www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Forum > Seductie si sex > Ce-i atrage pe baieti?

Pagina: 1 2 3 inapoi

dogcainele

Veteran member
361 mesaje

Re: Ce-i atrage pe baieti?



scris pe 14 mar 2009 08:16 de dogcainele

hehe,am intrat si eu sa arunc o parere(ca sa nu zic fapt ca nu-i frumos) si sa imi fac multzi,multzi prieteni(sunt un om placut ca Ceausescu) .In general,pentru ca un baiat sa fie atras de o fata,acea fata trebuie sa posede urmatoarele calitati: sa fie frumoasa(in unele cazuri preferabil sa nu fie frumoasa natural ci ajutata de machiaj pentru a avea un complex,un minus) si sa aiba un corp armonios(sau armonios siliconat).Sa stie sa vorbeasca macar o romana relativa dar sa nu fie prea desteapta si in nici un caz prea inteligenta.Motivul pentru care nu sunt dorite inteligenta si desteptaciunea este acela ca ar dauna incercarii "masculului" de a manipula fata respectiva.As putea face un eseu pe tema asta dar cel putin momentan nu ii vad utilitatea.ATENTIE!!! Exista si exceptii(exceptia confirma regula)in care baiatul/barbatul isi doreste ca fata sa fie frumoasa(nu neaparat frumoasa "comercial" in stil Barbie) atat in interior cat si exterior si sa fie cat se poate de egala lui ca nivel al inteligentei si desteptaciunii.As putea deasemenea sa dezvolt si aici...dar prefer sa ma opresc,cel putin pentru moment.Eu fac parte din categoria exceptziilor,imi place sa fiu nevoit sa ma "lupt" mult cu "prada" pana sa imi devina "hrana" .Legat de majoritatea fetelor/femeilor care par "ahtiate" dupa bani pot sa spun doar bravo.Exista foarte putine femei care vor cu adevarat bani dintr-o relatie.Din pacate in cele mai multe din cazuri banii sunt singura consolare si singurul plus al barbatului.Cand vezi un bivol cu ceafa groasa,cu fatza de boxer,cu maniere de macelar in pauza de masa,cu ochi superbi ca niste bile de biliard sau ca ochii de peste mort si care cand deschide gura sfideaza scala IQ-ului(un fel de 0 absolut al inteligentei) ,intreaba-te ce ar putea dori o femeie de la el;iubire?,respect?,sinceritate?,fidelitate?,inteligentza sclipitoare si umor deosebit?...in cazul in care nu ati inteles ceva solicitatzi o completare
Daca doritzi sa ma injuratzi "respectos" faceti-o aici,daca doritzi sa ma injuratzi complex si necenzurat solicitatzi id-ul meu de ym,va multumesc.



"Povestea cefei": O tipa foarte frumoasa si materialista, a cautat pe matrimoniale un sot bogat, cu un venit de peste 40000 euro pe an. Si a gasit un "cocalar", cu "caramida" de bani in buzunar si cu ceafa lata si groasa. Experienta ei amoroasa (destul de vasta) i-a aratat ca placerea-i trecatoare, singurul, banul, ramane. Ce a spus ea: si-a trait viata pentru placeri trupesti, acum s-o traiasca pentru bani. Gandea ca, daca tot o fi sa se marite (sa-si "sacrifice" frumusetea pe altarul casatoriei), macar s-o faca cu unul plin de bani. Traieste bine, in lux, face un copil, dar, stupoare: fata nu seamana cu ea, frumoasa, ci cu ta-su. I-a recunoscut ceafa din maternitate. Obisnuita, odinioara, pe oriunde se ducea, sa fie in centrul atentiei, sa fie admirata pentru frumusetea ei, acum, cand iese cu fata, lumea se mira cu cine o fi semanand copilul, asa urat. Vorba aia: "Mai frumoasa ma-sa decat fata". Tipa, atat de mandra de felul in care arata, se simte acum vinovata ca nu a fost in stare sa faca un copil frumos. Nu mai zic despre lumea cea rea din jur, care, intotdeauna invidioasa pe frumusetea ei, acum e satisfacuta ca macar progenitura ei este urata. Asa ca, pe strada mai mult o taraie pe fata, de parca n-ar fi a ei. Acum, in fiecare seara la culcare, cand vede "cefele" ce o inconjoara, se gandeste ca n-a facut cea mai buna alegere in viata. Concluzia e una: Poti alege "caramida" dar, in final, ramai cu "ceafa".
sus
dogcainele

Veteran member
361 mesaje

Re: Ce-i atrage pe baieti?



scris pe 14 mar 2009 08:44 de dogcainele

"Psihologia cocalarului": Cocalarul stie ca orice om are "necesitati fiziologice". Daca el are, inseamna ca si ceilalti au. E convins ca, asa cum barbatii "simt nevoia", tot asa si femeile o simt. Doar si ele sunt oameni, nu? Si mai stie, din experienta, un lucru: "Daca insisti, pana la urma tot reusesti sa convingi pe cineva". Si altul: "Cu cat ti se duce vestea ca esti afemeiat si ca ai avut sute de amante, cu atat mai mult esti cautat de femei". El crede ca in orice om dorinta launtrica exista, insa-l opreste jena, teama de oprobiul public, teama de a fi catalogat de ceilalti in mod negativ. Cocalarul a trecut demult de aceasta bariera a constiintei (pe care unii o considera "ingerul pazitor" si acum incearca sa-i invete si pe ceilalti s-o treaca. Deci indeamna doamnele sa lase frau liber sentimentelor. Pentru el, sexul e ca spalatul pe dinti. O activitate fireasca, necesara, cu frecventa zilnica. Nici nu poate concepe ca sexul ar putea fi considerat un pacat, in anumite imprejurari (sa-ti inseli nevasta, de exemplu). El gandeste simplu: "Ea a vrut, eu am vrut, ne-am simtit amandoi bine, nimeni n-a avut de suferit, ce pacat poate sa insemne asta?" Iar pentru inselatul sotiei gaseste scuza: "Tu ai putea sa mananci la nesfarsit acelasi fel de mancare, chiar daca este preferata ta? Pana la urma tot te saturi si doresti sa gusti alta mancare." Poti sa-l pui intr-o oarecare dilema intrebandu-l daca lui i-ar conveni sa-l insele sotia. Ceva de genul: "Ce tie nu-ti place, altuia nu face". Dupa o oarecare ezitare, ti-ar raspunde: Nu ma intereseaza daca ma inseala, numai eu sa nu aflu. Sau: "Eu sunt barbat, am voie, ea e femeie si trebuie sa fie cinstita". Sau: "Ce o intereseaza pe ea, daca-i aduc toti banii in casa si are tot ce-i trebuie?" Adevarul e ca nici macar o constiinta religioasa a pacatului sau o principialitate morala puternica nu-ti da siguranta ca nu-ti vei insela consoarta. Pentru ca ochiul este "pacatos", iar omul nu se poate abtine cand s-ar ivi ocazia. Acestea ar trebui dublate de evitarea ocaziilor favorabile savarsirii adulterului. Adica cand vezi o figura care-ti place, sa fugi vazand cu ochii. De aceea urasc atat de mult team-building urile si cursurile de perfectionare
Tare-mi plac tatzele goale / Sa nu aiba par pe ele / Sa fie si naturale / Folosite ca bretele
sus
easycom

Expert member
2424 mesaje

Re: Ce-i mai atrage pe baieti !?



scris pe 14 mar 2009 10:52 de easycom

Ooooaaaauuu !...ce razboi fraaateeee ?...
O intrebare retorica ...ce remarcati prima data la o fata care va place(fatal attraction)?


In general parul, dar in ultimul timp s-au mai schimbat si "pretentiile" mele, asta mai ales dupa ce am analizat anumite chestii... vocea poate fi ceva ce ma atrage, pistruii, stilul gotic (ziceti voi ce vreti de emo, dar stilul ala dark e un turn-on, si nu numai pt mine). In general apreciez mult de tot naturaletea, la fel si stilul elegant in vestmentatie (si aici NU ma refer la pitipoance), o tipa imbracata la costum (nu de baie), e din nou un turn-on... iar fetele cu simt artistic probabil sunt pe topul preferintelor mele. Scurt... imi plac fetele care au ceva in cap.
sus
name_never_matters

Newbie
14 mesaje

Re: Ce-i atrage pe baieti?



scris pe 25 apr 2009 14:09 de name_never_matters


apropo de conul in banca...uita-te in jur si vezi e sau nu asa...referitor la voi nu cred ca trebuie neaparat sa araati foarte bine, prefer sa ias cu cineva mai "slab dotata", deecat sa ma afisez cu cineva care arata super, dar din gura ii ies numai porumbei
asta e parerea mea, normal ca majoritatea prefera "zanele" pt ca nah, una e sa fii vazut cu o tipa bine si alta cu cineva care trece neobservata....ok am zis-o, pe mine nu ma intereseaza, bine asta in anumite limite


Foarte bine punctat.

Sincer cam asta caut si eu la o fata. Totul sa fie proportional: Sa fie dragutza, dar sa compenseze si prin inteligentza, bun gust (desi din punctul meu de vedere tot de inteligenta tine).
sus
ioanalaura

Senior member
106 mesaje

Re: Ce-i atrage pe baieti?



scris pe 2 mai 2009 21:19 de ioanalaura

sanii in primu rand fundul picioarele si poate si buzele in cateva cazuri ar mai fii si okii [..] in general majoritatea baetilor se uita doar la aspect nu si la suflet....in general le plak blondele cas proastesper ca nu ejti blonda la culoare


Cunosc o tipa "super buna" in limbajul vostru Are sani perfecti, picioare perfecte si tot ce vrei. Are 19 ani si e in cls a 8-a...Vrei un nr de tel?
sus
valeriu1979

Expert member
663 mesaje

Re: Ce-i atrage pe baieti?



scris pe 2 mai 2009 23:33 de valeriu1979



Cunosc o tipa "super buna" in limbajul vostru Are sani perfecti, picioare perfecte si tot ce vrei. Are 19 ani si e in cls a 8-a...Vrei un nr de tel?

Pai daca are19 ani si este in clasa a opta atunci inseamna ca i-a curs creierul pana ce i-a umflat sanii?
Nu stiu ce crezi tu ca in opinia noastra inseamna o tipa buna dar te inseli, daca fata nu are un pic de creier nu, s-ar putea sa nu ne placa.
sus
easycom

Expert member
2424 mesaje

Re: Ce-i atrage pe baieti?



scris pe 2 mai 2009 23:41 de easycom


Pai daca are19 ani si este in clasa a opta atunci inseamna ca i-a curs creierul pana ce i-a umflat sanii?
Nu stiu ce crezi tu ca in opinia noastra inseamna o tipa buna dar te inseli, daca fata nu are un pic de creier nu, s-ar putea sa nu ne placa.


Eu cred ca fata a fost ironica, cel putin eu asta am prins din mesajul ei, si daca asa e cum cred eu, atunci a punctat bine ideea.
sus
ioanalaura

Senior member
106 mesaje

Re: Ce-i atrage pe baieti?



scris pe 3 mai 2009 17:50 de ioanalaura



Eu cred ca fata a fost ironica, cel putin eu asta am prins din mesajul ei, si daca asa e cum cred eu, atunci a punctat bine ideea.


Dap, e asa cum crezi u!Asta confirma una din teoriile mele:nu toti oamenii sunt la fel; mai sunt si oameni care "inteleg anumite subintelesuri"...
sus
Stefan_Craciun

Junior member
29 mesaje

Re: Ce-i atrage pe baieti?



scris pe 4 mai 2009 01:31 de Stefan_Craciun



Editat de Stefan_Craciun pe 4 mai 2009 01:36
sus
Stefan_Craciun

Junior member
29 mesaje

Re: Ce-i atrage pe baieti?



scris pe 4 mai 2009 01:39 de Stefan_Craciun



Dap, e asa cum crezi u!Asta confirma una din teoriile mele:nu toti oamenii sunt la fel; mai sunt si oameni care "inteleg anumite subintelesuri"...
Mey era doar curioasa fata!!!!Vroia o lamurire si noi trebuie doar sa i-o dam nu sa o criticam.
sus
valeriu1979

Expert member
663 mesaje

Re: Ce-i atrage pe baieti?



scris pe 4 mai 2009 01:53 de valeriu1979



Dap, e asa cum crezi u!Asta confirma una din teoriile mele:nu toti oamenii sunt la fel; mai sunt si oameni care "inteleg anumite subintelesuri"...

Pai daca vrei sa vorbim cu subintelesuri foatre bine si mie imi plac jocurile de cuvinte uneori, daca te uiti la freza ta cu subintelesuri ti-am respuns tot cu subintelesuri, acuma cine face parte din categoria celor care nu inteleg subintelesurile??????


Editat de valeriu1979 pe 4 mai 2009 02:06
sus
bybalovesanangel

Junior member
26 mesaje

Re: Ce-i atrage pe baieti?



scris pe 4 mai 2009 20:26 de bybalovesanangel


Pai daca vrei sa vorbim cu subintelesuri foatre bine si mie imi plac jocurile de cuvinte uneori, daca te uiti la freza ta cu subintelesuri ti-am raspuns tot cu subintelesuri, acuma cine face parte din categoria celor care nu inteleg subintelesurile??????


Eu !Eu nu inteleg subintelesurile si ma enerveaza ca vorbiti cu subintelesuri....nu puteti s vb normal?
sus
ioanalaura

Senior member
106 mesaje

Re: Ce-i atrage pe baieti?



scris pe 4 mai 2009 20:26 de ioanalaura


Pai daca vrei sa vorbim cu subintelesuri foatre bine si mie imi plac jocurile de cuvinte uneori, daca te uiti la freza ta cu subintelesuri ti-am respuns tot cu subintelesuri, acuma cine face parte din categoria celor care nu inteleg subintelesurile??????


adica???sorry, dar nu inteleg decat subintelesurile destepte...dak ma intelegi...DACA....si stefan...nu am criticat-o pe ea...e fb ca vrea sa se informeze...
sus
valeriu1979

Expert member
663 mesaje

Re: Ce-i atrage pe baieti?



scris pe 4 mai 2009 22:34 de valeriu1979



adica???sorry, dar nu inteleg decat subintelesurile destepte...dak ma intelegi...DACA....si stefan...nu am criticat-o pe ea...e fb ca vrea sa se informeze...

Pai o fi fost mai destept al tau ala de "19 ani" in clasa a opta, daca le intelegi numa pe alea destepte inseamna ca nici pe al tau nu l-ai inteles nu?
sus
ioanalaura

Senior member
106 mesaje

Re: Ce-i atrage pe baieti?



scris pe 4 mai 2009 23:33 de ioanalaura


Pai o fi fost mai destept al tau ala de "19 ani" in clasa a opta, daca le intelegi numa pe alea destepte inseamna ca nici pe al tau nu l-ai inteles nu?


Uite k unora le-a placut!Ma rog, unora care gandesc, bineinteles...in fine...daca nu iti plac com mele n la mai citi si gata...k?dak u nu te-ai prins de idee e probl ta!mai bn fugi la somn k ocupi spatiul degeaba...WEML...
sus
easycom

Expert member
2424 mesaje

Re: Ce-i atrage pe baieti?



scris pe 4 mai 2009 23:45 de easycom

Aho, aho, copii si frati... stati putin si nu va mai certati. Deci, unde am ramas...? Ce-i atrage pe baieti...? Asteptam in continuare parerile...
sus
valeriu1979

Expert member
663 mesaje

Re: Ce-i atrage pe baieti?



scris pe 5 mai 2009 00:08 de valeriu1979



Uite k unora le-a placut!Ma rog, unora care gandesc, bineinteles...in fine...daca nu iti plac com mele n la mai citi si gata...k?dak u nu te-ai prins de idee e probl ta!mai bn fugi la somn k ocupi spatiul degeaba...WEML...

Pai daca eu nu gandesc si tu da, citeste-ti macar mesajele de ieri de la toate topicurile si o sa vezi de cate ori te-ai contrazis in cele ce le-ai afirmat pe acolo, sa vezi cate "subintelesuri destepte" ai dat pe acolo.Destepte pentru varsta ta poate dar nu avem toti aceeasi varsta.
Vad ca le fiecare mesaj lasi cate o impunsatura si la fiecare osa-ti raspund pentru ca am avut si eu varsta ta si am si o nepoate de varsta ta si va cunosc probleme specifice varstei prin care treceti.
Iar sfatul meu pentru cand o sa cresti mare: ia-o mai usor sa nu te agiti prea tare si sa-ti curga sange din nas.
sus
valeriu1979

Expert member
663 mesaje

Re: Ce-i atrage pe baieti?



scris pe 5 mai 2009 00:08 de valeriu1979



Uite k unora le-a placut!Ma rog, unora care gandesc, bineinteles...in fine...daca nu iti plac com mele n la mai citi si gata...k?dak u nu te-ai prins de idee e probl ta!mai bn fugi la somn k ocupi spatiul degeaba...WEML...

Paritii tai nu te-au invatat sa nu fii obraznica, ai probleme in familie sau ai probleme comportamentale?


Editat de valeriu1979 pe 5 mai 2009 00:14
sus
valeriu1979

Expert member
663 mesaje

Re: Ce-i atrage pe baieti?



scris pe 5 mai 2009 00:09 de valeriu1979



Uite k unora le-a placut!Ma rog, unora care gandesc, bineinteles...in fine...daca nu iti plac com mele n la mai citi si gata...k?dak u nu te-ai prins de idee e probl ta!mai bn fugi la somn k ocupi spatiul degeaba...WEML...

Si pana mai cresti mai stergeti nasucu ca-i plin de muci.
sus
Stefan_Craciun

Junior member
29 mesaje

Re: Ce-i atrage pe baieti?



scris pe 5 mai 2009 02:00 de Stefan_Craciun


Si pana mai cresti mai stergeti nasucu ca-i plin de muci.



Bai,bai bai,opriti-va un pic si reflectati.....daca nu au reusit rusii si americanii sa porneasca al-treilea razboi mondial,vreti sa o faceti drep voi ?
Discutiile de genul asta apar din nimic si se transforma incet sau mai repede intr-o discutie greu de tinut si suportat,si oricum aduce numai rau,precum razboiul.
sus
Stefan_Craciun

Junior member
29 mesaje

Re: Ce-i atrage pe baieti?



scris pe 5 mai 2009 02:11 de Stefan_Craciun



mai bn fugi la somn k ocupi spatiul degeaba...WEML...


Scuza-ma Ioana,dar cuvintele astea nu cred ca ai facut bine ca le-ai sris.Stii ca odata expediate pe site nu mai poti sa faci nimic.In plus te inteleg ca la astfel de replici ai fost nervoasa,dar totusi gandestete 1 sec. inainte de expediere cu faci cu o scrisoare sa vezi daca ai scris ce trebuie.Hai ca ne indepartam de la subiect.
sus
valeriu1979

Expert member
663 mesaje

Re: Ce-i atrage pe baieti?



scris pe 5 mai 2009 02:35 de valeriu1979



Scuza-ma Ioana,dar cuvintele astea nu cred ca ai facut bine ca le-ai sris.Stii ca odata expediate pe site nu mai poti sa faci nimic.In plus te inteleg ca la astfel de replici ai fost nervoasa,dar totusi gandestete 1 sec. inainte de expediere cu faci cu o scrisoare sa vezi daca ai scris ce trebuie.Hai ca ne indepartam de la subiect.

Asa este Stefan,ai dreptate ne-am indepartat de la subiect din pacate.
sus
nicol1973

Expert member
849 mesaje

Re: Ce-i atrage pe baieti?



scris pe 5 mai 2009 07:22 de nicol1973

asaaaa....acest aspect...voua baietilor....va place?
sus
dogcainele

Veteran member
361 mesaje

Re: Ce-i atrage pe baieti?



scris pe 15 mai 2009 22:11 de dogcainele



Cunosc o tipa "super buna" in limbajul vostru Are sani perfecti, picioare perfecte si tot ce vrei. Are 19 ani si e in cls a 8-a...Vrei un nr de tel?


Nu stiu de ce v-ati suparat pe ea. Va spun eu, fata asta are fler. Stie "mersul trenurilor"
sus
dogcainele

Veteran member
361 mesaje

Re: Ce-i atrage pe baieti?



scris pe 19 mai 2009 21:33 de dogcainele

Cel mai mult ma atrage la o fata ca ea sa aiba "spatiu locativ". E un criteriu eliminatoriu. Orice altceva as putea trece cu vederea, dar "spatiul locativ' este obligatoriu. Va intrebati pesemne ce este acest "spatiu locativ" ? E spatiul dintre pulpele picioarelor, care nu trebuie sa fie exagerat de mare, ci de aprox. doua latimi de deget, cat sa treaca lumina pe partea cealalta. Nu este vorba de paranteze, picioarele trebuie sa fie drepte. Chestia asta mi se pare cel mai sexi lucru la o femeie.
sus
Pagina: 1 2 3 inapoi

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

103 vizitatori si 0 membri acum pe site