www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Vita de Vie, E.M.I.L. si Urma canta la 1MaiMare

MuzicaBuna / joi, 29 apr 2010
1mm

De 1 Mai, pe plaja din Vama Veche, are loc 1MaiMare, evenimentul care, in aceeasi idee si spirit cu Stufstock-ul, reuneste o serie de concerte rock speciale Vita de Vie, E.M.I.L., Urma, Za Duff, Chester, Replace si care, impreuna cu Miscarea de sanatate 2010, campania exclusiva a postului Radio Romania Actualitati dedicata sportului si miscarii in aer liber, deschide oficial seria manifestarilor culturale si ecologice din Vama Veche de anul acesta. Un singur concert, 1MaiMare!



Realizat de Capricorn and Capricorn Productions, casa de productie care de sapte ani participa la organizarea festivalului Stufstock, 1MaiMare propune, incepand de anul acesta, un eveniment organizat pe plaja, langa mare, si care sa reuneasca pe aceeasi scena artisti care reprezinta diverse genuri muzicale ascultate in Vama, alaturi de concertele mici, desfasurate in diverse locatii.

"In sfarsit, Vama Veche are acum un inceput si un sfarsit", spune Mani Gutau, de la Urma. "Daca pana acum sfarsitul era dat in mod oficial de Stufstock, cred ca de acum 1MaiMare poate fi considerat debutul oficial al unui sezon cultural pentru urmatorii 10-15 ani. Orice festival organizat profesionist si care ofera posibilitatea unui artist de a presta pe o scena utilata si aproape de public este un aspect pozitiv. Vama Veche este ultimul bastion cultural pe care il are mai litoralul romanesc: aici inca poti sa mai asculti o muzica live buna, poti vedea un teatru, sau un film, pe plaja", adauga Mani.

Sorin Danescu, de la Vita de Vie, spune ca "Pentru noi acesta nu este un concert ca oricare altul. 1 Mai ne gaseste intotdeauna la mare, e o traditie pe care vrem sa o pastram. Ne bucuram, de asemenea, ca vom fi in Vama Veche, acolo publicul stie cu ce se mananca ce cantam noi."

Posibilitatea ca de 1 mai sa ploua la mare nu este o problema pentru organizatori si pentru artisti: Important e ca artistii "sa nu ploua in cantecele lor": "Nu mi-am pus problema pelerinelor, pentru ca orice eveniment out-door presupune acest risc divin", spune Mani Gutau. "Daca stau sa ma gandesc bine, cred ca cel mai mediatizat eveniment din istoria rock-ului, Woodstock, a ramas in primul rand si datorita baii de namol pe care au facut-o zecile de mii de participanti."

Concertele vor fi prefatate, la amiaza, de o invitatie la dans pe plaja adresata de postul public de radio turistilor aflati pe litoral. De 1 mai, in colaborare cu Federatia Romana de Dans Sportiv, campania RRA "MISCAREA DE SANATATE 2010" va lansa pe undele marii si pe undele hertiene demonstratii live de rock'n roll si street dance facute de profesionisti in domeniu de la trei cluburi de dans sportiv din Constanta. Astfel, sloganul RRA "Tine pasul cu viata!" va fi sustinut de miscarea prin dans, impreuna cu Felix Crainicu, realizatorul emisiunii fanion "Matinal", care este si instructor de dans latino, impreuna cu "DJ"-ul celei mai ascultate emisiuni matinale din Romania, Eugen Rusu, si cu Viorela Panculescu, moderatoarea emisiunii de la 10:00 la 13:00.

Vama este pregatita sa primeasca public din toata tara si sa deschida sambata aceasta seria de evenimente care promoveaza atat muzica, dar si teatrul, filmul, literatura, fotografia, street-art-ul si, din ce in ce mai mult, atitudinea ecologica, in asteptarea Stufstock 2010.

"Vama Veche, indiferent daca a fost salvata sau pierduta, a fost intotdeauna pentru noi Kilometrul zero al acestei tari", spun baietii de la E.M.I.L. "Este locul unde muzica noastra se imbina cel mai bine cu atmosfera din public si cu cea de la terase si singurul loc de pe litoral unde poti asculta pe malul marii un Rancid pus "la blana" in boxele barului din spatele tau. Este cel mai placut mod posibil sa incepem aceasta vara la un festival 1MaiMare pe plaja din Vama Veche, la care suntem siguri ca vor veni foarte multi oameni din tara - pe o mica parte dintre acestia o sa ne bucuram sa ii revedem dupa turneul nostru national, "Stiu, ti se pare absurd Tour", proaspat incheiat."

E.M.I.L. are un mesaj pentru publicul din Vama: "Puneti-va tenesii de razboi, geaca groasa de stat pe plaja, bandana cu capete de mort peste nas, alimentati cu combustibil si ne vedem la pogo pe plaja!"

"Miscarea de sanatate 2010" este prima campanie pe termen lung initiata de un post de radio si urmareste sa-i indemne pe ascultatori la diferite forme de miscare, promovand in egala masura o viata sanatoasa, turismul si ecologia. Cu acest eveniment din Vama Veche, Radio Romania Actualitati vine in sprijinul publicului tanar, energic si dinamic, oferindu-i oportunitati de miscare si divertisment de calitate.

"Odata cu lansarea pe piata din Romania, Tuborg a organizat sau a fost partenerul unor evenimente muzicale de exceptie", spune Doron Zilberstein, Vice Presedinte Marketing Tuborg Romania. "Si de aceasta data, ne bucuram sa fim alaturi de toti tinerii care sarbatoresc 1 Mai in Vama Veche, cea mai neconventionala locatie de pe litoral, alaturi de muzica buna si bere de calitate", adauga Zilberstein.

Gremlin Computer, firma de colectare si de reciclare a deseurilor, se alatura proiectului 1MaiMare pentru oportunitatea de a se adresa direct celor care vin in Vama, pentru sustinerea unui mediu curat. "Dorim sa vorbim, prin intermediul publicului de aici, despre necesitatea colectarii si a reciclarii deseurilor", spune Ema Georgescu, director de marketing Gremlin Computer. De 1 mai demareaza un proces de colectare selectiva pe plajile din Vama Veche si 2 Mai, care incepe cu instalarea unor puncte de colectare a deseurilor. Urmeaza implementarea unui program de biciclete pe toata perioada verii si workshop-uri care vor continua sa fie organizate pana la finalul sezonului.

1MaiMare este realizat si cu sprijinul Primariei Mangalia, al Primariei din Limanu si al agentilor hotelieri din sudul litoralului. De 1 Mai deschidem sezonul de cantare. La mare, pe plaja din Vama Veche!




loading...

0 comentarii. Posteaza un comentariu

Alte stiri

Funk Rock Hotel iese la aer liber!

Concertul aniversar Vita de Vie este sold-out

Les Elephantes Bizarres lanseaza noul videoclip (Video)

Pe 28 februarie "Stai pe acelasi drum" cu Bere Gratis

The Animals live in Jukebox Club!

O seara de pian modern la Bucuresti!

Sansa talentelor nedescoperite - Festivalul Imagine

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

125 vizitatori si 0 membri acum pe site