www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Angela Similea revine in forta dupa zece ani

webmaster / sâmbătă, 16 apr 2005
Angela SimileaRasfatata de televiziune si de public inainte de 1989, dar ignorata intre timp de posturile comerciale, Angela Similea se intoarce cu un nou album, dupa o pauza de zece ani. Cintareata spune ca nu vrea sa dovedeasca nimic prin aceasta revenire, ci doar sa aduca muzica sa celor care au nevoie de ea.

"E foarte ciudat sa o iei de la capat dupa atitia ani", a declarat Angela Similea intr-un interviu acordat "Evenimentului zilei". In cei zece ani de pauza discografica, cunoscuta cintareata nu a stat degeaba. "Am scris citeva texte, am lansat trei melodii, am avut concerte", povesteste ea. Casatorita cu fostul politician Victor Surdu, acum om de afaceri, Angela Similea incearca sa profite de pe urma notorietatii printre consumatorii mai virstnici, dar si de popularitatea in crestere, in rindul noilor generatii, a muzicii de dinainte de 1989.

Muzica "pentru toate categoriile de virsta"

Albumul "Lumea mea" este scos la OvoMusic, casa de productie a lui Ovidiu Komornyik. Cintaretul i-a propus o colaborare Angelei Similea dupa un turneu pe care l-au avut in Germania. "In calitate de producator sint mindru ca am inceput cu Angela Similea", spune Komornyik. El a compus cinci piese de pe acest material, iar ceilalti compozitori cu care a colaborat cintareata pentru album sint Marcel Dragomir, Marius Teicu, Marcel Gavrila, George Popa si Mihai Onila. Angela Similea semneaza textele citorva melodii.

"Muzica noastra este pentru toate categoriile de virsta", afirma Komornyik. "Sound-ul este nou", spune si Angela Similea despre noul disc. Iar vocea de acum i se pare chiar mai buna decit cea din tinerete. "Vocea mea a capatat maturitate. Sint mult mai multumita de cum suna acum", a marturisit artista.

"Albumul se adreseaza si generatiilor care nu ma cunosc. Sint tineri de 25 de ani care imi trimit mesaje pe e-mail si ma intreaba cum pot ajunge la muzica mea", a precizat ea.

Impedimentul il constituie, in opinia lui Komornyik, lipsa promovarii la radiourile comerciale. "La posturile de radio din Bucuresti se merge pe ideea ca ce a fost inainte de �90 nu e bun, ceea ce a urmat dupa e bun. Unele radiouri ne-au spus ca nu sintem in targetul lor (n.r. - publicul tinta)", a explicat el. "Eu nu incerc sa cuceresc un post anume. Pentru mine e important ca muzica mea sa ajunga la cei care au nevoie. Pe ce cai, nu ma intereseaza", a adaugat Angela Similea.

"Nu intru intr-o batalie"

"Din punctul meu de vedere, nu exista o concurenta intre mine si actuala generatie de cintareti. Nu intru intr-o batalie. Daca FM-urile spun ca nu intru in targetul lor, unde e concurenta?", s-a intrebat artista.

"Aici, in Bucuresti, e problema, pentru ca in tara Angela Similea chiar e difuzata", a explicat Ovidiu Komornyik. "Si sa nu uitam ca, dupa ultimele statistici, un procent de 48a din emisia nationala este acoperit de Radio Romania Actualitati. Iar acest post m-a difuzat intotdeauna, chiar si in perioada cind n-am cintat", a mai spus Angela Similea.

De curind, s-a filmat si primul videoclip, in regia lui Bogdan Toader, pentru piesa "Am viata mea", cu care cintareata spera sa intre in atentia posturilor muzicale.

In plan, turneu de promovare

Pe noul album cintareata a colaborat cu Ovidiu Komornyik, Luminita Anghel, Carmen Trandafir, Mihai si Gabi Onila, de la Axxa, si actorul Stefan Iordache. Pe album este inclusa si piesa "Dupa noapte vine zi", cu care a cistigat acum 35 de ani un premiu la "Cerbul de Aur". Pentru promovare, cintareata va incepe o serie de concerte in tara. Interpretarea va fi live, alaturi de o orchestra de 11 instrumentisti. "Este nevoie de muzica buna", a conchis Angela Similea.

Lansarea albumului are loc pe 27 aprilie, la Plaza Romania, de la ora 17.30.



loading...

89 comentarii. Posteaza un comentariu

 
18-04-2005 08:17 de elisaveta57@yahoo.co

Ma bucur foarte mult de revenirea pe scena muzicii a Angelei Similea. Sunt sigura ca ne va incanta sufletele la fel ca inainte de 1989.
Am admirat-o foarte mult si abia astept noul sau album.
Succes!

 
18-04-2005 08:25 de angela

:

 
18-04-2005 20:46 de dani

este bine ca a revenit pt ca este o voce fara pereche in romania si desi am 22 de ani o admir pt pisele ei.Ii doresc mult succes.

 
21-04-2005 11:46 de Dana Crisan

Regina Muzicii Romanesti, Angela Similea, care cucerste inimile noastre si culege lanuri de flori pe scene de la tineri...intodeauna muzica ei va fi cheia spre iubirea si bunatatea din noi! Te asteptam!
Lasa-ne sa ne bucuram de tine!

 
25-04-2005 00:16 de Alex

Ma bucur pentru ea si sper ca albumul sa fie primit de public pe masura asteptarilor ei...am auzit cateva melodii la televizor si mi s-au parut elaborate si moderne in acelasi timp.Mai ales Mi-ai spus adio.

 
26-04-2005 00:45 de Maria Tatu

Cu draga inima voi veni miercuri la lansarea cd-ului, sa-mi aud sufletul cantand.

 
26-04-2005 17:54 de Roxy

Are o voce superba!!!

 
27-05-2005 12:06 de EMIL

TE IUBESC

 
27-05-2005 12:12 de EMIL

DIN LUMEA ANGELEI SIMILEA FAC PARTE TOTI CEI CARE-I ASCULTA MUZICA SI O TRAIESC IN ACELASI TIMP.

 
31-05-2005 19:45 de Diana

Angela,ai ramas in sufletele noastre mereu!!!Felicitari pentru noul album, si asteptam cat mai multe!!!

 
17-06-2005 19:35 de dj_tunar

woooo da ce s-a intamplat de revine
scriu de la 20 de metri distanta de unde se intampla evenimentul numit angela similea in iasi si cred eu ca ar trebui ca ovidiu komornik sa-si faca recklama altfel nu sa apeleze la niste sentimente prafuite ale unor oameni pensionatzi. aici in iasi mai mult de jumatate au de trei ori varsta mea
poate nu m-am prins is e pentru ei in mod exclusiv ( ce caut eu akolo)
am ascultat angela similea cat am fost mic dar se mai schimba lumea.
gata. parerea mea mai scriu daca mai apre ceva sa merite comentariul

 
22-06-2005 13:53 de Poetica

O ºtiu pe Angela de-o viaþã... Acest efort de a reveni este cu atât mai cu cât piaþa muzicalã româneascã e invadatã de nonvalori ºi nemuzicã (chestii care nu pot fi nici mãcar asclutate)...
revenirea Angelei este pentru calitativiºtii muzicii româneºti un implus de a merge mai departe...
Cei care nu o cunosc, nu ºtiu ce este Angela, lãsaþi-o sã cânte pentru cã doar aºa mai avem un curcubeu al luminii în muzicã...
mulþumim Angela...

 
10-08-2005 06:07 de yanni

Desi nu am ascultat a inregistrare recenta a Angelei Similea, the come back sper sa fie un success. Asta va ajuta cultura si traditia Slagarului care merge la inima oricarui om indiferent de virsta. Cit va supravietui trend-ul de hip-hop, care la urma urmei ce mesaj transmite decit vulgar si violent. Muzica compusa si interpretata de acesti artisti "pensionatzi cum spun unii" -uitati va ramine inima celor ce o asculta. Fiind departe de tara, aud uneori melodii romanesti care sint seci, cu versuri care nu au sens si desi tinar si open minded imi este rusine sa le aud. VAI SARACA MUZICA ROMANEASCA UNDE A AJUNS....
Angela Similea, va asteptam si la New York
Yanni D.

 
04-10-2005 13:40 de ancuta

estra ordinar cata cu cate pasiune poate cannta aceasta femei
bravo

 
21-11-2005 20:38 de Elena

Cantati si aratati superb!!
tocmai pentru ca,cei ce aduc o raza de soare in viata altora, nu pot tine soarele departe de ei insisi.,, Nu cred ca revenirea dumneavoastra se poate numi astfel deoarece puterea soarelui a ramas aceeasi doar ca pe cerul Romaniei au trecut cativa nori...Dumnezeu sa va binecuvanteze!

 
25-11-2005 12:17 de Amalia

Felicitari D-nei Angela ptr album si deasemenea lui Ovidiu.Colaborarea lor este un exemplu de urmat si o dovada ca nu exista conflicte intre generatii ci doar "Maestri de la care cei tineri au de invatat ".

 
04-12-2005 02:33 de nicole


Cred ca are ceva din farmecul actritelor Raquel Welch si Catherine Deneuve, in afara faptului ca are voce si unele cantece super.

 
26-12-2005 16:37 de florin

stie cineva daca va concerta Angela Similea in Bucuresti in perioada urmatoare?

 
27-12-2005 15:50 de Cristina Dragomir

Ma uit la emisiunea "Geniali" si nu ma mai satur s-o privesc pe doamna muzicii usoare romanesti,minunata Angela,care ne-a incalzit sufletele cu melodiile domniei sale.Personal sper s-o "intilnesc" cat mai des in peisajul adevaratei muzici.

 
27-12-2005 15:50 de Cristina Dragomir

Ma uit la emisiunea "Geniali" si nu ma mai satur s-o privesc pe doamna muzicii usoare romanesti,minunata Angela,care ne-a incalzit sufletele cu melodiile domniei sale.Personal sper s-o "intilnesc" cat mai des in peisajul adevaratei muzici.

 
28-12-2005 03:47 de Gramofon afon

Angela Similea a fost, este si va fi nemuritoare.
O voce angelica, divina. Totul la ea este la superlativ.
Asa ceva nu au cum sa cunoasca si sa aprecieze noii burghezo-cultisti de carton, scoliti tot la Stefan Gheorghiu. La ei canta numai banul, le place numai zornaitul si fosnitul. La mana si la buzunarul lor sunt "cultura" si noile posturi de radio si televiziune aparute dupa asa zisa lovi-revolutie.
Vivat maneaua, copchilul minune !
Are ceva de zis Bobi Paunescu?
Sau boierul chel si arogant Razvan Theodorescu?

 
28-12-2005 14:34 de LORENA

REGINA MUZICII USOARE. MULT SUCCES. SA RAMANA LA FEL DE FRUMOASA SI TALENTATA

 
31-12-2005 23:16 de gina

Angela s-a straduit la "geniali" sa arate ca o diva dar era usor penibila cu vulpile acelea demodate si imbracata ca o tinerica in prima seara.Ea a uitat cati ani are?
Saracul Victor Surdu, avea aerul ca-i cerseste mila !!! Cine i-ar mai fi cumparat toalete.
Ea a fost o femeie care s-a vandut scump.Inainte cu olandezul, acum cu dl.Surdu.
Ia bagati-o in saracie sa vedeti ca nu mai e asa frumoasa.e doar o poseusa.

 
04-01-2006 02:31 de florin

deci nici un concert curand?

 
06-01-2006 12:30 de MARIANA

ne-a alinat suferintele din dragoste cu melodiile ei...aveam pe atunci 15-16 ani si aveam scrise toate melodiile d-nei ''DRAGOSTE''!Ii multumesc pt. ''SA MORI DE DRAGOSTE RANITA''! Hai, recunoasteti de cate ori ati murit raniti de sentimente...Va iubesc draga Doamna, draga Dragoste!!!

 
07-01-2006 10:58 de fery

sfgjferhy

 
10-01-2006 00:33 de Alice

Angela este superba. Frumusetea si talentul nu au vârsta. Madonna pare o pustoaica, Angela de ce nu?
[img]http://yelims5.free.fr/TopOuNul/Super21.gif[/img]

 
10-01-2006 10:49 de Iulian

DUPA CE NE-AU INDOCTRINAT CU MIZERIILE LOR, VOR SA NE SI BUCURAM CA SE INTORC PRIVILEGIATII EPOCII DE AUR??? ANGELA SIMILEA SI HORIA MOCULESCU/ SPERAM CA S-AU DUS ODATA CU CEAUSESCU! LASATI COPII SA REINVENTEZE MUZICA, EXPIRATILOR!!!

 
06-02-2006 16:00 de Orbus Transilvanicus


 
28-02-2006 11:22 de Dana

Ii multumesc lui Dumnezeu pentru glasul tau, pentru alinarea pe care am gasit-o intotdeauna in el, pentru sansa pe care mi-a dat-o sa te cunosc! Sanatate multa, Angela, si numai bucurii! Te iubim! Aplauze nesfarsite!

 
02-06-2006 00:35 de mihai


cind vii in turneu si la New York?
Te asteptam cu drag

 
02-06-2006 00:52 de mihai

am citit citeva comentarii, din pacate unele sint extrem de dure, ca de exemplu a lui Iulian, care o face comunista, sau in urmatorul comentariu unde ea ar fi venit de pe Marte cu costumentatia ei, si lumea in anii '80 murea de foame.
Replica mea este:
Angela Similea a fost in anii 70 ( de la lansare, si pina acum) anii '80 o PRIMA DOAMNA cind aparea la TV toti ne bucuram, si parca uitam de comunism, ne bucuram si noi pentru o clipa. Intr-adevar ea face adevarata MUZICA ROMANEASCA, nu prostiile care sint acum pe piata, manele, turcisme, indianisme, ca nici nu stii unde este muzica noastra romaneasca.
Nu tin minte ca vreun cetatean roman sa fi murit de foame in comunism, in fine muzica nu trebuie amestecata cu politica.
Si sa nu uitam ANGELA SIMILEA nu a cintat niciodata cintece patriotice, asa ca sa ne bucuram de revenirea ei. M-as bucura si mai mult sa stiu ca vine in turneu pe pamintul american, unde multii romani o asteapta.

 
07-07-2006 12:57 de Orbus Transilvanicus

"Nu tin minte ca vreun cetatean roman sa fi murit de foame in comunism, in fine muzica nu trebuie amestecata cu politica."

Cetateni muriti de foame sau nu, aerele narcisiste de superstar ale Angelei, manifestate in plina catastrofa nationala, o faceau o persoana daca nu hidoasa, cel putin antipatica in ochii multora. Asa ca nu eram "cu totii" delectati de ea, draga Mihai. Eu zic ca lipsa de gust a garderobei ei era in maxima concordanta cu niste defecte in caracter foarte evidente.

 
30-07-2006 19:44 de iulia12

Angela te felicit din tot sufletul! am fost la unele concerte de-ale tale si ai fost exceptionala! n-am cuvinte de lauda pt o STEA de mari mea ta!!!Ai concertat in EFORIE NORD impreuna cu"trupa ta" formata din Ovidiu si Sanda Ladoshi.Am fost la acel concert si ai fost ca o zana!!! cand vi prin oltenitza? daca ai sa vi nu ezita sa-ti intalnesti fanii!!!!!! pupici!

 
15-08-2006 05:49 de Mihai (Montreal)

Prietenul meu Mircea mi-a facut o surpriza foarte frumoasa aducandu-mi din Romania noul disc al Angelei Similea: "Lumea mea". Ca de obicei o prestatie de diva!! Melodiile sunt diverse, acopera mai multe genuri si ritmuri, si ca de obicei la Angela au acea "electricitate" care infioara si ne ridica in picioare. Stie cineva adresa unde poate fi contactata? As vrea sa creez un web site care sa o reprezinte. Mersi celui sau celei care are si-mi furnizeaza aceasta informatie. mihaimihut@hotmail.com

 
15-08-2006 05:54 de Mihai (Montreal)

Prietenul meu Mircea mi-a facut o surpriza foarte frumoasa aducandu-mi din Romania noul disc al Angelei Similea: "Lumea mea". Ca de obicei o prestatie de diva!! Melodiile sunt diverse, acopera mai multe genuri si ritmuri, si ca de obicei la Angela au acea "electricitate" care infioara si ne ridica in picioare. Stie cineva adresa unde poate fi contactata? As vrea sa creez un web site care sa o reprezinte. Mersi celui sau celei care are si-mi furnizeaza aceasta informatie. mihaimihut@hotmail.com

 
02-10-2006 11:57 de Emilia_1954@yahoo.co


te iubim Angela
Te iubim Angela

 
10-10-2006 15:51 de aida

cine o iubeste pe Angela S. iubeste muzica buna; personal o ador f. mult

 
10-10-2006 15:53 de doina h

adevarata voce, o iubesc f. mult si as dori un album original daca e posibil tel 0744 765893

 
15-11-2006 04:07 de DANUTZA

ORICIND SI ORIUNDE VEI FI BINE PRIMITA IN SUFLETELE NOASTRE NU CONTEAZA VIRSTA MELODIILE TALE SINT VESNIC TINERE SI NE INCINTA INIMA SINT O MARE ADMIRATOARE AM CRESCUT ODATA CU MELODIILE TALE ATUNCI CIND LE ASCULT MA SIMT DIN NOU COPIL SI SINT SIGURA CA NU SINT SINGURA MII DE MULTUMIRI SLAGARUL ESTE ADEVARATA MUZICA CARE VA DAINUI PESTE ANI SI ANI

 
30-11-2006 20:03 de eu

super tare fratilo ce misto vreau si eu melodiii plzpzlpzlpzl unde pot gasii? spnetimce tare ii

 
09-12-2006 19:35 de pal_george74

Felicitari pentru tot ce a realizat de a lungul carierei dumneari

 
11-01-2007 11:35 de bita

angela similea este o stea a muzicii romanesti . ce treaba are foamea si comunismul cu angela? cred ca nu stii sa faci diferente... doar nu vroiai an timpul comunism sa vina angela sa iti aduca de mancare ca doar ....foamea era mare la tine.. cred ca acum e la fel . de-ai fi si tu ca ea si cine a comentat de hainele angelei ce crezi ca ea a fost sau este o saraca ca altii sa nu-si permita o haina? trebuie sa fie neaparat cumparate de surdu? vai ce rautate mare....mai bine lasa-ti asa si ramaneti voi cu turcismele voastre si piratele voastre expirate. bravo angela noua ne place calitatea

 
14-01-2007 01:09 de ana

cunoaste cineva o adresa de e-mail deschisa publicului a Doamnei Angela Similea?

 
14-01-2007 01:29 de andreea rizea

ma intereseaza o melodie a angelei similea care, sincera sa fiu nu stiu cum se cheama....dar zice ceva in ea cu magnolie...atat stiu....si stiu ca mi-a placut.....mult, mult de tot...o caut peste tot dar nu dau de ea....cine ma ajuta....multumesc

 
14-01-2007 01:54 de andreea rizea

am vazut-o pe tvr 1 sau 2, noaptea...era o emisiune cu berty barbera....a cantat-o acolo live.....va rooooog....ajutati-ma sa fac rost de ea....

 
14-01-2007 16:52 de Aida

A fost , este si va fi marea doamna a muzicii usoare Romanesti ! Nici una din asa zisele cintarete de acum nu o vor egala nici in 1000 de ani ! Este nascuta cu un dar pe care putini il pot avea ! O iubesc si o voi iubi mereu . De 12 ani plecata in Elvetia si EA este singura voce care i-mi lipseste !!! Felicitari si sper sa nu mor sa vad si eu un spectacol cu ea ! MERITA , MERITA SI IAR MERITA !!!! Mai multa muzica pe internet ....aveti mila de noi cei plecati , ca tare ne mai lipseste vocea ei !

 
16-01-2007 15:30 de Marius

Imi pare rau pentru acest "Orbus Transilvanicus".. esti tare frustrat baiatu.. sau ce sex ai.. Oricum, recunosc ca ti-ai ales un "nume de scena" ft bun.. ca doar Orb (us) esti, slava domnului. Daca nu poti sa observi calitatea si sa recunosti un artist autohton e grav. Stiu ca iti plac non-valorile deoarace este evident acest lucru din exprimarea ta. Desi am decat 29 de ani.. am trait cativa ani si in comunism si stiu ce a insemnat pentru natiune. Nimeni nu spune ca a fost bine, dar de aici si pana la a afirma ca mureau oamenii de foame sau ca Angela Similea era imbracata precum un pom de Craciun, e cale lunga.. Cred ca esti un marlan si un manelist de cea mai buna calitate. Mai asculta si tu muzica adevarata, mai clatesteti ochii pe la VH1 (unde se recunosc valorile lor.. vezi Tina Turner, Cher, Kylie Minogue, Madonna, etc.. adevaratii artisti!), mai lasa Taraful tv, otv-ul si alte televiziuni de acest rand. Am intrat in UE, deci nu mai e cazul sa fii taran!!!! E un sfat de care trebuie sa tii cont, ca sa traiesti frumos pe mai departe..
In alta ordine de idei, e cat se poate de adevarat ceea ce se spune despre Angela Similea. S-a vazut si se vede in continuare ca se respecta pe toate planurile, nu iese in public decat ft aranjata (ceea ce inseamna ca se respecta si ne respecta pe noi, admiratorii ei), intotdeauna cu un bun gust cum rar intalnesti.. si daca este sa vorbim de voce si muzica.. nota 10!!! Am fost la ft multe spectacole, unde a cantat live si s-a prezentat impecabil. Bravo ii spun din toata inima si sper sa revina cat mai curand in Ploiesti, unde sunt ft multi angelisti.. de toate varstele..

 
17-01-2007 17:59 de Florin Constantinesc

Ador noul album al Angelei Similea. Mi-as dori ca in fiecare luna sa pot cumpara un nou album al interpretei. O ador.......

 
17-01-2007 18:00 de Florin Constantinesc

Ador noul album al Angelei Similea. Mi-as dori ca in fiecare luna sa pot cumpara un nou album al interpretei. O ador.......

 
11-02-2007 23:27 de mihai

mai lasati ma cu similea.nu prea o mai duce vocea tre sa fim sinceri..oricm daca e o mare doamna stie cind sa se retraga

 
09-03-2007 19:10 de Deliutza

O ador foarte mult pe aceasta doamna si desi am doar 13 ani eu ascult melodiile dansei sunt foarte frumoase mi-asi fi dorit shi eu sa ma nasc inainte de 89 atunci cand era rasfatata tvr-ului shi pe buna dreptate dar na k m-am nascut abia in 93 soarta dar eu o iubesk pe Angela Similea:*:*:*:*:*:*:*

 
11-03-2007 01:04 de o angelista i.

iti Multumesc ca prin cantecele tale am reusit sa merg prin viata, sa_mi aleg drumul,sa iubesc tot ce_i frumos.Te iubesc.

 
15-03-2007 15:32 de gabi

astept melodii cu angela similea

 
15-03-2007 15:35 de gabi

astept melodii cu angela similea

 
24-03-2007 21:22 de silviu

Angela Similea va dainui peste generatii va ramane cu adevarat nemuritoare .Melodiile cantate de ea te ajuta sa simti cu adevarat ca traiesti si mai ales ce traiesti.Simt asa un soi de
inaltare cand ascult melodiile sale.E o binecuvantare ptr oameni.Ii urez cat mai mult bine si cat mai multa sanatate.

 
11-04-2007 10:50 de Edroi Raluca

Desi am doar 13 ani,imi place la nebunie cum canta Angela Similea.Felicitari pt ceea ce a facut.Asteptam cat mai multe albume de la ea.FELICITARI

 
19-04-2007 21:44 de geany

Este cea mai buna artista si v-a ramane cea mai buna.

 
26-04-2007 08:56 de ROXANA

NU INTELEG!CINE A REVENIT?
CA DOAR CINE STIE CE INSEAMNA MUZICA BUNA ...NU A UITAT-O NICIODATA!E TOTAL GRESITA IDEEA CA DOAR CEI...MAI CUM SPUN UNII O ASCULTA!NU SUNT ANTI...NU STIU CARUI GEN DE MUZICA ,DAR IN CLIPA CAND ASCULTI ,ANGELA SIMILEA,..SI ALTI BUNI MUZICIENI ,TI SE INCALZESTE INIMA,SUFLETUL...SA NE BUCURAM DE MUZICA BUNA,DE VIATA CA E PREA SCURTA SI FRUMOASA,ASA....CU TOATE CELE ALE EI!

 
29-05-2007 10:44 de gabag


 
21-07-2007 11:08 de ioana


e cea mai buna artista din muzica romaneasca afost si va ramane mereu cea mai buna!!!!!!!!bravo angela similea sunt ioana


 
21-07-2007 11:09 de ioana


e cea mai buna artista din muzica romaneasca afost si va ramane mereu cea mai buna!!!!!!!!bravo angela similea sunt ioana


 
26-07-2007 12:50 de ralucutz_girl_93

......desi am oar 13 ani imi plac a nebunie melodiile ANGELEI SIMILEA.....avem nevoie de melodiile dansei....va asteptam cu drag sa revenitzi pe scena!!felicitari pt stralucita cariere muzicala!!!!!

 
09-08-2007 08:55 de Raffaelo37

Zeci de poze, mp3-uri, versuri ale unor melodii foarte vechi si mai noi... toate acestea pe http://angelasimilea.peperonity.com

 
20-08-2007 15:52 de thewinnertakesitall

Fetita scumpa (de orice sex ai fi) in randurile tale se citeste frustrarea si invidia ! Orice natiune are simboluri, iar Angela Similea este unul dintre ele ! Cum ai fi vrut sa apara la televiziune? Imbracata in sort si in papuci, asa cum se vede ca iti place ??! Mai bine pune mana pe o carte, invata si informeaza-te, nu-i denigra pe OAMENII ADEVARATI ! Stai in banca ta !

 
12-11-2007 08:24 de ZoZoL!nN@


Va rugam sa mai faceti concerte!!

 
04-12-2007 18:26 de alexandra

o astept de mult:

 
04-12-2007 18:27 de alexandra

o astept de mult:

 
04-12-2007 18:27 de alexandra

o astept de mult:

 
14-12-2007 17:36 de Angela Similea

Fac si eu parte din generatia Angelei. Nu pot spune ca nu m-au incantat melodiile ei.N-aveam ceva mai bun. Oricum nu-mi aduc aminte la ciaiurile(seratele dansante) sa fi dansat vreodata pe muzica romaneasca.Insa pentru cei care de abia acum au varsta de 29 de ani n-au cum sa inteleaga cum inghiteam in sec si ne simteam si mai saraci doar admirand-o pe distinsa d-na. A dus-o bine atunci si o duce bine si acum. Dar fiecare cu steaua lui.

 
29-12-2007 16:26 de carmen

e o porcarie

 
29-12-2007 16:29 de carmen

va spun eo porcarie am avut albunul ei si cand lam ascultat mi s-a facut rau lam aruncat direct pe geam

 
01-01-2008 12:49 de italic

e o porcarie

 
14-01-2008 19:22 de po_sedatul

ma bucur enorm de mult sa aflu ca fosta mea vecina revine in viata muzicala
poate fi ceva mai minunat?????

 
28-01-2008 22:49 de loredana paunescu

sunt un fan al d-nei ANGELA SIMILEA, iar melodia pe care ai ascultat-o se numeste O MAGNOLIE.
Daca-mi dai o adresa de mail ti-o trimit.

 
04-02-2008 13:59 de GABRIELA

VA CONTRAZICETI INTRE VOI..ATATA TOT..CERT ESTE CA D-NA ANGELA SIMILEA A RAMAS SI VA RAMANE REGINA MUZICII USOARE RAMANESTI.EU O IUBESC FOARTE MULT..CUI NU-I PLACE SA STEA DEOPARTE..E PAREREA LUI/EI..CANT CANTA ANGELA SE ADRESEAZA CELOR CARE O RESPECTA SI INTRADEVAR O PLAC..CEILALTI STATI DEOPARTE CA HABAR NU AVETI..TOATE APLAUZELE MELE ACESTEI ZANE..

 
17-02-2008 16:53 de nicusor

cu o voce cristalina muzica divei a.similea ramane ,ramane de neinlocuit .artista de muzica usoara angela similea va fi si va fi regina muzici usoare romanesti .NUMBER ONE

 
13-03-2008 09:06 de mariana m

E suuuuuuuuper ca a revenit regina muzicii usoare romanesti. O iubesc si sunt fanul ei din copilarie.Am crescut cu melodiile ei

 
02-05-2008 15:35 de LILISOR

FELICITARI ANGELA ,CEI TINERI AU CE INVATA DE LA TINE .CU TINE NU POT FACE CONCURENTA NU VOR CISTIGA NICIODATA EI NU AU RESPECT, DRAGOSTE SI DARUIRE FATA DE PUBLIC (MAREA MAJORITATE )NU STIU SA PUNA TRAIREA IN CANTEC CALDURA SI SENSIBILITATE TU CU ADEVARAT ITI MERITI NUMELE DE VEDETA

 
02-05-2008 15:37 de LILISOR


 
30-10-2008 21:15 de ionela

ne bucuram nespus de revenirea doamnei Angela Similia va pupam

 
21-12-2008 15:28 de Anonim

este cu adevarat superba.am 17 ani;desi ar treb sa-mi placa genurile de muzica ascultate astazi,dak in discotecile din judetul meu s-ar asculta doar melodiile angelei similea nu as mai pleca de acolo.mi-as dori nespus sa o cunosc personal iar cine spune ca muzica si frumusetea angelei sunt o porcarie ori e invidios ori nu stie sa aprecieze frumosul

 
29-01-2009 11:55 de Anonim

ma bucur si sa ne mai aduceti si mai departe muzica usoara caci de cea populara ne-am saturat ne iese si pe nas si pe urechi

 
27-03-2009 20:27 de de cristina

un trandafir aprins culorii,o voce dumnezeiasca ,o privire profunda ce ma face sa ma gandesc la ingeri!asa este doamna muzicii romanesti ,dar eu incerc sa i privesc si sufletul pe care il vad pur si curat!anngela similea imi inspira putere ,sinceritate,frumusete atat interioara cat si exterioara!pur si simplu o ador,si ma rog pentru ea in fiecare seara!va iubesc doamna, va iubesc enorm ,n am cuvinte sa explic ce simt pentru dumneavoastra!

 
16-04-2009 16:45 de claudia

sunt fericita pentru revenirea dumneavoastra pe scena sunt o mare admiratoare.de mica copila va stimez si apreciez tot ce faceti pentru scena tarii romanesti.eu locuiesc in spania si ascult tot timpul pe net melodiile dumneavoastra.va iubesc .cu stima si respect claudiacrinu@hotmail.com

 
01-12-2009 14:12 de mariana

va simtim absenta !!!!!!!!!!!!! unde sunteti?

 
18-12-2009 16:31 de Anonim

Pe cand un ou album? Deja mi-e dor de muzica d-voastra asa ca sper ca colaborarea cu Ovidiu Komornic nu se incheie aici si va urma un nou album.

 
16-01-2010 15:38 de RICARDOBOY73

DNA ANGELA SIMILEA VA REVENI CU UN ALBUM NOU NOUT IN ACEST AN 2010 ,IN PRIMAVARA,PRIN MARTIE, APRILIE.
SI VA SUSTINE UN CONCERT ANIVERSAR ,LIVE ,UNDE VA SARBATORI 40 DE ANI DE CARIERA !

 
16-06-2010 12:15 de Anonim

hahahahahaha

unde sunt 100 comentarii foarte frumoase despre o Doamna care a daruit talentul, munca si frumusetea ei poporului roman, nu se putea sa lipseasca si cele 2-3 comentarii nesimtite...

Dupa motto-ul, intr-o padure verde foarte frumoasa trebuie sa apara si uscaturile

Felicitari D-nei Angela Similea pentru cei 40 de ani de cariera!


Alte stiri

Beyonce a facut un cover dupa o melodie a Angelei Similea!

Regizorul Cristian Mungiu a invins-o pe Angela Similea

Angela Similea si Ovidiu Komornik se afla in turneu

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

123 vizitatori si 0 membri acum pe site