fie s-au schimbat gusturile europenilor, fie au votat pentru cea mai SOC aparitie.
Despre Mihai tre' sa spun ca a facut o modificare de ritm la melodie, dar care NU a adus un plus la impresia generala (era mult mai faina prima versiune), a avut o coregrafie de TOT RASU' (am avut un bad feeling la capitolul asta, pentru ca noi nu excelam prea mult la dans), si ce este mai neasteptat A FALSAT. Da, este lucrul la care nu m-as fi gandit nici intr-o mie de ani ca i s-ar putea intampla lui Mihai. Singurul lucru care mi-a placut intr-adevar a fost vestimentatia care a fost ... corespunzatoare.
Voi mai reveni cu comentarii pe acest subiect, deocamdata BRAVO MIHAI, ti-ai facut treaba, si as vrea sa mai spun ceva: orice alta melodie ne-ar fi reprezentat, mai sus de locul 4 nu urcam, asa ca tre' sa ne bucuram de acest rezultat ca fiind unul de exceptie, chiar daca fata de anul trecut am mai coborat o treapta.

 
08-06-2006 20:48 de Dan Bordeianu

Sall!!!!A fost tare Eurovision-ul!!!dar sa va uitati la Lacrimi de iubire in continuare pentru ca joc eu Dan Bordeianu!!!!




PAAAAA!!!

 
22-10-2006 21:46 de uhbiouybh

0ik=-i0k

 
29-05-2010 13:36 de Anonim

bv fa ai fost buna

 
29-05-2010 13:37 de calut

IMI PLACE FATA TA DE c**

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

136 vizitatori si 0 membri acum pe site