www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Marius Moga - monitorizat de Politia Economica

MuzicaBuna / joi, 06 nov 2008
mogaPolitistii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Politiei Romane monitorizeaza peste 100 de melodii, despre care exista date ca ar fi piratate in mod frecvent si postate pe site-uri de tip "Torente", de unde pot fi descarcate, gratuit, de oricine.

Pe lista Politiei Romane, cea mai cautata melodie a momentului este "Save me", cantata de trupa Morandi in spatele careia este Marius Moga. Pe locul doi se afla formatia Blaxi Girls in spatele careia este manelistul Costi Ionita.

Acestia sunt urmati de un lung sir de vedete internationale, dintre care nu lipsesc Beyonce, Rihanna, Madonna sau Shaggy. Undeva pe la jumatatea clasamentului se gasesc artisti cu pretentii in lumea muzicala romaneasca, cum ar fi, de exemplu, Stefan Banica Jr., Andra sau Andreea Banica. Pe ultimele locuri ca interes pentru cei care descarca ilegal melodii de pe internet sunt Celia si formatiile Taxi si Directia 5.



loading...

10 comentarii. Posteaza un comentariu

 
06-11-2008 13:50 de easycom

Vai si de cate ori si in cate locuri am batut din gura, spunand "nu mai piratati!" M-a auzit cineva? M-a ascultat cineva? Nu... dar nu-i nici o problema. Daca va treziti cu ORDA si politia la usa, va fi problema voastra personala. Daca ati stii prin ce baze de date sunt IP-urile si MAC-adressurile voastre, cred ca v-ati arunca HDD-urile pe geam. Nu-i bai, jucati-va numai cu focul... o data si odata tot va ardeti. Sau sunt chiar singurul roman care are DOAR muzica licentiata si legala..?? N-as crede...

 
06-11-2008 14:32 de Anonim

asa tata tineo tot asa .ca lumea din ziu de azi au loato rasna . nu mai stie cum sa faca banii cat mai usor.ce sai facem asta eset trim an romania si asta este romania.........bravoo

 
06-11-2008 21:47 de codashu

nasol nene, da lasa ca exista odc-ul

 
06-11-2008 23:15 de easycom

ODC-ul...? Mai gandeste-te o data... E ca si cand te-ai arunca in bratele lu nea politistu. Stiu ca nu ma credeti si nu ma luati in serios dar va veni si acea vreme... Mai bine cumparati muzica acum, decat s-o platiti de 10 ori cu o amenda si un dosar penal.

 
06-11-2008 23:31 de Anonim

da, asa e, politaii o sa se ca*ce pe ei pentru ca eu ii iau lu morandi o melodie de pe odc
easycom, esti tare!

 
07-11-2008 13:19 de bogdan

in primul rand ma cac pe muzica lui morandi, nu stiu cine ar fi in stare sa cumpere cd-ul in original gen morandi moga etc. , respectati artistii independenti care cu adevarat fac muzica nu sclavii astia comerciali care o sug la rece mereu

 
07-11-2008 13:31 de Tavis

Cand vor avea preturi decente pentru Romanica, DVD-urile si CD-urile se vor cumpara ca painea calda. Pana atunci da matale easycom-ule echivalentul a 15 EUR pe un DVD bun dintr-un salariu de roman cinstit (10-12 bulioane). Iti spun eu cum sta treaba: prin preturile ridicate la carti si multimedia, milioane de romani sunt condamnati la INCULTURA! Cunosc studenti care downloadeaza carti de specialitate in format PDF, esentiale in activitea lor, pentru ca au preturi PROHIBITIVE! Dupa care ne laudam cu rezultatele lor la olimpiade. SA VA FIE RUSINE !!

 
07-11-2008 14:17 de easycom

Sunt si nu sunt de acord cu tine... Preturile au scazut destul de mult in ultimul timp CD si DVD costand chiar si 5 sau 10 Ron. Dar nu preturile sunt ridicate chiar daca ma uit la cele cu 100 Ron bucata, ci salariile mici. Dragii mei, siu ce inseamna un salar de mizerie gen 650 Ron/luna, dar de noi depinde totul... pana noi tacem si rabdam nimeni nu ne va ajuta si asculta. In '89 s-a intamplat ceva, insa nu destul... nivelul de incultura, pirateria, nivelul de trai, toate sunt in mainile noastre, dar nimeni nu face nimic, nimeni nu a invadat ORDA cand in Iasi au fost luati oameni la raspundere pentru piraterie. Nu se aude glasul vostru, fiindca taceti. Eu sunt contra pirateriei din bun simt si constiinta dar admit, romanul e obligat... sau nu, romanul se lasa obligat si condamnat la incultura.

 
27-03-2009 12:34 de Anonim

bai frate ,asta inseamna ca nu mai pot si io atunci cand imi vin oaspeti nu mai am voie sa descarc niste muzica de pe net ca sa le pun?

 
20-06-2009 14:10 de art is resistence

@easycom
sunt sigur ca ai cel putin un mp3 downloadat aiurea acasa si la fel de sigur ca nici toate filmele nu le vezi la mall sau de pe dvd cumparat/inchiriat.
hai sa-ti dau cateva motive pentru care sunt de acord cu dc-ul sau torrentele intr-o anumita masura.
1.cine iubeste o trupa/artist nu se multumeste cu un folder, isi cumpara produsul (Radiohead au avut prima initiativa si au pus gratis pe net, a urmat NIN si mai nou U2 au incercat ceva similar chiar daca mai timid, ti-am dat exemple "grele", initiativa a fost urmata de zeci de artisti in principal din underground)
2.vorbea cineva despre carti in pdf downloadate de cei care au nevoie de ele, pe vremuri cand nu exista net se folosea un "master" pe care si-l copiau toti la xerox, ai idee cam ce ar insemna pentru unii sa nu mai aibe acces la informatii doar pentru ca nu au suficienti bani ca sa-i bage in buzunarul unor idioti ca Diverta de exemplu? (retailerii de genul Diverta folosesc adaosuri intre 60-200%)
3.ai idee ce serviciu le face pirateria unor nonvalori ca Morandi? au ajuns celebrii nu vanzarilor extraordinare sau promovarii ci pirateriei, abia acum se vad efectele, au sala plina la concerte pentru ca 90% din public sunt cei care i-au piratat.
in fine, in caz ca nu stii tot mai multe nume grele din muzica (atentie, ma repet, nu limbrici gen morandi) se indreapta catre zona free download si "deluxe/premium product". le asculti contentul si daca le vrei cd-ul esti liber sa-l cumperi, doar ca intr-un viitor nu foarte indepartat casele de discuri nu vor mai face parte din aceasta ecuatie urmand ca fiecare trupa sa-si vanda online produsele fizice.


Alte stiri

Morandi - `Save Me` nr.1 in Romania - emoticoncert

Marius Moga: "Daca ne voteaza Rusia si Romania, castigam!"

"Love Is The Answer" - a spus Morandi in Kosovo

Marius Moga si Iulia Vantur s-au despartit

Morandi pe aceeasi scena cu Michael Jackson

Trupa Morandi - premiata in Polonia

Morandi - triplu disc de platina in Rusia!

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

124 vizitatori si 0 membri acum pe site