www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Blogs > Blog-ul Sylviei

sylviasirynno / marți, 01 apr 2008
 
style radar

inca un vis implinit.....intru in televiziune!pt asta tin sa ii multumesc colegului meu CRISTI pt k el a venit cu ideea proiectului si implicit a colaborarii noastre!STYLE RADAR este o emisiune magazin,ce va fi difuzata in fiecare sambata la ora 12.15 la KANAL D.Va cuprinde mai multe rubrici :
CAR DRIVE TEST
BEAUTY& HEALTH
DESIGN INTERIOR
COOKING
FASHION DESIGNER
STYLE

Deci ceea ce iti doresti sa vezi cand te trezesti sambata dupa o seara de distractii.echipa noastra va incerca sa realizeze materiale cat mai interesante asa ca...sper sa fiti cu ochii pe noi.

sylviasirynno / luni, 24 mar 2008
 
responsabilitatea pe care o avem...
"To: Dj Rynno si Sylvia
Subject: Buna ingeras!
Date: Mar 22, 2008 6:52 PM

De mica, viata-mi parea a fi altfel decat a celorlalti copii.Nu stiu ce, dar ceva era diferit. Fiecare avea cate un vis: cineva isi dorea sa fie mare, altcineva vroia sa aiba un munte de jucarii, sau sa stie sa conduca o masina  Eu insa, imi doream lucruri imposibile, cum ar fi sa o cunosc pe zana buna din povesti, sa ma duca undeva, intr-o lume imaginara, unde sa am puteri magice.Timpul trecea, visele mele se schimbau, dar niciodata nu se indeplineau. Acum au ramas doar cuvinte, scrise cu lacrimi, pe paginile subtiri, ale cartii vietii mele. Pentru ca asta este viata: o carte. O poveste careia ii stiu inceputul, prezentul, dar mi-e imposibil sa ii aflu sfarsitul. Un joc, in care o piesa asezata gresit poate hotari soarta celorlalte. Povestea a evoluat personajele au crescut, dar visele au ramas aproape neschimbate. Am 17 ani, si la varsta asta nu-mi doresc sa devin doctor, sa iau nota aceea mare la istorie, sau sa sucesc mintile vreunui baiat (ceea ce isi doresc majoritatea prietenelor mele). NU! Cel mai mult imi doresc sa cunosc zana singura de pe Pamant printesa inimii si viselor mele... SILVIA.Singura fiinta care, in ciuda faptului ca nici nu ma cunoaste, imi da speranta sa trec prin orice sa continui povestea inceputa in urma cu 17 ani(pe 9 ianuarie 1991) De multe ori ma intreb de ce simt asta nimeni nu ma intelege, nimeni nu ma crede, toti ma considera nebuna Dar mie nu imi pasa! Orice s-ar intampla, voi lupta sa aflu finalul povestii, si sa-mi indeplinesc visul unicul meu vis SILVIA
Cu dragoste ,
Merediss "
mesajul asta l-am primit pe hi5-ul trupei si m-a impresionat f tare,mi-am amintit inca 1 data responsabilitatile pe care le am fata de cei din jur si m-a facut sa nu mi se mai para asa mari sacrificiile pe care le facem in aceasta meserie.pt noi nu exista revelion,zi de nastere,craciun,sf valentin,ziua celor dragi,nu exista "mi-e rau","n-am chef","nu mai pot","sunt obisita" si uneori e greu,dar cand primesti astfel de reactii din partea oamenilor ,satisfactia nu se poate compara cu nimik....

sylviasirynno / joi, 20 mar 2008
 
FIECARE OM CU NEBUNIA LUI,A MEA A FOST ACEEA DE A MA CREDE NORMALA....PERICULOS DE NORMALA!

Sufletul meu s-a spart in cuvinte inca o data,ratacite in neantul fiintei mele.Senzatii despletite imi inunda gandurile intr-un mod brutal,haotic....Inchid ochii si vad abisul simturilor mele...

Brusc,toata fundatia personalitatii mele bazatape experientele anterioare sta sa se prabuseasca.Deodata nu mai exista notiunea de bine,rau,concret,abstract,viata,moarte.Inteleg acum ca experienta este cel mai dur profesor pentru ca intai iti da testul si apoi iti spune care era lectia!

Traiesc intr-o realitate ireala........

Pe orizontul constiintei mele se disting 3 puncte:

1.DUREREA :In momentul in care inaintam in viata simtim tot mai superficial nuanta sentimentului de fericire insa constientizam tot mai mult notiunea de suflet pt ca unele lucruri  doar asa de tare incat ai stii cu mare precizie locul in care trebuie facuta incizia pt a-l scoate afara.Il simti cum mocneste si toata  durerea se rasfrange in tot corpul.E viu,pulseaza...insa dureros de tare si amprenta insangerata a amintirilor ramane tatuata in inima pt totdeauna.

Am plans cu sufletul  fara a mi se umezi ochii,am tacut pt ca uneori  tacerea are un ecou mai puternic decat  strigatul de durere.

2.FERICIREA...Aceeasi notiune abstracta.....Omul nu a fost creat pt a fi fericit ci pt a oscila intre nebunia descoperirii si plictiseala de armonie.Fericirea e doar momeala ce-l va tine in cursa pana la sfarsit!

3.TU...Tot ceea ce pot intelege din haosul universului meu,inteleg doar din cauza ca te iubesc!

INTELEG...ca numai anumite lucruri sunt imposibil de cunoscut ,insa e imposibil de aflat care sunt acelea...

INTELEG...ca desi soarele meu de multe ori de inneaca in lacrimi,exista ceva mai presus decat mine ce-mi poarta pasii catre tine,peste osemintele viselor mele,peste umbrele gandurilor istovite,lasand in spate ochi inchisi peste lacrimi strivite ce-si sting focurile reci in privirea ta.

In atingerea ta se topeste umbra agoniei ce zace la picioarele muribunde ale nebuniei mele.Prin tine am invatat sa nu ma mai tem de umbre,pt ca ele arata totusi ca in apropiere se afla lumina.Cutitele de teama infipte in inima mea nu mai dor asa de tare...Grabesc pasii catre tine,alerg si lacrimi mor in urma mea....

AM INVATAT....adevaratul sens al cuvintelor lui Dikens in Marile sperante "dragostea adevarata e credinta oarba,umilinta fara preget,supunere desavarsita,incredere si daruire impotriva ta insuti,impotriva lumii intregi!Dragostea inseamna ca-ti vei darui inima si sufletul celui care ti le va zdrobi!"

CRED...ca daca totusi exista un sens al vietii atunci TU esti sensul,si daca nu exista atunci TU ar trebui sa fii...Asadar identitatea mea e dizolvata in tine,si intreg universul meu e reflectat in tine!E ca si cum as lua intreaga mea fiinta intr-o mana si ti-as darui-o tie;e ca si cum as trai absorbita de tine pana la radacina persoanei mele ca si cum as fi fost smulsa din propriul meu fond vital si as trai transplantata in tine,cu radacinile mele vitale in tine.

Mi-am resadit sufletul in dragostea ta!

CONCLUZIE:Cioran "fiecare om cu nebunia lui.A mea a fost aceea de a ma crede normala,periculos de normala"

E timpul sa accept faptul ca nebunia si "ratiunea mea irationala" esti TU!(pt andreiul meu cu dragoste)


sylviasirynno / joi, 20 mar 2008
 
schimbam foaia
 avand in vedere faptul ca acum e blogul meu personal si nu blogul sylvia si rynno voi putea scrie si alte lucruri.deci promit sa revin mai pe seara cu un text


sylviasirynno / joi, 13 mar 2008
 
trecut,prezent ,viitor
azi am gasit o agenda a mea mai veche,din liceu.acela era "blogul" meu!astfel am facut o calatorie in timp,o calatorie frumoasa.pe vremea aceea eram indragostita de un tip cu 11 ani mai mare.ma luptam sa par "femeie",citeam carti de psihologie sa ii delonstrez lui k sunt suficient de matura pt a merita statutul de "iubita" a lui.singura mea grija era cu ce ma imbrac diseara cand ma vad cu el?dar oare de ce m-a privit asa?nu ma mai iubeste?intalnirile cu gasca de fete si barfa de rigoare,joburile de la agentiile de modelling,colaborarea cu bon marriage,nuntile de la palatul snagov,primul an de facultate in care am simtit satisfactia muncii si ce inseamna cu adevarat sa castigi banii tai,toate au fost momente importante.ma vedeam facand o cariera in PR,sau sa lucrez la o firma de events.nicicand nu ma gandeam la faptul k o sa ma apuc eu de muzica.
perioada ASIA a fost una frumoasa dar a reprezentat o lectie de viata destul de dura pt mine.disciplina stricta,lucrul intr-o echipa in care nu ai ales tu ,ci ceilalti te-au ales pe tine,faptul k a trebuit sa ma ridic la un nivel inalt ,eu neavand nici un fel de experienta,vesnicele sedinte la studio de la care plecam fara nici o concluzie,certurile cu fetele.toti proveneam din lumi diferite,cu caractere diferite dar trebuia sa convietuim si sa muncim impreuna.si uneori era fff greu!dar au fost si momente asa frumoase incat as face totul de la capat.calatoriile prin tara cu soferul nostru danut,cand cantam in masina si dupa un drum de 7 ore  noi tot mai aveam ceva de barfit la hotel,momentele frumoase de pe scena,faimoasele petreceri de acasa de la alina si de la mine,relatiile soranei,secretele,iubirile,nervii,dezamagirile iluzia faptului k de data asta chiar facem clip,nesfarsitele ore petrecute prin televiziuni,cum mie, la fiecare filmare de clip mi-era rau,piesele pe care le-am facut pt craciun(alea imi sunt cele mai dragi),aventurile cu fetele de la POPS la Chisinau.
Visam noaptea ca o sa imi iau permisul si o sa ma plimb cu masina,nu conta de care era,dar sa fiu eu in masina mea!carnetul l-am luat datorita prietenei mele alexandra,matizul a venit dupa ce m-am abtinut de la cheltuit bani vreo 4 luni!eram asa mandra................
Cu ce m-am ales din asia?cu amintiri frumoase,dezamagiri dureroase si multe lectii despre viata care imi folosesc si acum si cu un sacaitor ulcer.
Apoi centrul de greutate s-a mutat in plan personal!am inceput sa deschid ochii si sa-mi dau seama k nu cartile de psihologie pe care le citesc fac diferenta si ca trebuie sa fii un bun autodidact.dupa 5 ani am platit un pret mult prea mare pt libertatea mea.am coborat de akolo din nori in lumea reala!unde oamenii mint,tradeaza si dintr-o data am vazut toate lucrurile pe care  timp de atatia ani nu am putut si nici nu am dorit sa le vad.mi-am pastrat totusi demnitatea si am intors spatele impacata pt k facusem tot ce era posibilul pt acea iubire.asa suntem noi femeile,ne sacrificam fara sa fie nevoie.insa fiecare lucru are pretul lui,si roata se intoarce intotdeauna.in cazul meu s-a intors.....
Am platit un pret si mai mare pt a cunoste cu adevarat implinirea,un drum lung si anevoios presarat cu multa durere dar pana la urma asta a insemnat si purificarea universului meu interior.am luptat cu soarta si am castigat.iar acum ma simt binecuvantata,pt ca stiu sa ma bucur de fiecare lucru altfel.pt ca toate cartile din lume nu fac atat cat o experienta de viata,pt k ma simt iubita si e asa greu sa fii iubit in ziua de azi,pt k am infinite lucruri pt care sa zambesc.
AZI....
Azi am alte responsabilitati,un echilibru interior si o armonie sufleteasca,azi sunt fericita pt k a venit primavara,pt k am avut cel mai frumos 8 martie,k o sa ies iar cu fetele la terasa in herastrau,k visul de a construi casa  dorita e din ce in ce mai aproape,k o sa mergem la munte cu gasca ,k PIMP MY EVENTS a implinit un an si k in curand se va implini un vis mai vchi de-al meu(nu va spun deocamdata despre ce e vorba) si muuulte altele .
DJ RYNNO&SYLVIA,CRETZELE,BOBI SI UNEORI DJ KILLER
gasca nebuna de acum.ne intelegem perfect si ne completam reciproc.joi filmam clip la save me si ultima piesa terminata de pe album se numeste FANTASY OF LOVE.,o piesa pe care eu o ador si o ascult ore in sir fara sa ma satur de ea.o piesa pe care iti doresti sa faci dragoste,care te inspira.
Asadar ,oameni suntem cu totii,si in primavara asta frumoasa va doresc mult soare in suflet si sa faceti dragoste pe piesele noastre!
 



sylviasirynno / marți, 06 nov 2007
 
deschidere cuando

cam inghesuiala dar f dragutz,lume buna si multa!am citit intr-un ziar drescrierea "momentului de playback" prestat de mine,cand fusta scurta a contat si miscarile din popou ale animatoarelor.stiti ce,m-am saturat de lupta asta penibila legata de playback,toti vor sa demonstreze ca ei stiu sa cante live!!!!pai domnule sau doamna ziarista pe microfonul de la cuando a trebuit sa urlu ca sa spun buna seara,microfonul NU MERGEA OAMENI BUNI!!!!Se facea o microfonie groaznica de spargea timpanele celor din club!!!!!!!!!!!!cam cum sa canti live in astfel de conditii??!! in tara asta toata lumea vrea calitate,vrea live!pai este posibil la festivalul MAMAIA ,in timpul recitalului lui Traistariu sa nu mai merga microfonul??sa il paseze din mana in mana cu Paula?Artistii romani traiesc din spectacole nu din vanzarile albumelor ca afara,nici nu canta pe preturile artistilor de afara asa k nu isi pot permite sa refuze concerte pt faptul ca sunetul e prost.si atunci cand nu se poate faci un onorabil playback,nu vad nici o rusine in asta!!fie ca vrem sau nu imaginea conteaza atat la noi cat si afara,decolteul conteaza ,fusta scurta conteaza,important este sa iti pastrezi limita bunului simt si sa ai cate putin din toate,si ceva in cap,si voce,si imagine!

Asadar vis a vis de fusta scurta!eu sunt un artist care canta in club,am 24 de ani,cam cum ar trebui sa ma imbrac?sa-mi pun bluze pe gat?pantaloni evazati?sau mai bine un val pe ochi k sa nu ma mai judece lumea dupa lungimea fustei??!!!TRAIM IN ROMANIA,FACEM UN BUSINESS, DECI TREBUIE SA NE ADAPTAM CONDITIILOR CARE NI SE OFERA!!!!!!!!!!!!


sylviasirynno / miercuri, 24 oct 2007
 
lista concerte

25 oct - bucuresti CUANDO

2 NOV - BRAILA

8 NOV - BUCURESTI

10 NOV -BRASOV

11 NOV-BUCURESTI MAXX

13 NOV - PIATRA NEAMT

16 NOV -BUCURESTI,HUNEDOARA

18 NOV-BUCURESTI

13 NOV - BUCURESTI


sylviasirynno / vineri, 12 oct 2007
 
va multumesc

tocmai am venit de la un concert asa k sunt ffff obosita pt k am mers muuulte ore cu masina.cand am facut prima data piesa feel am vrut sa imi satisfac un capriciu si atat ,nebanuind ce avea sa se intample.voiam sa ma dedic numai afacerii mele si iubitului meu,familiei in general.si uite k incet ,incet am pus pe picioare un proiect care s-a promovat singur.am spart barierele si am ajuns pe locuri fruntase in topurile din toata tara fara nici o casa de productie datorita VOUA!lumea ne cere in toata tara deci nu avem decat 2 piese dar lucram intens la album.agenda de concerte este plina asa k ne vom vedea in curand in multe cluburi din tara!!stiu k pt multi  poate parea un cliseu dar NOI existam datorita VOUA,celor care ne sustineti si ne doriti aproape de voi.piesa noua SAVE ME este deja in cluburi,este uimitor!!!multumim MTV pt k a sustinut si va sustine in continuare acest proiect,multumim clubului GOSSIP , tuturor dj-ilor din tara care au adaugat piesele noastre in playlistul lor si tuturor prietenilor nostri care ne-au sustinut.

VA IUBEEESSSCCCC SI VA MULTUMESC DIN SUFLET!!!

 


sylviasirynno / marți, 02 oct 2007
 
pimp my events

sylviasirynno / duminică, 23 sep 2007
 
eu si baietii mei preferati


Pagina: 1 2 inainte

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

65 vizitatori si 0 membri acum pe site