www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

3 Sud Est a inregistrat vanzari fara precedent pe piata muzicala romaneasca!

webmaster / joi, 07 dec 2006
3 Sud Est 3Fenomenul dance, care a vandut mai mult de un milion de albume in Romania, revine acum cu un album si un single prin care practic se reinventeaza! 3 Sud Est, la aproape zece ani de la infiintare, aduce fanilor un nou album - "Iubire", omonim cu single-ul care a fost saptamani de-a randul Number One in cel mai prestigios clasament din tara. Desfiintand toate zvonurile care au circulat in ultima vreme despre o presupusa destramare a trupei, iata-i pe Laurentiu, Viorel si Mihai oferind fanilor un cadou nepretuit inaintea Sarbatorilor de Iarna!

Evenimentul oficial de lansare a noului material discografic a avut loc in prezenta reprezentantilor mass media, luni, 4 decembrie, la Hotel Howard Johnson, intr-o atmosfera de... cinci stele! Tot atunci, baietii de la 3 Sud Est au avut parte de o surpriza extrem de placuta: au fost anuntati de catre casa de discuri Cat Music ca albumul proaspat lansat a fost deja vandut in peste zece mii de unitati inca dinaintea lansarii comerciale!

Astfel, 3 Sud Est este singura trupa din Romania care poate primi Discul de Aur chiar inainte ca noul album sa se afle in magazine!

Continand 10 piese si un remix - Iubire (deja mega-hit care a fost Number One in Romanian Top 100, timp de mai multe saptamani si care de asemenea a inregistrat un record de downloadari legale), cu varianta in limba engleza "Oh Baby" (piesa care beneficiaza si de un remix inedit "Club Version by Motoo & Rolly"), Don`t Say I Love You, Miracle, N-ai crezut in mine, Ma iubeai, Cuore, Parte Din Mine (Electronic Love), Ma doare, si Rock My Soul - albumul este produs in studiourile Sud Est Production, Win Studio, Beat Music si Gala Records.

Trupa care a dat de cele mai multe ori tonul in muzica romaneasca aduce si acum elemente de noutate, schimbandu-si stilul de la dance la electro. Cat despre textele inspirate ale pieselor, baietii au pus parca si mai mult suflet decat pana acum. Piesele armonioase cu care ne-au obisnuit 3 Sud Est sunt si pe acest material, dovada fiind primul extras pe single - "Iubire", care da si titlul albumului. Pentru ca 3 Sud Est intotdeauna au mizat pe muzica buna, acest material nou contine cate putin din fiecare gen (soul, funk, rock), dar in special are multe influente personale, ceea ce face ca muzica de pe acest album sa para mult mai ancorata in realitatea cotidiana.

"Iubire" demonstreaza ca, de-a lungul celor noua ani care s-au scurs de cand 3 Sud Est a intrat in industria muzicala din Romania, trupa a progresat cu fiecare album lansat, adaugand cate o pagina la istoria muzicii autohtone. Cu siguranta, 3 Sud Est va canta in continuare, va fi pe scena in continuare, va sustine show-uri electrizante in fata a sute de mii de spectatori si va inregistra vanzari-record pentru mult timp de-acum inainte.

Lansand acum un nou material, cu piese care vor incanta si vor urca vertiginos in topuri, 3 Sud Est se intoarce, dupa o perioada in care cei trei membrii s-au dedicat proiectelor proprii. Hit dupa hit, videoclip dupa videoclip, album dupa album, 3 Sud Est va fi in continuare Number One!

"E greu sa oferi publicului mereu lucruri de calitate, pe care sa le aprecieze si sa le iubeasca? Poate, dar asta este misiunea noastra. Muzica de calitate, creata cu pasiune si cu suflet, cu profesionalism si cu inspiratie." (3 Sud Est)



loading...

6 comentarii. Posteaza un comentariu

 
13-12-2006 10:01 de maria din cta

tot c pot sa spun este ca sunt prea multe guri rele pe lumea asta. 3se au fost mereu mult prea buni si totusi a fost mereu cineva care sa ii critice pt nimic. dovada este acest album care este mai mult decat extraordinar. a meritat asteptarea. 3se, fanii sunt alaturi de voi si iubirea lor este de mii de ori mai mare decat rautatea unora.

 
05-06-2007 20:31 de dinely

3se merita respectul pentru muzica de calitate pe care o produc.Dovada --cei 10 ani in care au rezistat pe piata muzicala din Romania . Dar mai ales ii admir pentru felul in care au stiut sa comunice cu fanii.
Pupici dulci dulci pentru ei !!!!

 
22-02-2008 10:37 de socosan

imi place mult 3se credetima pe cuvant imi place la nebunie cum canta cei trei baieti asa ca le urez mult norocsi ma rog la dumnezeu sa ma ajute sa va vad in realitate sa nu cumva sa va despartitica nui voiesper s va vad mie imi place pt ei canta fix ce simt eu mie imi place un baiat si ei canta fix ce simt eu pentru elle urez mult succes in continuare

 
20-11-2008 15:28 de mihaela

va iubesc baieti. sunteti cei mai buni. mult succes in continuare

 
12-06-2009 15:10 de Anonim

sunteci cei mai tari fracilor mult suces in condinoare si id meu pentru 3 sud est nita_andrei_nita

 
22-11-2009 13:22 de WOLF

cea mai buna trupa sper sa o tina tot asa multa bafta

Alte stiri

Primul single Laurentiu Duta - "Visator" - descarcare legala

3 SUD EST a filmat un nou videoclip

Este sigur, oficial si definitiv: 3 Sud Est s-au despartit

Ascultati noua piesa Mihai [ex-3SE] - "Tell me why"

3 Sud-Est e "over" definitiv si irevocabil ...

Mihai, ex 3SE, revine cu o piesa noua!

Andra, 3rei Sud Est si Nico - in competitia pentru Eurovision

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

146 vizitatori si 0 membri acum pe site