|
DjTom
Expert member 1438 mesaje
|
Monkey Morons !
scris pe 17 mar 2009 00:52 de DjTom
Mai Guest !...moron ! ana.....t ! cr...n ! han......t ! avo...n cu computer ... cred ca la tine s-a rupt condomul,da te-au carat mustele-napoi !... maimutzoi ... small apeshit !!!
white_ape.jpg (4.28 KB)
Editat de DjTom pe 17 mar 2009 00:57
|
sus |
|
DjTom
|
Re: don't jump Tokio hotel:((:((
scris pe 17 mar 2009 01:00 de DjTom
hahaha I LOVE métal dar TH nu este metal it's crap dar d'aca va place, treaba voastra. GO TH you CAN win this award
Cand vom scapa definitiv de anonimii irecuperabili ? !? ... ...
2eyes.jpg (1.91 KB)
Editat de DjTom pe 17 mar 2009 01:01
|
sus |
|
Guest
Guest
|
Re: Tokio Hotel
scris pe 20 mar 2009 16:57 de Guest
hi ce mai faceti sa stiti ca sunt cea mai mare fana a voastra va iubesc                        bill
|
sus |
|
iulisa
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 20 mar 2009 19:57 de iulisa

...
|
sus |
|
Bella89
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 22 mar 2009 01:33 de Bella89
TH sunt niste adolescenti frustrati si anorexici.. deci scuteste-ma inainte sa ma apuc sa le critic si muzica
Nu. Tokio Hotel nu duc lipsa de nimic. Tu esti cea frustrata si disperata pe acest site.
Chiar ma amuzi si nici macar nu sunt anti sau fana inraita TH.
|
sus |
|
Bella89
Newbie 4 mesaje
|
Re: FOX.T.H.
scris pe 22 mar 2009 01:37 de Bella89
Sunt decort cu fanii lor ei sunt cool dar ei fata de tine si-au atins scopul si a devenit vedete dar tu cum esti asa ai sa ramii la nivelu care esti acum
Vai vai vai ce logica. Adica dupa capul tau, artistii de succes ar trebui sa isi imbogateasca fanii si sa ii ridice la alt nivel? Moaaaaa tare sunt curioasa ce asculti si la ce nivel te-ai ridicat
Eu am inceput sa ascult rock cu Tokio Hotel. Iar acum am ajuns la nivelul de metal, dar totusi mai ascult si pop rock. Sunt cateva melodii geniale.
|
sus |
|
Bella89
Newbie 4 mesaje
|
Re: TH
scris pe 22 mar 2009 01:45 de Bella89
Nici vorba ca este prea 'hard' pentru mine, ca-mi place metalul .. dar asta este o trupa de copilasi commerciali 
Sunt sigura ca asculti metal daca ai inceput cu "nici vorba ca este prea 'hard' pentru mine". Daca despre o trupa comerciala, de pop rock poti sa spui "nici vorba ca este prea 'hard' pentru mine", m-am lamurit. Sunt curioasa ce trupe de "metal" asculti.
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 22 mar 2009 13:03 de Guest
MI SE RUPE DE POPONARI AIA JEGOSI B   
|
sus |
|
Bella89
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 22 mar 2009 16:42 de Bella89
MI SE RUPE DE POPONARI AIA JEGOSI B    
Lor nici atat de tine. 
Duci lipsa mare de cultura. Mai bine te abtineai decat sa scremi asa ceva. Sa ti se rupa fara nr nr nr nr
|
sus |
|
DjTom
|
scris pe 22 mar 2009 23:12 de DjTom
De ce NU ma mira nivelul "intelectual" al acestor "polemici" ?!?...
La PINK FLOYD,cu siguranta nu se discuta in asa hal ...
|
sus |
|
Lorra_Sexy_Thing
Newbie 23 mesaje
|
scris pe 15 apr 2009 12:55 de Lorra_Sexy_Thing
dupa parerea mea tokio hotel nu are ce cauta in muzica.daca nu sunteti de acord cu mine contactatima!
nu pot sa inteleg d ce au atatia fani Acum, va rog p voi, fanii TH sa-mi spune-ti ce va plac asa mult la ei k sa-inteleg si yo. Mai ales fanele lui Bill
|
sus |
|
madaluna
Expert member 659 mesaje
|
Re: don't jump Tokio hotel:((:((
scris pe 15 apr 2009 17:48 de madaluna
Cand vom scapa definitiv de anonimii irecuperabili ? !? ... ... =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Tare rau poza
|
sus |
|
Ramiflamenkita
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 27 oct 2009 23:53 de Ramiflamenkita
Mai copii!!Pe orice forum am uit toi ii cunoasteti pe mebrii Tokio Hotel!!!Pe bune?Ce pute-ti sa-mi spuneti despre ei?
Nici dupa ani buni nu pot sa imi dau seama de ce lumea ii compara pe cei de la T.H cu cei de la RBD ..... canta stiluri de muzica total diferite..mai mult ii accept pe cei de la rbd dekt th...
DSC01671.JPG (204.31 KB)
|
sus |
|
Crepsley
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 7 apr 2010 14:01 de Crepsley
Mai copii!!Pe orice forum am uit toi ii cunoasteti pe mebrii Tokio Hotel!!!Pe bune?Ce pute-ti sa-mi spuneti despre ei?
Tokio hotel is niste POPONARI
|
sus |
|
Crepsley
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 8 apr 2010 16:09 de Crepsley
Nici dupa ani buni nu pot sa imi dau seama de ce lumea ii compara pe cei de la T.H cu cei de la RBD ..... canta stiluri de muzica total diferite..mai mult ii accept pe cei de la rbd dekt th...
Pentru ca amandoua trupe sunt SUX
|
sus |
|
x_angel_of_death
Expert member 1623 mesaje
|
scris pe 11 apr 2010 09:44 de x_angel_of_death
aha, un raspuns pertinent, dar ma intreb unde sunt cei care au facut furori pe acest topic, fanii th.
|
sus |
|
madalin_zaharia2002
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 4 mar 2011 10:25 de madalin_zaharia2002
imi place tot la tokio hotel si daca nu stiti ce inseamna musick adevarata tacetzi draq din gura dak vre vreun fan th sa vb q mn ma gaseste la (madalin_zaharia2002) yo sunt tot fan tokio hotel asa k nu accept toate comentariile voastre proaste
|
sus |
|
x_angel_of_death
Expert member 1623 mesaje
|
scris pe 9 iun 2011 10:13 de x_angel_of_death
imi place tot la tokio hotel si daca nu stiti ce inseamna musick adevarata tacetzi draq din gura dak vre vreun fan th sa vb q mn ma gaseste la (madalin_zaharia2002) yo sunt tot fan tokio hotel asa k nu accept toate comentariile voastre proaste
papagali.
|
sus |
|
katdm
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 13 iun 2011 22:25 de katdm
Tin minte ca pe un post muzical vazusem intr-o luni un clip de la Placebo si apoi unul de la trupa a carui nume e mentionat in topicul asta.
Dupa faza asta am inceput sa rad si sa zic ca"In sfarsit,si-au dat seama si astia pe cine vor sa copie hotelul din Tokio"
|
sus |
|
AbbeyDawn
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 14 nov 2011 17:57 de AbbeyDawn
Penibil, oameni buni!
Sunt fană Tokio Hotel, dar nu mă apuc să-i laud ca proasta, dacă nu-i așa. Deci sunt niște tipi, care sunt cunoscuți, fac și ei o muzică acolo care unora le place și altora nu, logic!
Nu au nici un rol în industria muzicală, nu au făcut nimic special. Pot fi criticați (dar nu excesiv), dar dacă îi critici pe Bon Jovi, Metallica, My Chemical Romance... atunci ești varză!!!
Deci nu este cazul ca noi fanii să începem cu: "ah, sunt niște zei", "nu știi câte au făcut ei...".
Să fim serioși!
|
sus |
|
|
|
|
|