www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Stefan Banica ne aduce "Super Love" (Video)

MuzicaBuna / marşi, 20 apr 2010
banica jr

Stefan Banica revine in forta cu un nou cantec si videoclip - "Super-love" - piesa care, odata cu lansarea videoclipului, va da startul unei campanii de amploare - Campania Super-love - pe site-ul oficial al artistului www.stefanbanica.ro



Ieri, 19 aprilie, s-a lansat pe site-ul oficial al artistului - www.stefanbanica.ro - Campania Super-love, care isi propune realizarea uneia dintre cele mai ample baze de date atasate unui site oficial al unui artist/compozitor roman, care a creat traditie prin muzica sa, baza de date care-i aduna la un loc pe toti cei care care-i iubesc refrenele, ii urmaresc cariera cu fidelitate si au contribuit la crearea traditiei concertelor extraordinare de Craciun Stefan Banica, prin prezenta lor in sala de spectacol la una dintre cele mai complexe productii de gen din tara. Membrii inscrisi in baza de date a Campaniei Super-love vor deveni primii informati despre activitatea artistului, despre spectacolele sale de teatru sau concerte si, unii dintre ei, prin tragere la sorti, vor fi premiati in competitia on-line ce se va incheia in luna decembrie.

Videoclipul "Super-love", ce este postat pe site, pe paginile special create pentru Campania Super-love, reprezinta punctul de plecare pentru inscrirea celor care vor dori sa fie parte a bazei de date Super-love, deoarece clipul va contine, scris, un cuvant-cheie necesar pentru competitia on-line.

"Imi doresc sa-mi fie aproape astfel toti cei care care-mi iubesc muzica, vreau sa-i cunosc mai bine prin mesajele lor, prin fotografiile pe care le vor putea incarca pe site, prin povestile lor trimise catre mine si sa ofer si premii. In ultimii 9 ani, numai la concertele mele traditionale de Craciun am avut bucuria de a avea peste 130.000 de bilete vandute. Toate spectacolele au fost sold-out si cererea mare de bilete m-a dus si catre stabilirea unui record pentru Romania: 7 concerte sustinute consecutiv la Sala Palatului, timp de o saptamana. Campania Super-love va dura pana la sfarsitul anului 2010 si este gandita in doua etape: prima va avea startul pe data de 19 aprilie, odata cu lansarea clipului cu acelasi nume, si se va incheia cu evenimentul de lansare a albumului "Super-Love" din toamna, unde va fi premiat primul castigator al campaniei dintre cei inscrisi on-line in baza de date Super-love. Din acel moment si pana in decembrie va avea loc a doua etapa a campaniei, dedicata celor care vor cumpara discul "Super-Love" si care vor avea astfel sansa de a primi Marele Premiu chiar in timpul Concertului extraordinar de Craciun ce va fi transmis la televiziune." explica Stefan Banica.

Videoclipul "Super-love" este primul clip din Romania realizat in stilul music-hall, fiind filmat in patru locatii diferite, personajele suferind mai multe transformari pe parcurs. Povestea este una amuzanta, fantezista, plina de energie, in care totul se intampla in imaginatia personajului interpretat de Stefan Banica. Astfel, in timp ce sta plictisit la biroul unde lucreaza, personajul evadeaza in propria-i imaginatie, unde se petrec tot felul de metamorfoze, scene pline de culoare si efervescenta: odata cu el si ceilalti colegi de serviciu se transforma in personaje pitoresti. Apoi, treptat, personajul capata incredere in sine, isi schimba imaginea, atitudinea, costumele si, in urma acestor transformari, ajunge sa-l impinga de pe scena pe cantaretul Stefan Banica pentru a canta in locul acestuia.

Intregul videoclip se bazeaza pe coregrafii, schimbari si costume colorate, dansatori si multe personaje carismatice. In plus, distributia se bucura, in final, si de prezenta Andreei Marin Banica, pe care personajul o viseaza in fanteziile sale si, in final, ii declara ... Super-Love.

In regia lui Iulian Moga, filmarile au durat 24 de ore, s-au desfasurat in Bucuresti si la Studiourile MediaPro din Buftea.




loading...

7 comentarii. Posteaza un comentariu

 
20-04-2010 12:19 de easycom

Dragut clip, macar e diferit de toate celelalte balarii numite "videoclip de imagine". Intotdeauna mi-a placut stilul de musical...

 
21-04-2010 21:01 de dani3ls13

"Eu spun da.......tu spui nu,........ma imbrac tu te desbraci.........eu vorbesc si tu sa taci.." Mi-a placut cind i-au pus briciul pe git;pacat ca nu au apasat mai tare. A.....domnule "EASYCOM",apare un comentariu de-al tua(cel putin unul)cam peste tot......"balarii".....ce bine ca vocabularul romanesc contine atitea sinonime si fiecare dintre noi poate spune orice "balarii"

 
21-04-2010 22:13 de easycom

Mai, tu lasa comentariile la adresa mea. Daca ai ceva de zis despre piesa sau clip, esti binevenit, daca nu, n-are sens. Nici eu nu ma leg de "typo"-urile tale...

 
22-04-2010 18:53 de dani3ls13

Ok,ok..........nu se accepta critica.Am inteles; promit sa fiu cuminte data viitoare....A,despre piesa am comentat mai sus.

 
22-04-2010 20:55 de easycom

Se accepta, dar nu e cazul.

 
23-04-2010 22:36 de DORA

Mie-mi place ! Si melodia si versurile.

 
09-07-2010 17:04 de Anonim

super videoclip

Alte stiri

Stefan Banica Jr. lanseaza "Super Love" (Video)

"Super-Love" pe super-loc in topul Nielsen

Nominalizarile la Premiile Muzicale Radio Romania Actualitati

Piesa "Ho Ho Ho" este in topul preferintelor ascultatorilor

Stefan Banica te invita la autografe!

Nu mai sunt bilete la concertul lui Banica

Rock pentru Viata!

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

109 vizitatori si 0 membri acum pe site