www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

BMW cumpara publicitate pe blogul lui Tudor Chirila

MuzicaBuna / marşi, 03 mar 2009
tudor chirila poza pIncepand cu 1 martie 2009, BMW Group Romania promoveaza noul BMW 320d xDrive pe blogul lui Tudor Chirila. Colaborarea dintre BMW si Tudor Chirila reprezinta prima campanie de comunicare desfasurata pe blogul cantaretului si se va derula pe parcursul a 8 luni, din luna martie pana in octombrie.

Blogul lui Tudor Chirila, lansat in 2007, a fost gandit initial ca un blog foto, un loc in care artistul isi publica fotografiile, una dintre pasiunile sale. Intre timp blogul s-a dezvoltat, devenind o platforma de interactiune intre solistul formatiei Vama si fanii sai, dar si un spatiu de expresie artistica, Tudor Chirila publicand proza, poezie si fotografii.

Tudor Chirila: "De ieri ati putut observa in coloana din dreapta un banner publicitar. BMW promoveaza aici noul 320d xDRIVE. Alegerea de a oferi spatiu publicitar pe acest blog are la baza ideea de a dezvolta acest spatiu mai mult decat am facut-o pana acum. Voi incerca sa acord pana la finalul anului o bursa pentru unul dintre studentii talentati si vizionari cu un proiect original, care viziteaza acest blog. Vreau sa creez mai mult continut video si as vrea sa va implic si pe voi in cazul in care gasiti oportun.

Cred ca acest blog poate deveni un "spatiu de joaca" si de expresie pentru cat mai multi oameni care suntem ghidati de principii si credinte asemanatoare. Nu in ultimul rand mi se pare foarte tare ca am ajuns sa fiu remunerat pentru ceva ce am inceput din joaca si placere. Ca tot ceea ce fac, de altfel. Asocierea cu cei de la BMW vine sa sprijine si sa intareasca cele de mai sus.

As vrea sa mentionez ca nu oricine va putea beneficia de publicitate pe acest blog. Va trebui, mai intai, sa fie un brand care sa imi placa, un brand de tinuta si care, nu in ultimul rand, sa aiba ceva in comun cu mine sau cu valorile in care cred. Or, in ultimii zece ani de muzica, mi-am petrecut o buna parte din viata in masini si recunosc, politia stie, imi place viteza."


Nina Bratfalean, Marketing Manager, BMW Group Romania: "Este prima data cand facem un parteneriat constant (de lunga durata) cu un blog si motivele pentru care am ales blogul lui Tudor Chirila, pe langa cel evident (cine este Tudor, ce a facut el pana acum, cum este perceput in piata), sunt cititorii blogului, felul in care raspund si interactioneaza cu Tudor si calitatea umana pe care am intuit-o la ei.

Este mare sansa pentru o marca (fie si ea puternica si mult-recunoscuta, ca BMW) sa poata pastra legatura cu un grup constant/loial de cititori ai unui mediu; este ca un parteneriat care creste in timp si care dezvolta reciproc partile. Cum poate face asta o reclama cu un grup de oameni activi? Simplu: impartaseste valori. BMW este mult, mult mai mult decat ce poate rezulta dintr-un pol ad-hoc. Speram sa va putem arata asta pe parcurs. Incepem matematic, pragmatic, cu comunicarea unui model. Vom continua frumos, insa.

Promitem sa diversificam, sa fim placuti si, cu voia voastra, a cititorilor blogului si a lui Tudor, vom interactiona cu voi din cand in cand. Speram sa va placa de noi si sa vreti sa ne cunoasteti vreodata la vreun eveniment la care vom face strigare pe blog."



loading...

3 comentarii. Posteaza un comentariu

 
30-04-2010 20:52 de skeeto

Salut , am cautat un site de muzica si am observat ca majoritatea sunt cu plata , insa dupa multe cautari, am gasit pe acest site , peste 10.000 mii de melodii www.vimax.ro

 
30-04-2010 20:57 de cipcelmik

Incredibil , MAI IEFTIN DECAT CA-N REAL :: www.egopotent.ro , www.vimaxextender.ro si nu in ultimul rand www.goldenkiss.ro dar in ultimul rand www.vimax.ro/stud100/ . De ce nu? Tu decizi cat vrei s-o ai!! )

 
30-06-2010 22:08 de Ciprian

Daca vrei sa fii gigolo , intra pe www.mega-penis.3x.ro ; www.CrestereaPenisului.ro sau www.OrasMARE.ro

Alte stiri

Tudor Chirila a devenit actionar al Bursei cu 85.000 de euro

Turneu VAMA in luna octombrie

Vama lanseaza "E plin de fete"

Tudor Chirila - campanie pentru adolescenti

"Proiect 112" cu Smiley, Brenciu si Chirila

"Dumnezeu nu apare la stiri"

Chirila se intoarce la scoala

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

65 vizitatori si 0 membri acum pe site