www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Blogs > Easycom's Blog > Vitamina Muzicala... de la A la Z!

easycom / duminicã, 31 ian 2010
 

Vitamina Muzicala... de la A la Z!

Cu chiu cu vai, realizez si eu ca suntem in 2010, si cu toate ca ma simt ruginit, ma uit la singurul meu mic calendar si constat ca acusi e Februarie. Pe langa rugina de inceput de an (care de fapt provine de la sfarsitul anului trecut), mai intervine si frigul asta necontenit, care imi sta sub forma de zapada pe acoperis, facand din casa un congelator natural. Bag pe foc zece ore pe zi dar tot imi ingheata mainile pe tastatura.

Ma rog... Cu sau fara degete inghetate, mi-a venit o idee. Rectific, am fost inspirat. Mai precis de comentariile voastre la ultima mea insemnare de pe noul meu blog, discutii pe forum, pe privat si chiar si anumite comentarii lasate la stiri. Dintr-o simpla expresie ad-hoc, am ajuns sa decid sa pornesc o serie de articole. Stiu ca v-ati cam saturat de articole gen "Before and After", asa ca este timp de ceva nou. Cum reactia voastra la "vitamina muzicala" de saptamana trecuta a fost una pozitiva, am decis sa o transform intr-o serie de articole saptamanale si fixe care sa ne tina tot anul. Asadar, incepand de luni, veti incepe saptamana cu cate-o vitamina muzicala, si nu oricum... in ordine alfabetica, asa cum sunt si vitaminele. Scopul meu este ca la sfarsitul anului sa aveti un bagaj consistent de cultura muzicala mai aparte. De ce mai aparte? Sunt convins ca multi care rasfoiesc paginile acestui site, au habar de Abba, Queen, Mike Oldfield si multi alti stalpi sustinatori a muzicii de calitate. Scopul meu nu este sa va povestesc despre artisti sau muzicieni arhicunoscuti. Nu. Dorinta mea este ca impreuna sa gasim artistii din toate coltisoarele lumii, de care se vorbeste putin, cei ne-promovati. Fiindca sunt, si sunt destui. Prin aceste articole nu vreau sa va dau un blat muzical ci condimente muzicale. Blatul il aveti deja, si va vin sub forma de stiri si critici zilnic si saptamanal. Sunt voci, muzicieni, trupe de care 99% din populatia tarii nici n-a auzit. De astia ne vom ocupa noi. Sa nu ma intelegeti gresit, nu ma indrept spre muzica underground, cu toate ca sunt convins ca vom gasi (eu deja am gasit) talente uluitoare si pe-acolo.

Aceste vitamine muzicale vor veni sub forma de 2 sau 3 artisti pe articol (poate chiar si 4,5). Nu vor fi prea lungi, fiindca stiu ca lumea prefera sa citeasca un articol intr-un interval de timp egal cu lungimea unei melodii. Voi incerca sa ma rezum la chestii intr-adevar interesante si sa las deoparte datele biografice si alte detalii plictisitoare. Voi incerca de asemenea sa lucrez interactiv cu voi. Fiindca stiu ca multi dintre voi efectiv "traiti" pe YouTube si alte sute de pagini unde se pot asculta si vedea "chestii", sunt convins ca ati intalnit si voi artisti care v-au lasat masca, si n-ati stiut de unde sa-i luati. Ei, foarte bine, e posibil ca eu si nu numai, sa fiu curios de ei si tot ce tine de ei, asa ca imi veti putea da idei, date, poze, linkuri pe adresa easycom@muzicabuna.ro

Ceea ce va rog eu foarte mult e sa nu abuzati de aceasta adresa, iar mailurile sa fie strict legate de acest subiect. Cel mai bine e sa treceti la subiectul mailului "vitamina muzicala", ca eu sa stiu automat despre ce este vorba. In general nu este o regula pentru idei, insa muzica populara, manele, club, heavy metal, worship si muzica minimalista se exclud . Trebuie sa contina cat mai multe valori artistice - asta e regula de baza. (a nu se intelege ca worship, populara si heavy metal nu pot contine valori artistice)

Asadar, de luni vom incepe lupta impotriva gripei manelare si a subculturii cu "Vitamina Muzicala". Over and out!




loading...

3 comentarii comentarii. Posteaza un comentariu

 
01-02-2010 20:04 de Anonim

e o inspiratie colosala . poate mai la primavara o sa fie mai multi ascultatori si serii mai dese de vitamine muzicale multumesc si mult succes .

 
09-02-2010 03:37 de DjTom

Foarte inspirat,imi place...
Ma gandeam si eu sa particip cu ceva idei,dar "amicul" puggy mi-a cam taiat cheful de a mai comenta ceva pe Forum...Pacat!

 
09-02-2010 17:13 de easycom

Pai tu, daca intr-adevar tii la muzica de calitate, te ocupi de ea si restul lasi sa treaca pe langa ureche. Ideile nu i le trimiti lui ci mie, ca de aia am si pus adresa de mail acolo... SA PUTETI PARTICIPA. Trebuia sa am deja casuta de mail plina, sa vina toti care urlau in gura mare ca unde-i muzica buna, si sa dea idei, articole, biografii. Tot ce e bun are loc pe situl asta, undeva. Sunt cateva mii de artisti care asteapta dupa biografii in romana... si mai sunt atatea chestii la care chiar puteti participa.

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

102 vizitatori si 0 membri acum pe site