www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Forum > Muzica romaneasca > CEA MAI BUNA VOCE MASCULINA

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 inapoi | inainte

4clase

Senior member
104 mesaje



scris pe 10 sep 2009 20:31 de 4clase


schimba-ti niknameul...ai promovat clasa a 4-a . esti deja intr-a 5-a!


aprige-s moldovencele astea : D asta neinsemnad neaparat ca esti moldoveanca : DD da' las ca vin io pe la pietricika cand tu ai sa iesi la cules flori de camp si sa vezi shi jordii iti likesk io pi fund. in felul asta poate ca intru si la liceu : D

Si ca sa-ti mai dau o informatie, poate utila candva, Paulei ii plac florile de camp, dca tot o iubesti de nu mai poti : )


Editat de 4clase pe 10 sep 2009 21:18
sus
4clase

Senior member
104 mesaje



scris pe 10 sep 2009 20:32 de 4clase

soprano, vad ca iar ai inceput cu hartza, mai mai mai
sus
4clase

Senior member
104 mesaje



scris pe 10 sep 2009 20:50 de 4clase


nu te supara caprituss da' piesa e fuckin e UP THERE. thax 4 sharing


am reascultat-o de cateva ori si simt nevoia sa comentez din nou, chiar imi place bine
sus
4clase

Senior member
104 mesaje



scris pe 10 sep 2009 21:22 de 4clase

uite de ex o relatie a lui trastariu cu o pustoaica, de data asta de o alta natura comparativ cu aceea despre care am mai, hrhm, vorbit, si pt care ii dau una bila alba

http://www.muzica-ok.ro/tag/mihai-traistariu/


Editat de 4clase pe 10 sep 2009 21:25
sus
easycom

Expert member
2424 mesaje



scris pe 10 sep 2009 21:39 de easycom

Stiti ce...? Hai sa va vad...? Pana cand si unde sunteti in stare sa duceti cearta asta tembelica... Macar stiu cine sunt baietii rai...

Editat de easycom pe 11 sep 2009 02:06
sus
4clase

Senior member
104 mesaje



scris pe 11 sep 2009 05:00 de 4clase

Now, eu pe M traistariu il stiu de la soprana, posturile ai m-au facut curios sa-l ascult si cum discutia aici s-a tot intins, in paralel am mai citit una-alta depsre el. Ok, nu mai includ ziare, pustoaice si alea ci : Lsasand arta la o parte, Mihai asta mi se pare un tip inteligent, psaionat de chestii interesante etc. Si eu is un mare UFO-ist, sunt fascinat de univers si legile care-l guvereaza si also, de matematica as a whole, kiar de nu mi-a placut. Matematica este God's language, sta la baza tuturor legilor din ast univers, orice este structurat respectiand legi matemetice, de la quarks pana la galaxii, e por si simplu fascinant si overwhelming, dar de m-ai pui sa rezolv o integrala, ti-as reaminti ca nickul meu este 4clase : D.

Depsre el ca artist. Are voce cu calitati pe care rar le intalnesti la un barbat , canta fara greseala si IN PRIMUL RAND, pe scenele unde merge, provoaca placere si bucurie publicului, aia ies de acolo si pleaca acasa happy, si asta nu e lucru putin, sa faci cateva mii de oanei intr-o seara mai happy decat erau the previous afternoon or something, ASTA conteaza.
Dar, zic dpdv personal: Nu ascult muzica pop, asta este deci in locul lui Traistariu poate sa fie 10 Mariahs si 100 de Brittney, nu s-ar schimba feelingul ce mi se induce asculatand acea muzica, period. Deci cum spuneam si acu cateva luni pe undeva p'aici, nu pot spune ca nu are calitati vocale sau face showuri slabe, but they don't ring my bell, in fine.
Dar zanzania de aici nu a pornit de la ceea ce face Mihai si chiar daca el a fost bagat prin dioscutii in tot felul de contexte : D,a fost mai mult un lucru incidental, discordantele redicalismelle, inflexiunile au foste cele care au determinat discutia, sa zic.

Now, parerea mea: Mihai vrea s-o puna tare de tot, iaka a way of doing it: Vocea lui are niste infelxiuni , floricele si intonantii quite nespecifice Europei in general ci intalnite in USA, de multe ori la muzica soul, etc, cantata de artistii negri. Chestia e ca el poa sa faca acelasi lucru dar cu o voce de soprano,fiind si barbat, care e ceva exotic, sa zic. Iar in limba engleza i se extind posibilitile de a modela floiricelele etc, petnru ca este o limba uleioasa, sa zic, mai usor de modelat, fara hard R-uri etc etc,. de aia i fi si ca ce are el in voce se poate intalni in USA unde se vb engleza, dar nu cea britanica, ci o forma de engleza si mai propice pt un artist sa-si puna in valoare toate calitatile vocale, no wonder ca asa de multe varfuri provin/sunt din/in USA.
Dpdv musical, pt USA< ii trebuie piese COMPUSE SI ARANJATE DE COMPOZITORI AMERICANI, e f impritant. astia stiu pulsul de aici, au simturile in ce se intampla aici, etc etc,

So, daca ds-ar lipi de un contract ceva casoaii, labels, etc din USAiar aia e posibil sa aiba dealuri si cu compsers care sa-i dea un song sau mai multe pt album, etc, in fine m, dar de frace un asa deal, punea mana pe o piesa buna pe masura vocii si ce mai are el specific, O PUNE BIG TIME. Ok ? ok
but still, it's not my kind of music si nu o simt asa cum simt genurile ce-mi plac.

bafta.

Iar acum ma adresez taberelor, pregatiti munitiile si cuvintele de ocara ca nisi nu stii cand incepem iar lololol : P
zbye


Editat de 4clase pe 11 sep 2009 05:06
sus
valeriu1979

Expert member
663 mesaje



scris pe 11 sep 2009 11:31 de valeriu1979



NIKNAMEUL TAU ESTE NUMA POTRIVIT LA GRADUL DE PREGATIRE SCOALARA ! EXACT ATAT PARE SA AI-4 CLASE!

Sar in apararea lui si iti sugerez sa te mai uiti cate greseli de gramatica sau de ortografie faci tu, eu mi-am dat seama esti o manelista. Jos masca.
Apropo vezi ca pe tastatura exista un "nasture negru" cu care poti sa scrii si fara majuscule.
sus
valeriu1979

Expert member
663 mesaje



scris pe 11 sep 2009 11:34 de valeriu1979

de fapt parerea dansei despre restul lumii in domeniu muzical este cam asa: ca sa dovedesti ca ai habar de muzica, trebuie sa-ti placa de trastariu. daca nu iti place de el, pe langa ca esti un afon, esti si prost, rautacios,invidios,incult. uite ce algoritm simplut si destept

Bravooooooooooooooooo, asta se numeste analiza obiectiva! Ai dreptate 100%.
sus
valeriu1979

Expert member
663 mesaje



scris pe 11 sep 2009 11:37 de valeriu1979



imi jigniti inteligenmta! imi jigniti cunostintele muzicale! ce intelegi tu prin voce ma de zici ca uzzi de la bug mafia are voce? voi habar nu aveti ce-i aia voce buna si asta ma deranjeaza! O VOCE F BUNA INSEMNA:
O TEHNICA VOCALA F BUNA, SA POATE CANTA F BINE, SA AIBE VIRBRATO, SA AIBE POSIBILITATEA SA FACA FLORICELE, GLOTE...
SA IBE VOCE DE CAP
SA AIBE VOCE DE PIEPT
SA AIBE AMBITUS VOCAL!
ASA SE CATALOGHEAZA O VOCE F BUNA, ASTEA-S CRITERIILEDUP CARE PUTEM CATALOGA PE CINEVA AVAND O VOCE F BUNA(INDEPLININD ACESTE CRITERII ASA CUM LE INDEPLINESTE TRAISTARIU) SAU MAI PUTIN BUNA SI DELOC.
scz dar uzzi asta nu canta, el recita versuri! vorbeste la microfon
si de asta sar de c** si strig ca nu stiti ce-i ai voce masculina sau voce f buna! pt ca faceti greseli cand analizati o voce!
o voce f buna are si marcel pavel, si ionutz din trupa provincialii si dan bitman si cristi minculescu ! luatii pe cei enumerati de mine drept reper si vedeti ca gafati zicand de unu k uzzi ca are voce buna!

Daaaaaaaaaaaa... tu esti inteligenta, sau............ astazi ai fumat ceva tare?
sus
4clase

Senior member
104 mesaje



scris pe 11 sep 2009 12:13 de 4clase

easycom, cand imi deletazi un mesaj, astept si o explicatie aici sau in privat. In part because U've just aruncat la tomberon 10 minutes of my life, timp care mi-a luat sa-l scriu si in celalt part e ca u need sa vii cu motive pertinente si acceptabile in limitele normale a acceptabiltatii, care sa te justifice. nu ma refer la mesajul de aseara ci asta de intaintea postului referitor la traistaru.

And pls fara impresii si figuri in mesajul tau. just the facts
sus
caprituss

Veteran member
218 mesaje



scris pe 11 sep 2009 12:37 de caprituss

sus
easycom

Expert member
2424 mesaje



scris pe 11 sep 2009 12:49 de easycom

easycom, cand imi deletazi un mesaj, astept si o explicatie aici sau in privat. In part because U've just aruncat la tomberon 10 minutes of my life, timp care mi-a luat sa-l scriu si in celalt part e ca u need sa vii cu motive pertinente si acceptabile in limitele normale a acceptabiltatii, care sa te justifice. nu ma refer la mesajul de aseara ci asta de intaintea postului referitor la traistaru.

And pls fara impresii si figuri in mesajul tau. just the facts


Ti-am raspuns pe privat si te/va rog pe toti, cand mai aveti ceva sa-mi transmiteti mie, personal, faceti bine si folositi optiunea de mesaj privat. Ahh... si mai cititi si regulamentul din cand in cand...
sus
adelina1992

Expert member
1148 mesaje

Re:



scris pe 11 sep 2009 14:05 de adelina1992

Scuzati-ma ca ma bag, dar am tot urmarit ce se intampla pe aici si imi permit sa spun ca acestui forum ii lipseste mai multa determinare in aplicarea sanctiunilor. A cam scapat de sub control si am impresia ca uneori, parca va temeti sa dati ban. Cum incalca unul un punct din regulament ar trebui o avertizare si, daca nu merge cu vorba buna, accesul restrictionat. De ce atata circ ???!


Ahh... si mai cititi si regulamentul din cand in cand...


---Exprimarea asta a fost prea blanda...Da impresia ca regulamentul asta e ceva optional...


Editat de adelina1992 pe 11 sep 2009 14:06
sus
4clase

Senior member
104 mesaje

Re: Re:



scris pe 11 sep 2009 14:45 de 4clase

buna adelina, tu l-ai citit pe tot-tot? Desigur ca l-ai citit, glumeam. Fa te rog un rezumat aici tip the-shortest-veersion ca sunt multi care probabil ca ti-ar multumi, incluzand eu, viata asta e atat de scurta, avem de facut atat de multe si 10 min pt unii poate insemna dea papa la baby sau sa pregateasca o masa rapida ca vin cei dragi acasa, dar in acelasi timp ar vrea sa zica ceva pe forum, forumul si site-ul in mod normal ar trebui sa-i ramana indatorati si recunscatori pt vizita care mean activitate, trafic, ietc,. acestea afectand in bine sau rau valoarea in $$ a siteului, deci cu cat mai multi vin, cu atat siteul este mai valoros din pct de vedere $$$, dar cred ca stiai toate astea.

So, ne ajuti pls?
sus
easycom

Expert member
2424 mesaje

Re: Re:



scris pe 11 sep 2009 15:29 de easycom

buna adelina, tu l-ai citit pe tot-tot? Desigur ca l-ai citit, glumeam. Fa te rog un rezumat aici tip the-shortest-veersion ca sunt multi care probabil ca ti-ar multumi, incluzand eu, viata asta e atat de scurta, avem de facut atat de multe si 10 min pt unii poate insemna dea papa la baby sau sa pregateasca o masa rapida ca vin cei dragi acasa, dar in acelasi timp ar vrea sa zica ceva pe forum, forumul si site-ul in mod normal ar trebui sa-i ramana indatorati si recunscatori pt vizita care mean activitate, trafic, ietc,. acestea afectand in bine sau rau valoarea in $$ a siteului, deci cu cat mai multi vin, cu atat siteul este mai valoros din pct de vedere $$$, dar cred ca stiai toate astea.

So, ne ajuti pls?


Iti rezum eu, intr-un singur cuvant: RESPECT sau... Restecpa >> Ali G style...
sus
dianavlase

Expert member
646 mesaje

Re: Re:



scris pe 11 sep 2009 16:45 de dianavlase



Iti rezum eu, intr-un singur cuvant: RESPECT sau... Restecpa >> Ali G style...
Ma pot baga si eu in discutie? Nimeni nu poate impune nimic, de fapt, in afara de bunul simt al fiecaruia. Iar daca lipseste, ar trebui sa te simti ca si cum nu ai avea o mana sau un ochi. Sunteti destul de "maturi" ca sa va autocenzurati... Nu cred ca avem nevoie de web police. Dar daca e musai...
sus
4clase

Senior member
104 mesaje

Re: Re:



scris pe 11 sep 2009 18:12 de 4clase

Ma pot baga si eu in discutie? Nimeni nu poate impune nimic, de fapt, in afara de bunul simt al fiecaruia. Iar daca lipseste, ar trebui sa te simti ca si cum nu ai avea o mana sau un ochi. Sunteti destul de "maturi" ca sa va autocenzurati... Nu cred ca avem nevoie de web police. Dar daca e musai...


see, i've never been wron for one fukin sec since am zis ca stii ce faci, ce spui, cum spui,

Postul asta al tau il pun in rama

stai mah, ca IO have been wrong la inceput about u la inceput, cand cu blaxitzele : P : )
sus
4clase

Senior member
104 mesaje

Re: Re:



scris pe 11 sep 2009 18:15 de 4clase

easycom, poate vroaim si eu sa-mi fac o intrare acolo cu ceva texte si am cautat si eu o gaselnita nevinovata, of maio easycoame, mi-ai stricat invarteala asta : P : ) : )
sus
adelina1992

Expert member
1148 mesaje

Re: Re:



scris pe 12 sep 2009 01:30 de adelina1992

easycom, poate vroaim si eu sa-mi fac o intrare acolo cu ceva texte si am cautat si eu o gaselnita nevinovata, of maio easycoame, mi-ai stricat invarteala asta : P : ) : )


O "invarteala" cam cretina, de altfel...


Editat de adelina1992 pe 12 sep 2009 01:31
sus
4clase

Senior member
104 mesaje

Re: Re:



scris pe 12 sep 2009 04:55 de 4clase



O "invarteala" cam cretina, de altfel...


(((

asa am eu ghionion, chair cand sa fac primul pas catre cineva pe care chiar inima mi-o recomandase dsin prima clipa, primul pas fiind fff important dupa cum se stie , ceva trebuie sa se intample. Easycom, 5 minute daca mai asteptai cu replica ta, sunt aproape sigur ca Adelina s-ar fi intors..... acuma gata, momentumul e dus,,,


Editat de easycom pe 12 sep 2009 11:52
sus
muzician74

Junior member
30 mesaje

Re: Re:



scris pe 12 sep 2009 08:42 de muzician74

cea mai buna voce masculina o are mihai traistariu ! (in romania)
sus
pianistu2000

Senior member
70 mesaje

Re: CEA MAI BUNA VOCE MASCULINA



scris pe 12 sep 2009 09:46 de pianistu2000

in romania sunt multi artisti care nu au voce deloc , in ciuda succesului lor la public, insa avem si cativa artisti care mi se par senzationali k si voce si stil interpretativ.
ma fascineaza stilul interpretativ al artistului mihai traistariu care are de departe cea mai buna voce masculina din romania, o tehnica vocala k a sa nemaiexistand in romania si nefiind usor de egalat multi ani de aici in colo de cineva. acele octave pe care multi necunoscatori in ale muzicii le catalogheaza uneori rautacios, ca fiind castrare, se poate numi cu usurinta de muzicienii valorosi care stiu ce-i aia muzica si stil interpretativ, FENOMEN MUZICAL pt un interpret barbat.
marcel pavel deasemeni, are o voce f buna, insa ii lipseste o tehnica vocala senzationala cum are mihai.
ionut ungureanu exceleaza si el prin voce si stil interpretativ.
vlad mirita iarasi are voce f buna.
conchid deci ca mihai traistariu mie mi se pare cel mai bun la categoria voci masculine la ora actuala in romania.
la celalalt pol, solisti barbati cu voci mici sau chiar inexistente sunt: stefan banica jr, smiley, keo, alex, si mai gasim o sumedenie prin trupele astea create mai nou!
oricum succes tuturor! voi ce parere aveti? va rog sa va expuneti punctul de vedere civilizat fara injurii si jigniri! mersi


subscriu celor zise de tine. si eu cred ca mihai traistariu are cea mai buna voce din romania, nu numai cea mai buna voce masculina ci cea mai buna voce!
sus
easycom

Expert member
2424 mesaje

Re: CEA MAI BUNA VOCE MASCULINA



scris pe 12 sep 2009 12:12 de easycom

Mai, vedeti ca deja faceti conflicte de IP.....
sus
muzician74

Junior member
30 mesaje

Re: CEA MAI BUNA VOCE MASCULINA



scris pe 12 sep 2009 12:17 de muzician74

Mai, vedeti ca deja faceti conflicte de IP.....

cine cu cine face conflict de ip?


Editat de muzician74 pe 12 sep 2009 12:22
sus
caprituss

Veteran member
218 mesaje

Re: CEA MAI BUNA VOCE MASCULINA



scris pe 12 sep 2009 12:26 de caprituss

=)) =))
aiaiaiiiiii...
sus
4clase

Senior member
104 mesaje

Re: CEA MAI BUNA VOCE MASCULINA



scris pe 13 sep 2009 08:42 de 4clase

e imposibil sa get rid of the devil entirely, isn't it?
sus
pianistu2000

Senior member
70 mesaje

Re: CEA MAI BUNA VOCE MASCULINA



scris pe 13 sep 2009 21:11 de pianistu2000

i-am auzit la tvr 3 cu ocazia zileleor bucurestilor pe unii din artistii de succes din romania si m-am ingrozit! smiley si alex! doooamne cine i-a chemat acolo? pai s acanti la filarmonica imbracat k la circ, melodii disco...cu 80 de instrumentisti in spate e rusinos. sa falsezi si sa arati de fapt ca nu ai deloc voce...e groaznic! vlad mirirta a fost fenomenal impreuna si nico l;a fel! smiley si alex -un kakat!!!!nimc voce! dans si haine! atat!shet smiley esti vaarza si tu si alex! ati fost rusinea muzici de calitate/!
sus
caprituss

Veteran member
218 mesaje

Re: CEA MAI BUNA VOCE MASCULINA



scris pe 13 sep 2009 21:31 de caprituss

sus
AlBuga

Newbie
1 mesaje

Re: CEA MAI BUNA VOCE MASCULINA



scris pe 15 sep 2009 12:44 de AlBuga

am si eu un nume, in opinia mea e de departe cea mai buna voce din showbiz
ADI IGRISAN (Cargo)
sus
x_angel_of_death

Expert member
1624 mesaje

Re: CEA MAI BUNA VOCE MASCULINA



scris pe 15 sep 2009 16:13 de x_angel_of_death

desi, dupa cum am mai spus (scris), tot mai bine sunau cu vocea lui kempes.
sus
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 inapoi | inainte

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

118 vizitatori si 0 membri acum pe site