www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Critica muzicala > Cronica Eurovision 2010

easycom / luni, 31 mai 2010
cronica euro

Am sa las, inca o saptamana, deoparte Vitamina Muzicala, fiindca evenimentele de saptamana trecuta au fost prea intense si memorabile ca sa pot trece peste ele, fara sa le analizez. Nu stiu cati dintre voi ati stat cu nasul in monitor pret de doua semifinale si o finala, dar anul acesta, in afara de acele cateva minute in care mi-a picat netul si am coborat toti sfintii pe reteaua Romtelecom, am fost lipit de ecran pe tot parcursul Eurovisionului. Fireste, nu din obligatie, ci din interes artistic.



Editia 55 al Eurovisionului s-a promis a fi cel putin interesant, de prin martie, cand au aparut piesele participante la cele doua semifinale, respectiv finala. Am urmarit cu atentie piesele timp de aproape 3 luni si, in gandul meu, am cam decis cine ar merita sa castige si cine nu. Germania nu era pe acea lista. Ceea ce vreau sa spun este cat se poate de clar: s-a mers pe interese geo-politice. In mare parte. Am ascultat cu atentie - cu toate ca ma oboseau la culme - si comentariile prezentatorilor TVR-ului si am pescuit ideea generala: "tara X ar trebui sa ne dea punctaj mare, fiindca..." Objection! Tara X nu trebuie sa dea nimanui un punctaj mare din alte considerente decat cele artistice. Criza nu este un motiv pentru ca Germania sa fie pe primul loc (fiindca restul tarilor pur si simplu nu se simt in stare sa sustina un eveniment de o asemenea amploare, in conditiile economice de fata). S-a vazut clar cum majoritatea tarilor, de frica sa nu ajunga primii, aruncau cu punctaje maxime dupa Germania si "micuta-draguta-Lenuta". Cu toate ca era "cute", "eurovisionistic" vorbind, era pe langa. Drept e ca piesa este dinamica, dar piese dinamice au fost inca vreo 5, 6, care puteau usor lua locul Germaniei. Coregrafie egala cu zero, talent vocal necorespunzator - la un moment dat s-a vazut cum a ramas fara aer... chiar imi era frica sa nu o dea in bara undeva pe la mijlocul piesei - tehnica vocala deci ...? In concluzie, nemtii n-au adus nimic special, iar punctajul - pe masura - trebuia sa-i duca undeva pe locul 12.



Turcia... favoritii prezentatoarei din nu se stie ce motive... E drept ca au avut un show bun (unul care mi-a adus aminte de editia in care Luminita Anghel si Sistem ne-au facut mandri) si probabil ca asta i-a urcat in clasament, insa piesa nu are elementul "deosebit" si, dupa parerea mea, nici vocea solistului nu a fost corespunzatoare.

Venim apoi noi, cu tricolorul nostru, cu un Ovidiu, o Paula si un pian transparent. Sustin, in continuare, ca piesa nu e ea cea mai stralucita compozitie muzicala iar adaptarea scenica se putea mult amplifica. Peste toate astea vine, insa, vocea Paulei, care a atins cote inalte cu o precizie de invidiat. O voce intr-adevar unica anul acesta la Eurovision, langa care vine si capacitatea extraordinara de compozitie a lui Ovi. Pacat, insa, de "aproape-lipsa" coregrafiei, care - in conditiile de fata -, daca ar fi existat, ar fi putut rezulta, cu usurinta, locul intai. Dar visam... Oricat de carcotasi am fi, trebuie sa recunoastem ca suntem mandri de locul 3, fiindca suntem pe podium, iar asta este o realitate la care nu ne-am fi asteptat!



Danemarca - favorita mea de altfel - care, dupa un inceput promitator, a cazut pe locul 4. Cred ca, dintre primii 10, ei sunt cel mai corect punctati. Piesa usoara, eurovisionistica ar zice unii, ceva coregrafie cu gust, instrumentatie foarte frumoasa, dar dpdv vocal au cam scartait. Cei doi, Chanee & N'evergreen, au fost printre cei care au falsat cel mai mult, din pacate, iar asta i-a costat cel putin un loc, doua. Azerbaijan pe locul 5, deja e discutabil. Au fost destule piese de acelasi nivel, asadar locul 5 este ocupat de ei din pur noroc si intamplare.

Cum ziceam, editia 55 al acestui concurs s-a promis a fi interesanta. Si a fost. Fata de anii trecuti, cand abia gaseai piese de Doamne-ajuta, anul acesta au fost piese demne de atentie. Culmea, multe dintre ele au cam disparut prin cele doua semifinale. Eh, bine ca au intrat piese ca Grecia sau Serbia. Si numai Dumnezeu stie pe ce criterii au reusit sa intre. Mi-a parut extrem de rau de Slovacia care, pe langa o piesa frumoasa, a avut si o coregrafie "green", nu spectaculoasa dar de nasul finalei, oricum. Letonia, o alta surpriza neplacuta, luand in considerare piesa absolut perfecta din toate punctele vedere artistice. Finlanda a avut si ea o piesa buna, frumos interpretata, care merita din plin locul Serbiei din finala. Si, ca tot ating Serbia de ceva vreme, fara nicio jena afirm ca a fost cea mai proasta piesa din toate cele 39. Dupa parerea mea, evident! Daca a fost o tara care sa nu fi meritat sa urce pe scena Eurovision, aceea trebuie sa fie Serbia.



Sa ating un pic si latura politica al concursului. Faptul ca Bulgaria ne-a ignorat in totalitate, mi se pare - chiar si mie - o chestie lipsita de bun simt. Daca ati observat, punctajele intre 1-7 erau pe bune si, cu toate ca n-am avut noi o piesa stralucita, un 2 sau 3 puncte sigur meritam si de la ei, daca tot e la moda se se voteze vecinii intre ei. Presimt ca anul acesta mai putini romani vor trece granita spre Bularia. "Surpriza" vine din partea Moldovei, care ne-a acordat punctaj maxim, subliniind cel mai puternic moment geo-politic (din voturile de acum doua seri). Adevarata surpriza, de data aceasta, vine din partea UK si a Irlandei, care ne-au acordat 8 si respectiv 7 puncte, ceea ce este "chiar frumos" din partea lor, luand in considerare ca romanasii nomazi au obieciul prost de se muta in casele englezilor cat timp ei sunt in vacanta. Cu toate ca Eurovisionul a fost intens minat de prietenii, interese si "three-way handshake"-uri politice, prefer sa ignor acest aspect.

Ca la orice eveniment live, claritatea si puterea vocala este un factor important. Cu toate astea, am fost adanc dezamagit de cel putin 10 tari, dintre care unii aveau piese bune, dar au falsat. Reprezentanta Irlandei avea deja vocea obosita, ceea ce - la varsta si experienta ei - e dezamagitor. La fel si mult adoratul reprezentant al Norvegiei care, pana pe la mijlocul piesei si-a antrenat vocea pentru urmatoarea jumatate, presarand note aiurea. Mare pacat, erau piese cu potential. De Lena nu pot sa zic altceva decat ca nu este o voce mare! As fi preferat sa aud voci ca a lui Tom Dice, Hera Bjork sau Anna Bergendahl, care au puterea sa redea 100% on-key piesele invatate. Cel mai adanc impresionat am fost de micutul Tom, care a facut o treaba excelenta. Un artist de nota 10, caruia ii doresc o cariera puternica si lunga in muzica. El si Anna Bergendahl mi s-au parut cei mai sinceri artisti.

Asadar, cu 7 ore de Eurovision in spate, pot sa spun ca a fost mai bine. A fost o competitie stransa si, fata de anii precedenti, numarul pieselor demne de atentie a fost mai mare. In ceea ce priveste latura geo-politica, cred ca s-a batut recordul, fiind un concurs prea putin despre muzica si prea mult despre putere. Cert e ca anul viitor, editia 56 a Eurovisionului se va tine in Germania, iar (din cate am inteles) Traistariu deja isi face planuri de a invata germana si de a repeta istoria...


loading...

68 comentarii. Posteaza un comentariu

 
31-05-2010 18:08 de liligalati13

eu am sa comentez doar despre cateva piese! piesa germaniei desi nu-i grozava e ALTCEVA in materie de eurovision si de asta a castigat! plus ca era la pariuri de mult pe locul 1. cine a pariat pe ea normal ca s-a votat de pe 20 de telefoane inmultit cu 20 voturi pe fiacere telefon si iata cum a castigat germania....! turcia nu mi-a placut prea tare...rock! nu-s genul meu!! romania...nu m-a dat pe spate si locul 3 este o surpriza...o intamplare! si paula,desi are o voce spectaculoasa, a falsat in finala, nu a mai reusit sa atinga acuta aia ! am pariat ca va castiga fie germania fie danemarca! mi-a placut piesa danemarcei ca era slagaroasa ! azerbaigeanu..o voce buna si o melodie buna! meritau ei locul 3 nu noi! O EDITIE F SLABA CA PIESE SI CA ARTRISTI! DE ASTA AM AJUNS PE LOCUL 3! NICI UN ARTIST F MARE CA ANUL TRECUT-PATRICIA KAS...ACUM 2 ANI ...SAU ACUM 3 ANI....CAND NUME GRELE SE BATEAU IN EUROVISION!

 
31-05-2010 18:59 de Puggy


 
31-05-2010 21:01 de Anonim

Din pacate pentru carcotasii care si-au facut un hobby din a-i critica pe ceilalti, anul asta Romania nu a dat-o-n bara asa ca nu prea mai puteti sa criticati lumea asa de tare cum o faceati anul trecut.

Este clar ca Germania nu merita locul 1. Prin asta nu spun ca Romania a fost neaparat cea mai buna, dar Germania chiar nu merita locul 1.

Carisma am avut si noi, si toate cele. Chiar nu ai ce sa-i reprosezi Romaniei anul asta. Coregrafia este ceva secundar, si luand in calcul faptul ca ai nostri au cantat la pian pe scena, este o exagerare sa vorbesti despre coregrafia Romaniei de parca ar fi fost nu stiu ce dezastru.

Romania isi merita succesul de anul asta. Si chiar nu aveti cum sa contestati asta.

Pana la urma poate ca e mai bine sa gazduiasca nemtii Eurovisionul la anul, doar o fac pe banii lor. Dar sa nu incepem sa le laudam melodia cand cu totii stim ca nici de top 10 nu era buna.

 
01-06-2010 10:17 de DISGRATIOSUL

romania sa multumeasca cerului!a fost un mare noroc! eu zic ca germania nu poate fi contestata! a primit puncte multe mai de la toate tarile! deci si eu cred ca a placut! si cum spunea si liligalati- cine a pariat pe ea nu a stat cu mainile-n san...a si votat! si fata este altceva in materie de muzica! a fost mai rebela, mai dezinhibata, mai artista...si cred ca a placut! melodia nu este ea cea mai buna dar ce dima bilan merita acum 2 ani sa castige? insa a castigat!asa ca, romania sa se multumeasca ca a luat locul 3 anul asta!a fost o surpriza mare si pt echipa tvr, la pariu! nu s-a mai intamplat niciodata ca o tara aflata in sondaje pe pozitia 10 sa ajunga pe pozitia 3. cand a fost luminita anghel cu sistem eram in top cam pe lolcul 5 si a ajuns pe 3, cand a fost traistariu eram in top 3 in sondaje si a fost in final pe pozitia 4,....deci s-au cam nimerit insa anul asta ...chiar e o surpriza! melodia romaniai nu ma da pe spate, insa o plac mult pe paula seling, este cea mai buna artista cu o voce fenomenala a romaniei , este mai buna k andra dar nu a beneficiat de promovarea andrei ca ea nu are un maruta! maruta de invidie nici nu a invitat-o pe paula la happy hour!daca romania lua locul 19 imaginati-=va ce dadea maruta in paula seling numa ca sa-si tina tziganca-andra, in top! acum paula se pare ca-i va lua fatza andrei si o merita pt ca in realaitate paula este muuuult mai profesionista si are o tehnica vocala muuuult mai buna decat andra!bravo romania chiar si pt ac surpriza!suntem in top 3 si vom vedea in viitor daca se va simti ca romANIA ISI MERITA AC LOC 3 , DACA MELODIA LOR VA FI PROMOVATA IN TARA SI VA AJUNGE HIT PRTIN EUROPA!

 
01-06-2010 11:37 de Anonim

Tot cred ca melodia Germania este naspa :\


 
02-06-2010 11:11 de Anonim

melodia germanei e o tampenie iar leana le-o fi avand cu altele dar nu cu cantatul. normal ca s-a castigat pe numar de voturi date dar voturile ( premiantei) s-au dat pe considerente intrinsewce cu arta. dar at the end of the day eurovizionul asta e doar un eveniment ce a devenit traditie si gata. dpdvd artistic si alea e un mare kkkkt, tre sa compui cu reeguli, cum PLMEA sa-ti incadrezi inspiratia in reguli, tre eventual sa cinuntesti si modifici un posibl mare hit ( daca ar fi lasat in forma originala), intr-un catzel tuns cu breton, cu fundita si parfumat, gata de iesit la concursul de frumusete la caini. daca ar avea catelul gura, i-ar uinjura pe stapani de numa si le-ar spune sa-i dea drumu pe maidan unde e liber si face ce vrea.
deci tre fie ca sa-ti strici compozitia initiala modificand-o dupa tipare care sansele sunt ca nu se potrivesc cu tonul piesei, cu ce vrea sa spuna etc sau sa-i dai comanda inspiratiei sa scoata o piesa direct pe sablon heh
fuckem all

liligalati, eu iti cam respect opiniile dar sa stii ca paula nu falseaza ever, ok? mai multe sanse ar fi ca a falsat urechea ta decat ea & sa nu mai spui asta niciodata nici macar in soapta ca nu poate fi.
te pup lili, esti OK

 
02-06-2010 15:33 de Anonim

N-as minimaliza atat de mult Eurovisionul.

Singura chestie care ma deranjeaza la el este ca voturile se acorda in general pe criterii geo-politice.

Evident, artistii nu au aceeasi libertate in cadrul Eurovisionului cum au cand compun muzica independent, dar eu cred ca un artist care reuseste sa se incadreze in limitele impuse de Eurovision este un artist foarte bun.

Eurovisionul a lasat multe cantece dragute lumii. Cel mai bine este sa se faca ceva cu sistemul de votare. Sau pe langa voturile prin SMS sa mai se acorde si alte voturi din partea unui juriu compus din muzicieni americani, sau de prin orice alta tara dar nu europeana.

Sistemul de votare este chestia care strica totul. In rest, Eurovisionul chiar este dragut.


 
02-06-2010 15:57 de Anonim

compusul (ala adevarfat, nu sklifosentitzele muultor "compozitori" e ca dragostea (chiar de multe ori se compune din dragoste) : nu are limite sau bariere. ok nene sau duduie, iti gasesti o iubire care la un moment dat iti zice: " uite, sa stii ca eu nu pot sau vreau sa iubesc/fi iubit prea mult, am sa-ti prezint o diagrama cu niste desene si regulio care va trebui sa le respecti"
compusul iti VINE si nu stii cand, cand te kk, cand vb la telefon, cand te certi cu soacra etc si alergi intebunit la pian, dupa creion, voice recorder etc sa nu-ti fuga din cap., compusul e ARTA, " Daa mikelangelo, e ok sa faci picturi acolo dar te rtog ca tate personajele sa fie imbracate si picturile sa nu fie mai mari de 3x4"

dar desigur ca "compozitorii" ce se trezesc la aceeasi ora dimineata, isi iau micul dejun dupa care se duc la mnasa de lucru si incep sa "compuna" se pot incadra in ce li se cere.

compozitori americani? he hhheheeeee, pai astia ar fi un rapper din ghetto, un rocker cu droguri in nas, una weird care nu prea o place lumea etc, si aia sunt COMPOZITORI ADEVARATI NENE, daca ai crede ca in the US comp[zitorii se aduna pe la juriuri, kktz imbracati la costumatie si cu cravate cu figuri interesante si alea cum mi-a fost dat sa vad -nu mai zik pe unde-, schimba-ti mediile de unde iti iei infornatia.

iar un the usa aia habar nu au ce e eurovizionul hehee, tonul in lumea muzicii , cine e tare si mare, cine ia grami awordurile si cine face vanzari de zeci de milioane de diskuri etc, in usa se intampla iar in cifrele astea unde-s banii, fanii, premiile, talentele etc, eurovizionul nu are influenta nici asupra unui 0 barat. concursul asta e mai mult o kestie cu substrat social, polictc kkt, prietenie intre tari bkah blah dar nu este un criteriu sau are vreo valoare in lumea Muzicii de care vorbeam putin mai sus.

dar ce ii place cui ii place placut ramane si din punctul asta de vedre nu vad nuika gresit ca lumea sa se adune sau/si la tv sa se uite la aia ce canta, dar again, in mnain streamul industriei muzicale euro e kka maka

 
02-06-2010 16:39 de Anonim

dar stati mai ca uite, au fost si castigatori ai eurovizionuli care au devenit staruri mondiale, abba, celine dion, dada si eurovizionul e de talie.

asta la prima vedere. ca de fapt tot ce-ti trebe e ceva cnostinte de aritmetica elementara sa demonstrezi egalitatea eurovision=kkamka

deci doi artisti de la eurovision au ajuns mondial iar restul de 50 de mii de artisti mondiali nu au trecut in viata lor pe la eurovizion
:P

 
02-06-2010 18:36 de Anonim

Ce concurs o mai fi si asta unde cantareti merg acolo cu inima stransa pt ca stiu ca se voteaza stramb chiar de ei s-ar dovedi buni??!! Si pte de aceea nu vezi cantareti renumiti ca concureaza ca stiu ca e pierdere de timop. Scuze Paula este renumita dar uite ca chiar sa intamplat.Dintre locurile 1 2 3 cantecul ei a fost mai bun decat ale Turciei si germaiei cu mult

 
02-06-2010 22:40 de Anonim

Si mie mi-a placut Tom Dice, dar in fine, n-a fost sa fie...
Dar mi-au placut si Paula si Ovi, care nici ei n-au castigat.
Danemarca m-a marcat prin melodia usor fredonabila, asa cum Eurovision ne obisnuise cu ani in urma...
Da' asta e, cei ce mi-au placut mie n-au castigat, ca de obicei.

 
03-06-2010 11:41 de ADRIANA

a inebunit lumea! o nebuna sta si isi scrie singura replici si tot ea raspunde! e fana paula se,iong evident, insa e nebuna1 cum dracu sa-ti dai singura raspunsuri laintrebari? daca nu esti nebuna inregistreaza-te! atunci nu vei mai vb de una singura! liligalati are dreptate, paula seling in finala a falsat! poate ai tu probleme cu auzul....dar paula nu a reusit s afaca acuta! nu a mai atins nota MI! sorry dar asta e adevarul1 reasculta piesa si vei vedea ca tu ai probleme cu muzica!

 
03-06-2010 13:56 de Anonim

si ce daca n-a atins? ti-e ciuda?? lasa ca atinge ea alta data ce atata graba

 
03-06-2010 15:17 de MuzicaBuna

Corect Adriana. Paula, cu toate ca are o voce imensa, in finala deja se vedea pe ea oboseala si implicit se si auzea pe vocea ei, fapt pentru care a si ratat la un moment dat nota respectiva.

 
03-06-2010 19:24 de Anonim

Inseamna ca a facut bine daca a falsat. Melodia a iesit super oricum.

Voi VROIATI ca Romania s-o dea in bara. De-aia tot contestati pe aici succesul Paulei. Imi pare rau (not really!) dar anul asta chiar nu aveti despre ce sa carcotiti. Romania a avut succes, cantecul Paulei si al lui Ovi a fost foarte bun, SI GATA!

Deja am inceput sa ma satur de carcotelile unora.

 
05-06-2010 09:20 de nenada

Am urmarit cu interes spectacolul si cel muzical si cel geopolitic.
Cu toate acestea melodia Germaniei a avut un ritm deosebit , simplitate, originalitate, iar interpretarea lasa impresia de spontaneitate. De aceea cred ca vocea a contat mai putin. Nu sunt de meserie dar melodia asta chiar merita sa castige. Sunt un simplu iubitor de muzica, imi plac melodii de diverse facturi, de la simfonica la infinit, exceptand manelele.
Singura melodie care mi-a mai placut si o consider la fel de buna a fost a Albaniei. Exceptionala !
In rest, ma impresioneaza vocile, dar nu pot judeca melodiile dupa voce. Consider ca o melodie ca sa prinda la cat mai mult public trebuie sa fie o melodie simpla, fara farafastacuri prea multe. Nu poti acoperi lipsa de ritm cu vocea.
Melodia Germaniei imi place atat de mult incat o ascult si de 10 ori pe zi . Asta inseamna simplitate, naturalete.

 
05-06-2010 10:40 de cmv_1806

Stimabililor,
Dincolo de pianul 2in 1 facut de sotul Paulei, dincolo de vocea ei unanim recunoscuta pe meleagurile noastre, afost OVIDIU CERNAUTEANU,compozitorul si textierul melodiei. Am primit f multe puncte de la Danemarca, Cipru, Marea britanie, Suedia, Norvegia, tari de la care nu pupam niciodata puncte, toate aceste punce fiind datorate CELEBRITATII LUI OVI in Europa centrala si nordica, acolo unde el compune si canta f bine din 1995. Germania spala rusinea tarilor mari platitoare, care de ani buni se claseaza mizerabil de jos. Cititi declaratiile lui Ovi dinanitea concursului, cand mereu spunea ca vom iesi pe locul I, dar niciun roman nu incerca sa viseze la asta, PENTRU CA ROMANII AU DECEPTIA IN SANGE, FRICA DE A RIDICA PRIVIREA, ATITUDINEA DE CIOBAN MIORITIC, MULTUMIT CU ORICE SITUATIE AR FI. BRAVO OVI CA NU MAI JUDECI ROMANESTE. PACAT CU NU CUNOSC MAI MULTI CATINE IN ROMANIA!!!

 
05-06-2010 11:22 de tudora

va salut
si consider ca sunt cam de prisos c omentariile acum
,de ce?
e prea tarziu
eu cred ca la acest concurs in viitorul apropiat si poate chiar indepartat nu vor fi apreciate adevaratele valori
. romania a trimis pana in prezent numai voci inegalabile pana acum
,dar vom trece si peste asta ,talentul nu il ia nimeni
nu?
va salut
!!!

 
05-06-2010 13:00 de Anonfdhghm

un rahat de melodie

 
05-06-2010 14:10 de Eddie

Germania:
+ melodie ritmata, versuri haioase, interpreta fresh
- voce, melodie extrem de repetitiva

Romania:
+ melodie cu schimbari inspirate de ritm, pian
- versuri (cele mai proaste din intreg Eurovisionul de anul asta), show destul de monoton

Alte melodii si voci misto: Armenia (show de nota 0, insa), Spania (melodie buna, voce OK).

 
05-06-2010 14:44 de Anonim

o fi... ca nu va place piesa Germaniei, insa e ceea ce in vest si in tarile cu cultura germanica merge, se asculta, deci cum a fost in topurile acelor tari e clar ca cei ce au parit pe ea sa voteze

 
05-06-2010 22:50 de Claudiu

E mai bine ca nu am iesit pe primul loc, pentru ca statul roman nu putea cu siguranta sa organizeze eurovisionul... din cauza situatiei financiare...

 
06-06-2010 00:11 de liligalati13

pt CMV_1806...ia uita-te la notele primite d etraisatriu inanul 2006! ai sa ramai uimit ca a primit puncte tocmai de la taile enumerate de tine! si el visa la locul 1. si-l merita mult mai mult decat melodia paulei de anul asta! melodia tornero a fost cea mai buna melodie trimisa de romania vreodata la eurovision, dovada sta succesul ei international de dupa ac concurs! sa vedem daca melodia romaniei de anul asta va fi difuzata prin europa! nu zic sa nu fie, nu interpretati, doamne ajuta, m-ar bucura ssuccesul paulei de dupa eurovision, dar nu simt ca melodia asta are shanse sa devina hit!

 
06-06-2010 00:14 de liligalati13

si ionca ceva mai CMV_1806 , scuteste-ne cu celebritatea lui ovi! ce celebritate in europa ca e NO NAME! nu exagera ca devii penibil! care celebritate? sa fim realisti totusi...sa nu cadeam in ridicol!

 
06-06-2010 00:46 de easycom

Cu toate ca nu imi place piesa "Playing with fire", trebuie sa te dezamagesc Lili. Lumea in general din multe alte tari o place. Ajunge doar sa te uiti la comentariile primite pe youtube si eurovision.tv A aparut si discul deja prin magazine, deci se produce. In schimb "celebritatea" lui Ovi este e relativa si discutabila. Sa nu uitam insa, ca celebritatea deseori nu reflecta absolut nimic artistic. Ca si compozitor, fie, a facut ceva indragit de public. Ca voce, nu l-as numi o voce mare.

 
06-06-2010 09:33 de liligalati13

da easycom! dar s anu exagereze! eu nu zic ca baiatu nu o avea talent dar mi se pare ca se exagereaza! celebritatea lui ovi din nordul europei! ce-iaia? sa fim realisti totusi si sa nu aberam! si mai spunea ca romania anul asta a primit puncte de la tari de la care nu a primit nicioodata! MINTE! tarile alea enumerate de el au dat puncte multe romaniei si in 2006! si in 2005! nu-mi place cand cineva incearca sa se alude fortzat! si de asta am reactionat asa! oricum viitorul va arata cat de placuta sau nu este melodia participanta anul asta la euroviosion! o iubesc pe paula seling, o aprteciez f mult, insa consider ca romania a avut maaare noroc anul asta la eurovision ca nu meritam locul 3! asa a fost conjunctura, dar nu aveam noi piesa de locul 3!

 
06-06-2010 09:47 de Anonim

Chiar crezi k romanii nu se vor mai duce in numar mare in Bulgaria pt k nu ne-au votat?Hai k esti tare)(pt cel care a scris articolul)
Sincer in loc sa ne bucuram ca sunt pe locul 3 noi ne miram cum sa-i denigram...Rusine!!!
Toti isi lauda cantaretii numai noi in fiecare an spunem:ah nu au fost suficient de buni,ah meritam locul 1...nu conteaza intentia ci conteaza rezultatul si pana una alta suntem pe podium.Nu mai conteaza k a falsat sau nu Paula pt k suntem pe podium.
Frate parca ati fi din alta tara si ati fi platiti sa criticati...cand veti ajunge voi sa cantati la un asa nivel atunci sa vb...numai romanul crede k performanta inseamna numai locul 1.

 
06-06-2010 09:54 de bulibasa

sa moara familia mea,daca era florin salam,luam fara numar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
06-06-2010 10:29 de Anonim

Ha !Ha !Ha ! Dupa Eurovision pe buna dreptate au si aparut cei mai
"mari critici muzicali" ai unei tari ce a dat pe piata muzicala internationala pe Beethoven , Mozart , Wagner etc , critici ce
probabil ii contesta si pe alti
corifei din muzica mai noua cum ar
fi The Beatles , Bee Gees ,etc.
Domnilor "SPECIALISTI" incercand sa omitem situatia in care Romania ar fi castigat ,situatie
care ne-ar fi adus mari neajunsuri
facandu-ne pur si simplu de rasul
lumii ,pentru ca nu am fi fost in stare sa organizam acest Eurovizion nici intro mie de ani ,
a o rugaminte la dumneavoastra .
CIOCUL MIC CACI ROMANIA NU ARE
INCA NICI UN SOLIST VOCAL IN STARE
SA VANDA PE PIATA INTERNATIONALA
NICI MACAR UN SINGUR ALBUM ,ALBUM
CARE SA FIE RECUNOSCUT DE CINEVA
PE PIATA MUZICALA INTERNATIONALA .
HALAL "SPECIALISTI"!!!!!!!!!!

 
06-06-2010 12:36 de MuzicaBuna

Vezi ca habar n-ai si vorbesti prostii?

 
06-06-2010 16:05 de matilda

ba sa stii ca multi artisti romani au albume pe piata muzicala internationala si chiar vand! daca ai sti muzica ai intelege ca multi de aici, prin comenturile lor, au dreoptate! imi place ce spune liligalati, are dreptate in mare parte!

 
06-06-2010 16:22 de x_angel_of_death

da, multi au mare dreptate, germanla nu avea ce sa caute in primele 5, sa nu zic in primele 10, turcia a avut intr-adevar o melodie rock, asa a avut si nicola in urma cu multi ani si a fost blamata de critica muzicala de la acea vreme,dar acum cativa ani cand a castigat trupa aia nordica care au cantat ceva mai mult decat rock si erau imbracati in niste costume gen gwar nu s-a prea comentat.
eu zic ca am meritat acel loc 3, ca voce chiar nu vad cine o putea lua pe paula, papusa barbie made in germany a avut doar o prestatie de copil nevinovat, vorba lui puggy, acel vino-n-coa(ie).

 
07-06-2010 13:49 de cornelazar

V-ati intrebat de ce Italia nu prea ..participa ? N-au voci sau nu intra in jocul asta mizerabil geopolitic la care se limiteaza totul la ora asta ?Nemtii or fi avut ei trupele lor,dar fatuca asta ...pe mine unul nu m-a dat pe spate Hai noroc

 
07-06-2010 14:44 de byrev

Daca cei doi protagonisti faceau "spectacol" luam un loc mai bun, insa cantatul la pian (pe scaune) 'mi aducea aminte de Elton John :P! E bine si locul 3, decat in coada !

 
07-06-2010 16:33 de Anonim

Melodia Germaniei chiar merita locul 1, tipa are mult farmec si asta a atras publicul indiferent ca e vorba de stil, atitudine sau accent. Plus ca si melodia este originala, publicul s-a plictisit de melodii gen imnuri/ode. Si in plus a fost televoting, deci nu cred ca toti cei de pe canapea de acasa s-au gandit la faptul ca tara lor nu ar putea face fata unui concurs de aploarea Eurovision-ului! Piesa Romaniei in schimb mi s-a parut fara consistenta, ma mir ca a luat locul 3, mie cel putin mi s-a parut o piesa de Eurovision, dar a fost salvata de o voce buna, cea a Paulei.

 
07-06-2010 16:34 de Anonim

*nu mi s-a parut o piesa de Eurovision

 
07-06-2010 17:53 de Cosmin S.

EASYCOM, hai sa-ti aduc aminte ce ai scris despre piesa Paulei inaintea finalei din Romania : "Paula Seling & Ovi - "Playing with fire": neeaah! Prea se joaca cei doi cu focul... Injurati-ma, daca vreti, dar asta e o piesa gen "hai sa ne batem joc de noi". Piesa de fetite, gen Britney, prin anii 90. Cu toate ca, pe alocuri, vocea solistei suna perfect, sunt zone unde este absolut nepotrivita. Paula isi iroseste talentul aici. Din moment ce nu o reprezinta, e imposibil sa o cante bine. Refrenul si reputatia Paulei ar fi singurele motive pentru care as zice ca a ajuns in Selectia Nationala. Piesa asta nu se va juca cu focul la Oslo. Vise placute! ". Acum te-as ruga sa fii sincer si sa comentezi asa cum simti adica sa fii concret, ca de pareri mediocre nu ducem lipsa ! HAI PA !

 
07-06-2010 19:30 de ioana

Germanca e nepoata lu Merkel aia...sau cum o cheama, aia care a adus DNT-ul de ne-a nenorocit pe toti, si pe toata Europa. Totul e strict politic nu are treaba cu muzica.

 
07-06-2010 20:11 de Andreea

Bine ca ne apreciaza cei de afara si noi nu suntem in stare sa facem asta...Vai de capu` nostru...De fiecare data cand Romania se claseaza pe un loc mai bun avem de comentat....Cand a fost anul trecut Elena Gheorghe toti"Elena in sus,Elena in jos" si piesa ei nu a fost nu stiu ce....Cred ca ar trebui sa le acordam mai multa atentie celor care ajung asa de departe...cum este Paula si cum este Ovi...Ma distreaza acesti"mari cunoscatori ai muzicii"...care comenteaza ba ca a falsat nu stiu unde,ba ca nu stiu ce...Totusi sa fim seriosi...cei care comenteaza nu cred ca vor ajunge unde au ajuns cei doi..Never!...Si daca ati fi ascultat mai bine tpate piesele...cam toti concurenti au avut o mica scapare la voce..Asa ca nu mai dramatizati mica scapare a Paulei...Noi stim doar sa apreciem pe cei din afara...Pe romani.niciun pic macar...Pacat!...Paula si Ovi au numai cuvinte de lauda in strainatate pentru ca noi nu stim sa facem asta...doar sa aruncam cu noroi in ei..Si sinceri sa fim acum,nici nu s-a simtit scaparea Paulei....si chestia cu versurile gen Britney Spears prin anii `90...asta deja ii jenanta...Credeti ca versurile Lenei sunt mult mai bune?..I don`t think so...Pe langa faptul ca Lena nu prea stie sa pronunte...in loc de day...se intelege die..si pe multi i-ar induce in eroare...Nu am nimic cu fata asta,e draguta,are o voce mai ciudata,si de copil nevinovat dar si de adult,inca nu stie sa tina note mai lungi,pentru ca intradevar isi cam pierde respiratia in unele parti...
Eu zic sa nu mai comenteze oamenii fara studii in domeniul muzicii,sa nu mai comenteze despre interpretarea celor doi,sa nu mai comenteze in legatura cu Ovi(faza ca el este foarte cunoscut in Norvegia,Serbia etc. ..chiar este..pentru ca eu stau in Norvegia..So..too bad for you),sa nu mai comenteze nimic.....

Apropo..urat din partea noastra ca am dat moldovenilor doar 10 pct si am dat 12 Danemarcei..Molovenii ne-au dat 12...Rusine sa ne fie!

Anyway...Felicitari celor 2!

Si fiti mai optimisti...;


 
07-06-2010 20:13 de Andreea

*toate

 
07-06-2010 20:34 de Andreea

concurentii*

 
07-06-2010 22:42 de dianavlase

@ Cosmin S
Este flatant ca urmaresti continuitatea articolelor, este un lucru pe care toti editorii
l-ar dori. Cred ca faci o singura omisiune. Cand vorbim despre Nationale, vorbim despre piese. Insa, la Oslo, cu "geo'nepotismele alea atat de evidente", Romania prezinta mai mult decat o melodie (fie ea nu una reusita, cum sustine Easy in continuare), prezinta toate dorintele unei tari de a nu mai fi in spatele cozii. Easy a scris cu multa eleganta despre mandrie, care este diferita de ceea ce incerci tu sa spui.
Daca ar fi asa, atunci piesa Germaniei este cea mai buna? Hm...

 
08-06-2010 14:54 de Anonim

in prrimu rand mi se pare o prostie ca sa fie turcia pe locul 2 noi meritam locul 2 si locul 3 sal ia ukraina cu sweet people si germania nu a avut o melodia asa super deci ?
cu proasta si p#|@ si cutva de lenna

 
08-06-2010 19:09 de liligalati13

anonimule de ce nu te inregistrezi? ti-e teama ca nu mai poti scrie mai multe mesaje sub semnaturi diferite? te contrazici singur, lauzi prstatia paulei, apoi o critici! suferi de vreo boala?

 
08-06-2010 22:24 de Anonim

lili mai taci ca si tu vii cu armatele de mariane si tatiane neinregistrate sa-ti tina isonul, te cunosti prin 10 servere. sub "Anonim" scriu persoane diferite in cazul la care te referi dar boala te impiedica sa vezi, vezi ce ti se pare si o iei de buna. si te rog sa mai privesti si in oglinda realitatii inainte de a numi lumea 'nebuna' dar cred ca dejgeaba privesti ca tot sanatoasa si frumoasa te vezi sau sanatos si frumos poate..

 
09-06-2010 10:55 de GLORIA ROMANA SUCIU

Buna tuturor...
Daca tot ni se da sansa sa putem comenta aici despre Eurovision,desi cu totii stim ca,comentariile noastre nu schimba cu nimic clasamentul Eurovisionului ales in general pe criterii politice,totusi cu acordul vostru al tuturor,imi aduc si eu parerea printr-un comentariu despre clasamentul primelor trei locuri oferite de mine la Eurovision,cel putin o parere avizata,eu fiind mare parte din viata pana acum implicata in muzica, fiind absolventa ce e drept mai veche a unui liceu de muzica si lucrand in trecut intro institutie muzicala,precum si membra a unor mici jurii in mici festivale locale.
1.Danemarcaiesa pe tiparul Eurovisionului,compozitie buna,voci bunicele,adaptare scenica saracuta dar conform unui duet.
2.Albaniaiesa buna pentru Eurovision,compozitie ce poate deveni hit,voce buna,adaptare scenica buna
3.Moldovaiesa pentru Eurovision,compozitie buna,voci bunicele,adaptare scenica buna.
PS.Romaniaiesa nu cea mai buna pentru a castiga un Eurovision,compozitie bunicica,prea saraca orchestral,voce buna Paula-voce stearsa Ovi,adaptare scenica saraca si oricum copiata dupe modelul Elton John-Lady Gaga...
Sperand ca nu am dezamagit pe unii care au clasat in alt mod Eurovisionul...
Toate bune tuturor si sa speram la ziua cand clasamentul Eurovisionului va merge strict pe criterii muzicale.
Gloria

 
09-06-2010 11:39 de easycom

@ Gloria: meriti Academy Awardul pentru cel mai bun comentariu scris in ultimul an. Felicitari! Te mai asteptam si in viitor cu asemenea comentarii.

@ restul lumii: luati exemplu de la Gloria. Asa se scrie un comentariu informat, civilizat, obiectiv, etc.

 
09-06-2010 18:56 de Anonim

mie cel mai tare de gloria imi place si ia chiar de acum inaite toti sa scrieti ca dansa,ordonat clar si frumos.bravo!!1

 
11-06-2010 22:27 de cispa

Jos palaria,comentariul are toate atributele:semnatura,coerenta,explicatii,ordine,bunsimt,obiectivitate.Dar asta nu inseamna ca daca cineva nu e avizat in muzica,nu poate sa-si exprime parerea.Respect Gloria

 
12-06-2010 14:00 de liligalati13

nu mi se pare ca gloria ar fi avizata muzical! sincer nu are vocabular de muzician! eu am terminat un conservator, deci stiu muzica , dar nu ma pot bate cu pumnu-n piept ca as sti cel mai bine cum sta cu muzica! dpdv muzical pot spune ca si eu am mizat pe danemarca! insa ce voci bune? care voci? melodia era buna, usor de retinut, avea ingrendentele unui hit! dar nu aveau voci bune! moldova nu intra in calculele mele deloc! despre romania mi-am spus deja pararea! anul asta pot afirma cu mana pe inima ca a fost cea mai slaba editie ever!!! piese f slabe! artisti slabutz vocal! showuri aproape inexistente!

 
12-06-2010 17:01 de easycom

Ai terminat un conservator, deci stii muzica?!? LOL!!! Parca n-ai trai in Romania, tara SRL-urilor de diplome. Dupa atata timp inca nu te-ai prins ca un comentariu bun nu se rezuma la "stie sau nu stie muzica"? Nu a zis nimeni ca Gloria e toba de muzica, ci pur si simplu a stiut comenta bazat pe detaliile articolului, pe cunostinte proprii si nu in ultimul rand pe cei 7 ani de-acasa. Mai lasa conservatorul tau in pace, gata, l-ai terminat, acum traiesti un lumea reala, deci adapteaza-te ca atare.

 
12-06-2010 18:08 de Anonim

da' si cu studiile, nu i-a facut capritza o branca in dirt lisopranei cand i-a demonstrat ca are studii insuficiente & pregatire muzicala = cu cea a unui pedagog? lili ia vezi kaku o chem sa te rebooteze de nu te vezi, numa sa te certi stii, eeeee. iar dk ati sti voi cine era capritza scumpa de eaaaa, tu cel putin lili ai rugao ferbinte sa te mai demonteze odata, numai sa te bage in seama

 
12-06-2010 18:36 de cispa

Daca cineva e laudat,e pentru ca merita,si nu pentru ca ceilalti sunt slabi,asa ca Lili nu te aprinde,criticand fara motiv pe Gloria,nu faci altceva decat sa nasti polemici,si nu cred ca doresti asta,sau asta vrei?

 
13-06-2010 16:55 de liligalati13

easycom, poate tu ti-ai cumparat diplomele de care zici.eu chiar am facut o facultate buna si pe bune. nu vb tu de ceea ce nu cunosti. mie nu mi s=-a parut comentul gloriei unul f obiectiv si f inspoirat! ca voua vi s-a parut e problema voastra! ceea ce nu inteleg eu e d c imi sariti in cap? aici orice om are o parere care nu trebuie sa fie unanim acceptata! eu nu-s deacord cu voi! asta va face sa-mi sariti in cap? probabil aveti problema cu "balconu" dragilor! si anonimii care semneaza si cu ANONIM apoi se nlogheaza ca s apara ca-s mai multi pt a sustine o cauza, o idee, o parere...sunt satul!tu easycom ar trebui sa te ocupi sa nu mai fie si un anonim si unu inregistrat ca tine de ex.! ori comenteaza anonimii ori cei inregristrati! nu vezi ca scriu cat mai multi fara a fi logati aceleasi pareri cu cativa din cei logati? chiar nu ne dam seama ca unuii lasa enshpe comenturi sub mai multe semnaturi? de parca ar castiga ceva! eu sunt una , asta stiu sigur! si totdeauna mi-am spsus punctul de vedere asa cum am crezut eu nu cum vrei tu easycom sau altii sa auda! spun ce simt eu , nu ce vrei tu sa auzi! pa

 
14-06-2010 02:27 de Anonim

lili , daca tu stii ca ai dreptate nu ar trebui sa te afecteze anonimii, exista aici optiunea de anonim si poate fi folosita dupa bunul plac de catre oricine, se pare.. daca nu-ti dai seama de ce ai vrea sa-ti dai seama, go somwhere else unde poti sa-ti dai seama , daca asta te deranjeaza intr-atat. Oricum, comenturile tale in marea majoritate a lor, se axeazxa fie la raspunsuri acide in directia dfe unde te-ai simtit intepata, fie la repetarea la unison ca tu ai scoli si calificari, fie la contraziceri cu tenta mai mult personala ( ranita in amorul propiu etc), decat la subiectul discutiei.
Nu-ti place de ala ca a zis aia, Ignora-l, tu ai spus ce ai avut de spus, daca ai spus corect, fii sigur ca cei cu studii vor sti ca ai spus corect fara a mai fi nevoie ca tu sa tot completezi raspunsul prin dovezi mai mult tip declaratie " e pt ca eu stiu, am pregatire, etc" sau infirmand cele spue de persoana pe care tie ti-a casunat, asa cu " NU, nu ai dreptate".. Tu faci cel mai mult zgomot aici cu de astea. Deci, din nou:
ZIci ceva, stii ca esti right, mergi in continuare in loc sa te iei la hartza. o zi buna

 
14-06-2010 06:30 de liligalati13

SI DE CE NU MA IGNORATI VOI DACA SUNTETI MAI DESTEPTI K MINE, SAU MAI PASNICI? VEDETI CA FAC GALAGIE, CA MA CERT, CA SUNT SCANDALAGIOACA , DE CE NU MA IGNORATI? STITI DE CE? PT CA COMENTURILE MELE SPUN ADEVARURI DUREROASE, GREU DE EVITAT SI DE SUPORTAT! DE ASTA-MI SARITI IN CAP! CA ASA TRANSANTA CUM SUNT , SAU ACIDA,SPUN CEEA CE MULTORA NU LE PLACE SA AUDA! SI TOTUSI...

 
14-06-2010 10:56 de Anonim

bunicutza da' de ce ai literele asa de mari

 
14-06-2010 16:46 de MuzicaBuna

Mai, Lili... pe noi nu de deranjeaza ca ai o alta parere, cu toate ca de multe ori sunt aiureli. Ceea ce e deranjant, este faptul ca nu comentezi articolele ci comentariile altora - un lucru care nu denota ca ai facut ditamai scoli. Esti ca un papagal impotent, care urla toata ziulica, fiindca atata i-a mai ramas.

 
14-06-2010 17:44 de liligalati13

iar voi sunteti ca niste papagali si mai impotenti care injurati papagalul impotent care urla toata ziua!! haha!

 
14-06-2010 17:58 de Anonim

lili, prin afirmatia de mai sus a admis ca e papagal impotent. asta stia oricine te citeste dar faptul ca ai comfirmat arata ca pana la urma esti ok in a fi de acord cu altii, asta e o kestie imbucuratoare.

bravo lili, deci se poate

 
14-06-2010 20:59 de alina

eu cred ca exagerati si voi in a-i exloata si a analiza tot ce zice lili. lasati-o in pace, si nu va fi scandak aici! daca voi o starniti normal sa se enerveze si sa iasa cearta! o criticati pe ea dar nici voi nu sunteti departe. are si ea o parere, buna, rea e parerea ei si tine la ea ca oricare din noi! chiar nu credeti ca exagerati? nu a jignit pe nimeni, nu a injurat pe nimeni, de ce trebuie sa va luati de ea? pt ca sunteti ca ea! va place scandalul si circul si deja cautati si un tzap ispasitor- adica lili! sorry insa gresiti mult prin acesto comportament! eu o ignor! desi sa stiti ca-mi place ca le spune pe bune! uneori, prin felul ei rautacios, caustic, spune lucruri adevarate! si eu am mizat pe melodia danemarcei! si pt mine a fost o surpriza ca romania a luat locul 3. ati auzit la vreun post de radio melodia paulei si a lui ovi? asa ca asta spune tot! succesul melodiei paulei se opreste a doua zi de dupa concursul eurovision. din pacate asta e. nu stim sa ne apreciem artistii si nici sa-i promovam. o voce asa buna ca a paulei nu e difuzata dar e difuzat un cretinoid ca CRBL, un retardat fara voce ca smiley si alti afoni care fac prostitutie muzicala! avem tara falselor valori. nu avem repere sanatoase in nimik. oricine crede ca poate face orice. cine vrea s cante inventeaza un scandal, de regula sexual ca asta vinde f bine, merge la svccandalagiul de maruta si se promoveaza! normal, succesul lui dureaza doar 3 zile cat face turul televiziunilor! dar asta e romania!o tara a falselor valori! si cand pier artistii adevaratio vai ce-i mai plangem! dar cam tarziu!!!! scuze pt parerea mea dar am simtit nevoia sa o expun! m-am saturat de maruta, si alti astefl de castreveti numiti moderatori tv.ei promoveaza prostia, nonvaloarea si incultura in romania! maruta, madalin ionescu si capatos sunt o rusine pt romania!

 
14-06-2010 22:28 de MuzicaBuna

Alina draga, pe cate limbi cunoscute, necunoscute, sfinte si nesfinte vrei sa spunem: nu ne doare de parerile ei (care din cand in cand contin si adevar) ci de faptul ca se leaga de fiecare user sau non-user care are o parere diferita. Peste toate astea isi mai si flutura de fiecare data "diploma de conservator", de parca asta ne-ar convinge ca are sau nu are dreptate. Oameni buni, pricepeti ca zona de comentarii nu e un forum, unde cineva trebuie sau nu sa aiba dreptate. Faptul ca Lili si inca cativa care tot apar pe-aici, "canta" ca un vinil cu acul sarit, va avea un rezultat nul. E plictisitor sa vezi la fiecare articol acelasi comentariu. Change the freakin' disc! Ne-ar placea sa citim un comentariu scris de Lili, care nu porneste din pur OCD, ci din faptul ca i-a placut sau nu ceva sau cineva. Pot sa numar pe degete deja despre cati artisti are ea o parere buna, ceea ce ma face sa ma indoiesc din nou de pregatirea sa artistico-profesionala. M-am saturat sa-i vad IP-ul si automat sa ma gandesc ca iara iese cearta. Ce-i drept, cativa si-au facut un obicei prost din a o provoca, insa nu din senin. Tot ce vezi acum e rezultat, nicidecum cauza.

 
14-06-2010 22:50 de Anonim

a aparut lialina13-14:

De exemplu dragi cititori, mai sus iarasi a avut loc fenomenul de aparitie metamorfozata a li lili13, de data asta sub forma spectrlui "alina" care pe un ton ba de indignareba de mmeditare ba de explicare ba de nemultumire, totul incheiat cu o strigare negatica la adresa unor personaje ce ea personal nu-i agreeaza. In toata buimaceala e,i prima oara ( ca intodeauna cand intra ca personaj auxiliar-ajutator), "ii ia apararea" closhtei fara pui lili unde dupa ce o scuza de eventualele iesiri, care tot din vina celorlalti au fosta facute, incepe sa insire cam acealeasi puncte de prin postinguri anterioare, postinguri ce fusesera puse de lili & avand desigur, aceeasi parere .
E funny ca ori e retardata lili asta si uita ca cu ceva timp in urma tot asa facuse, si cu si mai mult timp in urma idem facuse, dingurfa diferenta e ca vine cu cirezi diferite de personaje ( aline, sande, ioane, samd). IOar daca nu e retardata, atunci e handicaparta din acelasi motiv, si daca nu e nici si nici, atunci e proasta dea binelea si cred ca expliucatia asta e cea mai nimerita.

in afara de asta mai are multe probleme si mult timp la dispozitie, aducand sio folosind tot ce are, aici, sa o vedem bine pe toate partile-i care arata ciuruite ca de meteoriti, de garboabvele, dupacele si bubuieliule luate in decursul timpului cam de pe la toti.

Deci char daca suntei nervosi si prniti impotriva ei si va intelegem perfect starea, totusi va rugam sa exercitati blandete si compasiune, inca ceva ciomage pe spinarea-i tabacita si se duce.... dupa aia ce mai facem ca odata cu ea pleaca irinele, ioanele, etc si rame pustiu

 
14-06-2010 23:03 de cispa

Vad ca articolul s-a transformat in:Cronica Lilivizion 2010.Mai ceva ca la Dan Diaconescu in direct.Pacat ca Magda nu avea studii muzicale,ce-ar mai fi iesit.

 
14-06-2010 23:15 de MuzicaBuna

Copilasi, sincer de data asta chiar cred ca sunt sanse sa fie 2 persoane diferite, deci nu sariti. Eu vad IP-ul, voi nu. IP-ul donsoarei Lili e unul mai special, si deloc nu coincide cu IP-ul Alinei, deci cum zice englezul "give her the benefit of the doubt". Nu sariti nici voi calul...
Oricum, ca admin, sunt de parere ca ar fi cazul, daca mai sunt comentarii legate de Eurovision, sa va rezumati la ele. Stiu ca e un articol interesant, bine scris, provocator la discutii, insa nu si la cearta.

 
18-06-2010 11:07 de Anonim

Anul acesta au fost multe melodii frumoase si isi merita pe deplin laudele.Asta e important pentru fiecare tara. Nu cred ca isi mai doreste nimeni sa castige deoarece gazduirea unui asemenea show cere multi bani.Tarile vor sa isi expuna talentele.O alta problema este votarea dupa vecini.Romanii nu prea stiu sa-si faca vecini care sa-i voteze .Deci daca ai vecini multi si stii sa fii om castigi la eurovision daca nu...stai si pisi ochii.



Cat despre melodia Romaniei cred ca a fost foarte frumoasa.Sa canti si in acelasi timp sa canti la pian nu e usor.Am fost buni anul asta si nu degeaba am ajuns pe locul 3.Nu ne are nimeni ca favoroti ne-au votat cu cate 5-6-4-3 puncte si asa luam la app fiecare tara si romania in continuu lua punte pentru ca am avut o prestatie demna de respect.

Cat despre Germania este singura tara momentan apta din europa sa creeze o editie a Eurovisionului spectaculoasa => vote 4 Germany pe chestia asta a functionat anul acesta ( an in plina criza )

Peace 4 everyone


 
25-06-2010 19:51 de BlackWays

eu ma uit in fiecare an la eurovision,in fiecare an cu speranta ca macar o data se va vota stiu si eu PIESA,adica pe bune frate in fiecare an numai chestii de genu tarile alaturate se voteaza una pe alta...da asta e ce sa faci...sincer anu asta mie mi-a placut piesa Turciei,vedem ce o sa fie si la anu,da'sunt aproape sigura ca o sa fie la fel

 
30-08-2010 09:42 de dory_cool2001

Asta e ...SUnt mandra de Paula si de Ovi ..>Anul trcut eu una cred ca ALexander Rybak a meritat din plin sa castige

Alte articole


Eurovisi-on/off - Part. 1

Tributul Amy Winehouse - modalitatea de promovare a artistilor romani

Concert caritabil pentru Moira patronat de Andreea Marin Banica in club Tribute

Sieneke: resuscitarea muzicii folk ...

O seara cu Al Bano la Sala Palatului [Recenzie]

Eurovisi-on/off - Part. 2

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

128 vizitatori si 0 membri acum pe site