www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Madalina Manole s-a sinucis de ziua ei

MuzicaBuna / miercuri, 14 iul 2010
madalina manole

Zi de doliu nu doar pentru industria muzicala din Romania, familia artistei, dar si pentru toti fanii, care ii apreciau munca, talentul si zambetul ei fermecator. Toate acestea raman doar o amintire frumoasa cu un sfarsit tragic si neasteptat. Madalina Manole a murit chiar de ziua ei. Trupul ei neinsufletit a fost gasit in aceasta dimineata la ora 6:30, in propria ei casa din Otopeni.



Madalina Manole ar fi implinit astazi 43 de ani. Cantareata era casatorita de 15 ani si avea un copil in varsta de un an.

Cunoscutii cantaretei nu sunt de acord cu ipoteza sinuciderii, in ciuda faptului ca anchetatorii au luat de la bun inceput aceasta optiune in calcul. Monica Anghel si Aurelian Temisan nu cred ca Madalina si-ar fi luat viata cu prea multe medicamente.

"Madalina era o fata OK, plina de viata, luptatoare. Nu inteleg de ce. Vad un copil si un barbat care s-o iubeasca, nu inteleg pur si simplu", a spus Monica Anghel la Realitatea TV.

"Ne-am intalnit intamplator cu cateva luni in urma. Nu parea sa aiba probleme. A fost una dintre cele mai energice persoane si pozitive in gandire. Stau cu telefonul in fata acum si as vrea sa o sun sa constat ca a fost o gluma macabra. Spunea ca este implinita mai ales datorita copilului", a spus Aurelian Temisan, citat de Adevarul.

Socul in randul artistilor continua... "Nu imi vine sa cred ca se pot intampla astfel de lucruri. Nu-mi vine sa cred! Nu stiu ce sa mai spun. Am vorbit cu ea in aprilie si mi-a spus ca este implinita, ca in sfarsit are un copil si ca se intelelge extraordinar cu sotul ei. Nu parea o persoana care sa aiba probleme de sanatate", a declarat Marcel Pavel pentru cancan.

Corina Chiriac exclude posibilitatea ca Madalina Manole sa-si fi pus capat zilelor. "Vreau sa cred ca s-a intamplat un accident. Nu pot sa-mi inchipui ca si-a luat viata o femeie cu familie, copil si un sot. Sunt socata. Ea era discreta cu viata personala, nu stiam de problemele ei de sanatate. Nu pot sa-mi explic asa ceva. Daca a avut probleme cardiace, probabil a luat prea multe medicamente, nu vreau sa cred ca s-a sinucis. Ne-am intalnit la o mare televiziune din Bucuresti unde am participat la o emisiune moderata de Mihaela Radulescu. Era foarte slaba si am crezut ca e din cauza copilului. Ea era fericita, era implinita ca mama, ca femeie, era foarte vesela. Poate a luat o doza gresit pentru inima, nu pot sa cred ca s-a sinucis.", a declarat Corina Chiriac.

Nici Stela Popescu nu crede in ipoteza unui sinucideri: "Nu stiu ca ar fi avut probleme. Era vesela, era frumoasa. Niciodata nu am auzit lucruri urate despre ea. A luptat enorm sa aiba acest copil. Era multumita. Vai de mine, pur si simplu nu pot sa inteleg! Eram colege, era superba, mii de copii alergau sa o sarute, sa-i aduca flori. Nu avea motive sa paraseasca viata in acest fel. Ea era discreta. Chiar daca avea probleme, ea nu le declara la ziar. Niciodata nu am auzit discutii, neplaceri referitoare la ea. Astazi ar fi implinit 43 de ani, este groaznic."

Folkistul Victor Socaciu spune ca artista avea probleme grave de sanatate, care ar fi putut s-o indemne sa recurga la acest gest sinucigas. "Se pare ca avea ceva grav, daca a putut lua aceasta decizie. Si-a amanat lansarea ultimului album si inseamna ca avea ceva grav daca a decis sa nu-l mai lanseze. A fost vointa ei de a pleca din aceasta lume. Sa-i respectam dorinta sa sa nu umplem paginile cu tot felul de povesti", a declarat Socaciu pentru Antena 3.

Adevarul insa pare a fi mai dur si mai trist, decat cel pe care vrem cu totii sa-l credem, fiindca Madalina Manole a lasat un mesaj de adio pe telefonul sotului ei, inainte de a lua supradoza de medicamente potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Ilfov, Claudia Burada. Mesajul a fost trimis dupa ora 2, in noaptea de marti spre miercuri. Artista a spus ca regreta gestul pe care il face, pentru ca stie ca toata lumea o iubeste, a declarat Burada.

Politia a confirmat ca nu exista suspiciuni de crima, mai ales ca pe corpul Madalinei nu exista urme de violenta. "Este adevarat ca a ingurgitat niste medicamente", au mai spus politistii. Aceasta nu ar fi prima tentativa de sinucidere a Madalinei, potrivit unor surse citate de Hotnews.ro. Cantareata ar mai fi incercat sa-si ia viata in urma cu cateva zile.

Corpul artistei va fi transportat la Institutul Medico-Legal, unde se vor stabili cauzele exacte ale mortii prin necropsie.



loading...

11 comentarii. Posteaza un comentariu

 
14-07-2010 14:19 de Iolanda

Nu pot sa cred ca ai plecat, Mada! Te-am iubit de mica, te iubesc si te voi iubi mereu! Muzica ta ne-a ridicat de la pamant pe noi femeile..., dar acum pe tine cine te mai ridica? Stiu ca nu te-ai sinucis...Erai mult prea puternica! Respect, Mada, si saluta-l pe Doamne-Doamne din partea noastra!

 
14-07-2010 14:43 de Anonim

imi pare extraordinar de rau eu am o fata se cheama madalina si pt ca imi placea muzica M.Manole ii ziceam madalina,fata cu paru de foc e o stire mult prea trista daca e adevarat

 
14-07-2010 17:11 de feble

poate avea ceva prea grav sa stea sa isi astepte sfarsitul...ne pare rau

 
14-07-2010 17:24 de lanteean

Ne va fi dor de tine, Madalina!

 
14-07-2010 19:16 de marcela v.

am gasit intamplator pe site despre madalina,da era o cantareata extraordinara.dumnezeu sa o odihneasca in pace.

 
14-07-2010 19:23 de Puggy


 
14-07-2010 19:39 de Anonim

condoleante sotului ei

 
14-07-2010 20:25 de iuliana

condoleante familie greu incercate in aceste momente.Imi pare ft rau ca nea mai parasit inca o cantareata de valoare precum LAURA STOICA.Am ramas fara cuvinte sunt in Spania si de cand am citi pe internet de moartea ei sunt socata.inca odata condoleante

 
14-07-2010 21:01 de RazvanCl1

Nu-mi vine a crede ca a plecat atat de repede si ne-a lasat cu mult mai saraci, exact acum cand poate aveam mai mare nevoie de ea. Muzica compusa de Serban si interpretata de Madalina mi-a insotit adolescenta. Nu pot uita primul lor mare succes "Asta e doar viata", lansat in aprilie 1988 la emisiunea lui Titus Andrei si Florian Lungu "Start Melodii'88" sau succesul de la "Mamaia'88" "Un om sentimental", in februarie 1989 "O floare pentru mai tarziu", apoi au urmat celelalte. Sufletele noastre plang la aceasta trista disparitie.

 
17-07-2010 12:14 de ALICANTE


 
19-07-2010 22:48 de LINDA ZARAGOZA

CONDOLIANTE FAMILIEI NU MI-A VENIT SA CRED O ASEMENEA NOTITIE ASA DE TRAGICA NU AI CUVINTE SA POTI ALINTA DUREARE UNEI MAME O IMBRATISARE PENTRU FAMILIA INDOLIATA

Alte stiri

Se lanseaza doua albume Madalina Manole post mortem

Madalina Manole ajunge cea mai vanduta artista din Romania

Concluzie oficiala: "Madalina Manole s-a sinucis"

Malina Olinescu pe urmele Madalinei Manole ...

Mirabela Dauer afectata de moartea Madalinei, scoate artileria grea

Ultimele momente alaturi de Madalina Manole

Madalina Manole, Andra si multi altii canta pentru Florin Piersic

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

135 vizitatori si 0 membri acum pe site