www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Blogs > Blog-ul EL NEGRO > The Wailers in Romania ! Cel mai important eveniment reggae al anului.

elnegro / miercuri, 08 sep 2010
 

The Wailers in Romania ! Cel mai important eveniment reggae al anului.

THE WAILERS & EL NEGRO LA ARENELE ROMANE  ! 

Renumita trupă The Wailers va reînvia legenda muzicii reggae într-un concert senzațional, care va avea loc vineri, 10 septembrie 2010, la Arenele Romane. Spectacolul de la București face parte din turneul internațional The 40th Anniversary Tour ce marchează 4 decenii de existență a trupeiIn deschiderea formatiei The Wailers, va canta „El Negro”, cea mai buna formatie romaneasca de reggae.
 
NOU: S-a redus pretul biletelor ! Pret general: 90 lei (biletoo.ro)


COMUNICAT OFICIAL THE WAILERS :

București, 26 august 2010 – Concertul pe care renumita trupă The Wailers îl va susține la București, pe 10 septembrie 2010, va avea loc la Arenele Romane. Inițial spectacolul era programat la Sala Palatului, decizia de schimbare a locației fiind determinată de faptul că Arenele Romane sunt mai încăpătoare, oferind o vizibilitate mult mai bună pentru toți participanții. Situată în aer liber și cu o acustică excelentă, locația este ideală pentru concertul energic pe care l-au pregătit membrii formației The Wailers. O altă veste bună pentru fanii The Wailers este noul preț al biletelor. Toate biletele pentru concert vor avea un preț unic de 90 de lei, pentru a permite accesul la spectacol unui număr cât mai mare de iubitori ai genului reggae.

Biletele la concert pot fi achiziționate online de pe site-urile www.ticketpoint.ro și www.biletoo.ro, www.bilete.ro sau din rețeaua magazinelor Diverta, Muzica, A&B Retail One din Vitan, Plazza Mall, precum și de la casa de bilete a Sălii Palatului.

Organizatorii au decis modificarea locației și introducerea unui preț unic al biletelor, pentru ca toți fanii muzicii The Wailers să se bucure în condiții excelente de reprezentația unică a melodiilor care l-au făcut celebru pe Bob Marley: “I Shot the Sheriff", "No Woman, No Cry", "Could You Be Loved", "Stir It Up", "Redemption Song" și "One Love”. Programul evenimentului rămâne neschimbat: accesul la concert este permis începând cu ora 20. Concertul de la București este organizat de King Size Production și Bring the Noise.

Leaderul trupei „El Negro”, Bogdan Negroiu, declara: “Pentru mine concertul The Wailers reprezinta certitudinea faptului ca muzica reggae nu mai este un OZN pentru Romania. Feedbackul super-pozitiv pe care l-am resimitit la aflarea vestii ca The Wailers vin in Romania, alaturi de miile de oameni care vin de 6 ani incoace la concertele “Tribute to Bob Marley“ organizate de EL NEGRO, arata clar o nevoie de evadare din clasica si sablonata piata muzicala din Romania.
The Wailers, trupa cu care Bob Marley a devenit memorabil pentru intreg Universul, vine in Romania! Intr-un concert care aduce parfumul unei lumi paralele cu sticla televizorului frumos fardata, o lume care inca mai crede in cuvintele cheie: Peace & Love.
Am vazut pe net concerte The Wailers 2010, am vazut pe viu zambetele miilor de oameni la concertul Damian Marley de la Koln, am auzit “Could You Be Love” la finala Campionatului Mondial de Fotbal, vad cata lume cere Bob Marley la emisiunea noastra – Republika Verde. Muzica reggae traieste! Iar pe 10 septembrie o sa fie o seara faina la concertul The Wailers, un concert cu rol teleportabil intr-un spatiu mai verde, mai balansat, mai prietenos.
The Wailers si El Negro. O seara reggae pe care te sfatuiesc sa ti-o rezervi de pe-acum ”

Melodiile celebre care i-au făcut pe Bob Marley and The Wailers liderii incontestabili al stilului reggae, vor răsuna pentru prima dată live la București: “I Shot the Sheriff”, “No Woman, No Cry”, “Could You Be Loved”, “Stir It Up”, “Redemption Song” sau “One Love”.
Concertul este un eveniment organizat de King Size Production și Bring the Noise.
sursa: republikaverde.ro

Despre The Wailers 

Trupa a fost fondată în 1969 de către Bob Marley, împreună cu Bunny Wailer, Peter Tosh și Barrett Bothers, Aston “Familyman” și Carly. După 1971, numele oficial a devenit: Bob Marley și The Wailers. După dispariția lui Bob Marley în 1981, legenda reggae a continuat sub îndrumarea lui Aston „Familyman” Barret, mâna sa dreaptă. Acesta a integrat tinere talente în trupă și a cântat alături de artiști internaționali precum Santana sau Sting.
The Wailers au vândut peste 250 de milioane de albume în întreaga lume. Tot ei au au primit singurul disc de diamant acordat vreodată unui album reggae, pentru „The Legend“. Această compilație deține și recordul celul mai bine vândut album din istoria muzicii reggae: peste 20 de milioane de exemplare. 
 
CONCURS:

Cu ce ii placea lui Bob Marley sa-si manance gogosile ?
Raspunsul trebuie sa fie in limba engleza, trimis la republikaverde@gmail.com pana pe 8 septembrie.
Concursul are loc si la emisiunea Republika Verde de la radio3net.ro in fiecare marti si miercuri de la 12.00, live pe net.
Scoatem la bataie, saptamanal, pana la eveniment cate 2 invitatii de cate o persoana. Bafta !  

Vezi site-ul EL NEGRO
 
Vezi site-ul REPUBLIKA VERDE



loading...

0 comentarii comentarii. Posteaza un comentariu

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

114 vizitatori si 0 membri acum pe site