www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Maruta, din lipsa de preocupari, vrea sa invie formatia Andre

Msokoto / joi, 06 nov 2008
andreMaruta are treaba [sau mai bine zis nu are ce face..]: pana cel tarziu maine trebuie sa le convinga pe Andreea Antonescu si Andreea Balan sa-i calce pragul emisiunii sub forumula Andre. El trebuie sa le readuca fata-n fata pe fostele Andre, chiar si pentru cateva minute cat ar dura sa interpreteze acestea o melodie.

Acum ar fi chiar sinistru sa cante Antoneasca `lasa-ma papa la mare` si foarte penibil pentru Andreea Balan [nu ca pentru aialalta n-ar fi..] sa topaie `miscarile Andre` dupa atatea cursuri de dans si trofee castigate in domeniul asta.

Imi pare irelevant daca Maruta reuseste - fizic - sa le aduca pe Andree in acelasi studio spre a presta impreuna pentru ca e clar ca n-ai cum sa invii asa ceva:
[spor la ras]




loading...

19 comentarii. Posteaza un comentariu

 
06-11-2008 17:31 de impy4ever

Uau, nu am mai auzit piesa de foarte mult timp. Nu stiu de ce loviti atat de orbeste in muzica fetelor astora. In fapt, ma intreb tot mai mult daca nu cumva toate pozitiile radicale pot fi acuzate de infantilism!
As vrea sa-mi spuneti piese romanesti de "muzica buna" care au circulat in circuitul mainstream din vara Andre si din anul care a urmat. Am vazut pe site-ul muzicabuna muzici cam la fel de proaste, sau cam la fel de bune.
Reascultand piesa, am sesizat niste elemente deloc rele. Urmariti chitara clasica si acordeonul prin tot cantecul, mai cu seama acordeonul. Piesa se reazama pe un groove tip dance (basul sintetizat s.cl.) peste care vin elemente latino, in sensul bun aducand aminte de Marc Anthony.
Minunatiile "locale", si bune si rele, sunt introducerea de rapping (cam eftin, e drept) si timbrele de manele (! - ascultati cu atentie acordeonul, la care nu canta vreun latin lover, ci mai curand un tigan indemanatic. Ascultati si sintetizatoarele si urmariti forma - o manea in lege, daca mai pui si vocea mix MariJuana-Minodora a Andreei roscate...). Ce admir totusi la piesa asta - motivul pentru ca va bat obrazul - e ca, in ciuda stupiditatii versurilor/videoclipului, linia melodica e foarte catchy, iar amestecul de influente e bine echilibrat, astfel incat nimic nu da pe dinafara. Va rog sa nu confundati compozitia/aranjamentul (lucrul pe care-l laud) cu productia muzicala (despre care nu ma grabesc sa vorbesc).

 
06-11-2008 17:37 de impy4ever

P.S. Am spus deasupra ca linia melodica e catchy. Vorbesc de linia melodica + armonii. Una fara alta ar fi fost insipide. Impreuna mi se par bine.

 
06-11-2008 18:39 de easycom

Deci la 1:30 am oprit clipul... a cedat sistemul meu nervos. In loc sa-mi inspire caldura si dispozitie de vara, inca ma trec frigurile... Iar fetele alea doua... nush... am boala pe ele de cand le stiu. Arata oribil... suna oribil...

 
06-11-2008 19:52 de Anonim

AS VREA SA LE MAI VAD ODATA IMPREUNA

 
06-11-2008 21:43 de codashu

ohooo, ce fetze au ) cum se scremea roscata aia )

 
06-11-2008 21:52 de impy4ever

easycom, un muzician care pretinde la veleitati de critic (cum spuneai prin alte comentarii) nu are voie la astfel de argumente.

 
07-11-2008 00:12 de peterbauman

Bravo tie Maruta daca reusesti sa le reunesti pe Andrele!
Sper sa te ridici la nivelul lor....desi ma cam indoiesc!....Urmaza Indigo?!

 
07-11-2008 13:22 de Max

Una peste alta, indiferent cat de praf au fost, penibile, comerciale...etc.Au fost pragul unei generatii.Bune, rele...doar ele erau pe piata atunci.

(Nu, nu sunt melanoclic sau ceva) Si eu am dureri de cap cand le aud..dar na

 
07-11-2008 15:05 de easycom

Da, impy4ever, zici tu ceva... ar trebui sa fiu obiectiv daca vreau sa critic ceva sau cineva, dar cand nu am ce sa critic in mod obiectiv, trec in mod subiectiv. Stii cum am patit eu cu fetele astea? Ca un critic de arta culinara... dupa prima inghititura, mi-a venit sa borasc. E un dezastru... supa de pui cu ketchup si gem. Unde sa mai fiu obiectiv cand dupa 90 de secunde imi vine sa fug roata in jurul casei 24 de ore... Scuze, eu nu inghit asemenea oribilitate fonica, imi zgarie timpanele.

 
11-02-2009 11:36 de dewtza

in ciuda comentariilor d mai sus....se stie k au avut mult succes...si erau fff bune...si frumoase...yo le ador

 
26-03-2009 14:45 de fana_andreea_balan_

am 10 ani si nu ma intereseaza ca melodiile sunt vechi...mie imi plac la nebunie!imi doresc sa fie din nou trupa andree pt a le auzi si eu cantand impreuna....

pana sa citesc ce comentarii urate ati spus majoritatea dinte voi,toata lumea imi zisese ca le iubeste si acum,ca erau cele mai tari,etc.
ar fi mai frumos sa nu le jicniti asa de tare cum le-ati jicnit pana acum si sa va ganditi ca multa,foarte multa lume le-a iubit si voi nu stiti sa le respectati....acum sunt o mareeeee fana andreea balan si nu accept sa vad cum anumiti oameni ii zic atat de multe chestii urate.
oricum,ele au incantat multa lume pana acum si nu va exista niciodata o trupa care sa le depaseasca!!!!!

 
20-04-2009 14:23 de Ala pe care il enerv

easycom si impy4ever sunteti cam neobrazati . Nu vi se pare ?? Daca sunteti voi doi mai talentati faceti-va o trupa si sa ascultam si noi cum cantati daxa va dati asa mari . Fetele astea au muncit sa ajunga aici si niste nesimtiti ca voi le gignes fff tare . Cum a zis si pujtoaica de 10 ani nimeni nu o sa le intreaca .

 
05-06-2009 18:23 de Mira

Fiecare este liber sa spuna ce vrea.Dar trebuie sa recunoasteti cu totii k nu a fost trupa in Ro kre sa fi avut un succes mai mare ca ele.Toata lumea isi aduce aminte de lasa-ma papa la mare,de mosule ce tanar esti...versuri care nu vor fi uitate niciodata.Videoclipul este vechi.Uitati-va spre exemplu la N&D ce fel aratau pe vremea aia,si ce videoclipuri de proasta calitate aveau.

 
12-06-2009 14:50 de Anonim

Mey..sa stabilim un lucru eu nu sunt un fan inrait..deoarece nu au fost pe timpul generatiei mele..dar astia care fac diverse comentarii cu boratul si blba/bla-uri deastea FRATE NU VA CONVINE:?AFARAAAA!!!nu va obliga nimeni sa le ascultati dar daca ati avea un pic de ureche muzicala ati observa ca intradevar au voci inedeite si in ziua de azi ff rar se gasesc asemenea voci si mai ales care sa fie in armonie..le-ati auzit pe cele care au cantat la maruta care cica incercau sa le ia locul celor adevarate??ALea DA chiar sunau ingrozitor..IAR DAK NU AVETI ALTE PREOCUPARI INCETATI NAIBI SA VA MAI CHINUITI SA TASTATI NISTE LUCRURI TANPITE LA ADRESA UNOR PERSOANE !!!si ganditi un pic(stiu ca cer prea mult..)aviz amatorilor cum ar fi ca voi sa fiti in pielea lor(ee teoretic)si sa cititi aberatiile unor copii-problema...deci JET criticilor..adica dute-n mortii si lauda pe cei care-ti plac nu critica nu aduci niciun folos!!!

 
12-06-2009 22:01 de Anonim

pnln8

 
18-06-2009 18:17 de andeea 20

mie intotdeauna mi-au placut fetele acestea si cred ca o sa imi placa intotdeauna si apropo pt cei care le-au jignit:de ce nu va faceti formatie sa vedem daca o sa fiti jigniti?si daca o sa va jigneasca cineva ar trebui sa va trageti fermoarul la gura pupici pt fanii ANDRE

 
25-10-2010 11:10 de Anonim

nu stiu ce aveti cu ele dar eu le ador.asa ca daca nu va place nu va uitati la ele.gusturile nu se discuta si nu mai vb asa de porcos.va pup fetelor

 
30-10-2010 00:14 de fan andre

a fost cea mai tare trupa pe vremea aia nu stiu de ce le jicniti daca nu va convine nu le ascultati dar nu le mai jicniti ori voi va credeti mai buni daca injurati ca la usa cortului eu si acum le asc melodiile imi pare rau ca sau despartit poop andre

 
10-11-2010 23:12 de Anonim

ce repede ati uitat ca andre au facut parte din coilaria voastra ati dat si voi de muzica straina si gata sa va fie rusine ce vremuri frumoase acuma nu stim numai manele(fara numar) lady gaga care arata penibil si toate astea

Alte stiri

AndreEA colaboreaza cu B.U.G. Mafia si Costi Ionita

"Crazy About You", incursiune in viata Andreei Balan (Video)

Andreea Balan lanseaza un nou single - "Crazy about you" (Audio)

Ascultati noul single Andreea Balan - "Trippin"

Andreea Balan gusta popcorn-ul romanesc

Andreea Balan lanseaza "Trippin`" (Video)

Trupa Trupelor a lansat Rollin`

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

113 vizitatori si 0 membri acum pe site