www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Luminita Anghel si Sistem merg la Eurovision cu "Let Me Try"

webmaster / sâmbătă, 05 mar 2005
Luminita AnghelSambata seara a avut loc finala nationala Eurovision, in care au participat primele 12 piese selectate de catre juriul de specialitate dintr-un total de 124 participante in acest an.

Piesa castigatoare, ce ne va reprezenta la Kiev pe 21 mai, este "Let Me Try", interpretata de Luminita Anghel & Sistem (Muzica si text Cristian Faur). Atat publicul telespectator cat si juriul de specialitate a decis cu punctaj maxim ca Let Me Try merita primul loc, urmata de melodia Loredanei, "Lele" (Muzica Mihai Ogasanu, text Florin Busuioc, Loredana Groza) si de Mihai Traistariu & Nico cu "All The Time" (Muzica Andrei Tudor, text Laura de Alvare).

Editia din acest an nu a fost ferita de scandalul si discutiile de culise cu care Eurovisionul ne-a obisnuit deja: cantaretii cu experienta sau juriul sfideaza tineretul, nu functioneaza telefoanele, unii interpreti sunt suspectati ca isi pun pilele in functiune, unii finalisti se retrag brusc din concurs, toate acestea razbatand dincolo de micul ecran.

Suntem siguri ca ceea ce am vazut/auzit in aceasta editie nu constituie suprema valoare a solistilor nostri de muzica usoara. In realitate, ei sunt mai multi si mai buni, dar nimeni nu isi poate explica din ce cauza nu pot iesi la rampa. An de an, totul se repeta, ca un afis tras la xerox.

Cat priveste Eurovision-ul, degeaba si-a spart Nicola plamanii acum doi ani ca sa ne situeze tara pe locul 10, fiindca cine a avut ideea s-o imbrace in costumul de masochista semnat Razvan Ciobanu pe Sanda Ladosi nu a reusit decat sa ne traga noua un sut in fund, care ne-a aruncat la coada clasamentului. Nici coafura "cap de leu" si nici melodia nu le-au rupt gura strainilor. Din aceasta cauza, piesa Luminitei Anghel si Sistem va intra abia in semifinala de la ucraineni.

Daca vocea buna a Luminitei si coregrafia/ineditul/dinamismul celor de Sistem vor convinge in semifinala, atunci vom avea sansa noastra in finala de pe 21 mai. Altfel, se pare ca nu ne mai ramane decat sa il asteptam pe Noni Razvan Ene sa creasca, baietelul care, la editia de anul trecut pentru prichindei, a propulsat Romania pe locul al IV-lea!

Ce ne-a placut:

Pops au avut o aparitie surprinzator de buna, cu o melodie cu iz occidental. Cei de la Mandinga ne-au incantat cu o melodie marca Laurentiu Duta si cu o prezenta scenica vesela si dinamica. Baietii de la Jukebox, de asemenea, au venit cu o melodie simpatica care a mai ridicat putin media scazuta a creatiilor din acest an.

Ce nu ne-a placut:

Ca in fiecare an prezenta neinspirata a lui Leonard Miron in rolul de p'afarist sef. Perla serii a fost cea legata de culoarea verde pe care el credea ca o are steagul Ucrainei. Socul serii l-am avut vazand-o pe Loredana deghizata intr-o sperietoare moderna de ciori, tipand cat o tineau plamanii intr-o prestatie live cu mult sub asteptari. Prezenta scenica a formatiei De la Vegas a stat sub semnul prostului gust datorita celor trei calusari care se zbeguiau cu o veselie frenetica in spatele interpretilor. Si chiar daca vocile au fost live, vioara brunetei n-a fost.

Si in final premiile pentru cei care nu se lasa, aceste formatii care scot capul in lume doar cu ocazia Eurovisionului: Academica - premiul pentru cea mai banala melodie si trofeul limba de lemn pentru versurile cu conotatii filosofice despre faima si succes, Shake - premiul afonul de aur pentru lipsa totala de voce cu care au prestat, Centru' Civic - felicitari calduroase pentru cea mai enervanta melodie a serii, June - premiul de excelenta pentru perseverenta cu care tine sa ne terorizeaza anual ... chiar ma intreb care o fi sponsorul ei generos.



loading...

61 comentarii. Posteaza un comentariu

 
06-03-2005 11:57 de hamsy

bravo lor...piesa e super..ce mai cool...au meritat sa castige...au facut un show senzational...dar sa nu uitam si de loredana..care a cantat live si mishto..dar pt kiev trebe' ceva inedit..ceva nou..de care europa sa nu fi auzit...aaaaaa...dak stie cineva vreun site de unde pot downloada piesaspunetimi-l..plasi piesa e coolsi pt loredana care a cantat live..chiar merita apaluze

 
06-03-2005 12:18 de misu

In sfarsit o alegere buna. Ce mai cauta
Moculescu in muzica usoara romaneasca??? Am 50 de ani, dar individul asta e pe toate posturile tv si in toate juriile, desi nu a compus in viata lui vre-o melodie care sa ajunga slagar. LASA-NE!!!

 
06-03-2005 16:06 de op


 
06-03-2005 18:51 de paula

Nici nu ma asteptam sa castige altcineva!Sunt cei mai buni!

 
06-03-2005 22:49 de costi

am pariat pe aceata melodie de la inceput.felicitari luminita

 
06-03-2005 22:49 de costi

am pariat pe aceata melodie de la inceput.felicitari luminita

 
06-03-2005 22:49 de costi

am pariat pe aceata melodie de la inceput.felicitari luminita

 
06-03-2005 23:16 de benny

Sincer - eu am votat pentru sistem si nu pentru luminita anghel - era fain daca pleca numa sistem melodia nu e prea stralucita - da show-ul facut in spate de butoaie sper sa atraga voturile Europenilor...

 
06-03-2005 23:53 de hamsy

sal...am scris mai devreme ca bravo lor...sa stiti ca sunt fan adevarat Loredana...piesa celor de la sistem&luminita..buna...dar va rog sa accesati www.jurnalul.ro...si sa cititi articolul cu eurovisionul...in care loredana trebuia sa castige..dar a fost o cospiratie..va rog intrati pe www.jurnalul.ro si ma vorbim...dupa aia...apropo am vrtu sa votez loredana dar a sunat ocupat tot timpu' .....de ce?
vreau si eu un raspuns

 
07-03-2005 00:41 de lali200380

ce sa zic,nu sunt cei mai buni dar oricum merge.se putea si mai bine dar ca intotdeauna cand trebuie sa iesim in afara cu o melodie o dam in bara.asta e.sa speram ca nu vom fii pe ultimul loc.bafta

 
07-03-2005 10:10 de Rox

Sistem&Luminita Anghel au meritat sa castige.Sunt cei mai buni si vor plasa Romania pe un loc foarte bun la Eurovision,sunt sigura de asta...iar Loredana..sa'si vada de cariera ei in continuare...si sa nu mai dea vina pe alti de nereusita ei.

 
07-03-2005 10:56 de tomitana

Ca sa va dati seama ce kitch show a fost acolo...Leonard Miron(pleaca si el la Kiev? ) este de departe marele castigator al simpatiilor noastre.
A tinut-o din gafa in gafa dar s-a dat omu' documentat(desi nimeni nu i-a cerut-o) si a trantit o observatie fabuloasa,cum ca nu stiu ce anume avea culoarea verde inchis...precum o parte din drapelul tarii gazda.....
Cica vocea Luminitei...(ha,ha,haaaa )ne da sperante la Kiev.....(luat din articolul de fatza)....DAR BUTOAIELE CHIAR NU SUNT LAUDATE DE NIMENI ?
Ce daca sunt batute prost,ele redau bine oricum,traiasca calculatorul !

 
07-03-2005 15:28 de benny

sincer - mi-a placut si melodia loredanei - dar "freza ei" era cam "...". Noi trebuie sa mergem acolo sa cucerim Europa - nu sa o speriem...

o sa ziceti ca asa vroia sa fie doar in Romania cu imaginea ei pe scena - mi-ar fi fost rusine sa o vad in halul ala pe scena Eurovision....

 
07-03-2005 16:04 de kristinik

In sfarsit chiar cred ca avem sanse sa iesim printre primii la Eurovision. Melodia este extraordinara, showul facut de Sistem e super, Luminitza canta f bine, da doamne doar sa nu isi piarda vocea pana la concurs!
Asta e linkul pt LET ME TRY mp3 complet:
http://s13.yousendit.com/d.aspx?id=2RHYIJCMO8MQH3R21GXGUH70F8

 
07-03-2005 16:33 de hamsy

de fapr castigatoare era loredana..dar asa e tvr..plin de gafe..asta e..trecem mai departe..va rog sa-mi dati si mie un site de unde pot copia piesele de la eurovision-faza nationala..pls...va multimesc..nu toate piesele...unele..pa..o sa va mai scriu

 
07-03-2005 16:41 de eve

de ce multa lume spune ca piesa scrisa de Cristian Faur si cantata de Luminita&Sistem nu este buna pt. Eurovision? era alta mai buna?????????? care? piesa "Le le" este un slagar foarte bine lucrat atat din punct de vedere vocal cat si orchestral dar eu nu cred ca trebuia sa castige deoarece este pe aceeasi reteta de anul trecut al Ruslanei si cum noi de atatea ori am fost "cu 5 min. in urma" fata de celelalte piese din Eurovision sau de valul momentului respectiv, ar fi cazul sa ne desteptam putin! piesa lui Andrei Tudor mi se pare ca seamana f. mult cu o piesa interpretata chiar de Nico in urma cu cativa ani la Mamaia, nu retin compozitorul. in afara de aceste 3 piese nu cred ca ar intra vreuna in discutie, deoarece multi dintre compozitorii si interpretii autohtoni nu compun sau interpreteaza piese pt. Eurovision pt.ca daca nu castiga sau castiga aici si nu ies printre primii 10 la concurs,nu mai au contract cu nici o casa de discuri sau nu mai au pt. cine scrie- in cazul compozitorilor- cel puti 1 an de zile. asa ca asta e motivul pt. care nu avem f. multe piese bune la selectia nationala a acestui concurs! felicitari lui Cristian Faur, Luminitei si baietilor de la Sistem -care cred ca ar trebui sa mearga impreuna cu interpreta si compozitorul piesei la emisiuni, pt. ca asta e formula in care au castigat,si nu singuri,cum a fost aseara Zoli- si sa dea Domnul sa iasa printre primii 10, ca altfel o sa-i beleasca presa si Loredana!

 
07-03-2005 19:02 de Roxy

Rusineeee!!!!!Numai in Romania se poate intampla!!!




 
07-03-2005 19:06 de Alexutza

Bravo! In sfarsit o melodie SPLENDIDA!
Fata de loredana cu le le le-ul ei care era pur si simplu ORIBIL! Cred k dak castiga loredana era sigur k, castiga pe pile, k melodia nu avea succes!
Bravo Lumi!
Bravo Sistem!

 
07-03-2005 20:58 de gabytzika

Sistemii sunt cei mai tari....le-am tinut poumnii,colaborarea cu Lumi si cu Faur a fost extraordinara,vreau piesa pe urm album.

 
07-03-2005 21:19 de simona

lasa-ne lasa-ne !!!!! la cat de corecti sunt astia de la antena 1 asa de corecti sunt si cei de la acest cotidian. oameni buni daca un text se poate invata o voce nu se poate forma sau ma rog reforma in 2 luni. loredana A FALSAT la greu pe cand luminita nu. iar daca nu stie textul o sa-l invete sigur.....lele lore ce o sa faca in privinta vocii??? k sa nu mai zic in privinta aspectului de cioara nefututa(scuzati expresia) ce o sa faca??? eu zic sa o lase pe zdrenta acasa "la grammy" cum zicea ea!!!! (vrabia malai viseaza)si sa nu mai ziceti k juriul a scos-o pe loredana pe locul 1 !!!! e normal ca au fost cumparati( prea se stia dinainte ca loredana va castiga) daca e s-o iei asa daca tvr nu vroia pe lore nu o baga de la inceput de la preselectie unde numai oamenii tvr-ului au fost.e o campanie stupida de a vorbi de rau pe cei care au castigat si asta ne face noua, romaniei o devafoare, k numai la noi se intampla asa!!!
daca nu va convine asta e!!! ei au castigat ei ne vor reprezenta!!! melodia lele seamana prea mult cu ce a castigat anul trecut, deci nu e buna!!! sistem aduce o chestie noua iar pe luminita o duce vocea!!!
eu zic BRAVO!!!LUMINITA SI SISTEM!!!PAREREA MEA E CA VOR FI IN PRIMII 5!!! SUCCES!!!!

 
07-03-2005 22:25 de sweet_yo

....desi, la inceput, am mers pe melodia Loredanei(nu asc mel Luminitei)...acum regret..k n`am fost cu ei d la inceput...Loredana murea d oftica...s`a vazut p fata ei asta! Si yo am votat..sambata(sau vineri seara,am uitat knd a fost preselectia..)....Oricum bafta Luminitei..merita!

 
08-03-2005 10:26 de cristi

inca o data tara noastra a dovedit ca merge inapoi,adica pe un drum gresit........pai cum poti sa defavorizezi cu atita nesimtire (ma refer la Loredana) o melodie care trebuia sa casige?Cei de la TVR au favorizat-o pe luminita si sistem pe motivul ca ea este Doamne o vedeta tvr.Nu am nimic cu Luminita insa ceea ce s-a intamplat sambata nu trebuie lasat asa.Imi pare sincer rau de Loredana.

 
08-03-2005 10:38 de cristi

in ceea ce priveste melodia luminitei cu sistem ea nu este prea stralucita,doar showul ce va fi de ea.......in rest D-zeul cu mila....aaaaaaaaaa,si inca ceva :cei care o slaviti acum pe Luminita,nu va mai faceti atatea sperante....sa va rugati sa nu ocupam iarasi ultimul loc ca si asa suntem in toate domeniile pe ultimul loc..............

 
08-03-2005 12:20 de Emilia

Felicitari din toata inima! Sper sa face-ti o figura foarte frumoasa la Kiev. Succes!!!

 
08-03-2005 13:32 de loredana

Vai de posheta mea ce am luat-o in gura!

 
08-03-2005 13:42 de Media Pro Music

Media Pro Music anunta ca o va trimite pe Lory la GRAMMY ( Cursuri de gramatica a limbii romane si studii de fals in direct) ... Si la Premiile MTV ( Mue Temporara Vizibila) caci asta a incasat doamna imperiului PROTV

Durere mare in sufletele IMPERIULUI PRO care a suferit cea mai mare prabusire de la consolidarea lui incoace. Dupa atatea clipuri si albume bagate si scoase din kurul Loredanei Groza, aceasta a paerticipat la prima ei competitie serioasa unde isi putea dovedi talentul ei artistic si muzical de "analfabeta in arta" printr-o competitie acebra. Din nefericire pentru trustul PRO , "Diva Terminata" a luat-o in freza de la Luminitza Anghel si Sistem care s-au prezentat cu o piesa extraordinara, pacat ca nu a fost scrisa de Marius Moga, dar se pare ca ala ce-a scris-o ii ia locul. Asadar IMPERIUL PRO a luat mue de la distantza. Nu cred ca mai are rost sa ne agitam sa ii transmitem Loredanei pareri de rau si alte muei ci ar trebui doar sa le uram SUCCESS Luminitzei si trupei Sistem pentru ca sa ne aduca Euroviziunea in Bucuresti.

 
08-03-2005 14:59 de Anamaria Bochis

Asa si merita. Cea mai buna melodie sa castige. Si desigur SISTEM sunt cei mai tari. Sper sa na mearga bine la Eurovision.Ceva ce ii cam sigur.In sfarsit avem si noi la Eurovision o melodie cu adevarat buna!!!! Celor carora nu le place melodie pot sa meraga la culcare

 
08-03-2005 15:25 de Tudy

Imi datzi va rog vreo adresa in care se afla melodia celor de la Simplu cu Luminitza Anghel-let me try?(azi plz)

 
08-03-2005 16:08 de larisa

Dumnezeule!
Daca vreti sa o vedeti pe "frumusetzea" de Loredana cumparati libertatea din 08.03.
Are o fatza de om nebun, parca e scapata de la balamuc. Oare ea nu se uita in oglinda? Dar ce fel de familie are de nu-i atrage atentzia ca la 33 de ani arata de 50( din cauza stilului)?
in viata ei a facut de toate numai sa ramana in atentia publicului:
- a pozat in playboy (de ce barbatii au platit ca sa vada o femeie urata tot nu am inteles)
- s-a maritat cu boncea pentru ca simtea ca nu m-ai face doi bani si avea nevoie de un loc caldutz
( pai daca dispare Trustul Pro adio cariera ca nu o latra nici un post de televiziune sau compozitor)
Aparitia ei la Eurovision a socat-o pana si pe Elena (saraca, nu a putut sa spuna decat ca mami nu merita sa plece la Kiev
De ce nu le acordati credit invingatorilor? Ati ascultat celelalte 39 de piese si ati ajuns la concluzia ca piesa Romaniei e cea mai slaba? Intai sa-i vedem si pe ceilalti si dupa aceea sa aruncam cu noroi in ai nostri. Daca Turcia a castigat cu o manea acum doi ani noi de ce nu putem castiga cu o trupa de butoaie? Felicitari invingatorilor!
(si la Luminita suna ocupat dar am insistat si in concluzie : traiasca mobilele ca i-am votat de sase ori)

 
08-03-2005 16:52 de dyaana91

ma deci daca merg castiga piesa e tare , interpretarea e klumea si showl e cel mai tare daca mai tineti minte ruslana si sertab au castigat din cauza showlui asa ca........nu avem ce comenta O SA CASTIGAM LA SIGUR

 
08-03-2005 19:15 de Motan

Cred ca cea mai buna piesa de la selectia nationala a fost cea cu Nico si Mihai (ex Valahia), insa este o piesa destul de obisnuita pentru Eurovision, care sigur s-ar fi clasat in prima treime, insa nu ar fi ocupat un loc fruntas.

In schimb, aceasta piesa este nonconformista si f. dinamica, iar, spre deosebire de aia care ne-a reprezentat anu' trecut - nu stiu cum o chema - Luminitza chiar are voce.

Le urez mult succes trupei Sistem si Luminitzei.

Era sa uit de piesa Loredanei, Le Le Le, un remake al "Zig-Zaggai...", care nu prea mi-a placut. Cat priveste coafura cantaretei, stil 380 V c.a. in varianta "capitza de paie", aceasta a fost ingrozitoare.

 
09-03-2005 00:19 de hamsy

stiu...k v-ati saturat de mine...dar tre' sa comnetez.am luat piesa let my try...vedeti site-ul putin mai sus(piesa e live)...si e super naspha...si luati-o si de pe www.tvr.ro si faceti diferentza...e de la cer la pamant..dar asta e...aha,ce tot va luati de coafura LOREDANEI?sa stiti(dak n-ati aflat)ca se poarta...si...voi sunteti cu o gandire invechita...ar trebui sa va uitati si la defectele voastre...pa...va pup...sper ca nu am creat polemici.pa }{

 
09-03-2005 09:03 de morianya

este de departe mult mai buna decat Loredana,a meritat castigul,sper sa fie de bun augur mai departe,poate cu asa melodie ne clasam si noi mai in fata.de asemenea prestatia trupei Juke Box a fost f.buna fata de restul melodiilor de umplutura.este o trupa buna,canta numai life,si le prevad un viitor luminos.mandinga de asemenea a fost buna.

 
09-03-2005 11:47 de mimi

Daca prin prezentarea Sandei Ladosi la Eurovizion cu melodia de slaba calitate ,a carei voce ,suflu daca vreti ,nici macar nu s-a auzit pe scena ,iar costumul de prostituata ,oribil,m-a facut sa-mi fie rusine ca reprezinta Romania a fost o mare dezamagire,insucces a Romaniei,fiti siguri ca nu ne mai trebuia o alta sperietoare ca si Loredana Groza care e depasita din toate punctele de vedere :aspectul fizic si profesional ! Belgia

 
09-03-2005 11:58 de mimi

Am toata incredere in melodia cistigatoare anul acesta si in vocea Luminitei Anghel .Vreau ca Romania sa fie recunoscuta pe plan international si in privinta talentelor muzicale ,vocilor extraordinare si a muzicii!Belgia

 
09-03-2005 16:22 de adonis

Luminita si Sistem sant cei mai tari,piesa e superbaaaaaaaa,sigur anul asta vom castiga Eurovizionul,as vrea sa fac rost de piesa lor cine ma poate ajuta?

 
09-03-2005 17:21 de cezar

Nimeni nu s-a ridicat la nivelul interpretativ al lui MIHAI SI NICO! Au dovedit, pentru a mia oara,desi nu mai era nevoie, ca sunt cei mai mari artisti...CELE MAI BUNE VOCI din Romania!Melodia lor, sensibila, cu o tehnica extraordinara, a fost cantata impecabil...MERITAU LOCUL 1...dar s-a vazut ca s-a vrut show...daca ceea ce a fost se poate numi show!Loredana a falsat pe rupte iar Luminita canta din palma,unde avea scrise versurile.Nu au tratat nici una dintre ele ,cu seriozitate ,aceasta competitie...iar Luminita fara Sistem era Sistem fara Luminita...adica ...mai nimic!Loredana insa ,nu stie sa piarda...si sa dea DUMNEZEU sa faca treaba buna LUMINITA...desi nu prea cred!

 
09-03-2005 17:25 de mihaela

ati fost selectati, atentie la tinuta
cum ve-ti fii imbracati

 
09-03-2005 17:30 de ANDREI BONCEA

Nu inteleg ce cautau in juriu niste mucosi ca ADRIAN DESPOT, NASOSUL ALA DE LA K1...UN RAHAT DE TRUPA...SI PENIBILUL DE VIOREL CRETU DE LA "SUPER MARKET"...o trupa ce n-a reusit niciodata ,la EUROVISION,SA SE CALIFICE OCUPAND LOCUL ...DIN COADA!Astia ce cautau acolo? Iar inceea ce priveste interpretarea...s-a vazut clar ca au excelat NICO siMIHAI! Bravo lor...ASTIA DA ARTISTI....simpli, modesti, cu bun simt....se vede de departe educatia si nivelul de cultura...Bine s-a prezentat si LUMINITA spre deosebire de ofticata de LOREDANA!

 
09-03-2005 18:02 de FLORENTINA

BRAVO DUETULUI CU VOCI DE AUR...ASTIA SUNT CEI MAI BUNI LA ORA ACTUALA IN ROMANIA...BRAVO

 
09-03-2005 18:06 de DORU

OARE CAND VOM STI SA ALEGEM CEI MAI BUN SI MAI VALOROS IN ROMANIA?MIHAI ARE OVOCE DE AUR ...NICO ESTE O ARTISTA UNICA!SUNT CEI MAI BUNI...DE DEPARTE!:

 
09-03-2005 22:26 de Andrusk

Hai Romania,hai Luminita,hai Sistem!Speram ca anul acesta sa ocupam si noi un loc fruntas,nu ca anu' trecut cand am fost facuti de c***t de "prostituata" aia.Nu?

 
10-03-2005 09:46 de _v|rus``_

Da nici chiar asea nu se mai poate cu asemenea voci in romania mai ales cu lelele

 
10-03-2005 11:59 de GABONNE


AU MERITAT-O PE DEPLIN...CINE ALTCINEVA PUTEA SA NE REPREZINTE???
IAR PT CEI DE LA MEDIAPRO...NU MAI FITI SUPARATI!!!LAS' CA VA TRECE...LOREDANA???MAI ARE TIMP PANA LA ANUL SA SE MAI PREGATEASCA....

 
10-03-2005 12:30 de raul

Sunt cei mai buni ,au meritat. Si le urez multa bafta la EUROVISION.

 
10-03-2005 13:30 de Peita

Din cind in cind ce este BETON mai si cistiga (valabil pt Romania)

 
10-03-2005 15:54 de larisa

http://songfestival.goedbegin.com/
aceasta este adresa unde veti gasi toate cele 40 de melodiile inscrise in concurs pentru Eurovision ( inclusiv Let me try) Astept parerile voastre despre melodiile inscrise in concurs.

 
10-03-2005 22:10 de mimi Belgia

Dank u pentru adresa cu melodiile participante anul acesta la Eurovizion,care este in limba nederlands- avantaj pt.mine care locuiesc aiciin Belgia.Asemeni interventiilor mele de mai sus sper sa ocupam un loc cat mai sus in clasament dar ATENTIE melodia cu care a participat Belgia anul trecut a fost "in forta"ca si melodia Luminitei.Sincer am crezut ca ia premiul dar nu tot timpul ce credem noi ca e bun si cistiga !In ceea ce priveste Nico si Mihai am incredere in vocea si talentul lor si sper ca urmatorii participanti la Eurovizion.Sint si ei exceptionali!

 
11-03-2005 11:54 de DJ Davis

Extraordinar spectacolul oferit de Luminita, gurile rele care spun ca fata asta n-are voce sunt pline cu ... Cred ca a fost singura care a cantat ca la carte si cu implicare spirituala...s-a vazut fratilor ca au fost net deasupra Loredanei...panaramei...hai sa fim seriosi...cred ca Jukebox sau Mihai si Nico meritau Locul 2 si evetual Loredana putea sa faca schimb cu June, ca oricum ea a cantat mai bine prostia aia de piesa...ma mir ca la ca prestatie a avut Loredana ... FIZZ mai lipsea sa mai incinga atmosfera...sincer oamni buni...juriul ala cred ca n-are urechi decat pentru veterani...Pops au fost Sugababes ale Romaniei...Comentariile pot continua, dar castigatorii de merit sunt Luminita si SISTEM CATEGORIC!!! BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO!

 
11-03-2005 16:00 de coco2

eurovisionu' de anu asta a fost surprinzator de popular!in sfarsit caNTARETII s-au gandit sa-si promoveze piesa paricipanta si a dat roade!!!cea mai tare piesa a fost cu siguranta 'let me try' de la sistem&luminita!!shoul a fost bestial,vocea luminitei la mare inaltime,iar negativul betoooon!!!!'
'le le' a loredanei era f.dansnta,insa nu reprezinta nivelul la care a ajuns muzica din europa!sa fiu sincer,nici showl nu a fost asa cum ma asteptam!!!
june nu avea ce cauta acolo,iar prezenta calusarilor de la'de la vegas' a fost de prost gust!!!!
piesa de la shake mi-a placut,era super ritmata!!!pops&mandinga au cantat cool,insa nu erau de eurovision!parerea mea!
in sfarsit imi place si mie o piesa care va merge la eurovision!!!bravo lor!!!!!!

 
13-03-2005 16:30 de I love Eurovision

Mi se pare patetic tot scandalul Eurovision... Piesele prezentate anul acesta sunt net superioare pieselor din anii trecuti! Insa se pare ca unele ziare si oamenii din TV nu inteleg un regulament atat de usor ca cel al Eurovisionului, care nu poate fi numit "interpretabil" nici pe departe. Daca Lori(ce urasc numele asta) a fost victima unei conspiratii atunci de ce a fost invitata sa participe la Eurovision, chiar s-a insistat pe aparitia Loredanei in selectia nationala. Ma intreb oare daca nu cumva piesa Loredanei nu e foarte proasta calitativ vorbind ... Sa fim seriosi melodia are textul compus de "omul de la vreme" (Florin Busuioc) sau "omul de la cratita"!Textul este unul care prinde la public intr-adevar caci lelea Floarea(Florin Busuioc) si lelea Lori(Groza) nu pot compune altceva pentru simplul motiv ca nu le duce capul ... trist! Da` lasa Lori mama ca cica in Grecia, Austria si alte tari ai succes... Desi imi pare rau ca saracii oameni elevati sunt poluati fonic de o Le Le! Pentru ca bine spunea fiica Loredanei "Merita mami sa mearga la Eurovision?" si copila mai sincer ca niciodata a spus "Nu" ... asta pe langa ca saraca fetita e afoana rau(nu departe de vocea mamei de altfel)... Acum o luam si o puricam pe Luminita care saraca degeaba s-a chinuit ea sa ne demonstreze ca stie versurile pentru ca daca urmariti cu atentie inregistrarea Eurovision-ului(www.tvr.ro/eurovision/video.php) veti putea vedea ca reprezentanta noastra habar nu avea de cea de-a doua strofa ... cum se spune prin tara "Ea era in plop si plopu in ... AER"; desi se cunoaste vocea buna a Luminitei am putea observa ca selectia nationala a fost un concurs de oameni care zbiara... Ei poate acest zbierat le-a adus locul 1 dar nu cred ca toti europenii sunt chinuiti in asa fel de nevestele lor incat sa nu poata deosebi un zbierat de un cantat ... Sistem jos palaria (desi munca lor nu e deloc grea). Luminita spune-i la compozitorul tau (Cristian Faur ... which is gay by the way) sa te mai ajute la cantat ca la altceva nu e interesat desi cu vocea aia ragusita de barbat (cum spunea cineva) poate ca-i trezesti interesul ... Eu vreau doar ca editia aniversara Eurovision 50th Anniversary sa fie castigata de romani pentru ca in sfarsit avem potential ! Hai Bucharest 2006

 
16-03-2005 19:03 de DEVILgirl

you guys really kick ass there. cool!!!!!!!!

 
23-03-2005 15:33 de CLAUDIU

Cred ca intr-adevar piesa celor de la sistem&luminita anghel este mai demna pentru a ne reprezenta anul acesta, asta deoarece piesa loredanei semana prea mult cu cea a ruslanei care a si castigat. Asta e problema noastra: tot timpul imitam si nu suntem originali. Asa am dato-n bara si anul trecut cand melodia cantata de sanda ladosi avea tenta orientala dupa modelul castigatoarei din 2003, turcoaica Sertab. Trebuie ceva inedit, iar daca asta inseamna sa ducem butoaie pe scena o vom face! De castigat nu o sa castigam! nu e vorba ca nu am incredere in calitatile vocale ale luminitei, dar sa fim realisti eurovizionul stim pe ce voturi se castiga; iar anul asta concursul e gazduit de tara pe care am dat-o in judecata la ONU pt ca ne fura din platoul continental, tara care ne seaca delta. Ce e interesant e ca moldova reprezentata de zdop si zdup va ocupa un loc inaintea noastra. De ce? Formatia e cunoscuta in europa si se bucura de popularitate in tot spatiul ex-sovietic; la pariu ca rusii, belorusii si ucrainienii le vor acorda puncatj mare, daca nu chiar maxim? Si inca un secret: si noi vom face la fel, dar nu sunt convins ca moldovenii vor pune umarul pentru noi. PARADOXUL: o piesa interpretata in limba romana, dar nu de romani, se va clasa mia bine decat piesa Romaniei. De ce nu trimitem si noi la eurovizion o piesa in romana? Voloare expresiva in muzica a lb romane a fost demonstrata de O-zone, pe versurile carora delira tot occidentul nu cu mult timp in urma(am fost in discoteca in italia si franta iar cei de acolo, desii nu erau romani fredonau pe rupte melodia Dragostea din tei).

 
14-04-2005 13:01 de Lux

am fost intr-un club in Bucuresti acum 2 saptamani si am ascultat, chiar dansat, LeLe - e brici, are un touch de Prodigy chiar, la ritm, pe langa LeLe, a fost si compact cu fata din vis, piesa care nu am mai auzit-o din copilarie si alte piese. Mi-a placut muzica insa poporul era superfitzos. Ce ne asteapta vara asta in discoteci? Tampitzi care vinsi se sparg in figuri si care habar nu au sa danseze si se freaca intr-una pe ring sa se bage in seama ca anul trecut? Mi se face pielea gaina, dar mi-am luat din nou bilete spre RO, asta e. De acolo am plecat, acolo merg intr-una. Pe langa spovedania asta, piesa oredanei intr-adevar metrge pe linia Ukrainienilor de anul trecut dar si Anghel care merge cu "STOMP" varianta romana nu prea o sa faca fata...pisea din urma am vizionat-o la TV, cam slabut scenariul si dansa ar mai trebui sa exerseze limba engleza. Succes si Loredana, mie imi placi. Ah, mai era ceva, bucata aceea care e generic la emisiunea Loredanei (asa ca nu va mai cacati pe voi) si piesele cu taraful de romi si etc...deci daca nu aveti habar, lasati omul in pace. Este destul de profesionala pentru ziua de azi si artistii din Romania. Pax, Fiat Lux

 
20-05-2005 10:07 de didinutza fulga

mult succes ,sunteti cei mai buni ///////////hai sistem si luminitza

 
20-05-2005 17:27 de kornelius

ba natziune de rahat, ce sunteti, O-Zone tot e din Moldova,Pavel Stratan,Ana Lesko,Millenium,Alternosfera sau ce mai ascultati voi acolo,tot sunt din Moldova.Toata lumea stie ca nu puteti face muzica buna,doar manele si tziganisme stiti sa cantati.Nu cred sa luati nimic din concursul asta.Iar moldovenii 4 sure nu vor vota pt voi,ca sunt suficient de saturati de tendintele voastre expansioniste si de aerul vostru puturos de indivizi suprainteligenti.

 
14-07-2005 19:01 de desteptu

de ce nu trimiteti ozonul la eurovizion?Trimiteti tot timpul babele si mosii

 
28-07-2006 00:12 de arabu

te as f... odata si atat

 
06-08-2007 01:08 de nicolae guta

guta tata scoate cele mai periculoase melodi tineo tot asa esti cel mai tare te iubim GUTA
SI in schimb florin ala minune sa stea pe asa a lui ca nu are fata de manelist ci de tractorist

 
06-01-2008 15:39 de eu

e cam naspa videocclipul!!

 
30-06-2010 14:34 de ioana-raluca

AU FOST TARI MERITAU LOCUL 2

Alte stiri

Sistem si Luminita Anghel au fost desemnati Artistii Anului 2005

Bronz la Eurovision!

Romania, in finala Eurovision

La semifinala Eurovision, Luminita Anghel & Sistem canta cea de-a 14-a piesa din concurs

Luminita Anghel spune adio carierei muzicale

Primul clip eco al unui artist din Romania

Zoli (Sistem) despre ECO MUSIC la Fan X

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

87 vizitatori si 0 membri acum pe site