www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Linkin Park in Romania!

MuzicaBuna / vineri, 13 apr 2012
linkin park

Linkin Park canta pentru prima oara in Romania pe 6 iunie la Romexpo Bucuresti. Concertul este organizat de Events.



Mike Shinoda, Chester Bennington, Brad Delson, Phoenix, Joe Hahn, Rob Bourdon nu sunt doar o trupa de rock, ci un hibrid rock, hip-hop, electronic, rock alternativ. Cei sase membri ai trupei sunt originari din sudul Californiei, iar ideea trupei a aparut in micul dormitor al vocalistului Mike Shinoda, unde acesta impreuna cu Delson au inregistrat primul material, in 1996. Cei doi fusesera colegi de scoala. De-atunci, Linkin Park au vandut peste peste 45 de milioane de albume in intreaga lume si au castigat doua premii Grammy din 6 nominalizari, plus numeroase alte premii ale industriei muzicale.

"Cea mai mare greseala pe care o fac unii este aceea de a spune ca suntem doar o trupa de rock", spune chitaristul Brad Delson. "Noi consideram muzica noastra un hibrid a ceea ce am ascultat noi sase de-a lungul timpului. Titlul albumului nostru de debut, "Hybrid Theory" este de fapt numele pe care voiam sa-l purtam ca trupa si este rezultatul a sase moduri de a intelege muzica si a sase personalitati artistice distincte."

Hybrid Theory a fost certificat cu discul de diamant (10 milioane de exemplare in SUA) si a castigat multi-platina in multe alte tari. Ultimul lor album, "A Thousand Suns", a debutat direct pe locul 1 in Billboard Top 200 Chart, ceea ce-l face al treilea album consecutiv semnat de Linkin Park care ajunge acolo. Turneul de promovare cu acelasi nume, "A Thousand Suns Tour", a traversat 5 continente si 30 de tari, prilej cu care cei sase au cantat in fata a peste un milion de fani. "Linkin Park canta pentru prima data nu doar in Romania, ci si in zona Balcanilor, ceea ne face sa credem ca vom avea si numerosi spectatori din tarile vecine" spune Sorina Burlacu, Director General Events.

Linkin Park lucreaza in prezent la un nou album, care va fi lansat in vara anului 2012. Dupa o perioada de experimente si intr-o era in care mai toate formatiile merg spre dubstep, Linkin Park au decis sa revina la soundul initial. Vocalul Chester Bennington spune despre noul proiect ca "O sa fie ceva mult mai familiar oamenilor decat a fost "A Thousand Suns". Am incorporat mult sunet de chitara, refrenuri grandioase, dar si cateva elemente electronice grele. Vom incerca sa venim cu un sound greu, fara sa mergem prea mult inspre metal".

Chester Bennington a mai dezvaluit ca, din punct de vedere al temelor lirice, se va baza pe chestiuni mult mai personale. "Am scris mult despre relatii", a explicat el. "Nu suntem o trupa politica, ci avem o puternica orientare sociala."

In anul 2005, Linkin Park a pus bazele Music For Relief, o organizatie caritabila non-profit, care a adunat peste cinci milioane de dolari pentru victimele dezastrelor naturale. Suma de 2,2 lei din fiecare bilet vandut la concertul din Romania va merge catre Music For Relief. In acest moment, Linkin Park este trupa pe primul loc la numar de fani pe pe Facebook, cu peste 36 de milioane de "adepti".

Biletele intra in vanzare de maine, vineri, 13 aprilie, la preturile de 130 lei - Gazon B; 200 lei - Gazon A; 270 lei - Golden Ring si 360 lei - Tribune VIP. Pana pe 26 aprilie inclusiv, biletele la gazon A pot fi achizitionate la pretul special de 180 lei. Tichetele se pot cumpara online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.



loading...

0 comentarii. Posteaza un comentariu

Alte stiri

Slayer concerteaza vara aceasta in Romania!

Directia 5 lanseaza un nou album: "Electric Love Story"

Overkill, Lake of Tears si W.A.S.P. urca pe scena festivalului OST Fest!

Dalma va aduce un tribut lui Whitney Houston

Jose Carreras revine pe scena Salii Palatului in 25 mai

Tarja Turunen va sustine un concert prelungit!

Concertul Demis Roussos la prag de Sold Out!

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

81 vizitatori si 0 membri acum pe site